107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • daneszbaby
    Ittsegítenek.
  • LTomi
    Nem.
  • daneszbaby
    És eredeti a játékod?
  • LTomi
    nVidia GeForce 8500 GT
  • ladics
    senki nem jön?:(((
  • Atti12
    videokártyád milyen?
  • LTomi
    Helló mindenki!
    Új vagyok még a TDU-ban, vagyis még az sem vagyok, mert nem indul el, hanem bejön egy fekete képernyő, és fél másodperc múlva a Windows hibát észlelt üzenet. Ez miért van? (A FAQ-ban nem találtam választ, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek.)
  • trimo #50744
    Az ahhoz közeli hegyen van egy eden jel, azon kell 30mphnál nagyobb sebességgel átmenni.

itt egy videó róla.
  • ladics
    WARNING!!Hely változott ÉSzak-KELETi Villágítótorony:)(jobb fenti beugros kis szige vége)
  • Attila889
    Van egy kis sziget ahol egy nagy túrahajó van...oda hogy lehet átmenni?Ford Island verseny pálya holvan? :)
  • ladics
    19:15-kor FordIslandodn Ferrari tali Gyetek ts-re!!is:)mindenkit szeretettel várunk szabival:)
  • ladics
    legyen inkább ferrari tali:)
  • ladics
    Aubdi tali ?ford izland?MOST?:D
  • HUNPalika
    Tali mikor? Este 9 után tudok menni.
  • HUNPalika
    Attól még lehetett kukás...
  • Boldi90
    ÜDv!
    Valaki elmondaná ,hogy ,hogy kell kivenni a játékból a füvet mert azt olvastam ,hogy ki lehet és ugy jobban fut mert nekem kicsit akad:(
    Nagyon jo lenne ha megírná valaki tegnap 4 orán keresztul olvastam vissza de sehol nem találtam meg neten is álandoan keresem és nem találom:(
    esetleg a láthatoságot is lehet állítani?
    írjátok meg klégyszi ide vagy esetleg e mailbe ([email protected])
    elöre is köszönöm!
  • link14
    meg én is benne lennék a filmezésbe
  • ladics
    filmezésben benne vok én is:)
  • [HUN]FaTaL
    nem:P Német rendszáma volt:)
  • Szabi1991
    te is azt használod ? :)

me' akkor küldheted is MSN-en.. :p

[durca az új logód, tudom, az enyém meg sz*r, de lesz*arom xD]
  • SimaSuna #50731
    game cam pro^^

Frapsal azért kell sok hely a videóknak mert nincs beépített tömörítő...így azokaz utólag kell tömöríteni... :)
  • Norbi1990
    Nekem m3u-t nem jáccik le mert ahogy elinditom a játékot jön fekete képernyő és kilép.
  • broman191
    A FAQ azt írja zenékkel kapcsolatban hogy mp3 és m3u is jó, de csak a vinyón lévő zenékre muatatú m3u-t egyszik meg a game? Mert most próbáltam internet rádióval és fail. Nem mutatja a csatornát sem. -.-'
  • daneszbaby
    Nekem is ezt írja =(
  • Szabi1991
    kb 2 órája felvettelek, de nem láttalak még a partnerlistámon..
  • HUNMemphis
    Login Failed.
  • Tomaron
    legyetek srácok msn-en írjuk hol a tali és mikor ez még csak megbeszélés nem szereplés autó választás + hely
  • Lunatic83
    optimista vagyok, ezért úgy gondolom legalább a játék eredeti, DE, a car pack nem a játék s/n -vel műxik, az külön számot kap, persze be lehet írni a játék számát, DE akkor nem veheted meg a car pack-ban lévő autókat.
    Az h nem látsz semmi változást, még nem biztos h nem is csinál semmit, amúgy létrehoz egy addon.txt-t, amit ajánlott törölni ha neten is akarsz EREDETI játékkal, s/n nélküli car pack-al játszani... uff

további szép napot, most pár órácslára el... :(
  • Lunatic83
    a FAQ-t lassan frissíteni kell car pack és warez témában...
  • ficko14
    vki. nem tudná megondani hogy mit csináljak?
    feltettem az eu pachtot és egy kódot kér beírom a játék cd kulcsát és nem csinál semmit
    az autókat látom a szalonban de csak a háttérben ,megvenni nem lehet őket
  • Paranoia
  • Paranoia
    én mióta telepítem a játékot azóta szól,már rég feltette csak nem merem tovább nyomni nehogy abba hadja
  • Danman
    another excuse - soulwax a játék mappájában benne van
    \C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio\Radio Djey
  • Tomaron
    utolsó helyet is betöltötték zárul a jeletkezés
  • Tomaron
    utolsó hely van szabadon vagyis tartalékosnak és zárúl felvétel
  • Szasza20
    Nem tudom a címét, pedig a játék közbe a radioba szól ha bekapcsolod ott keresd meg! Viszont annyira útálom hogy szól telepítés közbe a zene és nem lehet kikapcsolni! Na mindegy
  • Paranoia
    sziasztok
    vki megmondaná a zene címet ami telepítés alatt megy?
    köszönöm
  • Lunatic83
    igen, igen - az a szép amikor ki be kapcsolgatod h vegye fel a cuccot, s a végén már azt se tudod mikor vesz és mikor nem...;)
  • Nohab
    Véletlen egyszer bekapcsolva hagytam. Na akkor néztem én ...
  • Lunatic83
    mondjuk hellyel nem lenne gondom, csak a gépem szintje a 486DX2 körül mozog, szóval nálam a fraps szóba se jöhet :(