107666
-
daneszbaby #50751 Ittsegítenek. -
Nem.
-
daneszbaby #50749 És eredeti a játékod? -
nVidia GeForce 8500 GT -
senki nem jön?:((( -
videokártyád milyen? -
Helló mindenki!
Új vagyok még a TDU-ban, vagyis még az sem vagyok, mert nem indul el, hanem bejön egy fekete képernyő, és fél másodperc múlva a Windows hibát észlelt üzenet. Ez miért van? (A FAQ-ban nem találtam választ, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek.) -
trimo #50744 Az ahhoz közeli hegyen van egy eden jel, azon kell 30mphnál nagyobb sebességgel átmenni.
itt egy videó róla. -
WARNING!!Hely változott ÉSzak-KELETi Villágítótorony:)(jobb fenti beugros kis szige vége) -
Van egy kis sziget ahol egy nagy túrahajó van...oda hogy lehet átmenni?Ford Island verseny pálya holvan? :) -
19:15-kor FordIslandodn Ferrari tali Gyetek ts-re!!is:)mindenkit szeretettel várunk szabival:) -
legyen inkább ferrari tali:) -
Aubdi tali ?ford izland?MOST?:D -
HUNPalika #50738 Tali mikor? Este 9 után tudok menni. -
HUNPalika #50737 Attól még lehetett kukás...
-
Boldi90 #50736 ÜDv!
Valaki elmondaná ,hogy ,hogy kell kivenni a játékból a füvet mert azt olvastam ,hogy ki lehet és ugy jobban fut mert nekem kicsit akad:(
Nagyon jo lenne ha megírná valaki tegnap 4 orán keresztul olvastam vissza de sehol nem találtam meg neten is álandoan keresem és nem találom:(
esetleg a láthatoságot is lehet állítani?
írjátok meg klégyszi ide vagy esetleg e mailbe ([email protected])
elöre is köszönöm! -
link14 #50735 meg én is benne lennék a filmezésbe -
filmezésben benne vok én is:) -
nem:P Német rendszáma volt:) -
Szabi1991 #50732 te is azt használod ? :)
me' akkor küldheted is MSN-en.. :p
[durca az új logód, tudom, az enyém meg sz*r, de lesz*arom xD] -
game cam pro^^
Frapsal azért kell sok hely a videóknak mert nincs beépített tömörítő...így azokaz utólag kell tömöríteni... :) -
Nekem m3u-t nem jáccik le mert ahogy elinditom a játékot jön fekete képernyő és kilép. -
A FAQ azt írja zenékkel kapcsolatban hogy mp3 és m3u is jó, de csak a vinyón lévő zenékre muatatú m3u-t egyszik meg a game? Mert most próbáltam internet rádióval és fail. Nem mutatja a csatornát sem. -.-' -
daneszbaby #50728 Nekem is ezt írja =( -
Szabi1991 #50727 kb 2 órája felvettelek, de nem láttalak még a partnerlistámon.. -
Login Failed.
-
Tomaron #50725 legyetek srácok msn-en írjuk hol a tali és mikor ez még csak megbeszélés nem szereplés autó választás + hely -
optimista vagyok, ezért úgy gondolom legalább a játék eredeti, DE, a car pack nem a játék s/n -vel műxik, az külön számot kap, persze be lehet írni a játék számát, DE akkor nem veheted meg a car pack-ban lévő autókat.
Az h nem látsz semmi változást, még nem biztos h nem is csinál semmit, amúgy létrehoz egy addon.txt-t, amit ajánlott törölni ha neten is akarsz EREDETI játékkal, s/n nélküli car pack-al játszani... uff
további szép napot, most pár órácslára el... :( -
a FAQ-t lassan frissíteni kell car pack és warez témában...
-
ficko14 #50722 vki. nem tudná megondani hogy mit csináljak?
feltettem az eu pachtot és egy kódot kér beírom a játék cd kulcsát és nem csinál semmit
az autókat látom a szalonban de csak a háttérben ,megvenni nem lehet őket -
Paranoia #50721
-
Paranoia #50720 én mióta telepítem a játékot azóta szól,már rég feltette csak nem merem tovább nyomni nehogy abba hadja 
-
another excuse - soulwax a játék mappájában benne van
\C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio\Radio Djey -
Tomaron #50718 utolsó helyet is betöltötték zárul a jeletkezés -
Tomaron #50717 utolsó hely van szabadon vagyis tartalékosnak és zárúl felvétel -
Nem tudom a címét, pedig a játék közbe a radioba szól ha bekapcsolod ott keresd meg! Viszont annyira útálom hogy szól telepítés közbe a zene és nem lehet kikapcsolni! Na mindegy -
Paranoia #50715 sziasztok
vki megmondaná a zene címet ami telepítés alatt megy?
köszönöm -
igen, igen - az a szép amikor ki be kapcsolgatod h vegye fel a cuccot, s a végén már azt se tudod mikor vesz és mikor nem...;) -
Véletlen egyszer bekapcsolva hagytam. Na akkor néztem én ... -
mondjuk hellyel nem lenne gondom, csak a gépem szintje a 486DX2 körül mozog, szóval nálam a fraps szóba se jöhet :(