107666
-
Biztos nagyon jó kormány,de nem gondolom hogy egy 8 évesnek való.
Szerintem ez most tökéletesen megfelel neki.
Nem hiszem hogy sírna a kuplung után.
Erő meg van ebben is.
-
nekem G25 van :D
-
:D -
nekem is nekem is, de én G25el kérném :P -
nekem nem veszel 1et?:D -
Igen,egyböl felismeri.
A Sony nem fogja reklámozni hogy egy számára kifejlesztett kormány tökéletesen kompatibilis a PC-hez is.
De így van.
Titokban már jópárszor leteszteltem. -
Jó fej apuka :-) -
nem azért de a kormányt felismeri a PC, mert csak "for PS3" van rajta:D -
A kis mákos :)
am.: ha minden jól megy 8 nap és csatlakozom én is a közösséghez ( már ha lehet )...
Addig is jó munkát / játékot a fórumtársaknak/játékosoknak ! -
szép ajándék
-
Sziasztok!
Kisfiam közelgő 8-ik szülinapjára az ajándék.
Szóval nemsokára meglátogatjuk a szigetet,és a tisztelt TDU közösséget.
-
Gibor #51021 hmmm... Athlonokkal semmi probléma... mert nekem is szinte ugyanolyan gépem van mint stonesour-nak csak a videokarim XT meg a proci athlon 64, és mellette nálam full grafikán 60-80 FPS. -
Oké kössz! -
egymagos amd alatt gyengén muzsikál, pláne, ha athlon. De azért játszható.
Multi van, de kizárólag eredetivel. ha megvetted, szívesen látunk, addig off-topik. -
Mivel a kabriók teteje nem felcsukható, így mit gondolsz?
Az ajtó kinyit-kiszáll anim jól nézne ki egy 200km-es kabriós krúz után...
-
Csáztok a gépemen, hogy menne a játék? kb hány FPS-sel? (Ati radeon x1600 pro 256mb, 1 gb RAM, AMD Athlon 3200+
És ennek van multija? Ha van akkor csak eredetivel lehet? Servrek vannak? -
Eső? Dehogy.. sok lenne a viz számla !
-
trimo #51015 Nincs. A játék úgy jó ahogy van. :D -
heady #51014 na? jó, vagy ez is szar? -
Tehát alapból nincs. És eső van? -
trimo #51012 "17. Van éjszakai mód?
Igen van: Itt
(csak egyszerűen felül kell írni a .zipben található fájlokkal az eredetieket - előtte az eredeti 3 fájlról biztonsági másolat készítése ajánlott)
A .zip egy "Valósághű napmozgás + éjszaka mód"-ot ad. KÖTELEZŐ! :P"
Azt mondják nem a legjobb. -
Kösz! Még egy kérdés: Van a játékban eső, vagy éjszaka? -
csoli31 #51010 P betű Ott a bookmark, és menj az uj-ra (New ha jól tudom). ;) -
Hogy lehet bookmarkot csinálni a játékban? -
jó volt a tali, 8an biztosan voltunk, kár hogy korán le kellet lépnem, de ha lesz ami is valami akkor leszek. És akkor ahogy Dante mondta keresek ma valami féreeső helyett. -
Nah kimentem wc-re, és megelőztél
-
A fotókat a C:\Documents and Settings\-Név-\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\-Játékbeli név-\Photo\ -ba menti.
A rádiót a +, -gombokkal lehet hangosítani, halkítani. Valszeg az a baj, hogy le van némítva. De ha nem, akkor a numerikus billel (2,4,6,8) állítgasd. -
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\profilnév\Photo mappa
Rádióra adjál hangerőt a numpad +-al.
Saját rádió:
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\profilnév\
ide csinálsz egy Radio mappát, bele egy másikat tökmindegy milyen néven és oda rakod a számokat:)
-
még valami:a rádiót hogy lehet müködésre birni?R-re bejön valami de a zene az nem indul -
hali!hova menti a játék a fotókat amiket a járgányokról csináltam? -
trimo #51002
Tegnap még a reptér után elmentünk egy kicsit száguldozni egy autópályára. -
link14 #51001 Lamborghini Diablo
-
Van még egy chevrolet, ferrari maserati, mercedes, audi, us muscle, alfa romeo, egy csomó oahu cars és egy oahu bikes szalon. valószínűleg akartak még kocsikat, lehet hogy lesznek is de nem sok rá az esély. xboxosaknak milyen plusz kocsijuk van még az AC 427-en és az Audi A4 DTM-en kívül? -
link14 #50999 Tegnap megtaláltuk, hogy az atari hol rejtegeti a Hyundai-ókat
A szépséges Ferrari Challenge Stradalem
Felnije(michlen gumi)
Pagani Zonda Roadster
-
Nem ismertem, de ez nem tetszik, legalább az index nem ég mikor fékezel?:) Mert akkor ezt letölteném:D -
heady #50997 az se-hez jött ki a feketített lámpa, vagy azt ismered? mondjuk csak színt cseréltek rajta... -
A Gallardo SE-hez és a Gallardo Coupéhoz nem jött még ki lámpa? Elég zavaró a féklámpa világításakor az index:/ -
Remélem jönnek még ki autók a játékhoz. Találtam még 3 szalont ami nincs nyitva, és még nincs is felfedezve az összes út. -
heady #50994 fehér lambo fekete felnivel rulezz:D -
link14 #50993 van ilyenkor még fent valaki mert én senkit nem láttok pedig már furikázok egy jó ideje ha igen hol?