107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Tinky
    The Big Loop verseny
    gyertek gyakszizni
    Non ranked
    Jelszó: sg
  • Zomil
    lol az a zöld/piros hogy jött össze? :D
  • Tinky
    Rocco az online prefs ben állisd át hogy jelszavast keressen
  • Pepsi Twist
    tudom, tudom...
  • Gaben17

padlógáz,még sárga [=
  • Lunatic83
  • Pepsi Twist
    az sem rossz :D
  • Pepsi Twist
    Innen próbálj meg valamit kihámozni!
  • [HUN]FaTaL
    1:10nél Diablo :))) De Countachnak is szép hangja van. Ilyen hangok kellenének a játékba:D
  • Pepsi Twist
    55 secnél a countach :D anyád... milyen hangja van
  • [HUN]FaTaL
    Azt én is kerestem de nem sikerült megtalálni, pedig egyszer mintha olvastam a topicban hogy valaki oda szervezett talit, kiváncsi lennék hogy merre van mert ugye visszabasz a házba, pedig úgy lenne reális ha onnan indulhatnánk tovább:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem nevezném ötödannyinak mivel megkapod az alfat és eladtam 8 milkóért fél óra alatt. így ugye mindjárt többet adott:)
  • Pepsi Twist
    Kis off de baromi jó :) (már volt linkelve)

• Lunatic83
    én azt a tetves rendőrkapitányságot keresem, már 2000x lecsuktak, már bejártam Honolulu minden egyes pontját , de semmi....
  • Lunatic83
    de hülyébb megoldás ha az útjelző táblákat követed, azok is odavezetnek ;)
  • Lunatic83
    http://www.sg.hu/galeria/1056142085/10561420851170081553.jpg

ezen a térképen , középen oda van írva hogy "Mamala Bay", ott van felette közvetlenül a pálya, látszik is a körvonala, még a bérelt autók ikonja is ott van mellette

a sziget: a versenypálya felett van, a víz kellős közepén, s csak egy fekete csík vezet hozzá
  • Lunatic83
    a versenypálya: a játék egy autókölcsönzőből indult, a Honolului reptérnél, a versenypálya ott van mellette balra...
    a ford island pedig, a város fölött van, a térképen látsz egy nagy piros kerek izét, az valami stadion , ettől is balra van a cucc, egy elég egyenes út visz be a szigetre, aminek csak ez az egy bevezető útja van...

vagy idegesíts fel egy ruszkit és mond neki irány ford island.. ő majd odavezet, a többi már a te dolgod...;)
  • trimo #52438
    A raceway a Honolulu airporttól dél nyugati irányba van, de inkább déli irányba. De champion szint alatt "legálisan" nem lehet bemenni.
  • LTomi
    Hol van a Ford Island, és az Oahu Raceway?
  • Lunatic83
    Hello Kitty rulezz! ;)

múltkor Gabe jött egy ilyen színű Jaguárral... alig mertem előtte menni, nehogy megtaláljon hátulról ;)
    került is fel kép róla... én egy gyönyörű piros Miurát terelgettem, ő pedig jött a Kittyvel ... :)
  • Lunatic83
    semmit, csak egy fájlt töröl ki, amít a TDU elfelejt kiüríteni.... bár ezt úgy néz ki a car pack orvosolta....
  • Lunatic83
    nemtudok ma neten játszani, ehelyett itt jártatom a pofám mint valami mókus a máltai szeretetszolgálattól.... :(
  • Kajari82
    ja még egy kérdés,mit csinál a grafikával a radialeng?a városban akadozik,ott nem is nagyon versenyzek
  • Tinky
    "ráérek festegetni őket, h most fehér legyen vagy fehérebb" Nem is árt, ha a HELLO KITTY festésedre gondolok
  • Lunatic83
    jaja, amiért nem jár pont az felesleges... gyorsan végigzongorázód a könnyű versenyeket, dolgokat és már champ. vagy...

bár van pár olyan küldetés amit egyedül nem tudsz megcsinálni
    pl. a 30 online verseny megnyerése - erre az egyik legegyszerűbb megoldás, az egyik szigetlakóval elkezdetek versenyezni, egyszer ő nyer, egyszer te...ajánlom az északi világítótorony alatt található repteret, ott van egy kis tuti gyorsulós verseny... egy saleen-nal semmiség , hamar meglesz az a 30+30 verseny ;)

aztán meg kell nyerned 2 Drive-In versenyt, ezt én úgy oldottam meg h olyan versenyeket kerestem aminek pár óra múlva lejárt a határ ideje,
    lehetöleg free verseny legyen, vagyis motor és autó egyaránt résztvehet benne, ezen kötelezően motorral kell menni, a verseny típusa pedig vagy speed, vagy egy rövid kanyargós út időre...
  • Lunatic83
    ez is egy mód.... mindenki másképp csinálja ;)

én türelmetlen vagyok, nem folytattam gyűjtögető életmódot a játék elején... ami nem kellett már, eladtam, ami kellett megvettem...
    elég gyorsan el is értem a champ. szintet, szerintem,
    aminek értelme 0.00, de legalább már legálisan mehetek be a pályára...

