107666
-
theodor #52129 250ig úgy húz mnt a xar de aztán érezhetően le blokkol mint vmi idióta ekis agybeteg -
A teljesítmény és a végsebesség nincs szoros összefüggésben. Az alkatrészek anyagminősége és a karosszéria tervezése meghatároz egy ésszerű maximális sebességet, amihez a váltót igazítják. Ha ennél hosszabb áttétellel menne, szétesne az egész (csapágyak, tárcsák megsülnek, nem várt vibráció lépne fel stb) vagy más kellemetlen következményei lennének a túl nagy sebességnek.
A TDU tuningja szó szerint tuning, nem átalakítás. Kb. ugyanennyit érsz el, ha itthon elviszed az autódat "megpöcköltetni". -
Hát az biztos felkéne minket venni az Atarihoz (akarom mondani Infogrames)
és olyan játékot csinálnánk a mi ötleteinkből :) -
theodor #52126 néme garázsbeli teendőkel bővíthetnék Pl: gumicsere,felni akkor az elgázolt macska beleit leszedni a gumiról lemosni.... -
ilyen játék +3 as kategóriában sosem lesz.. sajnos :( -
Már csak az hiányozna, hogy minden indulás előtt ellenőrizni kéne a kocsi állapotát,lámpákat,gumikat 
-
theodor #52123 jaja és kinek mennyi olaja lenne a saját olajkútjában otthon a kertben és ezalapján is lehetne látni kinek van több zsje. aztán ezeket ugyanúgy trade elni mint a járműveket 6 dodó lenne egy liter gázolaj/benzin :O -
jah mindig lenne online tag akinek kéne berzin :D te meg elviszed neki jópézé :D lenne olyan mint a drive in csak ez üzemanyagosba... -
theodor #52121 a benzin transzport jó online mission lenne :D mint a csomagos feledatok a singleben csak épp benzint vinnél :) -
meg mondjuk ha kitaposod a belét a verdának akkor logikusan többet fog fogyasztani meg ha kifogy az üzemanyag menet közbe akkor nem az van hogy kimész a térképre azt haza mész :D hanem hívod a haverod aki hoz üzemanyagot vagy hívod a 911-et és akkor azok haza visznek :D vagy mittom én lehetne 1 nagyon fasza játékot csinálni az ötleteinkből... -
theodor #52119 Megveszem azt a SL 65 AMG-s mercit. látom, hogy 500 miitomén má hány hps és a vége 250km/h. LOL. megvettem, rátettem a 3as tuning level-t és vmi 738 hp-s lett(több mint a 2es szintű SLR em)És most jön a poén: a végsebessége:275km/h 3as tuningal (740 lóerővel) is :) ez bug vagy mi? -
én golf 1et akarok:D -
theodor #52117 x5? lol! grand cherokee is lehetne akkor már meg ML Mercedes :) ez nem off road:) (bár igaz h lesz a 2 ben elv.)én az M3(e46) miatt sírok meg az M5 miatt, h nincs:( -
Vlala #52116 Igen, de ott kellett is, néha lazán kilőtték a tankot, akkor egy perc alatt elment az összes benya. :) -
asszem a Maffia játékba volt ilyen hogy tankilni lehetett a kocsit... -
BMW nem lesz,az EA megvette az összes jogot -
A benzinkutas ötlet nagyon jó.
Tök jó lenne, ha a kocsi ténylegesen fogyasztana.
Brutálisbbak többet ennének, ez evidens.
És ez a virtuális pénztárcánkon is meglátszana.
Beállsz a kúthoz, és megfelelő összegért benzint veszel.
Ez mondjuk egy átvezető videóval megspékelve kezdődne, majd a menübe kiválasztod, hogy full tank, vagy csak ameddig nyomod a gombot, csak annyit tankoljon bele.
Jó lenne... -
nyugi ha nem veszik meg akkor BWM lesz a neve ennyi :D -
meg lehet menni majd terepen és mondták hogy lesznek ednurok :D nyami :D -
Hát kiváncsi leszek, milyen lesz, de valószinű különálló lesz és nem lehet majd összekapcsolni az első részel, szerintem új grafikai motort is fog kapni a játék, igaz nekem a mostanival is jó lenne.
Hát remélem jövőre kigurulhatunk majd a pályára és lesznek olyan jó fejek hogy a BMW licenszét is megvennék :D már csak az X5 miatt és jöhetne még 1-2 japán márka is Subaru, Mitsubishi... impreza meg lancer :D
-
Whiskys16 #52109 rámférne vmi nyugis krúzolás...van mostanában ilyesmi? v csináljunk?
