107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Chris189
    És egy találkozó ma ? Délután 3 kor lenne gyülekező az Alfa szalonnál , autó mind1 jöhettek bármivel , sebességhatárt nem mondok majd kiderül..
  • Digitman
    Bocs a kérdésért, tudom már bizti unjátok.
    A packot, hogy tudom leszedni? Kitöltöm a megvételhez szükséges adatokat, rendelés megtörténik. Utána mit kell csinálni? Kapok mailben egy linket és a seriált? Azért kérdem, mert ma valószínű megveszem, de nem én, hanem egy ismerősöm által melóban. Szóval letölthetem a rendelést követően otthon is, vagy muszáj azon a gépen, amelyen a rendelést leadtam. ( A letöltés a rendelés folytatása vagy lehetőség van más gépen, máskor is letöltenem? )
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Chris189
    szeintem fönt északon a világítótorony , repülőtér , parkolóház ahol valami foci pálya szerűség van. Még gondolkodok majd..
  • V43 1105
    Húzzál már iskolába Részemről oké, a 600-as Lexust úgy is bekéne járatni, esetleg lemehetünk tengerparta, vagy a versenypályára is, esetleg, az alagutakhoz is mehetünk tudod ahonnét leugrattunk, na mentem is az iskolába , csáócsáó
  • Sleepy Bone
    Kéne szervezni egy D,E kategos találkozót a hétvégére. Lexus, meg audi meg alfa brera meg iesmivel. Össze kéne gyűjteni addig néhány helyet ahova elmehetnénk.

Én ezekre gondoltam eddig:
    Indulás: Lexus szalon
    Kínai házak
    benzinkút
    az a vilűgítótorony ahova be lehet ugrani
    csillagvizsgáló
    és most jöttök ti :))
  • Chris189
    szuperul működik az EU pack , nincs vele semmi probléma , látom az új járgányokat és ruf turbo-val megyek és minden a legnagyobb rendben.
  • bertino
    skacok van különbség az EU és US pack között ? :)
    illetve ha EU packot raktok fel, akkor látjátok mapon az uj járgányokkal menőket, vagy még nektek is azt írja, hogy car not downloaded ? :)
  • gviski
    FaTaL!

TNX a segitséget 2 és fél órát elvoltam a szigeten, és gyorsan be is vársároltam jópár új verdát.
  • gviski
    SRY én vagyok a láma, késő van már nekem, szedi
  • gviski
    A Metaboli DLM is already installes for this game

az angol vista ezt irta ki...
  • [HUN]FaTaL
    De ha fent volt az amerikai verziójú car pack akkor csak aktiváld a kapott seriallal és kész, ugyanaz a két verzió.
  • [HUN]FaTaL
    Elindítod megadsz egy mappát és leszedi oda a carpacket, aztán azt feltelepíted.

Más: Eddig mi volt az INTRA-CLUB versenyekkel? Szürke volt a menüpont? Mert ha igen akkor most már jó. Viszont kipróbálni nem tudom mert egyedül vagyok most, de én is megyek aludni:)
  • Lunatic83
    a versenypályán gyülekező! most! gyertek!
  • gviski
    ezzel a DLM.exe mit kel csinálni pontosan, mert nekem ez nem akar nagyon menni...
  • [HUN]FaTaL
    Fordítsd meg a kártyát és az aláírás mellett van egy háromjegyű kód, azt kell megadni.
  • gviski
    Verification code

ez mi?
  • [HUN]FaTaL
    már veheted is:)
  • gviski
    nekem is otp junior max Visa electron van
  • [HUN]FaTaL
    Nem

Én Junior Max-al vettem meg (Visa Electron)

Bank és kártya függő. www.bankkartya.hu lapon meg tudod nézni jó e a kártyád.
  • Zabimaru
    Pár kép ma estéről :

• gviski
    TNX, de ugy csak dombornyomású jó mi?
  • [HUN]FaTaL
    Zabival és Zomillal alapítottunk egy clubot, akinek van kedve csatlakozni jelezze nekem!
  • [HUN]FaTaL
    felül linkre rányomsz, car packre szintén, megadod a bankkártyád adatait amit kér meg egy email címet és kész levonja a pénzt és tölthetsz (már amennyiben alkalmas a bankkártyád rá)
  • [HUN]FaTaL
    TDU modellek már ezeréve vannak más játékban, visszafele nem fog menni mivel szerver oldalon mások a fájlok.
  • raga
    Gyártottam 1 videot a megvett új járgányokról ...
  • gviski
    Hi!

Eredeti TDU-m van
    Új windows ezért újra feltettem
    1.alap
    2.166 patch
    mentéseimet bemásolva a megadott helyre

szeretném ezt a car packet megszerezni, valaki elmondja mi ennek a menete?
  • DJ Skyline
    pukk:

bár sokat nem tudok vele kezdeni, de a TDU modellek megnyitása sem lehetetlen :D ha lenne valami plugin, script, amivel ellehetne mendeni a modellt TDU formátumba, akkor autó modok is lehetségesek lennének
  • Eisenhower
    ok en fent leszek driftr-el f40-ezunk :D majd megtalaltok :)
  • Lunatic83
    én később megyek, olyan éjfél körül
  • Szasza20
    Én később megyek fel!
  • Szasza20
    Ma esti krúz:

• Eisenhower
    ma már nem lesz semmilyen kruz? :( itt kocsikázgatok egyedül és már nagyon unom a ruszkik dumáját.
  • Lunatic83

Próbáltunk megint összejönni egy fotóra... már csak [HUN]Hilter hiányzott... szóltunk neki h siessen...Ok... megáll előttünk h be tudjon tolatni... erre nem beleszállt egy "Atari bérenc", egy civil... aztán jött a felmentősereg, előbb egy ugyanolyan szürke szutyok, majd nemsokára rá egy fekete is... és őt senki nem lökte be, csak gondolta h ő most oda beáll.... és persze ott is álltak előtte...
    szóval a tali vége elég érdekesre sikeredett... ;)
  • Lunatic83

• Shongi
    3x próbáltam, de valami francia szarságot ír ki, ami gondolom valami hiba, de nem értem...utálatos egy nyelv...
  • Eisenhower

nesztek rendszám :D
  • V43 1105
    Gamecopyworld.com, és lekapod a Multi7 isot .. : 9
  • mardal
    Valaki leírja nekem hogy kell azt megcsinálni hogy ne kelljen használni az eredti dvdt a játékhoz,visszakerestem de nem találtam róla leírást sehol.
  • tdu Toyota
    megveszed?
  • Pepsi Twist
    azt nem értem hogy miért 14.99€-ba kerül? nah majd valamikor megveszem nekem most nincs pézem :D várom a fizetést :D