107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Sleepy Bone
    De ha ő cheatelne nem lennénk rá idegesek, mert csak egy balf*sz, aki fel tudott menni egy torrent oldalra és le tudta tölteni a játékot... Szóval ha cheatelni akarsz használd a guglit, az segít a seggeknek is...
  • HUNPalika
    Köszi a klubmeghívót. éltem vele.
  • HUNPalika
    Figyu. Ebben a topikba rendszeresen írogatók eredeti játékkal cheat nélkül játszanak, akik amúgy is idegesek a csítelőkre, mivel az online játékot már amúgy is szétkúrták az ilyenek. Erről ennyit.
  • Cápafogxy
  • [HUN]FaTaL
    kurva anyád
  • Synit HUN
    "373KM/H a max amit kitudtam belőle szedni."

Kereken 400 szélárnyékban ;). És az a vége is.
  • HUNPalika
    Annyi értelme van, hogy nem az ataris járgányokat látja, meg a nyála csorog.
  • Szabi1991
    a semminél az is több..

2 napig én is úgy nyomultam -.-
  • DJ Skyline
    van értelme, kb ugyanott vagy. nem tudsz vele játszani, a lényegét az egésznek nem tudod átélni. nézed ahogy más nyomul a car packos kocsikkal. :|
  • Cápafogxy
    Ha már megveszem a játékot akkor már a carpackot is :)
  • HUNPalika
    De ha minden igaz, jövő hét végére nekem is meglesz.
  • Szabi1991
    akinek nincs, az egy piros-sárga "Atari autót" lát.. :)

de ha nem veszed meg a kiegészítést, akkor is felteheted, és ha nem adsz meg szériál számot, akkor felenged, látod is a többiek extra autóit, csak te nem vehetsz, mert akkor kidob a szerver..
  • HUNPalika
    Ugyanúgy, csak akinek nincs carpack, az default autókat lát. Mint pl én is.
  • bronco
    Stage2-es Z06-al még gyorsabb lettél volna, az jobb... bugos a stage3.
  • Cápafogxy
    És hogy tudnak azok egymással játszani akiknek megvan a carpack? meg akiknek nincs?
  • Szabi1991
    ~4000 FT a játék
    ~3000 FT a autócsomag

sokkal stabilabb a szerver :)
  • Cápafogxy
    Ismét betértem ide, lenne pár kédésem!
    Most tervezem megvenni a játékot 4000 HUF cd galaxisba?
    Utána megvehetem 15 euroért a car packot?
    (ha valamit rosszul írok javítsatok ki pls)
    Igazából hamarabb, csak azért nem vettem meg mert mindig csak azt olvastam itt hogy offline a server, mostmár jobb a helyzet e téren?
  • Szabi1991
    rá van írva -.-"

(RT12)

[TS megy ?]
  • fernandez93
    Végül melyik ruf-ot vetted?
  • fernandez93
    :)
  • HUNMemphis
    Végre sikerült megvenni a Packot és teljesűlt egy NAGY álmom.
    Őszíntén szólva kevés olyan autó van amit igazán élvezet vezetni.Aminek nincs valami pici hibája, hátúlütője.Semmilyen autó nem tökéletes, de a RUF Rt 12 Közelebb áll mint bármelyik autó is állt valaha.
    Amikor megvettem sokat hezitáltam mert nem tudtam dönteni hogy Rturbo vagy Rt 12 legyen.Nos hamar eldöntöttem.Ez az utó fantasztikus.260-al lehet HC-be olyan kanyarokat venni, hogy csak lestem mennyire jó a fekvése.373KM/H a max amit kitudtam belőle szedni.A gyórsulással még kicsit küzdök ott a legjobb eredményem 3.20mp volt.
    Ami nagyon tetszik benne azaz, hogy rugózik a kocsi.Olyan mint az életben.720Nm-es nyomatéknál már illik bemozgatni a rugókat.
    Szóval áhhhh.Élvezet vezetni.A hangja a legdurvább.4000-7000-ig.Szív a túrbó mint az állat érzed ahogy szakítja szét a motorteret de mégis egybemarad.
  • Pepsi Twist
    hehe :D
  • Tinky
    Kis tájkép, aki észreveszi a bibit és már gyakorlot a TDU-s ismerd fel a képet játékban az hozzon már oda 1 kotró gépet ha kérhetném

ui.: amugy az oszlop és 300km/h házasságábol született.
  • Szasza20
    Ez mennyire számít jó eredménynek ezzel a kocsival? Most hétvégén kellene csinálni egy szigetkört! Ki van benne? Na mostmár megyek aludni mer leborulok a székről!
  • rev7
    Na en most a megorules szelen allok. Megvettem a megapack-et, feltettem. Minden mukodott. Vettem egy uj kocsit, mentem vele kicsit, aztan ledobott a szerver vmi olyasmi uzenettel, hogy game progress not saved vagy vmi hasonlo. Visszamentem, jatszottam egy kicsit, ismet kidobott. Azota nem enged vissza, azt irja, hogy nem tud csatlakozni, nezzem meg a halozati beallitasaimat.
    Uninstallaltam, visszatettem, feltettem a megapack nelkuli pecset, nem ment. Csinaltam uj profilt, azzal se ment. Feltettem a megapack-et, igy sem megy. Most mi a rak van? Felgyujtom az egesz ataris brigadot ha nem tudom megoldani, az mar hetszentseg. Az slrr-rel nem szoptam ennyit anno 100 add-on kocsival es 30 felnivel mint ezzel a jatekkal. A masik poen, hogy vagy 2 honapja regeltem a community-s forumon, azota nem tudok irni, mert azt mondja, hogy nincs hozza jogom. Akkor hogy a rakba oldjam meg a problemamat? Na most mar tenyleg felgyujtok valamit, vagy lopok egy magnumos ferrarit. Fokuszban benne leszek hamarosan, majd nezzetek...
  • V43 1105
    Abba mi a jó, hogy kötöszködsz? Inkább mennyél vissza az Ati topicodba élvezkedni, vagy olvas vissza és okoskodj egy kicsit ..
  • V43 1105
  • SimaSuna #48333
    jah :)

még kamaszok :D
  • bertino
    alap ;)
    egyszer majd csak észhez térnek.
  • bertino
    megoldás.
  • Synit HUN
    Banner alatti első szöveg. Ha meg az nem tetszik akkor menjél majomkodni az off, spam-be ami odafönt hullámzik a banneren.

És soha ne hanyagold a banner olvasását!!
  • raga
    Nekem csak úgy sikerült, hogy uninstall eredeti ekkor a key meg a mentés megmarad, p.. virágboltiról telepit, és nem kér key-t, és megy demonnal mountolva.
  • mardal
    Meglett ma a játék eredetiben,hogy lehet azt megcsinálni hogy ne kelljen használni az eredeti lemezt?Leszedtem azt a multi7-et de nem jó úgy.Valaki tud segíteni?
  • Eisenhower
    na meloval vegeztem na hol lesz kruzolas?
  • V43 1105
    Ja én azthittem pénzed nincs játékon belül RUF-ra, mostmár értem :D
  • Tinky
    nesztek :D
    Aszem már nem fáj a szivem
  • [HUN]FaTaL
    Az aláírásod mellett a kártya hátulján...
  • Tinky
    Ja és én eléggé torrent buzi vok
    De itt a példa legyen jó a game és megveszi a nép örömest.
    Csak az a qrva lagg ne lenne
  • cicai
    Köszi, de ugy néz ki h le van tiltva, holnap meglesz
  • Tinky
    3hete vettem meg a gamet 4E ért és most meg a pack ot 3600FT kb.
    szerinted :D