107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pepsi Twist
    nem is kell...

inditod a TDU-t acc reggelés és valami krix krax jelszót megadsz de csak betű legyen benne és semmi szóköz jah és bármi lehet mert sosem fogja kérni sehol a passwordot :D (mármint ez a bármi az hogy nem kell hogy megjegyezd :D)
  • ghost rider
    még régebben volt bajom de akkor meg azt mondták, hogy nem kell regisztrálni a gamespy-on.(már teljesen megkavartok):D
    De azért kössz a tippet megpróbálom.De csak holnap mert ma már sokat ment a gép :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem regisztráltál már az email címmel a gamespyba viszont nem stimmel a password, vagy regisztrájl egy gamespy accot a mailre.
  • [HUN]FaTaL
    persze rohadt külföldiből betesz 4et..
  • ghost rider
    Sziasztok!

(EREDETI A JÁTÉK!)

Van egy olyan problámám a játékkal, hogy amikor szeretnék regisztrálni egyúj profillal az internetes játékba, akkor minden fajta jelszó beírása után azt írja ki, hogy: "you password is entered invalid"(vagy valami hasonlót)
    Mi lehet a probléma megoldása?
  • [HUN]FaTaL
    próbáljatok rám jönni mert nekem nem ad be senkit...
  • Lunatic83
    úgy van, gyertek és verjetek le! :)
    HCH rulezz ;)
  • [HUN]FaTaL
    Gyertek másik layerbe mert ottvagyunk 3an
  • [HUN]FaTaL
    Nah Sunrise Racersesek gyertek mert már hárman ott vagyunk a klubnál (1 klubon kívüli:) )
  • HUNPalika
    Csak nem látok senkit.
  • Zabimaru
    Énisis.
  • HUNPalika
    Ott vagyok a klub előtt...
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanaz. De az Onlinehoz új profilt kell kezdened. 100%ot nem lehet elérni mert a klubok közti verseny nem működik, 99% a max (OFFLINE 89%)
  • HTS s3rg1nh00
    teljesen más profil,gyak.elölről kezdesz mindent...persze a versenyeket meg a felfedezéseket is...
  • PrisonMan
    Köszi a segítséget!
  • link14
    tudom hogy nem adja hozzá és minek vagizak csak ugy irtam de ha zavar szolj mert akkor nem irok ilyeneket
  • Zabimaru
    Két teljesen különböző profil, ergo mikor elkészited 0 pénzzel és kocsi, s ház nélkül kell kezdened a játékot megint 100%ig (bug miatt 99%)
    Online is megtalálhatók a single player versenyek + multi versenyek is.
  • Lunatic83
    akkor most megyek, és kizavarlak a pályáról ;)
  • PrisonMan
    Az online és offline profil között mi a külömbség? Külön számolja a pénzt, más kocsik vannak (pl amit megveszel az egyikbe az nincs a másikba) vagy ilyesmi a külömbség?
    Onlineban ugyanúgy megvannak a versenyek, mint offlineban? Van ilyen "karrier" mód, hogy fel "kell" vinned 100%-ra?
  • csoli31
    Akkor te még nem láttál engem az utakon sose? Csak a versenypályán vagyok Viperrel szinte mindig, mert azzal megy (megyeget) rendesen a drift! Legalábbis nekem. Nehogy azt híd hogy Viper B**i vagyok. A G-s kategóriájú kocsikat jobban szeretem!
  • tdu Toyota
    :)
  • Zabimaru
    Gerry laggolt és csuszkálás közbe feldobta az oldalára Fundyt.
  • [HUN]FaTaL
    A Lexus nagyon messze van a klubtól. Mindjárt nézek egy közeli autószalont és a krúz előtt felveszlek.
  • HUNMemphis
    Ezek is csak Ti lehettek.Egy ekkora területen így egymásba szállni.LOL
    Jó kép
  • Szabi1991
    ezen ma kicsit csodálkoztam :O
  • [HUN]FaTaL
    téged fel nem veszlek az biztos
  • Zabimaru
    Hát ha ez egy offline profile (gyanítom, hogy az, sose volt offline profilom ) akkor kell csinálnod egy online profilt, és előröl kezdeni a játékot természetesen. A második kérdést nem igazán értem, de szerintem arra gondolsz, hogy ha felteszed a "warez" carpackot aktiválás nélkül, akkor mi lesz. Láthatod az addon kocsikat, csak nem szabad venni, mert ledob a szerver.
  • Szabi1991
    pasz, fundynak sikerült :D
  • cicai
    lol:D
  • tdu Toyota

hehe cicaival :)
  • Zomil
    lol az a lexus hogy fordult az oldalára?:D
  • Sleepy Bone
    Fatal, nem lehetne valahol máshol? mert nem tudom, hogy hol van a klub :(( am meik ts-re menjek? vagy találkozzunk 22:10-kor a lexusnál és felveszlek barátnak és akkor oda megyek
  • trimo #48934
    Én is beléptem ferrarihoz meglesni, kösz hogy megmutattad.

Majd gyűjtök rá.
  • PrisonMan
    Felmentem játszani, és most hálisten nem fagyott. Lehet, hogy csak túlmelegedett a gép, vagy valami más porbléma volt.
    Szerintem majd csak holnap telepítem az eredeti DVD-t. Hogy lesz, a "TDU servers unaviable" automatikus átfog váltani onlinera?
    Az online és az offline között meg a Map > Filters között lehet váltani vagy hogy lesz?
    Most még így van:

És még annyi kérdés, hogy azt hogy lehet majd megoldani, hogy felteszem majd a carpacket -warezolt- hogy a multiplayer funkcióban azok a kocsik ne jelenjenek meg? Vagy az egy teljesen más dolog, új autókat kell venni meg minden?
  • Tinky
    Trimo mennem kellet bocs hogy nem szoltam csak beléptetet a ferrari hoz és amikor kijöttem nem láttalak.
    Jóvolt a kruz.
    Köszi
  • kvmark
    merre van a klubb ????
  • Szabi1991
    nah Gerryvel elvontunk ma :)

• [HUN]FaTaL
    Miért lényeges hogy 1000km legyen benne?:D Nem igazán értme, hogy vagizhass hogy tiedben már olyan sok van?:D Ahol méri hogy mennyit vezettél mert százalékot ad rá, ott nem fogja hozzáadni, tisztán azt nézi hogy te mennyit vezettél.
  • [HUN]FaTaL
    Aki szeretne a klubhoz tartozni az is jöjjön.
  • V43 1105
    Murcimban van 3000km xD