107666
-
egyik haverom nemrég vette meg a TDU-t és az a gondja hogy mikor beregisztrál és megpróbál belépni azt írja ki hogy nincs net-je a gyereknek.megoldás? -
Valami olyasmit írj ki, hogy ez a Fórum csak eredeti játékkal rendelkező játékosoknak van fent tartva.
Akinek nincs az menjen ide->és a warez topiknak a linkje. -
gondoltam arra hogy a bannert vagy valami hassonlót kiteszek az izébe a ide :D ahova írok... hogy nincs warez meg ilyenek... vagy valami popupot hogy ha kérdés az hogy Warez? igen nem ha az igenre nyom akkor nem jön be az oldal többet arról az IPről :D vagy lehet hogy az a baj hogy sok ember nem tudja hogy mi az a WAREZ... -
OLIKA99
Pazdmeg ez nem holmi szar \x/o\x/ bazd+...
Mennyél azt vegyed meg szépen és akkor szívesen látunk itt.
Bye! -
-
Vazze, nem látod a bannerban a feliratot?
Mielött kérdezel, nézz már körbe! -
na ezt már szeretem;) -
4000FT sok?amúgy meg NEM! -
Ez a játék így müködik. A dead-zone beálitásait talán lehet babrálni, de nem hiszem, hogy sokra mész vele. Idővel ráérzel, és nem lessz satufék érzésed.
Kicsit olyan a fék a játékban, mint a Citroen CX-emben volt. 3 nap kellett hogy ne csikorgó kerekekkel áljak meg... Ne tudd meg, hányszor izzadtam le, mikor átszálltam egy másik kocsiba, ami nem "akart" megállni... -
Szabi1991 #51719 ha neten akarsz vele játszani, akkor meg kell vegyed.. -
Szabi1991 #51717 sztem azért lehet, mert egy ien "utcai versenyautóba" picit durva fékek vannak :DD -
petrusz82 #51716 így van kézifék is van.jó lenne valahogy elérni,hogy ha teljesen benyomom a féket,akkor állna meg így az autó. -
Eredeti? -
Ne aggodj Majd gyurunk rá :D -
Csabimomo #51712 nem gyenge
-
daneszbaby #51711 Persze nekem is van egy ilyen kormányom.
Porosodik.
=))) -
Csabimomo #51710 néztem a kormányt, a váltonál kézifék van frankón?
-
a csikorgás az normális -
petrusz82 #51708 compressor supreme.Tudom,hogy nem valami márkás,de valamilyen módon csak be lehet állítani.Próbáltam játszani hardcore módban,ahol nagyobb szerepet kap a szimuláció.CTRL+G-re megjelenik egy kis ábra,ami a kerekekre jutó terhelést fék-gáz grafikont mutat.Ha félig benyomom a féket,akkor az ábrán is félig jelzi.Ennek ellenére nagy csikorgás közepette áll meg az autó. -
Csabimomo #51707 jó kép, jó látni, hogy be sem értem a célba 
-
mien kormányod van? -
petrusz82 #51705 Szasztok!A problémám a következő:Kormánnyal vezetek és nagyon zavar,ha rálépek a fékre egy kicsit,akkor már satuféknek számít.A kormány driverében nincs semmilyen érzékenységállítási lehetőség.A játék telepítési mappáján belül lehetne -e módodítani valamit ami ezt szabályozza?A másik zavaró dolog,hogy ha kuplunggal indulok,akkor előremenetben teljes gázt kell adnom,hogy az autó le ne fulladjon.Érdekes módon ez hátramenetben nem jelenkezik.Valakinek van valami ötlete ezekkel kapcsolatban? -
ja és még ezt :D
-
arvszab nem tudok hozád csatlakozni 
Megyek aludni, nem idegesitem magam.
-
HUNPalika #51702 Mentem volna veletek tovább is, csak ki kellett lépnem. Sorry.
-
-
Árulóóóóóó !
-
köszönöm az esti krúzt Bull26-nak és Nero-nak...Nero írj egy privit fontos lenne :D -
gabesz012 #51698 Én meg kifagytam, gép restart volt, utána hiába ugráltam rátok, csak nem akart beadni titeket. :( No mind1, legalább volt 2 csonka krúz az este folyamán. :) -
Kivételesen, most nem én vagyok a Lamboval ;) -
-
de pernusal , Nohabbal és Gabe69el sikerült megmenteni a motorosok becsületét! THX , nagyon király volt a pálya! -
nem maradtál le semmiről, rövid volt és xar...
-
gabesz012 #51693 Azért egész jó volt a krúz. És a lengyel srác hogy ráérzett, hogy olasz kocsival kell jönni. :)) -
tmisi #51692 Krúz kép:
Én, Gabesz, Milk4 és egy lengyel srác. :D
-
Egyszerüen telepíted, krekk nem kell hozzá, (Gondolom, nem wareztanácsot kérsz, mert annyira nem lehetsz hülye, hiszen nagy piros betükkel ki van irva a bannerban, hogy no warez) A kódot pedig az e-mailban találod, amit vásárlás után kaptál.
Térkép mutatja, hol vannak a szalonok. -
/bann -
a sárga nem az enyém:D -
theodor #51686 szegény scaglietti ebben a színben nagyon randa:S -
tmisi #51685 Na motorosról lemaradtam, de már ott vagyok a VW-nél.