107666
-
raga #52335 Hétfőn este 9kor klub (USA-ITALY) találkozó klub előtt, max C-katos autó USA v. Olasz, én Ferka 512 vel megyek, hegyi útvonal lesz. Valszeg lesz hely néhány nem klubtagnak is.
(Csütörtökön este 9kor klubverseny, de azt majd írom.)
-
VL1 #52334 És miből gondolod hogy nem eredeti?(amugy nemaz, de régen a warez-es is működött) -
HUNPalika #52333 El van nézve. 
Amúgy nagyon jó volt. -
segítek:minden szó első betűjét olvassad el... -
HUNPalika #52331 Ez engem is érdekel!
-
húzzál már az offtopicba -
VL1 #52329 Valaki inkább segítsen.#52326 -
VL1 #52328
-
váltó
esztergom
golf
youtube
erekje
delfin
madár
eszme
gatya
a játékot -
VL1 #52326 Hello lenne egy érdekes problémám szóval amikor megveszem az első kocsit, utána odamegyek az első versenyhez és nemtudom elkezdeni hiába nyomom az entert csak kilépni tudok. Valaki segitsen.
-
link14 #52325 Teddy szétdobot minket a szerver és nem ad be téged fu mért ilyenkor piszkálják a szerot -
Erre a gépre én egy vasat sem költök már:) -
heady #52323 megpróbálok én is menni -
húhú! arra megyek!
A maffia cruise nektek jó holnap délután? -
akkor vegyél rá Zalman hűtőt:) -
G kat tali ma 22:00-kor!Adok majd bookmarkot a tali helyről! -
Egy kis Saleen Ford krúzolás a fiúkkal! :))
-
Már gyárilag ötven fokos:D A p3-am gyárilag 67 fokon járt. Próbáltam feljebb venni de fél óra után fagyás lett az eredménye (3,4) úgyhogy marad 3 gigán, ha stabil. Ha nem stabil majd visszaveszem. -
Elmentünk arvszab Ferrari-jáért Moodovin-nal! :)
Jó volt fiúk nem?
-
am meg sztem bőven emelhetsz,én 2,40GHz-ról 3.12GHz-re emeltem( 30%-os emelés)
ui.:sry h 2hsz lett ebből -
nézd a procid hőmérsékletét!!!ha alaphelyzetben 41°C fölé megy akkor vegyél vissza! -
húha :D csak meg ne főzd :D -
Nah 280mhz-val meghajtottam a procit és városban kevesebbet akad:) -
Premieret nem szeretem, bár a cs3at még nem láttam. -
MI TÖRTÉNT A http://www.testdriveunlimited.com -al?
Na akkor nekiállok a versenyek kiválasztásához, és ezekhez a kocsi kiválasztáshoz.
10 versenyt fogok kiválasztani (online).
És a versenyeken jelentkezők szám fogja meghatározni a létszámot.
Amint összeál a versenyek meg a szabályzat, akkor meghirdetem a jelentkezést a kupára.
-
Ulead mediastudiot használtam video vágásra régebben, vegas annyira nem tetszett:) Múviméker egy fos. -
Régebben megnéztem, hogy mi is ez a Sony Vegas, de feladtam, elég bonyolult. Vagy esetleg van egy olyan jó oldal, ami leírja magyarul, hogy hogy kell ezeket a programokat használni? -
videó vágásra,szerkesztése Sony Vegas,Adobe After Effects!!!
a winfos múvi méker csak elrontja az egészet! -
codecfüggő, xvidet használj az elég jól tömörít -
THX mindkettőtöknek! 
Ezzel a VirtualDub-bal milyen szinten lehet letömöríteni? Ha pl Fraps-szel lesz majd egy 1-2 GB-s videóm azt mennyire tömöríti majd le? -
Videofelvevő:FRAPSGamecam
Szerkesztő:Windows Movie Maker :)) -
Fraps - felvétel
VirtualDub - a videók tömörítésére, mert a Fraps nem tömöríti egyből a videót, szóval GB-ra készülj....
Win$MovieMaker - videó vágás, egyszerű, és alapból fent van a gépen -
Nem tudtok olyan programot, amivel fel lehet venni a játékot miközben játszol? /gameplay/ És olyan programot, amivel vágni is lehet, kivágni az unalmasabb/rosszabb részeket, meg zenét tenni az egész alá?
Ha magyar lenne a program/ok akkor az maga lenne a tökély, de angol is jó lesz, csak viszonylag egyszerű legyen használni.
Nagyon köszi!!
-
Valaki megtudná mondani annak a forumnak a címét ahol vannak a modok meg mindenféle cuccok? -
Fasza lett
-
Whiskys16 #52294 érdekes probléma, még sose hallottam. lehet h nemis a megfelelő autóra rakod a felnit? vagy az is előfordulhat h aki csinálta a felnit véletlenül elméretezte kicsit...nem kéne ilyennek lennie...amit leszedsz és felülíratsz az általában jó méretű...
Mikor és hol lesz a tali? engem is érdekelne, meg h mivel..maffia? 300C, A6 és társai?
-
ha bemegyek egy klubba ott hogyan tudok klubbot alakitani? :D
Egy leendő klubból hogyan tudok kilépni? :) -
daneszbaby #52292 Öhm gondolom fekete kocsival =P
Én akkor egyÚj Cadillacel megyek. -
Még nagyon nincs olyan kocsim, de ha most megvették a motorjaimat, akkor lesz rá pénz. -
daneszbaby #52290 Ott leszek.