107666
-
theodor #51232 Ér az vmit, csak nem ebben az országban... -
HUNPalika #51231 Azzal takarítói állást szerezhetsz maximum. -
Érettségi 5ft-t nem ér az a baj:D -
Kezy #51229 Jó pénzért az én érettségim is eladó.

-
Vegyétek már meg nekem is.Igaz én nem most fogok érettségizni de vegyéltek meg.xD -
el van intézve az éreccségid :) Atari barátunk megvette mindenkinek az éreccségit
-
Csoli csak okosan!! Vigyázz magadra! -
Jók lettek a képek.Nekem az első jön be a legjobban.
Szcsaby:Szorítunk neked!
-
heady #51224 Szia Csoli!! Várunk vissza!! -
HUNPalika #51223 Szia Csoli, vigyázz magadra, mindenki visszavár.
-
SRY srácok hogy nem voltam tegnap, majd legközelebb -
szcsaby #51221 Szorítsatok nekem a mai matek érettségin! -
heady #51220 a mustang nem az enyém, ezért ne szidd:D
broman: meik felnire gondolsz? ha a jaguaréra, akk az a chrysler me four twelve-nek a felnije:D -
Kritikán alul ronda 
A sok szép új felnit honnan tudom lehalászni?
-
az a mustang meg hogy néz már ki? :D
legalsó kép -
heady #51217 mai krúz -
Ma krúz:
-
Szia Csoli! Most akkor kivel fogok éjszakai Driftelés véghez vinni? :) Sok szerencsét kint! Várunk vissza nyáron!
-
Digitman #51214 Szia Csoli, jó utat és vigyázz magadra! 

Köszi srácok a mai krúzt, sajna menetközben kidobott és nem tudok visszamenni. -
Szia Csoli, legyél jó ! Vigyázz magadra !
-
szedd meg magad jó sok pézzel :D -
trimo #51211 Amúgy utána mindenki meglett. :) -
link14 #51210 Szia csoli jó munkát vigyázz magadra és várunk vissza szeretetel -
vagyok asszem kb éjfélig ha visszajössz! -
trimo #51208 Hogy olvadna szét a szerver.
Mindenkit ledob *****, és nem lehet krúzolni normálisan. -
Hát nekem a mai tali se jött össze az mikor elkezdtünk gyűlni akkora laggok voltak hogy cask a külföldi gyereket láttam aki ott volt vele mentem vagy 300km-et aztán kidobott a játék és elment a kedvem tőle remélem a következő tali jobban összejön nekem
-
Sok sikert a melóhoz!Azért vigyázzál magadra és dumcsizz sokat németül.xD
Asszem ezen a héten újrapakolom a gépet és a TDU-t is.Jó lenne már ha végre nem lenne problémám.
VeteránsKUKaC:Gondolom van olyan autó amire igazán vágynál.Anno nekem a Ford GT volt az ami meghozta a sikert az élményt és a szórakozást.B kategóriás vas volt és bizony 7000KM-t pakoltam bele.
Most ha végre ismét klappol majd a TDU és visszatérek veszek egy RUF R turbót.Ez a kocsi is B kategóriás de a saját kategóriáján belűl a legjobb.Érdemes olyan kocsit választani mit mindenre használsz.Mint az életben.(Jó jó ez az én rögeszmém és csak tanácsként írom le.)
Ha megtalálod a számodra ideális autót akkor biztos a siker,szórakozás,élmény.
-
szevasz csoli!! vigyizz magadra!! -
Ilyet bárnikor baresz
!!
-
Szia Csoli!
Jó munkát! 3 hónap múlva várunk vissza!
-
hiányozni fogsz:( -

3 hónap múlva 24 órás Viper szolgálatot akarok látni majd a versenypályán! :) addig is érezd jól magad, dolgozz sokat, légy milliomos, stb;) -
elnézést fiúk de én ma már nem megyek a szigetre...
előbb elvette a kedvem h a 9 órai tali már 9:15kor véget ért , mert kezdődött az NCIS
, utána meg a szerver dobált...
de pernusnak köszönöm a tali előtti pályázást, nagyon állat volt!
-
csoli31 #51199 Sajnálom skacok, de egyenlőre úgy néz ki hogy nem leszek 3 hónapig.
Megyek ki németbe dolgozni, és ha minden jól alakul akkor nem fogok gépezni. De remélem ha visszajöttem még ugyan olyan jó lesz játszani veletek mint eddig!
Addig is jó TDU-zást kívánok mindenkinek! És szevasztok.
-
általában minden kategóriát használunk, szóval nem tudjuk megkönnyíteni a dolgod...
valaki gondol egyet és szervez egy talit, ő mondja meg milyen autók vehet(nének) részt rajta, pl.: csak 300c, vagy csak f40 stb... ez is nehezíti a dolgot, mert ezek szerint minden autóból kell legalább egy darab... mert ami ma jó volt, az holnap nembiztos h jó lesz...
de van amikor még jobb esetben a szín is ki van kötve, pl. csak fekete 300c :P és azért a festés se olyan olcsó mulatság...
de amúgy szerintem ha egy TTvel elmész egy mclaren talira, az se olyan nagy baj, max érdekesen néznek rád és 5 másodpercenként adnak neked 5 kilométer hátrányt...;) -
Jó, akkor mondd mikel, megveszem te meg tőlem 1000$-é :) -
megvenném csak gyenge a videókarim... Megvan eredetiben a game csak multiban nagyon akad... és nekem sincs kártyám:P tudnátok 10 000Ft körül valami jó videókarit amin megy a game közepes grafon?
Thx!
-
trimo #51195 Mint írtam nem a pénz a gond, a bankkártya. :D -
Én legtöbbször D,E néha B vagy C. F túl lassú, G-t nem szeretem (sry srácok) az A meg túl gyors, nem közlekedni való:D -
szcsaby #51193 Nekem megvan acarpack eredetibe. Hidd el megéri de nagyon.Nekem az F40-es Ferrari a kedvencem, annyira élethű a hangja meg az egész autó. De a többi 45is nagyon jól megvan csinálva és sok legendás van köztük. Szerintem ne sajnáld rá azt a 3810 forintot!!!