107666
-
nem is kell...
inditod a TDU-t acc reggelés és valami krix krax jelszót megadsz de csak betű legyen benne és semmi szóköz jah és bármi lehet mert sosem fogja kérni sehol a passwordot :D (mármint ez a bármi az hogy nem kell hogy megjegyezd :D) -
még régebben volt bajom de akkor meg azt mondták, hogy nem kell regisztrálni a gamespy-on.(már teljesen megkavartok):D
De azért kössz a tippet megpróbálom.De csak holnap mert ma már sokat ment a gép :D -
Szerintem regisztráltál már az email címmel a gamespyba viszont nem stimmel a password, vagy regisztrájl egy gamespy accot a mailre. -
persze rohadt külföldiből betesz 4et.. -
Sziasztok!
(EREDETI A JÁTÉK!)
Van egy olyan problámám a játékkal, hogy amikor szeretnék regisztrálni egyúj profillal az internetes játékba, akkor minden fajta jelszó beírása után azt írja ki, hogy: "you password is entered invalid"(vagy valami hasonlót
)
Mi lehet a probléma megoldása? -
próbáljatok rám jönni mert nekem nem ad be senkit... -
úgy van, gyertek és verjetek le! :)
HCH rulezz ;) -
Gyertek másik layerbe mert ottvagyunk 3an -
Nah Sunrise Racersesek gyertek mert már hárman ott vagyunk a klubnál (1 klubon kívüli:) ) -
HUNPalika #48957 Csak nem látok senkit. -
Énisis.
-
HUNPalika #48955 Ott vagyok a klub előtt... -
Ugyanaz. De az Onlinehoz új profilt kell kezdened. 100%ot nem lehet elérni mert a klubok közti verseny nem működik, 99% a max (OFFLINE 89%) -
teljesen más profil,gyak.elölről kezdesz mindent...persze a versenyeket meg a felfedezéseket is... -
Köszi a segítséget!
-
link14 #48951 tudom hogy nem adja hozzá és minek vagizak csak ugy irtam de ha zavar szolj mert akkor nem irok ilyeneket -
Két teljesen különböző profil, ergo mikor elkészited 0 pénzzel és kocsi, s ház nélkül kell kezdened a játékot megint 100%ig (bug miatt 99%
)
Online is megtalálhatók a single player versenyek + multi versenyek is. -
akkor most megyek, és kizavarlak a pályáról ;) -
Az online és offline profil között mi a külömbség? Külön számolja a pénzt, más kocsik vannak (pl amit megveszel az egyikbe az nincs a másikba) vagy ilyesmi a külömbség?
Onlineban ugyanúgy megvannak a versenyek, mint offlineban? Van ilyen "karrier" mód, hogy fel "kell" vinned 100%-ra? -
csoli31 #48947 Akkor te még nem láttál engem az utakon sose? Csak a versenypályán vagyok Viperrel szinte mindig, mert azzal megy (megyeget) rendesen a drift! Legalábbis nekem. Nehogy azt híd hogy Viper B**i vagyok. A G-s kategóriájú kocsikat jobban szeretem!
-
:) -
Gerry laggolt és csuszkálás közbe feldobta az oldalára Fundyt.
-
A Lexus nagyon messze van a klubtól. Mindjárt nézek egy közeli autószalont és a krúz előtt felveszlek. -
Ezek is csak Ti lehettek.Egy ekkora területen így egymásba szállni.LOL
Jó kép
-
Szabi1991 #48942 ezen ma kicsit csodálkoztam :O
-
téged fel nem veszlek az biztos -
Hát ha ez egy offline profile (gyanítom, hogy az, sose volt offline profilom
) akkor kell csinálnod egy online profilt, és előröl kezdeni a játékot természetesen. A második kérdést nem igazán értem, de szerintem arra gondolsz, hogy ha felteszed a "warez" carpackot aktiválás nélkül, akkor mi lesz. Láthatod az addon kocsikat, csak nem szabad venni, mert ledob a szerver.
-
Szabi1991 #48939 pasz, fundynak sikerült :D -
lol:D -
hehe cicaival :) -
lol az a lexus hogy fordult az oldalára?:D -
Fatal, nem lehetne valahol máshol? mert nem tudom, hogy hol van a klub :(( am meik ts-re menjek? vagy találkozzunk 22:10-kor a lexusnál és felveszlek barátnak és akkor oda megyek -
trimo #48934 Én is beléptem ferrarihoz meglesni, kösz hogy megmutattad.
Majd gyűjtök rá. -
Felmentem játszani, és most hálisten nem fagyott. Lehet, hogy csak túlmelegedett a gép, vagy valami más porbléma volt.
Szerintem majd csak holnap telepítem az eredeti DVD-t. Hogy lesz, a "TDU servers unaviable" automatikus átfog váltani onlinera?
Az online és az offline között meg a Map > Filters között lehet váltani vagy hogy lesz?
Most még így van:
És még annyi kérdés, hogy azt hogy lehet majd megoldani, hogy felteszem majd a carpacket -warezolt- hogy a multiplayer funkcióban azok a kocsik ne jelenjenek meg? Vagy az egy teljesen más dolog, új autókat kell venni meg minden? -
Trimo mennem kellet bocs hogy nem szoltam csak beléptetet a ferrari hoz és amikor kijöttem nem láttalak.
Jóvolt a kruz.
Köszi -
kvmark #48931 merre van a klubb ???? -
Szabi1991 #48930 nah Gerryvel elvontunk ma :)
-
Miért lényeges hogy 1000km legyen benne?:D Nem igazán értme, hogy vagizhass hogy tiedben már olyan sok van?:D Ahol méri hogy mennyit vezettél mert százalékot ad rá, ott nem fogja hozzáadni, tisztán azt nézi hogy te mennyit vezettél. -
Aki szeretne a klubhoz tartozni az is jöjjön. -
Murcimban van 3000km xD