107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • theodor
    Ér az vmit, csak nem ebben az országban...
  • HUNPalika
    Azzal takarítói állást szerezhetsz maximum.
  • [HUN]FaTaL
    Érettségi 5ft-t nem ér az a baj:D
  • Kezy
    Jó pénzért az én érettségim is eladó.
  • HUNMemphis
    Vegyétek már meg nekem is.Igaz én nem most fogok érettségizni de vegyéltek meg.xD
  • Pepsi Twist
    el van intézve az éreccségid :) Atari barátunk megvette mindenkinek az éreccségit
  • ChuckyHUN
    Csoli csak okosan!! Vigyázz magadra!
  • HUNMemphis
    Jók lettek a képek.Nekem az első jön be a legjobban.
    Szcsaby:Szorítunk neked!
  • heady
    Szia Csoli!! Várunk vissza!!
  • HUNPalika
    Szia Csoli, vigyázz magadra, mindenki visszavár.
  • gviski
    SRY srácok hogy nem voltam tegnap, majd legközelebb
  • szcsaby
    Szorítsatok nekem a mai matek érettségin!
  • heady
    a mustang nem az enyém, ezért ne szidd:D

broman: meik felnire gondolsz? ha a jaguaréra, akk az a chrysler me four twelve-nek a felnije:D
  • broman191
    Kritikán alul ronda

A sok szép új felnit honnan tudom lehalászni?
  • Zomil
    az a mustang meg hogy néz már ki? :D

legalsó kép
  • heady
    mai krúz
  • Szasza20
    Ma krúz:

• Szasza20
    Szia Csoli! Most akkor kivel fogok éjszakai Driftelés véghez vinni? :) Sok szerencsét kint! Várunk vissza nyáron!
  • Digitman
    Szia Csoli, jó utat és vigyázz magadra!

Köszi srácok a mai krúzt, sajna menetközben kidobott és nem tudok visszamenni.
  • V43 1105
    Szia Csoli, legyél jó ! Vigyázz magadra !
  • Pepsi Twist
    szedd meg magad jó sok pézzel :D
  • trimo #51211
    Amúgy utána mindenki meglett. :)
  • link14
    Szia csoli jó munkát vigyázz magadra és várunk vissza szeretetel
  • pernahajder
    vagyok asszem kb éjfélig ha visszajössz!
  • trimo #51208
    Hogy olvadna szét a szerver.

Mindenkit ledob *****, és nem lehet krúzolni normálisan.
  • eddaj
    Hát nekem a mai tali se jött össze az mikor elkezdtünk gyűlni akkora laggok voltak hogy cask a külföldi gyereket láttam aki ott volt vele mentem vagy 300km-et aztán kidobott a játék és elment a kedvem tőle remélem a következő tali jobban összejön nekem
  • HUNMemphis
    Sok sikert a melóhoz!Azért vigyázzál magadra és dumcsizz sokat németül.xD
    Asszem ezen a héten újrapakolom a gépet és a TDU-t is.Jó lenne már ha végre nem lenne problémám.

VeteránsKUKaC:Gondolom van olyan autó amire igazán vágynál.Anno nekem a Ford GT volt az ami meghozta a sikert az élményt és a szórakozást.B kategóriás vas volt és bizony 7000KM-t pakoltam bele.
    Most ha végre ismét klappol majd a TDU és visszatérek veszek egy RUF R turbót.Ez a kocsi is B kategóriás de a saját kategóriáján belűl a legjobb.Érdemes olyan kocsit választani mit mindenre használsz.Mint az életben.(Jó jó ez az én rögeszmém és csak tanácsként írom le.)
    Ha megtalálod a számodra ideális autót akkor biztos a siker,szórakozás,élmény.
  • pernahajder
    szevasz csoli!! vigyizz magadra!!
  • pernahajder
    Ilyet bárnikor baresz!!
  • jofer
    Szia Csoli!

Jó munkát! 3 hónap múlva várunk vissza!
  • cicai
    hiányozni fogsz:(
  • Lunatic83

3 hónap múlva 24 órás Viper szolgálatot akarok látni majd a versenypályán! :) addig is érezd jól magad, dolgozz sokat, légy milliomos, stb;)
  • Lunatic83
    elnézést fiúk de én ma már nem megyek a szigetre...
    előbb elvette a kedvem h a 9 órai tali már 9:15kor véget ért , mert kezdődött az NCIS , utána meg a szerver dobált...

de pernusnak köszönöm a tali előtti pályázást, nagyon állat volt!

• csoli31
    Sajnálom skacok, de egyenlőre úgy néz ki hogy nem leszek 3 hónapig.Megyek ki németbe dolgozni, és ha minden jól alakul akkor nem fogok gépezni. De remélem ha visszajöttem még ugyan olyan jó lesz játszani veletek mint eddig!Addig is jó TDU-zást kívánok mindenkinek! És szevasztok.
  • Lunatic83
    általában minden kategóriát használunk, szóval nem tudjuk megkönnyíteni a dolgod...

valaki gondol egyet és szervez egy talit, ő mondja meg milyen autók vehet(nének) részt rajta, pl.: csak 300c, vagy csak f40 stb... ez is nehezíti a dolgot, mert ezek szerint minden autóból kell legalább egy darab... mert ami ma jó volt, az holnap nembiztos h jó lesz...
    de van amikor még jobb esetben a szín is ki van kötve, pl. csak fekete 300c :P és azért a festés se olyan olcsó mulatság...

de amúgy szerintem ha egy TTvel elmész egy mclaren talira, az se olyan nagy baj, max érdekesen néznek rád és 5 másodpercenként adnak neked 5 kilométer hátrányt...;)
  • V43 1105
    Jó, akkor mondd mikel, megveszem te meg tőlem 1000$-é :)
  • laci 700
    megvenném csak gyenge a videókarim... Megvan eredetiben a game csak multiban nagyon akad... és nekem sincs kártyám:P tudnátok 10 000Ft körül valami jó videókarit amin megy a game közepes grafon?
    Thx!
  • trimo #51195
    Mint írtam nem a pénz a gond, a bankkártya. :D
  • [HUN]FaTaL
    Én legtöbbször D,E néha B vagy C. F túl lassú, G-t nem szeretem (sry srácok) az A meg túl gyors, nem közlekedni való:D
  • szcsaby
    Nekem megvan acarpack eredetibe. Hidd el megéri de nagyon.Nekem az F40-es Ferrari a kedvencem, annyira élethű a hangja meg az egész autó. De a többi 45is nagyon jól megvan csinálva és sok legendás van köztük. Szerintem ne sajnáld rá azt a 3810 forintot!!!