107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • szabod
    Caterham találkozó:

Itt meg nagyon elvoltam:
  • Szasza20
    A Caterham találkozóról:

• Lunatic83

• Lunatic83

Sajnos már megint valami gond volt a játékkal, így több képet nem tudtam készíteni... pedig jó sok Caterham volt ott
  • trimo #51926

Ezt csak azért mert hülyének néztetek, hogy enzot látok. :D
  • Gaben17
    omg,sry,ez nem jött össze:D
  • Gaben17
    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
  • Lunatic83
    ott vagyunk már ketten, közel a házhoz, a hegyeken ;)
  • trimo #51922
    Nem látok senkit. :S
  • Lunatic83
    Caterham találkozó lesz most a kráternél, akinek van kedve bóhockodni, jöjjön
  • Gaben17
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=fr9PfQ956pY]egy kis "krúúz" 2 személyes^^ slr-mustang[/URL]
  • petrusz82
    Én egy szóval nem mondtam,hogy a vista!Már megjelenése óta szinte mindenre ezt használom.
  • Lunatic83
    a Ford Island-on megtaláltok...
  • eddaj
    Jah kéne vmi tali most
  • Lunatic83
    mivel, hova, mikor menjek? legyen valami tali, most ;)
  • trogerzsiger
    Olyan nincs. Legalábbis nekem nem volt.. eddig.
  • gematta
    kivéve ami csak xp alatt hajlandó elindulni:D
  • Grifidos
    Ez úgy marhaság ahogy van, nem tudom honnan vetted ezt a szokásos "xar a vista" dumát. Nálam minden progi jobban fut vista alatt mint xp-n és tapasztalatból írom nem azért mert "valahol olvastam".
  • Zomil
    amugy igenis észre lehet venni,ha pl. 100fps-röl leesik hirtelen 60-ra vagy 50-ra, ha folyamatos nem észrevehetö a minimális fps csökkenés, de nagyobb fps csökkenésnél jól látható a különbség
  • [HUN]FaTaL
    Régi ATi kártyámmal vettem észre, hogy Vista alatt nem csinálja az akadást, úgyhogy valószínűleg a más driverek/OS miatt megoldódhat a probléma, de ahogy te is mondtad ennek semmi köze az FPShez.
  • milk41
    én átlag 20fps-el tolom,de ha leveszem a grafikát akkor átlag 40fps-em van,és olyan mintha fellenne gyorsítva a játék.ez azért van mert az én szememnek a 20fps a normális kép per szekundum
  • gabi89
    Szerintem nincs igazad. Nem az FPS szám csökkenés miatt nem szaggat. Nem is lenne logikus.
    Minél több az fps-ed annál simábban fut a játék. Egy idő után az emberi szem nem érzékeli mondjuk tehát a 60fps és a 90fps között nem valószínű,hogy meglátja valaki is a különbséget.
    Az meg ,hogy online player amikor melléd ér beszaggat sajna ez a rosszul megírt játék miatt van és lehet Vista alatt ez megoldódik ,de nem az fps szám csökkenés miatt.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor baj van a szemeddel:D
  • petrusz82
    pont,hogy minden játék alacsonyabb fps-el fut vista alatt.xp átlag 60 míg vistán 45 az átlag.pont ez miatt egyáltalán nem szaggat.
  • gematta
    jahm vista alatt jobban fut a játék
    4gb ram meg 3 vagy 4 magos procival
  • Szasza20
    Annak kell örülni hogy nagy az fps nemhogy még lentebb venni!
  • bertino
    "Inenn le tudod..."

lál
  • Attila889
    enyémre tudsz ajánlani valamit hogy ne szaggason? :)
    Néha-néha röccenget... :S
  • Zomil
    videó karidnál esetleg kapcsold be a v-sync-et
  • petrusz82
    Kicsit tesztelgettem a játékot,és arra jutottam,hogy vista alatt jobban fut.Igaz az fps-érték alacsonyabb 10-15-el,de talán pont ez miatt nem szaggat.Xp-n átlag 60 fps-el fut és mikor elmegy mellettem valami gyorsan akkor pillanatra beszaggat.A pro street is sokaknak szaggatott,erre kiadtak egy javítást,ami 30 fps-nél nem engedi feljebb,így megszűnt a probléma.Ebben a játékban be lehet kapcsolni valamilyen limitet?Esetleg létezik erre valamilyen célprogram?
  • Szasza20
    Valmi krúz este srácok? Olyan 9 fele!
  • trimo #51899
    Hát abban nehezen tudunk segíteni.
  • GyZolee12
    Jaj nem nekem nem az a bajom, hogy nem találom, hanem az, hogy nem tudom megcsinálni. Túl nehezek nekem.
  • trimo #51897
    Itt van egy lista, térképpel.

Nem a legnagyobb méretű a lista, de kivehetőek a nevek szerintem.

És azt, hogy melyik van kész neked, így tudod megnézni:
    Bemész az egyik házadba > INFO > RANKINGS > SINGLE PLAYER > TOP MODELS
  • GyZolee12
    Nem tud vki segíteni pár top mdell szállítós küldikben? Már csak 3 maradt, de sehogyse tudom megcsinálni.
  • zulufaka
    nemrég vettem meg a TDU és nem tok neten játszani vele mivel azt írja ki hogy nincs netkapcsolat. ha valakinek volt már ilyen gondja vagy tudja mi a baj kérem keressen meg

MSN cimem: [email protected]
  • HUNPalika
    A mentések a Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappában vannak.
  • jemo69
    hali!
    újra fel akarom rakni a játékot, a save-mappám még megvan, csak nemtom hogy hova kell majd visszarakni, mert a mentéseimmel akarom folytani...
  • Chris189

Bocs hogy külön külön raktam fel.
  • Chris189
    Mat-el az új kocsimosónál :-)