107666
-
Caterham találkozó:
Itt meg nagyon elvoltam
:
-
A Caterham találkozóról:
-
-
Sajnos már megint valami gond volt a játékkal, így több képet nem tudtam készíteni... pedig jó sok Caterham volt ott -
trimo #51926
Ezt csak azért mert hülyének néztetek, hogy enzot látok. :D -
omg,sry,ez nem jött össze:D -
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object> -
ott vagyunk már ketten, közel a házhoz, a hegyeken ;) -
trimo #51922 Nem látok senkit. :S -
Caterham találkozó lesz most a kráternél, akinek van kedve bóhockodni, jöjjön -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=fr9PfQ956pY]egy kis "krúúz" 2 személyes^^ slr-mustang[/URL] -
petrusz82 #51919 Én egy szóval nem mondtam,hogy a vista!Már megjelenése óta szinte mindenre ezt használom. -
a Ford Island-on megtaláltok... -
Jah kéne vmi tali most -
mivel, hova, mikor menjek? legyen valami tali, most ;) -
Olyan nincs. Legalábbis nekem nem volt.. eddig. -
gematta #51914 kivéve ami csak xp alatt hajlandó elindulni:D -
Grifidos #51913 Ez úgy marhaság ahogy van, nem tudom honnan vetted ezt a szokásos "xar a vista" dumát. Nálam minden progi jobban fut vista alatt mint xp-n és tapasztalatból írom nem azért mert "valahol olvastam".
-
amugy igenis észre lehet venni,ha pl. 100fps-röl leesik hirtelen 60-ra vagy 50-ra, ha folyamatos nem észrevehetö a minimális fps csökkenés, de nagyobb fps csökkenésnél jól látható a különbség -
Régi ATi kártyámmal vettem észre, hogy Vista alatt nem csinálja az akadást, úgyhogy valószínűleg a más driverek/OS miatt megoldódhat a probléma, de ahogy te is mondtad ennek semmi köze az FPShez. -
én átlag 20fps-el tolom,de ha leveszem a grafikát akkor átlag 40fps-em van,és olyan mintha fellenne gyorsítva a játék.ez azért van mert az én szememnek a 20fps a normális kép per szekundum -
Szerintem nincs igazad. Nem az FPS szám csökkenés miatt nem szaggat. Nem is lenne logikus.
Minél több az fps-ed annál simábban fut a játék. Egy idő után az emberi szem nem érzékeli mondjuk tehát a 60fps és a 90fps között nem valószínű,hogy meglátja valaki is a különbséget.
Az meg ,hogy online player amikor melléd ér beszaggat sajna ez a rosszul megírt játék miatt van és lehet Vista alatt ez megoldódik ,de nem az fps szám csökkenés miatt. -
Akkor baj van a szemeddel:D -
petrusz82 #51907 pont,hogy minden játék alacsonyabb fps-el fut vista alatt.xp átlag 60 míg vistán 45 az átlag.pont ez miatt egyáltalán nem szaggat. -
gematta #51906 jahm vista alatt jobban fut a játék
4gb ram meg 3 vagy 4 magos procival -
Annak kell örülni hogy nagy az fps nemhogy még lentebb venni! -
"Inenn le tudod..."
lál
-
enyémre tudsz ajánlani valamit hogy ne szaggason? :)
Néha-néha röccenget... :S -
videó karidnál esetleg kapcsold be a v-sync-et -
petrusz82 #51901 Kicsit tesztelgettem a játékot,és arra jutottam,hogy vista alatt jobban fut.Igaz az fps-érték alacsonyabb 10-15-el,de talán pont ez miatt nem szaggat.Xp-n átlag 60 fps-el fut és mikor elmegy mellettem valami gyorsan akkor pillanatra beszaggat.A pro street is sokaknak szaggatott,erre kiadtak egy javítást,ami 30 fps-nél nem engedi feljebb,így megszűnt a probléma.Ebben a játékban be lehet kapcsolni valamilyen limitet?Esetleg létezik erre valamilyen célprogram? -
Valmi krúz este srácok? Olyan 9 fele! -
trimo #51899 Hát abban nehezen tudunk segíteni. -
Jaj nem nekem nem az a bajom, hogy nem találom, hanem az, hogy nem tudom megcsinálni. Túl nehezek nekem. -
trimo #51897 Itt van egy lista, térképpel.
Nem a legnagyobb méretű a lista, de kivehetőek a nevek szerintem.
És azt, hogy melyik van kész neked, így tudod megnézni:
Bemész az egyik házadba > INFO > RANKINGS > SINGLE PLAYER > TOP MODELS -
Nem tud vki segíteni pár top mdell szállítós küldikben? Már csak 3 maradt, de sehogyse tudom megcsinálni. -
nemrég vettem meg a TDU és nem tok neten játszani vele mivel azt írja ki hogy nincs netkapcsolat. ha valakinek volt már ilyen gondja vagy tudja mi a baj kérem keressen meg
MSN cimem: [email protected] -
HUNPalika #51894 A mentések a Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappában vannak. -
jemo69 #51893 hali! 
újra fel akarom rakni a játékot, a save-mappám még megvan, csak nemtom hogy hova kell majd visszarakni, mert a mentéseimmel akarom folytani...
-
Chris189 #51892
Bocs hogy külön külön raktam fel. -
Chris189 #51891 Mat-el az új kocsimosónál :-)