107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • link14
    nincs de csinálhatsz
  • theodor
    German-Italy FAN kulub nincs?
  • theodor
    Akkor vennék is belőle jósokat . Nekem ez a "RUF" név teszi udorítóvá. Ha Porsche lenne mind megvenném...
  • V43 1105
    Ott leszek egy Kawával ;) nem baj ha hozok egy külföldit?
  • link14
    ezt már elég rég ota csinálják csak most jelenteték be mert a vége felé tartanak de majus végénél hamarabb szerintem nem lesz
  • milk41
    Este 10:00-kor tali a VW-nél!Amerikai és Olasz autókkal gyertek!
  • Lunatic83

Spyker HQ ;)
  • holecsko10
    Úgy látszik, készítenek egy módot a rufhoz. Ruf név helyet Porsche lesz ki írva.
    Itt van
  • Fitti83
    Képek a Lambo taliról.
    Késve csak, mert nem ment tegnap a pirate.

• Szabi1991
    tudod ahol a Koenigsegg is van, a sziget közepénél..
  • V43 1105
    Képet a Spykerről, köszönöm
  • HUNPalika
    Megpróbálok odaérni addigra. Remélem nem jön közbe semmi. Újabban nekem is elkezdett szerencsétlenkedni a modemem, mint Dantenak.
  • Szasza20
    Oké, megfelel nekem az időpont! ez jó: "egész éjjel velünk baxná a rezet a szigeten" LOL
  • Lunatic83
    akkor legyen 21:00kor a motoros összejövetel, helyszín legyen a spyker bázis a sziget közepén...

csak azt kérném, aki 21:15kor nézné a CSI-t, vagy a született feleségeket, az NE jöjjön a talira, mert 15 percig felesleges eljönni, és így csak olyat szorít ki aki esetleg egész éjjel velünk baxná a rezet a szigeten...
    később is nyugodtan lehet csatlakozni...
    és még mielőtt jönne a kérdés, nem , nem lehet jönni autóval ;)
    thx előre is
  • theodor

ez meg egyenesen orgazmus!!!
  • theodor

ezt az autót földönkívüliek tervezték sztem:D
  • theodor
    Nem gyengén jól néz ki. De a kormányváltós lenne ez a is a td ben tuti szval nemköll.
  • Szasza20
    Nekem olyan 8-9 között lenne jó a motoros találkozó!
  • szcsaby
    Én 79-nél járok és van 87 millám.
  • Csabimomo
    autoknál nincs gond jol be állítottam már, eleinte ugy ahogy raga mondta, aztán kisebb nagyobb módosításokkal tökéletesítettem ahogy nekem jo. motor szivatott csak, köszönöm a segitséget
  • Csabimomo
    jó amit mondtál, simán lehet verni igy már az ellenfeleket
  • vagamo
    G25-ös beállítás nekem egy kicsit érzékeny, de eleinte ezt használtam:
    Játék beállítás
    Driver beállítás!
    RAGA jóvoltából!
  • gabesz012
    Én viszont azt ajánlom, hogy motort billentyűzetről vezess. Ott meg annyi a trükk, hogy gyorsításánál folyamatosan előre kell dőlni, lassításnál meg ellenkező irányba. Kanyarodás közben se féket, se gázt ne használj, a kanyar kijáraton meg először szaggatottan adj gázt. Ja és belső nézetből sztem lehetetlen motort vezetni. :) Nem mondom h szeretek motorozni, de sikerült annyira betanulnom, hogy szinte minden mocis versenyen a top 200-1000 közé befértem.
  • vagamo
    bars sens a motor kanyarodását állítja az told feljebb!!
  • Csabimomo
    kiprobálom amit te mondasz, ha sikerül hálám üldözni fog
  • Csabimomo
    g25 el játszok. linearyti maxon, bars sens, első vonalnál, stering sens, maxon. és baszik kanyarodni
  • vagamo
    Jó beállítással könnyű a mocit is vezetni! Sokáig én is szenvedtem valük nem sikerült kanyarodnom velük, se úton tartani őket de jó beállítással összejött!
    Először is mivel játszol?
    MOMO kormányhoz én G25-nél is ezt használom!
    Bars sensitiv-vel állítos a motor kormányzását! Ha nem kormánnyal játszol WHEEL-t ne jelöld be!!!
  • Csabimomo
    san andreasban az rc repülők őrölték fel az idegeim, itt meg a motorok. bár ott megcsináltam, itt viszont esélyt se látok
  • Csabimomo
    ja és kb 9 millám van
  • Csabimomo
    jo nektek, én 59% nál tartok, és több nemigen lesz, azokkal a tetves motorokkal szopok, hogy lehet versenyen nyerni? nem kanyarodik, pedig maxon van, akiket a gép irányít azok simán mennek. kár hogy motorral is kötelező a verseny, nem értem autos játékban miért kell motorral is versenyezni, utálom. már cheat-en is gondolkodtam de nem találtam. amugy meg kitérdekel ki mit szol a cheatekhez, itt is a 99% használ, ilyet-olyat.
  • Chris189
    én 93%-nál járok és hát ööö... sok pénzem van :-) Már csak az interclub kell meg a ranked verseny.
  • Gaben17
    én is 91% nál vagyok:) bár nincs annyi zsém.:D
  • link14
    én eddig vettem traden 30 autot és eladtam 90 autot és 10 motort

most járok 91%-nál és van 110 milliom

lefogadom hogy kedves pepsi meg fatal azt mondják hogy biztos cheatel szereztem de ugy összintén nem érdekel mit gondolnak én tudom hogy nem azt készt
  • HUNPalika
    Én este fél 10 után benne vagyok, ha az még nem késő
  • HUNPalika
    Én a múltkor a VW konceptautókat adtam el jó pénzért. A 2 db-ból 3-t...
  • HUNPalika
    Én 86%-nál járok és van 27 millám. Ha már lehet licitálni...
  • HUNPalika
    Enzo 415 km/h-val? Nem rossz.
  • Tinky
    Tradere tegyélfell pár autot milkos áron.
    Meg is számolom hány autot atam el :D
  • szcsaby
    Jó reggelt minden tdu-snak. Én megveszek autókat drágán barkitől ha kell neki pénz!!! Én végigcsináltam a jó-pénzes versenyeket elég sokszor.
  • Lunatic83
    ha már ennyi szó esett a motorokról, délután/este egy motoros felvonulás hawaii-n? vélemény? 5let?