s most már ráérek lassítani, tucat házban parkol vagy száz autó... ráérek festegetni őket, h most fehér legyen vagy fehérebb ;)
  • Kajari82
    ja a csajokat nem szállítottam,nem adott lovét,a karakterem meg még mindig ugyanabban a göncben van mint a reptéren,
    megnéztem amit írtál,14 órát játszottam tegnap reggel óta :) 5 órája expert szinten vagyok,és 22% most már tudatosan fogom csinálni eddig nem tudtam mitől lépek a következő lépcsőfokra :)
  • Lunatic83
    ha bemész a házba, kattints a bal első részre, majd a jobb végén lévő írásra, ott látod majd h miért ad pontokat(pl 3 ferrari, aston, merci után, de ad pontot a km-ek után, a teljes úthálózat bejárása után...stb), mennyi kell a szintlépéshez...
  • Lunatic83
    az út szélén állnak majd csajok, akiket el kell vinni pár km-el arrébb, ha sikeres, akkor adnak ruha jegyet, amiből tudsz ruhákat venni, ha az összes csajt hazavitted, akkor is ad egy bónusz autót....

minden "csoport" végénél ad autót, verseny, időmérő, csajok, csomagok, autók...
  • trimo #52426
    Hát, én nem rég kezdtem el, ez a nem rég mondható olyan másfél hónapnak.
    Előtte nem nagyon játszottam TDUval, tehát nem tudtam, hogy miként működik.

Én elsőként versenyezgettem, de mindent csak egyszer csináltam meg. Aztán második autónak vettem egy Chevrolet Corvettet, azzal versenyezgettem.
    Aztán elmentem egy talira, ahol senki nem volt, Tinky ott mondta, hogy vegyek egy enzot, én vettem és utána csak csináltam versenyeket, autót nem adtam el, tehát minden ami van az úgymond saját pénzből van.

És pont ma sikerült elérni a champion szintet, és én még csak ma csináltam meg pl a Tour of the Islandot is, mert az egy milliós szigetkörös után vettem észre, és hát nem nagyon tetszett, hogy ötödannyiért szinte ugyanannyit kell menni. :P

Tehát igazából azt akartam most ezzel leírni, hogy lehet eladás nélkül is pénzt szerezni.
  • Kajari82
    ?"a csajokért is adnak autót, de azért nem kár" EZ nem igazán értem. : /
  • Lunatic83
    az egyedi kocsikat az elején érdemes eladni, kapsz egy alfát , szép, de semmi haszna, aztán bejön egy gt-r mustang, őt is érdemes eladni, bár ezt később érdemes visszavásárolni... a csajokért is adnak autót, de azért nem kár... az elején csak azért kell eladni mert nagyon kell a zsé, utána már meg lehet tartani őket....

és az elsődleges cél a szintlépés, nem a gyűjtemény gyarapítása....

az első időkben könnyű, levezetsz 30 km-t, szintlépés... de a vége felé már minden kis pont számít ;)
  • Kajari82
    kösz az infót,megyek gyüjtögetni,ja előtte enni is kéne :)
  • Lunatic83
    igen, csak egyszer kapod meg, utána veheted meg milliókért, bár ez csak az elején hangzik szörnyűnek, amikor már jobban belejöttél a játékba, már nem lesz gond a pénz....

nem gond ha veszítesz a kihíváson, csak nincs értelme, min 1000 max. 10000et nyersz, ez semmi, ló**** , ennyit nem ér ez a verseny...
    van olyan verseny ahol 70.000et ad ha eléred az adott km/h-t, na ez egy komolyabb autóval 10 másodperc, pár alkalommal végigmész és már van pénzed...
    de ezenkívül ott van a szigetkör verseny, az 1 milkát ad, de 1 óráig nyomhatod érte a gázt...
  • Tinky
    Erröl eszembe jutot hogy az egyik nap kihivot 1srác(nem magyar).
    Mindketten enzoval voltunk.
    Egyenesekben szoros volt, de ha kanyargos rész volt elvertem aseggét rendesen....
    ő elvileg 2300 körüli helyezése volt amikor elkeztük aztán amikor szonélkül eltünt mert ismét elfenekeltem akkor már 6000 valahányadik volt .
    Vicces hogy egyesek menyire nem tudnak kanyart bevenni
  • Kajari82
    a motorokat tényleg megveszik?mert akkor megyek az autószalonokba, és utána veszek párat
  • Met
    menj lassan, nincs időkorlát
  • Kajari82
    Kösz.A 30ból megvan 6 és baromi sok időt elcsesztem rá.ha száguldoztam mindig ütközés lett a vége,a nem megvásárolható autót csak egyszer kapom meg?ha igen nem hiszem hogy szivesen megválnék tőle.ja és ha kihívnak és veszítek az miért olyan nagy gond?
  • Lunatic83
    én akkor utáltam meg ezt az egész kihívásos izét amikor még kezdő időszakomban egy Caterham lealázta az én kis Lambomat... vagy egy hétig sírtam.... ;)
  • eddaj
    benne vok