107666
-
theodor #51317 Gallardo coupe-hoz fekete felni nincs vhol? -
Digitman #51316 A következő könyvtárban lévő CDKey.txt tartalmazza a cd kulcsot. C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
Ezt szövegszerkesztővel megnyitva simán átírod az eredeti kulcsra. -
trimo #51315 Nem látja egy magyar sem kb amit írok, és mindnél ott van a szakadás jel.
Mit tudok ez ellen tenni? :( -
Nem rossz a fekete merci, de nekem csak a felnit sikerült összehozni...
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=3300 -
Shaggy84 #51313 Hellosztok!
Lenne egy kis gondom és reemélem ti tudjátok a választ rá mert én már nem tudom h tudnám megoldani.Arról van szó h mielőtt megvettem az eredetit azelőtt a waretos versio volt fent és letöröltem mindent kipucoltam a regiből is mindent még a profil mappát is töröltem és mikor elindítom a játékot nem kéri a kulcsot csak az acc-ot és tovább lép:S.Hol tudnám az elöző key törölni ??? Választ előre köszönöm aki megmondja -
theodor #51312 Egy kicsit az de hát az már nemlényeg sztem (ja de ez 1024x768) -
Grifidos #51311 Az ablak felett a tetőnél eléggé "recés". :)
-
theodor #51310 -
Ha lesz VIP rangod akkor majd rájössz, addig is http://image.fiberhost.hu/index.php. -
Akkor oks, azt hittem már valami probléma van a géppel/játékkal. 
@theodor: felmész pl. a kepfeltoltes.pirateclub.hu-ra és feltöltöd a képed, és két img tag között beszúrod -
theodor #51303 vki elárulná h kell képet feltölteni? -
az a hely az! :) -
Előfordul ilyen néha... -
Azért van mert túl csúnya az autód!Válts egy corvettre vagy egy ferkára és nem fog többet ez elődordúlni! -
Ez milyen hiba lehet? Üldöztek a rendőrök nekimentem egy ilyen útszéli micsodának és ezt az Alkalmazáshibát írta ki. Lehet, hogy egyszerűen túlmelegedett a gép vagy mi lehet a probléma? 
-
theodor #51298 :)Én elhiszem,h az ATI is tudja. Csak elárulom neked, hogy senki se fikázta az ATI-t. (én jómagam is azt szerettem míg az volt)Én raknék be Nvidia-s képet de nemsikerül sehogyse... -
OFF
Levették a gipszemet!!
Zúzok Driftelni Hc-ben, véééégre nem hibázok annyit. OLLÉ
On -
trimo #51296 Ha egy helyre gondolunk már én ott vagyok.
Az a déli torony, ami a titkos szigethez közel van a sziget délkeleti sarkán és van egy parkoló is hozzá? :D -
Grifidos #51295 Így már jobban tetszik ?
Esetleg valaki ebben a felbontásban nvidiás képet, ha már le lett fikázva az ATI.
3870 rulz!
-
ott leszek, sőt már most odamegyek, h biztos beférjek a 8 közé, s Lamborghinis jó barátomnak pernusnak is foglalok egy helyet ;)
remélhetőleg Gabe is arra a kis időre lecseréli sárga szörnyetegét egy Lambora... ;) a névsort nem folytatom, mindenkinek kötelező program!
Lambo tali
-
trimo #51293 Én jövök, de egy koordinátát vagy képet a helyről kérhetnék? :) -
Én is megyek ;) remélem Pernuska is jön !
-
Este 21.30-kor a déli világítótoronynál. Lambo-val. -
Hm nem tudom megcsinálni a Gallardo lámpáját:( Érdekes mert belenéztem a spydernek a fájljaiba ami elméletileg ugyanaz, ott mégsem világít az index amikor fékezek, nem tudom melyik fájlban lehet az eltérés. -
üdv jóreggelt, ma esti program? mivel? hol? mikor? ;) -
bocsesz hogy nem voltam az alfánál..most ott vok és várok mindenkit szeretettel krúzolni :) -
ugye nem gondolta komolyan, hogyha elrejtei a fájlt menni fog? 

-
Oké thx a helpet! -
LoL:D Szar a crack ennyi keressen másikat. -
Szóval itt a válasz:nem én akarom hanem haverom^^
Mihi üzenete:
azért szeretné
Mihi üzenete:
mert a crack
Mihi üzenete:
hibát észlel mikor betölti a mapot
Mihi üzenete:
de nem TDU
Mihi üzenete:
hanem lord of the rings battle for middle earth 2
Mihi üzenete:
és a crack az egy bizonyos game.dat
Mihi üzenete:
na az hibát észlel mikor betöltődik a map.
-
Mi az hogy elrejteni?:D Jobb gomb->tulajdonságok->rejtett fájl bepipa:D Ki elől akarja elrejteni? -
Mér akarja elrejteni ? -
Srácok egy kis help kéne az egyik barátomnak. (TDU-s)
Olyan kérdéssel keresett meg hogy hogyan lehetne elrejteni a Cracket?
Milyen progival lehet ezt elintézni?Egyáltalán van ilyen?
Szakembrók biztos tudtok mondani valamit.
-
Már semmi, megvan:) -
Srácok! Megpróbálnám kijavítani a Gallardo lámpáját. Kiexportáltam a fájlokat a verdából, de a 2db fájlokat mivel lehet megnyitni? Nem találtam hozzá semmi toolt:( -
Sok sikert!
-
krisz88 #51277 Köszi Memphis!
A gépem kb.: 1 honapja lett ujratéve a Windows rajta!
de lehet lemeztöredezettségezek!
Köszi! -
Tele van-e a gép képekkel, fölösleges fájlokkal?Vírus írtást nézzél és egy lemeztöredezettségmentesítést is.
Ha ez sem segít akkor pattinsd fel a gép oldalát és kukucskálj bele.Ha tele van pókhákóval és bogarak mászkálnak benne akkor jöhet a jóöreg pórszívózás.
Ha még mindig nem jó akkor nem ártana egy Windows Reinstall.Mikor is volt újra rakva nálad? -
1.6 körül volt memphnek -
kvmark #51274 Én ott leeeek !!4