107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • mama2
    Tényleg a carpackot, még nem lehet leszedni valahonnan? Csak megvenni?
  • Tuncee
    öö... van olyan gémer akinek p4 (nem celeron) 3ghz es procival játszik? csak mert a celeronomon laggzik mint áálat, és azt akarom megtudni h sima p4 gyel megy-e. (am vidkártya X1950 pro szal azzal nem lehet gond csak a 3ghz es celeronnal xDD)
  • Pepsi Twist
    akkor csak felteszed a TDU-t aztán a patch aztán beírod a kódot a játékba aztán kész reggelsz a game-ban (csinálsz 1 accot a géjmben) és mehecc :D
  • gabi89
    Most néztem meg engem elsőre beengedett :) nem tudom nálad mi lehet.
  • Tuncee
    letöltöd a carpacket vhonnan illetve: http://gamespack.atw.hu/tdu/12345.exe ha kér kódót akkor írd be monnyuk a cd kulcsodat és utána a Helyi lemez\Documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\ itt lesz egy bizonyos Addon nevezetű fájl, ezt tessék kitörölni, mint székelés után a segget xD és ennyi
  • Cápafogxy
    Sziasztok!
    Egy ideje már játszom a tdu-val offline. És irigykedtem hogy ti milyen jókat toltok online. Ezért megrendeltem a játékot. Péntekre kértem a futárszolgálattól. Ahogy megjön a carpackot is meg szeretném venni egyből.
    Valaki kérem írja le hogy s mint kell sorba felrakni regisztrálni a dolgokat. (tdu+carpack) Ami még gondolom fontos hogy erre a gépre még nem volt soha tdu felrakva. Előre is kösz!
  • mama2
    Kezdhetem előröl az egész játékotxD
  • Lunatic83
    műxik most a szerver? mert az istenért nem akar fellépi nekem....
  • daneszbaby
    Vagy Saturnos. xD
  • milk41
    am az is érdekes volt hogy markoka ott volt elöttem,és mikor megjöttem egyből hozzám jöttek meg minden,hozzámszólt markoka és egyből engem kezdtek el baszogatni meg "huhnstyle"-ozni
  • Eisenhower
    kéne már vmi pontiac gto kruzolás is ^^ az ugyse volt
  • Eisenhower
    ezé kell mindíg kruzolva menni 8 magyarba nem kötnek bele olyan könnyen. vagy ha mégis feláldozzuk nekik markoka-t :D
  • Gaben17
    csinálj meg pár küldetést és utánna látni fogod a többi játékost

- srácok nem csinál valaki ma egy hc-s krúzt?:)
  • milk41
    4vs1 nem szép dolog...elis ment a kedvem versenypályától.pedig már nagyon kezdtem belejönni a driftelésbe...:(
  • V43 1105
    Nem baj az:D azé is mennyél eléjük, lökdösd meg őket, stb :P
  • milk41
    gyerekek,asszem a HUN előtagot aki csak tudja hanyagolja!!!most életbe lépet a "huhnstyle" azaz az orosz móka magyar módra...engem most "támadtak" le németek,vagy olaszok vagy mik
  • jakewyler
    megyek, gyeretk audihoz
  • ladics
    srácok örömmel jelentem hogy megy!! csak sehol senki xD
  • Norbi1990
    Nah már 770km-nél járok!!
    Még 230km és megvan!!!
  • kvmark
    a audi szalonhoz most
  • tmisi
    Megvettem én is a megapakkot, csak hogy tudjatok róla. :P Az F40-est vadászom még. xD
  • Eisenhower
    Massive open online racing de ugye ha megvetted akkor a doboz hátulján ottvan ^.^
  • Eisenhower
    majd jön markoka a kruzra és nem lesz jókedved :D
  • jakewyler
    én is mennék krúzra, csak mondjátok hova menjek...
  • kvmark
    Milka most jössz egy kis krúz ra megyünka lassan a világító felé !!!
  • milk41
    am lesz ma vmi krúz?mert most éppenséggel nagyon felvok dobva:) (felvettek abba a suliba ahova akartam menni:):):))
  • milk41
    massive online .... racing
  • [HUN]FaTaL
    1.66 óta van ez. 1.45tel még ki lehetett venni a forgalmat, a patchelt verzióban már nem.
  • PrisonMan
    A MOOR mit jelent?
  • CheAteR88 #49782
    ujrakezdtem az egészet ésmostmár joak
  • gabi89
    Ne vedd ki a forgalmat. :D
    Amúgy nem hiszem,hogy azért csinálja mert volt itt régebben pár ember aki kivette a forgalmat ha jól rémlik és náluk nem voltak ilyen mellékhatásai.
  • mama2
    Igen na ez meg van, de én nem azonnal a toxic channelbe leszek hanem egy ilyen F.A.Q szobába. azt van nagyon sok szoba. Ott kéne kiválasztani?
  • mardal
    Mennyi majom van azért a szerveren fennt,nyugodtan autókázok hogy meglegyen a kilóméter a pontokhoz,erre jön pár külföldi motoros és elkezd lökdösni.Mit élvez ebbe pár ember nem tudom de nem ez volt az első alkalom.Kár hogy nincsenek a játékban terepjárok,legyalultam volna őket
  • Szabi1991
  • CheAteR88 #49777

fojamatosan ezt irja ki hogyha kiveszem a forgalmat...
    már ujrais tettem
    mi lehet a probléma?
  • mama2
    És beszélni se tudok. Nem zöldül be az a kis pont a nevem mellett, amikor beszélek.
  • mama2
    A quick channelbe vagy hol beállítottam, beadott egy ablakot, rengeteg szoba van, és én alapból abba a szobába vagyok hogy:FAQ. Hogy kéne ezt? Mert nem találom a TDU-s szobát.
  • Szabi1991
    csatlakozás, és add meg ezeket az adatokat :

ip: TSS.THOMI.HU
    alap csatorna: Toxic Channel
    alap alcsatorna: -- TDU --
    csatorna jelszó : mosomedve
  • Synit HUN
    Csak nem úgy tervzték hogy oda be lehet menni... sajna.
    Amúgy dragra állat lenne.
  • mama2
    Leszedtem a teamspeakot, de hogy beszélek veletek? A quick channel-nél megadok mindent, erre be is rak egy szerverre, de ott rengeteg szoba van, és beszélni se tudok valamiért. Hogy állítom be?