107666
-
nem -
link14 #51556 hát amikor nektek jó nekem mindegy -
ok benne vagyok. -
ez most mi lenne klub tali? -
nemtudom, mikor jönnek értem -
nem találom a mi csatornánkat TS-en:( -
vagamo #51551 Legyél otthon! Hánykor is??? -
én mennék, de nem hiszem h itthon leszek:S -
mikor lenne esedékes? mert ha akkor ráérek, mennék -
vagamo #51548 Akkor:
Kéne még 1 ember a klubból!
cicai(HUN)
arvszab
csoli31
eisen81[HUN]
Fundy[HUN]
Met-HUN
Megyee
Pecc<HUN>
Reyes_HUN
tinky713hun
Toyota(HUN)
Ubi91
vagamoHUN
[HUN]DriftR
[HuN]GPoWeR
[HUN]Nemtom
az ace szint eléréséhez SOS!
Speed akkor ha mázlid volt
szép időt mentél
, ma próbálkoztam a lenyomásoddal volt, hogy 4 ms-el vezettem, de egy állat beugrott elém!
NA akkor lett elegem, belőle!!!
Nagyon jó pálya volt SPIRI !!!
-
link14 #51547 Hát reggel találkoztam egy ace szintű bandával 6-an voltak és meg kérdeztem tőlük, hogy sikerült és ők mondtak, hogy hamachival adtak egy oldalt is, amit én már ezer éve ismerek, de még sose néztem körbe rajta most azt is meg tetem és így
Akik írták, hogy benne vannak dobok nekik privit a hamachi szobáról az se baj, ha többen leszünk meg oldjuk
Akik jelezték, hogy jönnek, azok hozzanak magukkal még egy embert a klub-ol tehát min.2-en legyenek minden klubból
Sirpi: tényleg nagyon jó lett a pálya és én felajánlok a nyertesnek 10 milliót
Luna: köszi, nem kell meghajolni, mert elég tré időt mentem lazán dönthető mindegy ki fogja nyerni én nagyon, élvezem
-
Sirpi #51546 Oké, semmi gond, hogy megelőztél, akkor legyen ez a hivatalos verseny első állomása, aztán hátha nyeremény is akad majd útközben
-
Sirpi - szerintem tökéletes volt a pálya
, már 2000 km fölött járok az adott Lamboval :P
sorry de megelőztelek, most töltöttem fel a másik oldalát - igaz én csak egy Lambora adtam engedélyt ...
a versenyt pedig jó 5letnek tartom, 2 futam, két idő... -
Speedlimit meghajolok előtted, a Lambo Challenge-t te nyerted! 
Nem azt mondom h nem lehet túlszárnyalni, de így is már árt az egészségemnek ;)
EZÉRT...
feltöltöttem a pálya másik oldalát, közkívánatra alap Lamborghinivel lehet csak menni, átlagos forgalom, 50 pont hibalehetőséggel...
a challenge neve:
Autópálya - sg.hu
még 3 napig elérhető! Sok sikert... -
Sirpi #51543 Na, akkor megint megpróbálok írni (talán már lejárt a kezdeti 24 órás inaktív időszak).
Először is üdv mindenkinek! (Sirpi77 néven játszom a TDU-ban)
Örülök, hogy ilyen sikert aratott a pályám, és oké, igazatok van, hogy nem kellett volna carpack-es autóra korlátozni a dolgot. Közben már megcsináltam a pályát visszafelé (ott bármilyen lambóval lehet indulni), és ha ez lejár, akkor fel is fogom tenni (a 100-as driving gauge-t átírtam 50-re, bár aki nyerni akar, az úgyse ütközhet).
Viszont arra gondoltam, hogy úgy lenne kerek a történet, ha ezt a pályát még1x feltenném tetszőleges lambóra, és a két pályából egy kis verseny is összejöhetne, ahol a két időeredmény összege számítana.
Szóval péntek este (fél 10 körül) felkerülne a visszafelé pálya 3 napra, és hétfő este a most aktív, a fent jelzett módosításokkal, és két screenshottal lehetne beszállni a versenybe. Ha valaki (akinek több pénze van, mint nekem) fel akar valami nyereményt is ajánlani a dicsőségen kívül, nem állok az útjába :) -
gabesz012 #51542 Valakinek van kedve kicsit krúzolni? G-kat; DNY-i világítótorony. Kb. 13:30-ig várok. (Tegnap este megint nem értem haza időben... :) ) -
Shaggy84 #51541 Na mentem fel kicsit száguldozni aki akar jöjjön ;) -
Shaggy84 #51540 Hi all -
Szia hogy tudnád meg csinálni, hogy lanba játszunk hisz nincs LAN mód a tdu hoz. Legalábis én nem tudok róla. Csak akkor lehet Hamachi-val játszani lanon ha van a játéknak LAN része pl: Counter-Strike -
F betü -
tumpi #51537 Helló mindenki!
Segítségre lenne szükségem. Hogy lehet valakit felvenni online-ba barátlistába?Az A betüt irja de ha ott van mellettem nem csinál semmi hiába nyomogatom.:S Válaszotokat előre is köszönöm. -
és TDUban ki fogja dobni a hamachi-s LANos szobát... ? :D -
Chris189 #51535 Hali
Szerintem tehetünk 1 próbát , de hogy derült ki hogy lanba kell??
Lehetne úgy hogy speed a ti klánotok az enyém ellen , csak lépjen be 1-2 ember hozzám , délután megtaláltak a játékba , de keresni fogog mindenkit.
Addig is Üdv. -
vagamo #51534 A régi magyarítás nem lett megcsinálva a carpackhoz??? -
vagamo #51533 Benne vagyok! 1 próbát megér!!!
HUNStreertRacers -
link14 #51532 Jó reggelt
Szeretnék meg kérni 3 embert, 1-et az USA-ITALY CARS FAN club-ól és 2 emberkét egy másik klub-ól hogy 18 órakor ráérnének, kísérletet tennénk a klubok közti versenyre ugye csak lan-ba lehet, de feltalálták a hamachit ezért meg kérnék őket, akik ráérnek, hogy töltsék, le a szobát később adom, ha lesz jelentkező
Előre köszönöm a segítségeteket
Üdv Speed
-
A Mai Lambó találkozóról, szószerint madártávlatban :D
-
Most keddig nem leszek:( Jó krúzolást:) -
Bocs srácok, sokat ütköztem elkapott a rendőr, pénzem meg nem volt úgyhogy kidobott a krúz közepén, utána meg nem adott be titeket! Azért jól esett a mai csapatás:) Lassan 1000km lesz a lamboban:D (most 712) -
tmisi #51528 A lambó tali még mindig tart. :D Egy kép:
-
:D -
Nah végre jó a TDU-m!Ma egészen aktív volt a magyar társaság!Ennek örülök!
Krisz!Remélem jó kocsit vettem meg.Találtam egy feketét 1.5-ért. -
trimo #51525 Szar helyet sikerült választanom, és még a net is elszállt, ez nekem ma nem jött össze.
No mindegy, holnap úgy is korán megyek, szombaton jövök. :D -
Tele a layer? Nem tesz össze senkiveL:( -
hehe^^ -
A térkép szélén, egy háznál lévő világítótoronynál vagyunk ahova föld út vezet. :D -
theodor #51521 Hétvégén beszaladok az 576ba mivel egerben most nyílt még csak meg az1. pláza aztán most már rohadtulmegfogom venni:) -
Gallardo rulez mondtam már:D -
Hol lesz a Lambo tali? Nem találom a térképen és a bookmark amit kaptam nemjó:/ -
theodor #51518
Hát nem gyönyörű?