107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Truck Driver001
    Htx;)
    [ott akartam megkérdezni,de nem jött be a topik:(]
  • Szabi1991
    aha, de pliz az off/spam topikba keresd a segítséget ;)

(annyi a titok, hogy ne adj meg semmien szériálszámot..)
  • Truck Driver001
    Egy gyors kérdés!Megapack offline játékban működik?Nem eredeti TDU-val.
  • Zomil
    nekem alapból be vannak kapcsolva a rejtett fájlok ezért érdeztem, h merre találom :)
  • Dante73
    Eddig azért nem kaptunk pakkot, mert az X360 exkluzív volt. Azaz picipuha megvette a jogait. Az, hogy most kaptunk, 2 dolgot jelenthet. Vagy azt, hogy annyira sírtunk már, hogy a Micronak megesett rajtunk a szíve, (na persze, erről híresek) vagy azt, hogy lejárt az exkluzivitása a boxnak, így semmi akadája annak, hogy ezentúl mi is rendszeresen kapjunk pakkot.
    Egyébként!!! A pakkot ugyan ingyenesnek hírdették, de nyílt "titok" volt, hogy ennek költségeit reklámokból akarják finanszírozni. Azaz, a rengeteg hirdetőtábla nem véletlen van a szigeten, használni akrták! Eddig ez 2x jött össze, így gyanítom, ha kapunk is még tartalmat, azért fizetnünk kell majd....
  • Szabi1991
    mivel rejtett fájl..

de a carpackal , már nem kell törölni a Radialeng-et..
  • Zomil
    amugy ez a radialeng fájl hol található? :D mert én nem találom
  • [HUN]FaTaL
    nem most írjuk, hanem jövőhéten, épp órán vagyok:D
  • Szabi1991
    te nem ZH-t írsz ? -.-"

amúgy link
  • gduck
    Nyakamat rá hogy nem lesz több PC pack :( Ezt is már tavaly július óta jegelték!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Jól emlékeztél megtaláltam, az alábbi autók nincsenek még PC-n:

Audi A4 DTM, Cadilac Sixteen, Dino 246 GTS, Triumph Daytona 995i, Pontiac Solstice, Lamborghini Diablo GT.

Ha ezért is lesz pofájuk 15 eurót kérni akkor nem biztos hogy megveszem mert ebből 1 azaz 1 db autó érdekel (Diablo GT), meg esetleg egy picit az A4.
  • [HUN]FaTaL
    Aham:)Én úgy emlékeztem hogy a diablo az első packok egyikében volt.

Remélem hamarosan megkapjuk azokat is (persze 6 autót nem 15 euróért...)
  • bronco
    Ha jól tudom, csak az utolsó, 6-os pack autóit nem kaptuk meg. (A4 DTM, Diablo, Triumph és még 1-2 járgány)
  • Pepsi Twist
    nah bazzeg nekem nincs pézem megvenni a pakkot a fenébe...
  • [HUN]FaTaL
    Meg lehet nézni valahol hogy az eddigi XBOX packok miket tartalmaztak? Csak kiváncsiságból:)
  • Pepsi Twist
    lol
  • [HUN]FaTaL
    German independents (ahol a Weismann van)
  • kifli
    Köszi meglessük!
  • Dante73
    Weisssman salon az! German-t ír ki. Keleti parton van 3 szalon egymás alatt. Az alsó az!
  • peachman
    Nekem nem Creative van, hanem másik nem is a rosszabb fajtából, de a RUF-ok hangja azon is bugzik. Van egyátalán olyan amin nem?
  • kifli
    Valaki tudna adni egy linket amin rajta van a porsche szalon? csak me nem találom :(
  • peachman
    Köszi! Akkor hagyom a US pack-ot, ha már megvettem.
  • bertino
    hát majd meglássam...
  • [HUN]FaTaL
    Stereora tedd a vezérlőpultban. Nekem jó lett a LIVEal:)

Dante: Radialt 1000%ra mondom hoyg kijavították, a klubok közti versenyt viszont nem tudom mivel a car pack előtt nem volt klubom, két hete még eredeti játékom sem így ezt csak olyansvalaki tudná megerősíteni aki tudja hogy milyen állapotban volt előtte, tehát mit írt ki miért nem megy, valamint hogy szürke volt e esetleg:) Nah ez elég érthetetlen lett mindegy remélem érthető azért:D
  • bertino
    ja nálam is XtremeMusic van és bazz rescegnek lökhárítónézetből a hangok :(
    tiszta lol...
  • Dante73
    Ez érdekes!
    Ha tényleg javítottak is a játékon, tehát igaz, hogy nem kell a radial törölgetésével bajlódni, és működik a klubok közti verseny, akkor atari nagy ge@i, hogy pénzért adja a pakkkot, de legalább kiadhatnák csak a pecs részt külön, ingyen!
  • [HUN]FaTaL
    LoL a RUFok hangja még X-Fi karival is bugzik. congratulations Creative
  • [HUN]FaTaL
    Akkor majd ki kell próbálni bár nem hiszem hogy csináltak vele bármit is pedig jó móka lenne:)
  • bronco
    Én úgy emlékszem, nem volt szürke.
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen felesleges, és látod őket. Aki warez US packot használt az csak a serialt írja be és kész, én újrahúztam mondjuk nemtudom minek:D

MÁS: Már egyszer kérdeztem de úgy látszik mindenki szeme átsiklott felette. Miben nyílvánult meg a MEGAPACK ELŐTT hogy az Inter-Club versenyek nem működtek? Szürke volt a menüpont? Mert most nem szürke csak kipróbálni nem tudtam este mert egyedül voltam már fent a clubból.
  • bertino
    köszi az infót, megnyugodtam
  • peachman
    Akkor nem éri meg a US helyett azt feltenni? Vagy ha valaki EU-t használ azt nem látom US pack-el?
  • [HUN]FaTaL
    emailben is elküldik, az EU verziónál viszont nem tudom meddig lehet letölteni mivel nem kellett extended szart venni úgyhogy szerintem sokáig megy
  • [HUN]FaTaL
    bytera ugyanaz és azt írja hogy car not downloaded
  • Gaben017
    srácok itt a helyünk:D saleen s7,paganik és egyéb autócsodák ingyen:) én megyek:D
  • Chris189
    ja bocs és lemaradt EU verzió.
  • Chris189
    na felért oldalamra a pakk , aki szeretné látni más autóit és nem default car-t meg hasonlókat akkor az írjön PÜ-t és elküldöm a linket.
  • DJ Skyline
    tudom hogy vannak mivel már én is konvertáltam :D
  • Digitman
    Köszi!
  • Chris189
    Úgy tudod megvenni , kitöltöd az adatokat, ellenörzi a rendszer a bankártyát , majd átlinkel ez oldalra ahol ott lesz a serialod elég nagy betűvel , és felette meg h download file arra katt dlm.exe letöltődik és azon keresztül lejön, ha lejött install majd a végén a kulcsot megadni. Letölteni nem tom h le lehet-e többször de már 3 biztonsági másolatot csináltam , meg kiírtam cd-re, felraktam psp-re ...