107666
-
trimo #51192 Sajnos nálam is ez a probléma áll fent, pedig megvenném, mert unom nézni a default autókat. :D -
hol? -
VeteransKUKaC #51190 Thx a Segítséget de ez nem lenne túl etikus a többiekkel szemben :D, akik végig gürcölték azt a sok órát :D.
Az a baj evvel a rácuppanós témával, hogy nem tudok egyhuzamban sok időt töltenia játékkal de szerintem egy héten belül meg lesz a verda amivel már labdába tudok esetleg rugni:D.
Jut eszembe Miylen kategóriákgan mentek általában?
Gondolik itt A B G stb... Csak hogy olyan masinára gyűjtsek :D. -
Carpack-ot meglehet kártyás fizetésen kívül venni valahogy? mert nekem nincs kártyám és így problémás a dolog:) -
Megyek. -
Ez egy fantasztikus játék, persze vannak benne hibák, de hatalmas nagy szabadság érzetett add, arra mehetek amerre csak akarok, és tudtommal nincs mégegy ilyen játék, ami nekem ennyire vissza adná a szabadság érzetett és a kocsik ennyire ki vannak dolgozva... -
9kor lesz a tali, de elő-találkozót szervezünk most a megadott ponton, autó mind1, csak L betűvel kezdődjön és amborghini-vel végződjön , egyéb kikötésem nincs ;) -
Ő, de vannak csalók , és lámák is xD
@Lámák = Orosz, Amcsi gonosz srácok ..
-
régen volt talán igaz se volt...
most sajnos fizetni kell az autókért....
régóta ez az egyetlen játék amiért pénzt adtam, játék + carpack, de szerintem megérte... nagyon jó a játék, persze tonnaszámra vannak benne hibák, de a társaság nagyon jó, szóval ezért a hibákat is elnézem...
nincs olyan mint más játékoknál... csalók, lámák...stb ;)
-
Erre a találka pontra gondoltam én is amikor kerestem valami jó helyett ahol kevesen vannak, talán az ott lévő villát is már megvettem... -
22:15 ig ráérek én is lehet hogy kilenckor én is megjelenek valamivel,de amint kezdődik a Showder Klub én lépek... -
Az akkor volt.. mostmár 15 Euro .. de tényleg MEGÉRI :P -
Itt 15Euro a megapack... tudtommal ingyenes nem?
amikor megjelent a game úgy volt hogy benne lesznek ezek a kocsik is csak később és nem az hogy külön kell megvenni... -
~3600Ft-ért tudsz "letölteni" autókat....
Car Pack néven...
vagyis , magyarul, külön nem lehet a játékhoz autókat letölteni,
a patch ad neked két ingyen autót, a többi zsetonos, de bőven megéri... -
nézz körül a banner alatt -
Hello! az új autókat honnan lehet letölteni? pls linket!
Thx! -
Van egy Lambom, sok mindent megélt van benne 1000-2000km lazán .. még SID-del vettük asszem, tényleg Ő hova tűnt?
-
RUF, Lexus ezekkel is szoktam menni, az a baj hogy nincs kedvenc verdám így egyikben sem lesz sok kilométer pedig az lenne a cél.
Gallardo Coupé, IS350, RS4, RTurbo, RGT, V8 Vantage ezek jönnek be a legjobban csak nem fér ki mind az aláírásomba:) -
Én mostanság, inkább carpackos gépekkel tolom, főleg RUF de régi Ferrarikat is előszeretettel habzsolom ..
-
TTvel nem igazán lehet beugratni:) Én nem csak packos verdával mászkálok egyébként. Most Pl. Audi RS4el meg V8 Vantagel fogok holnap. Persze azért ott marad a jó öreg Gallardo Coupé:) -
Jó tanács, ha van valami autót tedd fel tradre megveszem jópénzé, és tudsz venni Ferkákat stb .. 
Fundy meg nem kap semmit ^^ -
natar #51171 köszike
G.
