107666
-
Én én én :P
-
na meg jött a kedvem a képek láttán, holnap kitolom a piros biciklim és megyek egy kört, ki tart velem? :) -
HUNPalika #51395 Még néhány a mai lambo krúzról:
Köszi srácok, nagyon jó volt.
-
Egy hónapja vacakol a netem. Rossz a modemem. Most ott tartok, hogy a Hírközlési Hatósághoz kell fordulnom. Mikor lessz belőle valami használható, nem tudom. Van olyan hogy fél napig nincs gond, aztán 10 percenként ledobál. Olyankor modem kihúz, 10 mp, bedug. Így a saját szellemi, és a monitorom, kormányom fizikai épségének érdekében csak közvetlen az elvonási tünetek jelentkezésekor játszok a TDU-val. Azóta kipörgettem az assassin-t, az R6 Vegas2-t, 1200 parti passziánszt, Most SCDA, Two worlds van soron...
De még az OBSCURE 2 , a Jade empire, az R6 Vegas (1) sincs kitolva, úgyhogy egy darabig nem unatkozok még.
Aztán, ha teljes gőzzel visszatérek, lessz itt nemulass! -
bemész egy klubba és ott^^
Néhány kép a lambo taliról:
-
HUNPalika #51392 Na akkor én is.
-
klubbot hol lehet alapitani?avagy hogy lehet? :D -
és persze sikerült csont nélkül egy 100méteres ugrásból... -
Fitti csáje, ne kinozz ott a Pernus :( én meg nem lehettem ott.. kár volt elaludni ..
-
Tegnap pernus-sal. :)
-
Elaludtam, nem rég keltem fel =( -
Este volt egy kis krúz! :) -
Holnap kéne krúzolni , vagy még ma? :DD csak beszéljük meg mikor, mivel te is jöhetnél, veled még nem is találkoztam maximum egyszer :( -
Köszi!
Látszik mennyire értek hozzá.... -
LOL :p hagy javitsalak ki, cheaternek irják :P COD4-ben amúgy a challangekért szotak cheatelni az emberek .. : ( -
Egyébként a chatereket sosem értettem... Pont a játék sava-borsa veszik el. Végigmenni egy halhatatlan karakterrel egy pályán, csupa heccsáttot osztva marha nagy élvezet lehet....
Ismeretségi körömben 1 ember van aki csítel, a GTA SA-ban. Az unokatesóm gyereke. 12 éves. lány. Egyfajta sims-ként használja a játékot. kocsikázik, öltözteti CJ-t, néha lövöldözik kicsit... Na NEKI találták ki a csítet.... -
-
Na de uraim! Micsoda hang ez?
"hi ,múltiba, hogz túdok még gyorsaban, meni
Atőbieket le tólni ,az útrol?
Milyen kódal.?Japán Totoyaval"
Gyorsabban menni úgy tudsz, hogy nyomod a gázpedált, az elöre gombot, vagy ami épp kéznél van. Multizni csak, és KIZÁRÓLAG eredetivel tudsz.
A többiek nem lesznek boldogok ha letolod őket az útról. És mivel a többiek MI vagyunk, gondolod jó ötlet itt tanácsot kérni?
Egyébként, vagy a kocsikat, vagy a játékokat nem ismered. Ebben a játékban ugyanis nincsenek TOYOTÁk. És persze totoyák sem...
Remélem, segítettem. -
Még reklámozta is az AIM-et ! -
ez itt teszi az agyát, cod4 topikban is láttam csalást kérni -
Takarodjál már innét te beduin paraszt, senki nem kiváncsi rád -.-'
[/me fogadni mer hogy ő az a csaló aki toplisten van-.-] -
Elküldték mailben. A sziget túra meddig él?:) Mert holnap megcsinálnám:P -
heady #51375 a gumin lévő feliratra gondolsz? vagy mire? az összes felni alap, egyedül a jaguaré más...ha kell a felirat, dobj egy pm-t, és átküldöm:D -
HELP!
Honnan tom letölteni a carpackot?
Megvettem de sehol se találom.(MER MEGVAN AZ ÚJ GÉPEM...)
HELPx2 -
GPoWeR #51373 Nyugi van még abba a pálya minimum 3-5 perc :) -
gabesz012 #51372 Nekem kezd telelenni a micsodám ezzel a játékkal... 21:30: sehol senki, pár magyart (sg-sek egyáltalán?) látok a toronynál, de hiába spawnolok oda, hiába vezetek oda 5 km-ről, nem látom őket. :S -
414 km-en..
picsába
-
kis időm volt még! néhány kép!
(bocs a méretezésért még friss a gép paint al csináltam)sziasztok!
-
okka -
a vw szalontól jobbra van egy világítótorony , ott lesz Lambo tali 21:30kor, ha minden igaz.... -
hu most lesz tali? -
ehh:D -
szórakozás :) -
Sziasztok a mai este is jól esett!!

(Luna bocs az utolsóért kifagyott a szarom
-
mármint a kép méretére gondoltam XD de mind1, engem nem zavar, csak ha valakinek gyengébb a netje akkor egy óra mire behozza :) -
raga #51362 K.va jó! :)
Már megy a strandszezon, víz kicsit hideg (16fok) de a nap már durva. Háttérben a havas csúcsok, a gép nagyon élvezte a 140-160 utazót.
Szal. 1 baj volt rövid volt.
De ne offoljunk, mert ki..-nak. :)
-
raga #51361 Sajna nem, csak 1:24 es méret! :P -
link14 #51360 Szia, Főnök
Visszatértél hozzánk milyen volt Olaszország, hogy érezted magad/magatokat? Hogy bírta a pici Alfa
Bocsi sok kérdésért
Üdv Speed
-
nagyobba nem tudtad? :D -
raga #51358 Hoztam vásárfiát. :)