107666
-
Chris189 #47751 És egy találkozó ma ? Délután 3 kor lenne gyülekező az Alfa szalonnál , autó mind1 jöhettek bármivel , sebességhatárt nem mondok majd kiderül.. -
Digitman #47750 Bocs a kérdésért, tudom már bizti unjátok.
A packot, hogy tudom leszedni? Kitöltöm a megvételhez szükséges adatokat, rendelés megtörténik. Utána mit kell csinálni? Kapok mailben egy linket és a seriált? Azért kérdem, mert ma valószínű megveszem, de nem én, hanem egy ismerősöm által melóban. Szóval letölthetem a rendelést követően otthon is, vagy muszáj azon a gépen, amelyen a rendelést leadtam. ( A letöltés a rendelés folytatása vagy lehetőség van más gépen, máskor is letöltenem? )
Előre is köszi a válaszokat. -
Chris189 #47749 szeintem fönt északon a világítótorony , repülőtér , parkolóház ahol valami foci pálya szerűség van. Még gondolkodok majd.. -
Húzzál már iskolába
Részemről oké, a 600-as Lexust úgy is bekéne járatni, esetleg lemehetünk tengerparta, vagy a versenypályára is, esetleg, az alagutakhoz is mehetünk tudod ahonnét leugrattunk, na mentem is az iskolába , csáócsáó
-
Kéne szervezni egy D,E kategos találkozót a hétvégére. Lexus, meg audi meg alfa brera meg iesmivel. Össze kéne gyűjteni addig néhány helyet ahova elmehetnénk.
Én ezekre gondoltam eddig:
Indulás: Lexus szalon
Kínai házak
benzinkút
az a vilűgítótorony ahova be lehet ugrani
csillagvizsgáló
és most jöttök ti :)) -
Chris189 #47746 szuperul működik az EU pack , nincs vele semmi probléma , látom az új járgányokat és ruf turbo-val megyek és minden a legnagyobb rendben. -
skacok van különbség az EU és US pack között ? :)
illetve ha EU packot raktok fel, akkor látjátok mapon az uj járgányokkal menőket, vagy még nektek is azt írja, hogy car not downloaded ? :) -
FaTaL!
TNX a segitséget 2 és fél órát elvoltam a szigeten, és gyorsan be is vársároltam jópár új verdát. -
SRY én vagyok a láma, késő van már nekem, szedi -
A Metaboli DLM is already installes for this game
az angol vista ezt irta ki... -
De ha fent volt az amerikai verziójú car pack akkor csak aktiváld a kapott seriallal és kész, ugyanaz a két verzió. -
Elindítod megadsz egy mappát és leszedi oda a carpacket, aztán azt feltelepíted.
Más: Eddig mi volt az INTRA-CLUB versenyekkel? Szürke volt a menüpont? Mert ha igen akkor most már jó. Viszont kipróbálni nem tudom mert egyedül vagyok most, de én is megyek aludni:) -
a versenypályán gyülekező! most! gyertek! -
ezzel a DLM.exe mit kel csinálni pontosan, mert nekem ez nem akar nagyon menni... -
Fordítsd meg a kártyát és az aláírás mellett van egy háromjegyű kód, azt kell megadni. -
Verification code
ez mi? -
már veheted is:) -
nekem is otp junior max Visa electron van -
Nem
Én Junior Max-al vettem meg (Visa Electron)
Bank és kártya függő. www.bankkartya.hu lapon meg tudod nézni jó e a kártyád. -
Pár kép ma estéről
:
-
TNX, de ugy csak dombornyomású jó mi? -
Zabival és Zomillal alapítottunk egy clubot, akinek van kedve csatlakozni jelezze nekem! -
felül linkre rányomsz, car packre szintén, megadod a bankkártyád adatait amit kér meg egy email címet és kész levonja a pénzt és tölthetsz (már amennyiben alkalmas a bankkártyád rá) -
TDU modellek már ezeréve vannak más játékban, visszafele nem fog menni mivel szerver oldalon mások a fájlok. -
raga #47727 Gyártottam 1 videot a megvett új járgányokról ... -
Hi!
Eredeti TDU-m van
Új windows ezért újra feltettem
1.alap
2.166 patch
mentéseimet bemásolva a megadott helyre
szeretném ezt a car packet megszerezni, valaki elmondja mi ennek a menete? -
pukk:
bár sokat nem tudok vele kezdeni, de a TDU modellek megnyitása sem lehetetlen :D ha lenne valami plugin, script, amivel ellehetne mendeni a modellt TDU formátumba, akkor autó modok is lehetségesek lennének -
ok en fent leszek driftr-el f40-ezunk :D majd megtalaltok :) -
én később megyek, olyan éjfél körül -
Én később megyek fel! -
Ma esti krúz:
-
ma már nem lesz semmilyen kruz? :( itt kocsikázgatok egyedül és már nagyon unom a ruszkik dumáját. -
Próbáltunk megint összejönni egy fotóra... már csak [HUN]Hilter hiányzott... szóltunk neki h siessen...Ok... megáll előttünk h be tudjon tolatni... erre nem beleszállt egy "Atari bérenc", egy civil... aztán jött a felmentősereg, előbb egy ugyanolyan szürke szutyok, majd nemsokára rá egy fekete is... és őt senki nem lökte be, csak gondolta h ő most oda beáll.... és persze ott is álltak előtte...
szóval a tali vége elég érdekesre sikeredett... ;) -
-
3x próbáltam, de valami francia szarságot ír ki, ami gondolom valami hiba, de nem értem...utálatos egy nyelv... -
nesztek rendszám :D -
Gamecopyworld.com, és lekapod a Multi7 isot .. : 9 -
mardal #47714 Valaki leírja nekem hogy kell azt megcsinálni hogy ne kelljen használni az eredti dvdt a játékhoz,visszakerestem de nem találtam róla leírást sehol. -
megveszed? -
azt nem értem hogy miért 14.99€-ba kerül? nah majd valamikor megveszem nekem most nincs pézem :D várom a fizetést :D