107666
-
mountain bike tod:D -
bucsher #49567 ilyen nekem is van :)
montizás mit jelent? msn?
-
Kivéve azt aki a környékén lakik :D -
gagyenkov #49565 De igen!! Persze ha azt mondom, hogy megyünk túrázni az "egrivár-hoz" Akkor mindenki megrémül a távolságtól
-
Digitman #49564 OFF!
Ez nem a pilisborosjenői "Egri-vár"? Mert, ha igen az a környék nagyon jó kis kirándulóhely.
-
gagyenkov #49563 Egy kis off!!! Vasárnap ide megyünk montizni( ha jó idő lesz) Aki akar jöjjön 
-
kitalálhatom melyik Viper a Csoli-é? :P -
Csolival a pályán!
-
Ja kb én is így szoktam :) -
én sehogy sem tartom rendben hanem inkább havonta megy a ghost :D -
Grifidos #49558 Ne értsd félre, nem bántani akartalak vele, de 10-ből 8 informatikust kiráz tőle a hideg... 
Mndenki úgy tartja rendben a gépét ahogy akarja, én nem mondom meg senkinek mit csináljon másképpen. Legfeljebb tippeket adok saját tapasztalatból.
-
Ja Értem, bocs, csak próbáltam segíteni. -
Laci82 #49556 Én is csak hallotam,de jöhetne már egy újabb patch az tény. -
és mi a különbség? :) -
Grifidos #49554 Off
A te dolgod, majd leszoksz róla...
Ahány ház, annyi szokás.
A szemetelés sajna az xp gyengéje.
Én speciel csináltam annak idején xp alatt egy másik vinyóra egy külön 5 gigás particiót, na ez a virtuális memória volt. Kb 5-10%-ot dobott a rendszer teljesítményén. Vista mellé már inkább be kell nyomni állandóra egy 4 gigás flashdrive-ot, ilyenkor ezt használja a vm helyett és gyorsabb mint egy vinyó.
A te dolgod, de én inkább ezt ajánlanám helyette.
LG L226WTQ-SF LCD-monitor 2ms DFC -
nekem olyan van :D nem rossz majd azért nézd meg milyen paneles lehetőleg samsungot vegyél :) van aoc meg samsung paneles. a hátulján levő cimkén van egy A vagy egy S betű :) erre gondolok:
ha kell rakok fel hozzá színprofilt is :) -
projektor powa :D -
holnap megyek megvenni az uj moncsimat, Samsung 226BW :)
áh de jó lesz még nagyobban látni a tdu-t :) -
pls.. tegyetek a forumba képeket ez így túl üres úgy pedig legalább kerregett a gép és tényleg némeik szép kép volt! thx.. -
jó már a szeró vagy mindenki elment aludni? -
Off:
Használjatok CCleaner-t az majd letakarítja a felesleges cuccokat a gépről és a regeditet is kitakarítja ami nem oda való, nagyon hosszú ideje ezt használom és nincs semmi gond , ha meg van, már ugrasztom is vissza Ghosttal a rendszert 2 perc alatt, na de ez már nem a topichoz tartozik! Bocs az offért!
-
Jah jah ez a 160 Giga tényleg dúrva de megtörtént eset.Mondjuk úgy hogy tavaszi nagytakarítás volt akkor.
Ez a telepitősdi meg nálam úgy néz ki hogy elolvasom hova teszi (Nálam minden a C-re megy)ott úgy is megtalálom.
Azt is szoktam csinálni hogy a Regeditből kitörtlöm az állitólagosan leszedett dolgokat.Uninstallal leszedi de a Regeditben bentmarad.Ez baj?
Annyira nem értek ehez szóval ha valamit rosszúl csínálok csak szólj.
-
ezeket honnan vetted? -
Honnan veszed? -
Laci82 #49544 Nem baj fijukjányok csinálja csak az eden a kövtekzeő tdu-t.
Egyet kéne normálisan megcsinálni és nem "tömeggyártósdit" játtszani.
Apróppoppó állítólág májusban jön a legújjabb patch? -
arvszab #49543 Kérlek taniccs: mi az a layer, és hogy lehet tele?
Ez nekem új. Mit csináljal, hogy ne legyen tele a layer?
-
Mathiasse #49542 nah jó van a merci holnap lesz úgye?:D
holnap jövök hello! -
Grifidos #49541 OFF
Játék a szavakkal...
Sokan csak a next ill a tovább gombot ismerik és nyomkodják ész nélkül.
Uninstallnál szintén, azután csodálkoznak, hogy hova lett ez meg az és miért nem indul másnap a rendszerük.
Ez nem igazán ide illő téma, hanyagoljuk inkább.
ON
-
Ez általában akkor van ha tele van a layer. Tegnap délelőtt még semmi probléma nem volt a szerverrel úgyhogy a hiba nálad lesz. -
arvszab #49539 Ez mondjuk igaz, napok óta szívok azzal, hogy a térképen ott van az ember, de ha rákattintok, üres az út, sehol senki.
Vagy rosszabb esetben valami külföldi csapat van ott a magyarok helyett. Remélem azért tudnak erről a TDU szerveresei és orvosolják a hibát! -
ha progit játékot telepítesz nem a winfos mondja meg hova települjön hanem az adott progi/játék installere. persze ugye ezt modosíthatja a felhasználó ^^ -
Grifidos #49537 OFF
"A felhasználó havonta tisztítja a gépet.Ráadásúl semmilyen szemét nincs ami bezavarna.Két hete takaírtottam softweresen is így felszabadúlt 160 Giga."
Ezt szivem szerint betenném a PH-s aláírásomba.(de oda ez durva lenne)
Frankón' ez szerintem az év vicce. Ne add tovább én még csak nem is takarítom a gépemet, csak 'ippen használok uninstallt és nem oda telepítem a cuccokat ahová a winfos szeretné, hanem ahová én akarom. -
Mathiasse #49536 sokat nem vesztettél hidd el...én se látok senkit vagy ha látok rámegyek arra és utána meg már nem:D -
arvszab #49535 Hogy lehet, hogy ti tudtok csatlakozni én meg nem? Eddig semmi gond nem volt. :-( -
arvszab #49534 Itt kattogok basszus, végre összeraktam megint a kormányt, erre nem tudok játszani! Grrr... >:-( -
Mathiasse #49533 a CLK GTR-el minden gyorsulásmnak a villanyoszlopnál van vége :D -
Röhej az egész! -
Mathiasse #49531 most megint visszajött rámegyek vmiikre és már nincs ott senki XDXD jah és persze ő sincs ott... -
Ja
-
Mathiasse #49529 ebbből így nagyon fasza tali lesz...