107666
-
ya értem.oké
-nem csak odaállt először aztán pause..:) -
köszönöm, annyira azért nem fontos
szegény daneszt kiközösítettétek, vagy mi? ;) -
lunatic: nincs 1000$-od?:D ez a minimum ár traden,ingyen meg nemtom:( azt nem engedi
KÉPEK:
és hogy danesz se maradjon ki:)
-
köszi szépen
és összes auto meglesz vagy versenyezni kell érte meg minden?Oo -
örülök ha majd most megtudom majd venni a skyline-t estére ;) -
nem lesz yo,csak látni fogod a többiek autóját,nem pedig default carokat.a szalonok is meglesznek+ a kocsik. csak ha menni akarsz vele akkor ledob a szerverről 1 kis idő után. warezos carpack elfogadja az eredeti serialt ami a tokban lesz. csak hát használni nemfogod tudni -
ok de crack meg ilyenek ugye nem kellenek(sry a tudatlanságomért:)) -
a lemezt mindig kéri. -
lunatic ha kell adok egy chrysler me four...-ot van 2. 1000$ért odaadom:D -
Hali!
Megrendeltem a TDU-t :) me eddig csak warezes volt...na mind1
szal kéne majd lehet hogy 1 kis help:D
ladics12 xfire aki tudna majd segíteni az vegyen fel thx:)
1-2munaknapon belül postázzák.vagy 1 hét talán:Dthx
ja még1 hogy leszedtem a car packot warezról és azt ha felteszem akkor az jó is lesz?vagyis nem kéri majd a cd/dvd-t meg ilyenek?:) -
daneszbaby #49156 Nincsmit.
=) -
kvmark #49155 Megvannak már a képek a találkozórol ???? -
szcsaby #49154 El is ment mind a kettő. Köszi danesz. A másikat nemom ki vette meg. Így már meg tudok venni minden kocsit. -
kvmark #49153 hali volt valaki ott a találkozón ???? most -
daneszbaby #49152 Megvettem =D -
daneszbaby #49151 Me foru twelwe-t meveszem.
-
Jó az este jó lesz :) Megyek versenyezni, hogy addig meg tudjam venni a Skylinet.
Később majd fixáljuk az időpontot, legyünk minnél többen :) -
most sajnos nemtudok elmenni rá, de később estefelé lehetne egy találkozó, esetleg skyline vagy aston martin
most rakom fel a vistára a SP1-et, remélem nem vágja haza a rendszert... ;) -
1. Caps Lock off
2. ezeket nem kell hirdetni, 30 perc alatt simán elviszik majd őket (kiv. a nissant) -
Találkozó most a Honolulu Airport-nál? Nincs autómegkötés, csak gyertek jó lenne találkozni magyarokkal. (a legelső autókölcsönző közelében vagyok) -
szcsaby #49146 Na felraktam 2 bónuszautót ami nem tetszik és nics rá szükségem akár ti is megvehetitek:
1:FORD GR-1 CONCEPT ÁRA: 9,850,000 EGYEDI SZÍNŰ(KÉK-ZÖLD) ÉS EGY SINCS ELADÁSON
2:CHRYSLER ME-FOUR-TWELWE ÁRA: 9,860,000 EGYEDI(KÉK-ZÖLD) SZÍNŰ ÉS EZ A LEGOLCSÓBB.
MÉG A NISSAN IS ELADÓ! -
én is ezt irtam, h nem akarom eladni.
amugy is tetszik :) -
ha jól tudom 30 autót kell hazavinni, az csont nélkül 145E /db + 9,9 milka a végén... -
szcsaby #49143 Szerintem elég régóta tagja vagyok a fórumnak (1,5éve) szerveztem már pár találkát is itt a fórumon és a tdu képes játékban elég aktívan részt veszek. a szigeten lehet hogy azért nem szoktatok látni annyit mint régen mert májusban érettségizni fogok és tanulni is kell.De hétvégén mint most is fenn vagyok elég sokat. Am. köszi az ötletet, vissza is viszem majd a kocsikat. -
nekem is az a célom, csak az a gond vele h azt az autót nem célszerű eladni, mert elég jó... -
én most a chrysler akarom megszerezni a doboz furikázással :)
de azt nem fogom eladni :) -
nem - bevittem az összes autót - azért is adott egy autót
ha hazaviszed a kurvákat, azért is ad
ha megnyered a versenyeket azért is, ha az időmérőket ....stb -
hogy érted, hogy másikat? :) ha 2x csálod meg a versenyt, akkor 2 kocsit is kapsz? -
én azt sajnos még hülye fejjel nagyon olcsón adtam el, de azóta már eladtam egy másikat, de már feléltem az összes tartalékom, szóval igyekeznem kell... kell a pénz, s ha megveszem a car packot...ájjjjájjj, bele se merek még gondolni, mennyibe fog kerülni...
bár szerencsés vagyok, a countach csak 100E ;) -
én spec. az alfát adtam el 8 milláért, azota nincsenek anyagi gondjaim :) -
néha kicsit lassan rakja be az online játékosokat, várni kell rá, meg néha az is rásegít ha kicsit jobban ráközelítesz az adott helyre... -
inkább vidd haza az összes autót, azokért elég sok pénz jár, s ha visszavitted mind, kapsz egy bónusz autót amit el tudsz adni 9,9 milkáért
nem akarlak megbántani, de nem a máltai szeretetszolgálatnál dolgozunk, egy "ismeretlennek" ekkora szívességet senki nem fog tenni... szerintem.
mert ha legalább itt lennél egy ideje, rendszeresen írnál a fórumra, s elérhető lennél a szigeten, egy klub tagja lennél, simán, de így.... -
Sikerült elindítani az online profilt 
Ott vagyok a legelső versenyek között, de még nem láttam ellenfeleket, más játékosokat. Innentől mit kell majd csinálni? A kis füzet a DVD mellé azért nem segített annyira az online játékmódban.
Csak azért, mert rámentem a Player(s) menüpontra, de a térkép hótüres volt: térképem -
ágybanalvó #49133 ok kössz, én pont ott nem néztem mert nem gondoltam hogy ilyen közel van egymáshoz kettő :D -
ki vesz ilyen szutykot ennyiért ? :DDD -
szcsaby #49131 Hali! lenne egy eladó verdám:
NISSAN 350Z COUPE FEHÉR KM-ÓRA: 10 ÁRA: 9,850,000
ez az utolsó. azér kel a pénz mer meglett a pack és meg akarok venni minden verdát. Előre is köszi. -
ha jól tudom a VW szalon felett van 2 tuning műhely, s az egyik az európai autók műhelye...
a térkép jobb alsó részén
térkép
I/12 -nél van -
ágybanalvó #49129 légyszives valaki tudna segíteni, hogy hol van az a tuningolós hely ahol ferrarit lehet tuningolni? elég régóta keresem, de még mindig nem találtam meg. -
végre megvan a 100%os lefedettség a szigeten - a vége felé már nagyon utáltam - mert melyik utak maradtak a végére, amelyiknél 100 út fut be egyszerre, alul, felül, lent, fent, jobbról, balról...stb ;)
és már csak ~200 km hiányzik, szóval este bármilyen találkozó is lesz, mennék rá ;) -
total commanderbne külön kell bekapcsolni a rejtett fájlokat