107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Digitman
    Köszi tudom, hogyan lehet gyorsan pénzt szerezni. Egyénként szoktam olvasni a fórumot, ha már itt tartunk. Az összes hozzászólást.
    Nem gondolsz Te magadról túl sokat egy kicsit.
    Szerintem befejezhetnénk az Offot, vagy ha annyira szeretnél vagdalózni folytathatod priviben. Egyedül.
  • Mathiasse
    alapkérdés:D tűzfal kivan kapcsolva??nekem is az volt a gond
  • Digitman
    Próbáltam :(
  • bertino
    34 éves vagy és csak addig jut az agyad, hogy trainerrel lehet ennyi pénzt szerezni ?
    ember, te nagyon szűk látókörű vagy... vajon hány game-t toltál végig az életed során ? :)
    inkább csendben maradnék a helyedben.

korábban 3x írtam/írtuk le, mi módon lehet legkönnyebben pénzt szerezni.... az a tény, hogy épp nem voltál itt és nem láttad, a te egyéni szocproblémád.

• LeWyTy
    radialeng?
  • Digitman
    Szar a szerver = nehéz vagy nem lehet bejutni.
    Egyébként teljesen igazad van, 34 éves fejjel annyira hülye vagyok, hogy nem tudok belépni. Azt hiszem le is törlöm a TDU, nem vagyok alkalmas, hogy vele játsszak.

Trainerrel nekem is menne a 1000000000000000000$.
  • LeWyTy
    Ja!
  • Mathiasse
    jó volt
  • bertino
    és ha tudnád mennyi volt, mikor még nem vásároltam semmit...
  • LeWyTy
    Magánbuli
  • GCsab
    76,807,363$ ?!?!?! :O:O:O
    És 321 vásárlószelvény?! :O
    Az igen!
  • bertino
    most készült, még meleg.

aztán lehet anyázni nyugodtan, hogyha ugy gondoljátok, hogy ez 2 hetes kép :)
    a ti bajotok, mert ti ellenkeztek már megint...
  • bertino
    hát...
    kösz, de most erre nem érek rá

mellesleg én minden gond nélkül beléptem, szal így elég egyesélyes a dolog, véleményem szerint.

nem, most nem érek rá
    de ha majd ráérek, neked szólok először.

szal lehet probálkozni a belépéssel, mert a szerverrel nincs baj.
  • Grifidos
    Szerintem két vari van.
    1.Megint fullon vannak a szerverek.
    2.Aki fent van azt nem baccák ki, és most javítják a "car not downloaded" map bugot.

Ja és nekem is Login failed bertino okostojás Úr!
  • Digitman
    Akkor biztos mi kattintottunk túl erősen az OK-ra, mert nekem is Login failed-et ír ki. Nem tudnál átjönni elindítani nekem is a gamet?
  • Szasza20
    Kéne valamit összehozni már nagyon! Én olyan 9fele érek rá!
  • Grifidos
    Kicsit vegyél vissza az arcodból.
  • GyZolee12
    Nem lesz most vmi nyugdíjas krúz??
  • Chris189
    igen én is gameltem vagy 5 órát , egyszercsak kiírt olyat h network connection was lost , és azóta nem tudok belépni az istenér se , folyamatosan login failed.
  • bertino
    fejezzétek már be ezt a pánikkeltési rohamot
    a szerver él és virul, nincs semmi baja.

most voltam bent vagy másfél órát...

• link14
    Hali ATI!

Bocs a múltkoriért mi is egy kicsit idegesek voltunk ugye a pack miatt és akkor nem tudtunk gondolkozni szerintem mindenki nevébe mondom, hogy bocsi, ha valaki másképp gondolja, az írja le
  • Eisenhower
    nálam megy tökéletesen előbb a versenypályán toltam speedlimittel meg van még sok magyar :)
  • Grifidos
    Megint lerohadt a TDU szerver szerintem.
    Ez az állandó túlterheltség.
  • Chris189
    mindenkinek megy a játék ? nekem azt írja login failed , kibannoltak vagy mi most mivan?
  • gagyenkov
    Szóval azt nem csinálták meg!!Ezt sajnálom At a nyavajás 1%
  • Gaben17
  • Szasza20
    Valami találkozó este?
  • ATi0021
    Most nem a klub miatt piros neki, hanem mert sérült. Feltehetően neki is jó sok barátja van és annyi a név, hogy rossz sorrendben van és ezért nem látja megfelelően. Pl. Dantét nem láttam. És amikor a listában a nevét a lista eljére szúrtam WordPadal azonnal látta Dantét is.
  • Lunatic83
    nekem csak azok pirosak akik az én klubomba tartoznak...
  • ATi0021
    Tudom nem vagyok itt a legnépszerűbb, de megpróbálok segíteni Fatalnak(igaz jól kioltott). Na a lista nálam is olyan piros volt. De egyszer elmentettem másik helyre biztonsági mentésként , majd ami a játék mappába volt BuddyCache.dat fájl szépen kitöröltem és indításkor a játék írt egy újat.
    Egy másik alkalommal a GameSpyos progi csinálta meg.
    Amúgy akinek ilyen pirosak a nevek nem adja be filterrel a fent levő játékosokat sem.
    (Jah és amikor tele volt a klubunk akkor is piros volt a listám.)
  • Doog
    Köszi :)
  • ChuckyHUN
    Kawámnak 350es utazótempó:D
    Néha ha csak egyedül kruuzolok, 100nál betolom 6ba és néha már hoppá már 270_D_D_D
  • Lunatic83
    végülis semmi különbség - minimális

offline játékban is azt kell tenned amit online játékban
    de az online annyiban tér el, h értelmet kap a klub és az étterem, ha szabadon kocsikázol a szigeten, akkor láthatsz online játékosokat is, de egyszerre csak 8 autót, a többit csak a térképen látod - továbbá elérhetőek online versenyek

kb, ennyi

igazából azért jobb az online , annak ellenére h = offline játékkal, (mint minden más játéknál is ) ,mert a gép egy idő után kiismerhető, unalmas, nem csinál váratlan, őrült dolgokat... s nem mellékesen beszélgethetsz az online játékosokkal és nem csak a monitort bámulodértelmetlenül...
  • Doog
    PLS
  • Denes888
    Játszol más netes gammel, ugyan ezzel felhaszálónévvel, és jelszóval? Mert azértvannak ott. nekem pl minden Battlefield 2142-es ember ott van.
  • V43 1105
    Semmi .. új McLaren, 430at , és még ment volna többez is !
  • Chris189
    nektek működik a játék ? engem most ledebott és nem is enged vissza :S
  • gyuri12
    úristen:O
    én a Ferrari-mal 300-al alig bírok menni:O
  • Doog
    Mi a külömbség az omline profil és a sima profil között ?

Mármint most a gép irányítja a kocsikat a városban, ha viszont online profilt csinálok magamnak akkor ti megjelentek játék közben amikor én játszok ?
    És közben vihetem a versenyeket ? Vagy hogy van ?
  • LeWyTy
    kb 1 hónap
    de előfordulhat hogy előbb de azis hogy később.