107666
-
Tényleg a carpackot, még nem lehet leszedni valahonnan? Csak megvenni? -
öö... van olyan gémer akinek p4 (nem celeron) 3ghz es procival játszik? csak mert a celeronomon laggzik mint áálat, és azt akarom megtudni h sima p4 gyel megy-e. (am vidkártya X1950 pro szal azzal nem lehet gond csak a 3ghz es celeronnal xDD) -
akkor csak felteszed a TDU-t aztán a patch aztán beírod a kódot a játékba aztán kész reggelsz a game-ban (csinálsz 1 accot a géjmben) és mehecc :D -
Most néztem meg engem elsőre beengedett :) nem tudom nálad mi lehet. -
letöltöd a carpacket vhonnan illetve: http://gamespack.atw.hu/tdu/12345.exe ha kér kódót akkor írd be monnyuk a cd kulcsodat és utána a Helyi lemez\Documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\ itt lesz egy bizonyos Addon nevezetű fájl, ezt tessék kitörölni, mint székelés után a segget xD és ennyi -
Sziasztok!
Egy ideje már játszom a tdu-val offline. És irigykedtem hogy ti milyen jókat toltok online. Ezért megrendeltem a játékot. Péntekre kértem a futárszolgálattól. Ahogy megjön a carpackot is meg szeretném venni egyből.
Valaki kérem írja le hogy s mint kell sorba felrakni regisztrálni a dolgokat. (tdu+carpack) Ami még gondolom fontos hogy erre a gépre még nem volt soha tdu felrakva. Előre is kösz! -
Kezdhetem előröl az egész játékotxD -
műxik most a szerver? mert az istenért nem akar fellépi nekem.... -
daneszbaby #49803 Vagy Saturnos. xD -
am az is érdekes volt hogy markoka ott volt elöttem,és mikor megjöttem egyből hozzám jöttek meg minden,hozzámszólt markoka és egyből engem kezdtek el baszogatni meg "huhnstyle"-ozni -
kéne már vmi pontiac gto kruzolás is ^^ az ugyse volt -
ezé kell mindíg kruzolva menni 8 magyarba nem kötnek bele olyan könnyen. vagy ha mégis feláldozzuk nekik markoka-t :D -
csinálj meg pár küldetést és utánna látni fogod a többi játékost
- srácok nem csinál valaki ma egy hc-s krúzt?:) -
4vs1 nem szép dolog...elis ment a kedvem versenypályától.pedig már nagyon kezdtem belejönni a driftelésbe...:( -
Nem baj az:D azé is mennyél eléjük, lökdösd meg őket, stb :P -
gyerekek,asszem a HUN előtagot aki csak tudja hanyagolja!!!most életbe lépet a "huhnstyle" azaz az orosz móka magyar módra...engem most "támadtak" le németek,vagy olaszok vagy mik -
megyek, gyeretk audihoz -
srácok örömmel jelentem hogy megy!! csak sehol senki xD -
Nah már 770km-nél járok!!
Még 230km és megvan!!! -
kvmark #49792 a audi szalonhoz most -
tmisi #49791 Megvettem én is a megapakkot, csak hogy tudjatok róla. :P Az F40-est vadászom még. xD -
Massive open online racing de ugye ha megvetted akkor a doboz hátulján ottvan ^.^ -
majd jön markoka a kruzra és nem lesz jókedved :D -
én is mennék krúzra, csak mondjátok hova menjek... -
kvmark #49787 Milka most jössz egy kis krúz ra megyünka lassan a világító felé !!! -
am lesz ma vmi krúz?mert most éppenséggel nagyon felvok dobva:) (felvettek abba a suliba ahova akartam menni:):):)) -
massive online .... racing -
1.66 óta van ez. 1.45tel még ki lehetett venni a forgalmat, a patchelt verzióban már nem. -
A MOOR mit jelent? -
ujrakezdtem az egészet ésmostmár joak -
Ne vedd ki a forgalmat. :D
Amúgy nem hiszem,hogy azért csinálja mert volt itt régebben pár ember aki kivette a forgalmat ha jól rémlik és náluk nem voltak ilyen mellékhatásai. -
Igen na ez meg van, de én nem azonnal a toxic channelbe leszek hanem egy ilyen F.A.Q szobába. azt van nagyon sok szoba. Ott kéne kiválasztani? -
mardal #49779 Mennyi majom van azért a szerveren fennt,nyugodtan autókázok hogy meglegyen a kilóméter a pontokhoz,erre jön pár külföldi motoros és elkezd lökdösni.Mit élvez ebbe pár ember nem tudom de nem ez volt az első alkalom.Kár hogy nincsenek a játékban terepjárok,legyalultam volna őket
-
Szabi1991 #49778 -
fojamatosan ezt irja ki hogyha kiveszem a forgalmat...
már ujrais tettem
mi lehet a probléma? -
És beszélni se tudok. Nem zöldül be az a kis pont a nevem mellett, amikor beszélek. -
A quick channelbe vagy hol beállítottam, beadott egy ablakot, rengeteg szoba van, és én alapból abba a szobába vagyok hogy:FAQ. Hogy kéne ezt? Mert nem találom a TDU-s szobát. -
Szabi1991 #49774 csatlakozás, és add meg ezeket az adatokat :
ip: TSS.THOMI.HU
alap csatorna: Toxic Channel
alap alcsatorna: -- TDU --
csatorna jelszó : mosomedve -
Csak nem úgy tervzték hogy oda be lehet menni... sajna.
Amúgy dragra állat lenne. -
Leszedtem a teamspeakot, de hogy beszélek veletek? A quick channel-nél megadok mindent, erre be is rak egy szerverre, de ott rengeteg szoba van, és beszélni se tudok valamiért. Hogy állítom be?