107666
-
link14 #51642 nincs de csinálhatsz -
theodor #51641 German-Italy FAN kulub nincs? -
theodor #51640 Akkor vennék is belőle jósokat . Nekem ez a "RUF" név teszi udorítóvá. Ha Porsche lenne mind megvenném... -
Ott leszek egy Kawával ;) nem baj ha hozok egy külföldit? -
link14 #51638 ezt már elég rég ota csinálják csak most jelenteték be mert a vége felé tartanak de majus végénél hamarabb szerintem nem lesz -
Este 10:00-kor tali a VW-nél!Amerikai és Olasz autókkal gyertek! -
Spyker HQ ;) -
Úgy látszik, készítenek egy módot a rufhoz. Ruf név helyet Porsche lesz ki írva.
Itt van -
Képek a Lambo taliról.
Késve csak, mert nem ment tegnap a pirate.
-
Szabi1991 #51633 tudod ahol a Koenigsegg is van, a sziget közepénél.. -
Képet a Spykerről, köszönöm
-
HUNPalika #51631 Megpróbálok odaérni addigra. Remélem nem jön közbe semmi. Újabban nekem is elkezdett szerencsétlenkedni a modemem, mint Dantenak. -
Oké, megfelel nekem az időpont! ez jó: "egész éjjel velünk baxná a rezet a szigeten" LOL -
akkor legyen 21:00kor a motoros összejövetel, helyszín legyen a spyker bázis a sziget közepén...
csak azt kérném, aki 21:15kor nézné a CSI-t, vagy a született feleségeket, az NE jöjjön a talira, mert 15 percig felesleges eljönni, és így csak olyat szorít ki aki esetleg egész éjjel velünk baxná a rezet a szigeten...
később is nyugodtan lehet csatlakozni...
és még mielőtt jönne a kérdés, nem , nem lehet jönni autóval ;)
thx előre is -
theodor #51628
ez meg egyenesen orgazmus!!! -
theodor #51627
ezt az autót földönkívüliek tervezték sztem:D -
theodor #51626 Nem gyengén jól néz ki. De a kormányváltós lenne ez a is a td ben tuti szval nemköll. -
Nekem olyan 8-9 között lenne jó a motoros találkozó! -
szcsaby #51624 Én 79-nél járok és van 87 millám. -
Csabimomo #51623 autoknál nincs gond jol be állítottam már, eleinte ugy ahogy raga mondta, aztán kisebb nagyobb módosításokkal tökéletesítettem ahogy nekem jo. motor szivatott csak, köszönöm a segitséget -
Csabimomo #51622 jó amit mondtál, simán lehet verni igy már az ellenfeleket 
-
vagamo #51621 G25-ös beállítás nekem egy kicsit érzékeny, de eleinte ezt használtam:
Játék beállítás
Driver beállítás!
RAGA jóvoltából! -
gabesz012 #51620 Én viszont azt ajánlom, hogy motort billentyűzetről vezess. Ott meg annyi a trükk, hogy gyorsításánál folyamatosan előre kell dőlni, lassításnál meg ellenkező irányba. Kanyarodás közben se féket, se gázt ne használj, a kanyar kijáraton meg először szaggatottan adj gázt. Ja és belső nézetből sztem lehetetlen motort vezetni. :) Nem mondom h szeretek motorozni, de sikerült annyira betanulnom, hogy szinte minden mocis versenyen a top 200-1000 közé befértem. -
vagamo #51619 bars sens a motor kanyarodását állítja az told feljebb!! -
Csabimomo #51618 kiprobálom amit te mondasz, ha sikerül hálám üldözni fog
-
Csabimomo #51617 g25 el játszok. linearyti maxon, bars sens, első vonalnál, stering sens, maxon. és baszik kanyarodni -
vagamo #51616 Jó beállítással könnyű a mocit is vezetni! Sokáig én is szenvedtem valük nem sikerült kanyarodnom velük, se úton tartani őket de jó beállítással összejött!
Először is mivel játszol?
MOMO kormányhoz én G25-nél is ezt használom!
Bars sensitiv-vel állítos a motor kormányzását! Ha nem kormánnyal játszol WHEEL-t ne jelöld be!!! -
Csabimomo #51615 san andreasban az rc repülők őrölték fel az idegeim, itt meg a motorok. bár ott megcsináltam, itt viszont esélyt se látok -
Csabimomo #51614 ja és kb 9 millám van -
Csabimomo #51613 jo nektek, én 59% nál tartok, és több nemigen lesz, azokkal a tetves motorokkal szopok, hogy lehet versenyen nyerni? nem kanyarodik, pedig maxon van, akiket a gép irányít azok simán mennek. kár hogy motorral is kötelező a verseny, nem értem autos játékban miért kell motorral is versenyezni, utálom. már cheat-en is gondolkodtam de nem találtam. amugy meg kitérdekel ki mit szol a cheatekhez, itt is a 99% használ, ilyet-olyat. -
Chris189 #51612 én 93%-nál járok és hát ööö... sok pénzem van :-) Már csak az interclub kell meg a ranked verseny. -
én is 91% nál vagyok:) bár nincs annyi zsém.:D -
link14 #51610 én eddig vettem traden 30 autot és eladtam 90 autot és 10 motort
most járok 91%-nál és van 110 milliom
lefogadom hogy kedves pepsi meg fatal azt mondják hogy biztos cheatel szereztem de ugy összintén nem érdekel mit gondolnak én tudom hogy nem azt készt -
HUNPalika #51609 Én este fél 10 után benne vagyok, ha az még nem késő -
HUNPalika #51608 Én a múltkor a VW konceptautókat adtam el jó pénzért. A 2 db-ból 3-t... -
HUNPalika #51607 Én 86%-nál járok és van 27 millám. Ha már lehet licitálni... -
HUNPalika #51606 Enzo 415 km/h-val? Nem rossz.
-
Tradere tegyélfell pár autot milkos áron.
Meg is számolom hány autot atam el :D -
szcsaby #51604 Jó reggelt minden tdu-snak. Én megveszek autókat drágán barkitől ha kell neki pénz!!! Én végigcsináltam a jó-pénzes versenyeket elég sokszor. -
ha már ennyi szó esett a motorokról, délután/este egy motoros felvonulás hawaii-n? vélemény? 5let?