-
köszösödna = koszosodna
csak hát tudjátok, magyarországon beszélt nyelv a helytelen magyar :D -
Nem tudok róla, hogy csődbe ment volna, bár ez nem jelent semmit. Viszont a TDU-ért már az Infogrames a felelős, megvették a jogot. (Atari leányválalata amúgy) és ha minden igaz, jövőre jön.
Én is gondolkodtam, hogy meg lehetne oldani folytatásként a dolgot.
Ki lehetne jelölni 5 kocsit, amit viszel magaddal. Az egyikkel elgurulsz Perl-i kikötőig, -átvezető videó,- és megérkezel a TDU2-be. Ingatlaniroda, házvétel, (pénz marad!) és nem pénzt, hanem hajójegyeket lehetne nyerni a versenyeken a kocsik számára, vagy persze ha akarod, akkor pénzt, és vásárolgatod a kocsikat. És, (akiknek telepítve van a TDU) azoknak legyen átjárás a kikötőn keresztül.
Mondjuk, ez úgysem így lessz, de nem volna rossz ötlet. (szerintem) -
Remélem lesz TDU2 és végre lesznek Luxus terepjárok állitólag.
De remélem rátesznek egy lapátra. HC mod legyen szimulátorosabb szerintem.
Jó lenne ha az autókat meg kellene tankolni, vagyis lenne fogyasztás, valamint köszösödna is, így a benzinkutak és az autómosoknak is lenne értelme :-)
Azt olvastam valahol hogy lesz északai is valamint az időjárás is változni fog, igy eső viharok is előfordulhatnak majd a TDU2-be, de sehol nem mondták el hogy mikor fogják kiadni, ugye idén március volt az egyik időpont, de semmi hir, áprilisbe nyilatkozták azt hogy lesz, de nem árulnak el többet róla. Amikor a TDU jött akkor már jóval előtte láthatunk videokat a játékról, de most még ez sincs, szólva szerintem idén még nem lesz TDU2 :-( pedig már egy Q7-es elkéne a háznál :D -
Köszönöm! -
Digitman #52104 Az Atari, mint név tényleg megszűnt, de a cég nem. Az Infrogames ,aki az Atari fő részvényese volt, megvette a céget. Azaz a két cég egyesült.
Carlos: Pontosan a Carpack az amit írsz, és melyet a banner alatti linken is el tudsz érni. -
A car pack az a 15 eurós Ultimate MegPack ami a hivatalos oldalon is van, vagy valami más? -
Köszi! -
én is nagyon örülnék a TDU2-nek...bár ahoz meg tuti minimum Shader Pixel 3-as kártya kéne :S
Meg mégtöbb autó...egyébknét azon gondolkoztam hogha a szigetet meghagynák és a meleltte lévő két nagy szigetet még belezsúfolnák akkor úgy fainul kijönne még a játék nem? :) -
csak lesz már :D -
szerintem nem is lesz TDU2 mert elméletielg az Atari megszünt nem?Ppénzhiányuk volt.....vagy én olvastam baromságot? :D -
TDU2-ről lehet már valamit tudni? -
hát :D jó lett volna :D -
Azért TDUban egy picit több dolgot és nagyobb területet számol a neted. Pl. a forgalmat szinkronizálja, ami szerintem nem lehet egyszerű. Meg ugye a szerver is valahol nyugaton van nem a szomszédban. Sok ember azért laggol mert messze van, pl. oroszok stb. -
benne van igen, meg a két plusz autó is amit a patch adott -
az lett volna furcsa ha otthagyod őketXD -
azt nem tudom h benne van e, de a pack megoldja pl. a Radialeng problémát... -
Digitman #52092 Szerintem is jobb feltenni a patch-et, azt hiszem például a mentési problémákat ez oldja meg. Úgy tudom, ha a carpackot felteszed, akkor abban benne van az 1.66 patch is. Legalábbis a hivatalos fórumon régebben azt olvastam. -
én mellette szavazok, ugyanúgy mint a car pack mellett - már már azt is mondhatnám. kötelező feltenni -
Feltöltöttem egy motoros versenyt a Drive-In-be
"Motor - sg.hu" néven
elnézést de most csak a motorosoknak kedvezek evvel, aki utálja/nem tudja kezelni a motort, az kimarad, lemarad...;)
25.3 km száguldás, közepesen erős forgalomban
pernus-t kell szidni, még ő mutatta meg a pályát... ;)