-
jó tanács, most menj fel a szigetre, és vagy három napig ne is gyere le, így sok pénzed lesz és tudsz venni egy autót is ;)
de viccet félretéve, annak ellenére h én is csak kezdő játékos vagyok, azt ajánlom h kattanj rá azokra a küldetésekre ahol autókat kell elvinned egy adott pontra, mert ha elég türelmed van és csont nélkül beviszed őket, darabonként 140E körüli zsetont ad , ebből a küldetésből elég sok van , s ha végeztél ad egy ajándék autót amit el tudsz adni 9,9 milkáért... ezenkívül még azért is jó ez, mert közbe szerzed a kilométereket, no para, csak 8000 km kell ;)
hogy TTvel menjünk? ez érdekes lenne, mostanában ha a talira nem lehet menni car pack-os autóval, akkor már alapból halálra van ítélve az adott találkozó....
ahol nem számít annyira az autó az a versenypálya, de oda még nem tudsz legálisan bemenni, csak adott szinten, de "illegálisan" be is ugrathatsz a pályára...
kezdésnek ennyi... -
natar #51169 és ha utána mégegyszermegcsinálom uganazt a versenyt akkor mégegyszer elmehetek érte a boltba???
G.
-
Már egyszer válaszoltunk hogy nem. Egyszer kapod meg, ha eladtad a traden vehetsz másikat, ha van fent. -
el kell menni érte és a tied.
V.kukac! én benne vagyok f kategóriás kocsikázásban!
És aki momo racingel nyomja a játékot az hogy állítja be hogy a pillangó váltó és a "másik" váltót is lehessen egyszerre használni? -
gabesz012 #51166 Keresd az autószállítós küldetéseket, azok sokat fizetnek, tehát nem kell sokáig szaros TT-vel furikáznod. :) Azok a versenyek alapból nem látszódnak, meg kell keresni őket a térképen. Egyébként én sokszor furikázok G-kategóriával (igaz a Daytona meg a Miura kicsit gyorsabb a TT-nél :D). -
natar #51165 halihó,
fontos: ha 2-szer megcsinálom a tour of island versenyt akkor minda 2-szer megkapom az Alfa-t???
G. -
gabesz012 #51164 Köszi! Megnéztem, de marhára nincs olyan házam, amit nem pénzért vettem meg. :) Esetleg egy térképes képpel tudnál segíteni? :) -
VeteransKUKaC #51163 Üdv mindenki!
Mivel új vagyok a TDU online világában :D ezért kérnék 1 kis segítséget.
Jelenleg egy Audi TT büszke tulajdonosa vagyok, de ahogy látom ilyen kis kategóriában ti már nem játszotok :D.
Nem tudnátok mégis néha kisebb kategóriás autókkal menni?:D
Csak hogy amagam fajata újonc is tudjon kocsikázni :D
Előre is köszi!
u.i.: Egy két hasznos jó tanácsot is szívesen fogadok :D -
-
a házat nem kell "átvenni", mint a kocsit, alapból a tied lesz, az északi világítótorony alatt találod meg, a csillagvizsgálónál... -
Használd ezt! -
Nah látjátok most örül a szívem.1 éve már ide járok szóval láttam már sokmindent.Voltak nagy veszekedések nagy bulizások a szigeten volt sírás és nevetés is.
Örülök annak is hogy új arcokat ismerek meg és hogy ennyire él a TDU közösség.
Jó olvasni a kommenteket és nézni ahogy szervezitek a jobbnál jobb találkozókat.
Sajnos egy ideig hanyagolnom kell a TDU-t PC problémák miatt.Ami jó hír hogy 100%-os a siker csak idő kell.
Szóval további kellemes időtöltést a szigeten minden egyes Féjsznek aki ide jár. -
gabesz012 #51158 Lehet, hogy én is megyek, ha hazaérek addigra... XJ220 (HC-ben), jó is az. :))
Kérdés: erre anno sem jöttem rá. :S Melyik a jutalom ház, és hol/hogyan "vehetem át"? Azt mondja a legnagyobb ház... Én csak 10 helyes garázsokat látok, a legdrágább 3,5 millió, de azért meg el akarja kérni a pénzt. :) -
trimo #51157 Én is a szokásos Ford GTmmel jövök. -
én ha jövök akkor a szokásos sárga traktorommal jövök -
énisz!!!!!444 -
de az használt,én úgy émlékszem hogy vki tud ennyiért újat is szerezni -
heady #51153 oké, ott leszek a Jaguárral:D