107666
-
Rendben. Akkor én most Counter-Strike.
SUNRISE RACERS KLUB TALI 22:15kor a KLUB ELŐTT. Kategória: C vagy D -
én kb 10körül mennék szivesen C vagy D-vel :) -
meg fogom venni a car pack-ot, s olyan leszek mint te...
te csak viper-el nyomod, én csak countach-al leszek ;) -
-
csoli31 #48922 Megadjam a számla számom?Kérek mindenkit Hogy részemre pénzt küldjenek, hogy átfesthessem a Viperemet (rózsaszínre). Ceretnék végre a cicababákhoz tartozni! Igaz hogy férfi vagyok, de az lényegtelen. Előre is köszönöm a megértéseteket. 
-
nekem is fagy a játék mostanában, de naponta csak egyszer szerintem nem bírja a vga-m az overclockot vagy nemtudom:D bár most drivert cseréltem mert beta volt fent azóta kopp-kopp nem fagyott -
Hmm ez érdekes... Eddig én nem tapasztaltam ilyen lefagyásos hibát, de pár nappal ezelőtt letöltöttem a carpacket, és tegnap amikor üldöztek a zsaruk lefagyott a játék - először!
Igaz mind a carpack warezos, de gondolom az nem sokat számít, de akkor is érdekes...
-
Car Pack javította -
Sziasztok!
Kiváncsiságból néztem be a topikba, mert érdekelt ,milyen game lehet ez,ami ennyire népszerű, de közben szarrá röhögtem magam kvmark irásaim :DD, vagy talán csak kínomban röhögtem,mert ennyire hülye idióta nem lehet valaki,hogy szinte már fájdalmasan kivehetetlen és értelmetlen szövegeivel baxxa tele a topikot.
A helyesírásra nincs megfelelő Magyar szó. Szánalom, hogy ennyire buta,tudatlan emberek lesznek egyre többen ebben a kibaxott országban.
Üdv -
Sunrise Racers klub tagjait kérdezem hogy jönne e valaki most krúzolni. Azokhoz is szól a kérdés akik csatlakozni szeretnének:)
Kategória C vagy D lenne döntsetek most ti, én a D-t jobban preferálom:) -
töröl egy felesleges fájlt... amit a játék elfelejt üríteni, így elég nagy méretű lesz egy idő után... és ez a játék fagyásához, szaggatásához vezet...
de most úgy néz ki a car pack -al javították ezt a hibát.... -
Ez a RADIALENG cucc mit is csinál pontosan? Haveromnál letöltüttük -fagyott neki a mentéseknél- és letöltés után megint rendesen ment -
Zabi nagyúr és jómagam...
Countach rulezz! -
Hali!
Az attól függ.
Nézd én sosem na jó ritkán bántottam embert fórumon.
Vannak olyanok akik lelkesek és írnak mindenről ami hírtelen eszüjbe jut.
Ezt az idősebbek nem értékelik mert fölösleges fecsegésnek vélik.Ráadásúl nem tartozik a témához.
Attól TE még lehetsz jóember sőt, bízok benne, hogy az is vagy de..........Vannak dolgok amiket be kell tartani.Tudod ha már megtisztelsz egy fórumot vagy egy topikot a hozzászólásoddal akkor legyen az szép munka.Hiszen EZ álltal tudnak belőni téged.
Pölö írsz egy ilyet.:Nah megvettem a gammát tényleg fasza h i(j)en kurva jó a gamma amit (meg) vettem (má)ma.
Ez egy "ki nem szarja le" értékű HSZ.
De nézd csak ha így írod.:Sziasztok.Végre sikerült megvenn ia játékot.Szeretnék csatlakozni hozátok ha lehet.Találkozunk a szigeten.
Itt úgy nyílvánúlsz meg ahogy írsz.Ha parszt módjára viselkedsz ne számíts sok jóra.Viszont ha kultúrált vagy akkor másként kezelnek az emberek.
Egy kis tanács TE rajtad áll, hogy elfogadod-e. -
link14 #48912 bár milyen autot vennék min:1000 km-el -
uristen, megtanultál kérdöjelet irni ?:DDDD -
trimo #48910 na te is eltűntél. :D -
wazeeeeeeee,haladol kisfiam:D már a kérdőjelet is tudsz csinálni -
vennék egy golfot,lehetőleg sok km legyen benne! -
kvmark #48907 és mér vagytok ien kurvára köcsögök velem hm ???? -
már meg is beszéltük, közkívánatra hello kitty színt(gyk - rózsaszín) kap az új viper :P
az anyagi hozzájárulásokat kérem csoli31 mesternek küldeni, köszönöm -
xD -
pedig már gondolkoztam rajta h valamiféle gyűjtést rendezek a számodra, h végre vehess már egy normális autót... :P vagy legalább fessed át hetente a kocsit... ;) -
csoli31 #48903 Az a sárga bigyó ott ni az szebb mindnél!!! XD -
sztem nagyon ronda,van rajta 20hátsó lámpa,hát grat... -
nemnem!!!az én drágaszágom is fehér és az csak az enyém!!!!:P -
még mindig nemtudom eldönteni h ez az Edonis kurva ronda és kurvára nem tetszik, vagy kurvára szép és kurvára tetszik... :P -
ami fehér az mind az enyém :P -
xD véletlen volt amúgy az a tied:D -
ejjj de jó volt végre látni és megsimizni eg Pagani Zonda GR-t a hungaroringen :DDD...majdnem meg is csókoltam :PPP -
szép ez a fehér merci, de azért ennyi kép nem kell róla :P -
Szivem!
nem veszed észre? hogy senkit nem érdekelsz??? ha érdemlegeset szeretnél írni? akkor írj!!! -
kvmark #48894 az elobb láttam egy magyar valami tinky vagy mi -
Ott vok de te? -
hoppá ezt akartam :) -
0.3 km-es audi tt-t vennék min ár: 9.999.000$ ki adja el nekem?:D -
baráti össze jövetel :) -
DeenQa #48889 ennek a kvmarknak mér nem adnak büntetőpontokat?
meg egyáltalán magyar?! te jó isten... -
Én tudok könnyebbet :D Felteszel Trade-re valami vacak kocsit én meg megvezem tőled jópézé :D -
kvmark #48887 valaki nem tudna bejönni a valameik autószalonhoz pl a ford hoz