107666
-
Én nem tudom, hogy mi van itt, de haldoklik a topic :))
Tegnap elkezdtünk Ferkével és tarcsival egy szigetkört, aztán jöttek ég páran, de ők is eltzünedeztek... Rajtam meg 20 km-rel a vége előtt jött ki qrvára a betzegség :@ -
Szabi1991 #50911 a #50895 kép tegnap 10kor készült, a VW előtt :D
útközben még 2 magyar csatlakozott hozzánk :) -
Tegnap fél10 körül 4-en ott voltunk és el is mentünk gurulni egyet -
heady #50909 tegnap misivel 20 percetálltunk ott, és nem jött senki:D remélem most legalább te eljössz:D -
nekem blokkolja a tűzvalam a TDU-t és simán megy :D szóval mindeggy -
féltíz-tíz tali vw elött!!majd este jövök!amcsi és német autókkal gyertek -
Ma lesz valami tali? -
Húú bazz okés akkor majd ez lesz.
Különben a tűzfallal kapcsolatban mi a meglátásod?Nekem be van pipálva. -
őőő hát akkor törölj a kecibe mindent formattal az össze particióról meg szóval az egész vinyót formázd le :D akkor tuti jó lesz... -
A jó kis tegnapi tali, a holland srác nagyon pörgött :-) -
heady #50902 figyelj, te láttad a versenypályán h írok neked? mert kérdeztelek folyton, de nem válaszoltál, csak laggoltál:D beléptem az ottani multis versenyre, vártam h gyere, de te nem jöttél, én meg lefagytam, és mire visszaléptem a pályára, már csak csoli és vagamon volt a pályán... robrto visszajött?:D hol volt? -
Azt szeretném elérni hogy a gép úgy lássa=> Ez a játék még soha nem volt feltéve rá.Tehát úgy kezelje mintha most vettem volna és életembe elöször tenném fel.
Mert ha ezt elérem akkor nagy a valószínüsége, hogy rákérdez majd a tűzfal arra hogy blokkolja vagy mittomén.A lényeg tényleg csak annyi lenne hogy azt elérjem a PC-nél hogy NEM VOLT MÉG SOHA FŐLTÉVE A JÁTÉK RÁ. -
tmisi #50900 Hová tűntél tegnap heady? Mert az instant challengből kiléptél. Aztán Robertot akartam bevezetni a versenypályára, de nem sikerült. Még nem járta be eléggé a terepet. xD -
Szabi1991 #50899 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt
ezt másold be akár a webböngésző címsorába, ha nem a te CD kulcsod van ott, akkor írd át ;) -
át akarod írni a CD kulcsot?
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
érdemes bekapcsolni a rejtett fileokat... -
Good Work! 
Nah srácok akkor most azt szeretném kérdezni hogy Én hól tudnám úgy leszedni a TDU-t hogy az amikor újrateszem kérjen CD kulcsot és rákérdezzen hogy a tűzfal blokkolja-e?
Regeditben töröljem?
Öcsém gépén elindult az Online része.De azért én magamnál tólnám.PLS szakembrók véleményt.
-
-
Szabi1991 #50895 -
heady #50894 -
heady #50893 krúzolások, képek by csoli és én(bocsi a szar képekért, gyenge a gépem:D) -
Nővéremék is panaszkodnak hogy folyton elmegy a 9. kerben, Vasárnapra legyen már egy tali, vagy egy maffia cruise vagy egy szabályos kocsikázás! De holnap gépet kikapcsolni mert shutdown day! -
hmm pesten ilyen szar lenne a digi? Itt debrecenben tökéletes. nekem is ez van, sávszél szinte mindig megvan, egyszer volt hogy elromlott a modem, de másnap jöttek és kicserélték. Azóta ez van. Vagyis volt. Mert nemrégiben kivolt írva hogy Hétfőtöl Péntekig elviszik a modemeket. Akkor hétfőn jöttek és el is vitték :) Azóta 15/15 megás netem van ^^ -
na most meg állandóan kifagy a játék mikor a házból akarok kimenni,gyorsan nyomok egy radialenget -
na sorry,csak a tesóm vagy 2órát beszélt a pasijával skypeon...:@@ -
Nemsokára jövök én is -
Szabi1991 #50887 én ott vagyok.. -
]A jó és a rossz :D[/URL]
[URL=http://img40.imagevenue.com/img.php?image=54781_20080502173234_122_1015lo.jpg]]Hátulról[/URL]
[URL=http://img167.imagevenue.com/img.php?image=54794_20080502175320_122_1089lo.jpg]]megesik
cép[/URL]
[URL=http://img159.imagevenue.com/img.php?image=54804_20080502182214_122_1113lo.jpg]]ez is -
bootsector #50885 Akkor fél 10 Folcvágennél?? Mindenki benne van? -
Ez volt a mai
-
eredeti a játék....ezt a játékot nem lehet kihagyni eredeti gamma nélkül :D
De akkor is kéne egy kis multi help :S -
Elvileg igen.Megnéztem.Kivételek A Windows blokkolja a bejövő hálózati kapcsolatokat, köztük a lent kijelölt bla bla bla.
Szóval ki vannak pipálva a dolgok.Pölö CoD4 vagy a PB.
Öcsém gépére feltettem.Ott egyből elindult mindennel.Picsába mondom magamban megint szopok. -
- Meg kell nyomni a gombot és törli a Radialt, célszerű minden indítás előtt.
- Az nem a repülőtér mellett van, az egy másik versenypálya, majd linkelek képet.
- Progi kell hozzá, azt hiszem BNK editor a neve.
- Vedd meg a játékot különben nem megy a multi. -
Örülünk hogy megosztottad ezt velünk. Viszlát! -
Lenne egy jó pár kérdésem és nagyon örülnék ha válaszolnátok is rá:
-Ez a radialeng-et ha elinditom XP-ben akkor simán haggyam úgy és nem kell azt törölni ugye?
-Ford Islandot hol találom?Az a versenypálya a repüléter melett nem?
-A játékot hogy lehet módolni vagy mivel lehet?...mert láttam itt ilyen Shell-es benzinkútakat meg MOL bétát,meg stb.....
-Mikor belépek és mondjuk az eggyik nevemre kattintok amin van GameSpy ID akkor elkezd csatlakozni az Ataris szerverre...jó sokáig tölts és utána kiírja hogy failed....ez miért van?Egyébknét valaki tudna nekem segíteni ebben az online-os dologban priviben mert nagyon-nagyon szeretnék veletek krúzolni meg minden :)
-
Freetrack az progi azt hiszem és webcamon keresztül oldja meg amit a trackir. -
És olyant hol lehet szerezni, és mennyiért? -
heady #50875 én mek...remélem..:D -
én régen freetracket használtam csak megette az fps-emet és low-on pedig nekem nem élvezet a tdu -
fél10-kor tali a VW-nél!csak amcsi és britt kocsikkal gyertek! -
daneszbaby #50872
Ez de fasza lehet.ez.