107666
-
Gibor #50469 egyszerü. quick connect beírod az IP-t a nickedet és utána megkersed a toxic channelt ahova beirod a jelszót és rámész a tdu alszobába... -
Gibor #50468 tudom... ott virul a garázsomban :) köszi szépen... -
zoolee #50467 Bakker, nem megy ez nekem.:CCCCCC
Játékban nem lehet megoldani? -
zoolee #50466 Hogy kell belépni a TS szerverre?
-
zoolee #50465 :o Ugye nekem tartasz 1 gtr-t?
-
Szabi1991 #50464 1 GT-R és Me Four Twelve elkelt már :)) -
zoolee #50463 Valaki segít tS ben, mert hülyevagyok hozzá?:D
-
Csak nekem nincs server?
Amúgy nem akarta elindítani a játékot mert azt mondta tegyem be az eredeti lemezt én meg csak néztem hogy mi van?
Aztán egy restart segített. (vista) -
Szabi1991 #50461 ingyen "kaptam", szal g*ciség lenne zsét kérni érte :DD -
Gibor #50460 egy GTR-t dobhatnál nekemis :D adok érte 1millát :D vagy amennyit kérsz... -
Szabi1991 #50459 jah, még Lostban is továbbjutottam 1 küldivel, miután ledobott a szerver
-
Vehetnél lottót! :) -
zoolee #50457 TS? Olyanom nincsen.:C
De pill.szedek.1 et tarts meg nekem PLS! -
zoolee #50456 Ma a salenommal békésen autózbatok a saleen kereskedés környékén a parton 380 al, és 4-5 ször volt olyan, hogy akasztok a szembe sávba, és pukk, elszálltam.:CMert előttem ~10 méterre jelent meg a kocsi.:C -
Szabi1991 #50455 gyere TS re akkor :D
(mert felteszem ezer dolcsiért, csak nehogy más vegye meg.. :) -
zoolee #50454 1 GTR nem eladó?:O
PLS lécci.:P
-
Sziasztok!
Mitől van az hogy feltettem az 1.66a patch-et (hogy fel tudjam rakni a kocsi mega packet), és azóta egyrészt folyton kilp a játék , másrészt totál meghülyült a játékállásom. Eddig nő volt a karakterem és mindent amit oflline-ban el lehett érni megvol, most meg eltüntek, az utak is csak darabokban van felfedezve, holott előtte minden ok volt. Eddig csak ofllineban játszottam, és minden jó is volt. Totál hiba nélkül ment a játék, most meg kilép és tlejesen meg hülyült.
Szerencsére van bizti mentésem a játékállásról, de nagyon örültem volna neki, hogy az új autokkal is játszhatnék és nem szeretném, hogy a patch miatt újra kelljen kezdeni a játékot...
Mi a megoldás? -
Szabi1991 #50452 lol amikor ledobott a szerver, épp akkor vettem egy Mustang GTR-t, erre most van 6 is a garázsomban, és minden "extra" kocsiból van 2-m :OO
-
Grifidos #50451 Erről jutott eszembe, TDU-hoz igazítva. Bocsi!
Morcos kismalac autózik hawaii-on.
- Rohadt tengerpart, rohadt autók, rohadt házak, bárcsak lenne köd, hogy ne lássam!
És a köd leszállt a szigetre.
Morcos kismalac vezetget, majd egy idő után felcsattan.
- Rohadt köd!
-
viszont akiknek gyengébb gépük van nagyon jó lenne. -
bronco #50449 A Stage2-es Pagani kasztniját cserélte ki Skyline-ra egyébként a srác. Azért van kisötétve, mert a garázsban fent még mindig Pagani-t ír ki. -
így is néha a semmiből jönnek elő a civil autók, nem kell ezt tetézni ;)
találkozónál se lenne a legjobb megoldás... -
link14 #50447 okés akkor nesztea javaslatára a 180m-est rakom fel este majd -
Nesztea #50446 szerintema z a jó ha sokáig ellátsz, szal vagy 120 vagy 180 -
nekem egyik se jön be , sorry...
ami tetszik az a mol/shell kút, stb... de avval meg sokat kell szenvedni, én pedig lusta vagyok ;) -
link14 #50444 nos mellékelek pár képet válasatok melyik jobb 19 oráig fogadom el utána jönnek lassan fel a cucok
50m látotávolság
70m látótávolság
120m látotávolság
180m látotávolság
http://images.netbag.hu/20080429/18513866701.jpg -
ti merre nézegettek modokat? a tdu centra-lon kivül van más oldal is? mert engem irritál a német :S -
FireWall #50442 Üdv mkinek! Ma kezdtem (kezdtem volna...) a játékot de valami állandó disconect végett nem tok gamelni.Milyen gyakran csinálja ezt a szerver?És meddig tart 1 ilyen DC? -
ezaz megint dobott:D -
ma végre megvenném a car pack-ot erre rájövök h a hugyos Maestro kártyámmal kitörölhetem a seggem... 

-
felengedett a szeró kemény fél órára...aztán dobott is -
link14 #50438 Bemutatóm az új gumimat
nekem tetszik -
link14 #50437 örülj neki de nekem jobb van hehe -
Na srácok Uri Geller söröztem.
Mondtam neki hogy csináljon valamit a TDU sueroval pl.: Müködj!!!
De azt mondta nagy bánatomra:
"megtisztelő hogy ilyen nagy erőt tulajdonitasz nekem, de az erőm nem határtalan. Nem akarod hogy inkább valami topmodellel össze hozzalak?"
Na bameg enyit ér.....
-
daneszbaby #50435 Hehe megtaláltam.
Megvan letöltöttem =P -
zoolee #50434 Nemmegy.:C
Illetve addíg megy, hogy kiírja, hogy continue game, szal kiírja a menüt, aztán kidob egy üzit,hogy nem sikerült kapcsolódni, majd lefagy.
-
link14 #50433 hát majd egy kicsit késöbbre rakok fel ide pár meglepetés linket mert egyenlöre töröm a ruszki nyelvet de majd meg lássátok képet is mellékelek -
daneszbaby #50432 Ez a skyline mod nincs meg? -
Hát már vágom h ez természetes, elég GÁZ. Pláne most h bezsebelték a megapackokból befolyó lét...semmi változás 
nagyon remélem, hogy csak egyelőre
-
sziasztok,sürünn nem megy a server?