107666
-
De ha ő cheatelne nem lennénk rá idegesek, mert csak egy balf*sz, aki fel tudott menni egy torrent oldalra és le tudta tölteni a játékot... Szóval ha cheatelni akarsz használd a guglit, az segít a seggeknek is... -
HUNPalika #48362 Köszi a klubmeghívót. éltem vele.
-
HUNPalika #48361 Figyu. Ebben a topikba rendszeresen írogatók eredeti játékkal cheat nélkül játszanak, akik amúgy is idegesek a csítelőkre, mivel az online játékot már amúgy is szétkúrták az ilyenek. Erről ennyit. -
-
kurva anyád -
"373KM/H a max amit kitudtam belőle szedni."
Kereken 400 szélárnyékban ;). És az a vége is. -
HUNPalika #48356 Annyi értelme van, hogy nem az ataris járgányokat látja, meg a nyála csorog. -
Szabi1991 #48355 a semminél az is több..
2 napig én is úgy nyomultam -.- -
van értelme, kb ugyanott vagy. nem tudsz vele játszani, a lényegét az egésznek nem tudod átélni. nézed ahogy más nyomul a car packos kocsikkal. :| -
Ha már megveszem a játékot akkor már a carpackot is :) -
HUNPalika #48352 De ha minden igaz, jövő hét végére nekem is meglesz.
-
Szabi1991 #48351 akinek nincs, az egy piros-sárga "Atari autót" lát.. :)
de ha nem veszed meg a kiegészítést, akkor is felteheted, és ha nem adsz meg szériál számot, akkor felenged, látod is a többiek extra autóit, csak te nem vehetsz, mert akkor kidob a szerver.. -
HUNPalika #48350 Ugyanúgy, csak akinek nincs carpack, az default autókat lát. Mint pl én is.
-
bronco #48349 Stage2-es Z06-al még gyorsabb lettél volna, az jobb... bugos a stage3. -
És hogy tudnak azok egymással játszani akiknek megvan a carpack? meg akiknek nincs? -
Szabi1991 #48347 ~4000 FT a játék
~3000 FT a autócsomag
sokkal stabilabb a szerver :) -
Ismét betértem ide, lenne pár kédésem!
Most tervezem megvenni a játékot 4000 HUF cd galaxisba?
Utána megvehetem 15 euroért a car packot?
(ha valamit rosszul írok javítsatok ki pls)
Igazából hamarabb, csak azért nem vettem meg mert mindig csak azt olvastam itt hogy offline a server, mostmár jobb a helyzet e téren? -
Szabi1991 #48345 rá van írva -.-"
(RT12)
[TS megy ?] -
fernandez93 #48344 Végül melyik ruf-ot vetted? -
fernandez93 #48343 :) -
Végre sikerült megvenni a Packot és teljesűlt egy NAGY álmom.
Őszíntén szólva kevés olyan autó van amit igazán élvezet vezetni.Aminek nincs valami pici hibája, hátúlütője.Semmilyen autó nem tökéletes, de a RUF Rt 12 Közelebb áll mint bármelyik autó is állt valaha.
Amikor megvettem sokat hezitáltam mert nem tudtam dönteni hogy Rturbo vagy Rt 12 legyen.Nos hamar eldöntöttem.Ez az utó fantasztikus.260-al lehet HC-be olyan kanyarokat venni, hogy csak lestem mennyire jó a fekvése.373KM/H a max amit kitudtam belőle szedni.A gyórsulással még kicsit küzdök ott a legjobb eredményem 3.20mp volt.
Ami nagyon tetszik benne azaz, hogy rugózik a kocsi.Olyan mint az életben.720Nm-es nyomatéknál már illik bemozgatni a rugókat.
Szóval áhhhh.Élvezet vezetni.A hangja a legdurvább.4000-7000-ig.Szív a túrbó mint az állat érzed ahogy szakítja szét a motorteret de mégis egybemarad. -
hehe :D -
Kis tájkép, aki észreveszi a bibit és már gyakorlot a TDU-s ismerd fel a képet játékban az hozzon már oda 1 kotró gépet ha kérhetném 
ui.: amugy az oszlop és 300km/h házasságábol született. -
Ez mennyire számít jó eredménynek ezzel a kocsival? Most hétvégén kellene csinálni egy szigetkört! Ki van benne? Na mostmár megyek aludni mer leborulok a székről!
-
Na en most a megorules szelen allok. Megvettem a megapack-et, feltettem. Minden mukodott. Vettem egy uj kocsit, mentem vele kicsit, aztan ledobott a szerver vmi olyasmi uzenettel, hogy game progress not saved vagy vmi hasonlo. Visszamentem, jatszottam egy kicsit, ismet kidobott. Azota nem enged vissza, azt irja, hogy nem tud csatlakozni, nezzem meg a halozati beallitasaimat.
Uninstallaltam, visszatettem, feltettem a megapack nelkuli pecset, nem ment. Csinaltam uj profilt, azzal se ment. Feltettem a megapack-et, igy sem megy. Most mi a rak van? Felgyujtom az egesz ataris brigadot ha nem tudom megoldani, az mar hetszentseg. Az slrr-rel nem szoptam ennyit anno 100 add-on kocsival es 30 felnivel mint ezzel a jatekkal. A masik poen, hogy vagy 2 honapja regeltem a community-s forumon, azota nem tudok irni, mert azt mondja, hogy nincs hozza jogom. Akkor hogy a rakba oldjam meg a problemamat? Na most mar tenyleg felgyujtok valamit, vagy lopok egy magnumos ferrarit. Fokuszban benne leszek hamarosan, majd nezzetek... -
Abba mi a jó, hogy kötöszködsz? Inkább mennyél vissza az Ati topicodba élvezkedni, vagy olvas vissza és okoskodj egy kicsit ..
-
-
jah :)
még kamaszok :D -
alap ;)
egyszer majd csak észhez térnek. -
megoldás. -
Banner alatti első szöveg. Ha meg az nem tetszik akkor menjél majomkodni az off, spam-be ami odafönt hullámzik a banneren.
És soha ne hanyagold a banner olvasását!! -
raga #48328 Nekem csak úgy sikerült, hogy uninstall eredeti ekkor a key meg a mentés megmarad, p.. virágboltiról telepit, és nem kér key-t, és megy demonnal mountolva. -
mardal #48327 Meglett ma a játék eredetiben,hogy lehet azt megcsinálni hogy ne kelljen használni az eredeti lemezt?Leszedtem azt a multi7-et de nem jó úgy.Valaki tud segíteni? -
na meloval vegeztem na hol lesz kruzolas? -
Ja én azthittem pénzed nincs játékon belül RUF-ra, mostmár értem :D -
nesztek :D
Aszem már nem fáj a szivem
-
Az aláírásod mellett a kártya hátulján... -
Ja és én eléggé torrent buzi vok 
De itt a példa legyen jó a game és megveszi a nép örömest.
Csak az a qrva lagg ne lenne
-
Köszi, de ugy néz ki h le van tiltva, holnap meglesz -
3hete vettem meg a gamet 4E ért és most meg a pack ot 3600FT kb.
szerinted :D