107666
-
sry h korán kellett elmennem,de hát a csajok fontosabbak nekem(;)) -
na,megcsináltam!
bookmark:"gkatali" 2589 25892.94 296.79 9951.23 0.663 0.012 0.748 434919435
g-kat krúz,aki esetleg nem láttta a hírdetést.ott várunk -
basszus,vmi hülye hibát ír ki ez a sz.r,elvileg van vmi emulátorom:@ -
Amúgy kit érdekel, hogy az EA-nál van a BMW licensze? Akkor ebből is vmi tuning verziót rakjanak bele, mondjuk AC-Schnitzer vagy Hamann. Amúgy minek a felik közt Brabus, ha egyszer már van Mercedes? Vagy Smartot akarnak?
-
heady #52898 sztem meg pont a coupé-nak nincs értelme, hiszen az SE sokkal jobb és ritkább is:D másrészt kár h a gallardo se így néz már ki, szal sztem ha egy kocsi modellfrissítésen megy át, akk illene megcsinálni a játékba is, ha máshogy nem, egy patchel együtt, úgyis van mit kijavítani:D:D -
:D -
annak is jobban örülnék mint a Reventonnak :D van benne fantázia, lehet csinálni a Volános skint, és mehet a buszozás
-
Gallardobol csak az SE-t nem értem minek kellett, a Coupé meg a Spyder érthető, mert más autókból is van tetős és tető nélküli verzió. Diablonak én is örültem volna, vagy F50, F355, de jöhetnének akár japó verdák is, annyira nem komálom őket mondjuk de változatossá teszi a játékot és 1-2-t szeretek belőle:) Csak ne csináljanak ebből is a második részre tuningjátékot mert az már rohadtul unalmas, ez a stage1-2-3 bőven elég. -
IKARUS-t akarok:((( -
Náluk van (volt) a porsche liszensze is. Megcsinálták az Unleashedet 99 végén jött ki asszem, vagy 2000ben. Aztán hozzá sem nyúltak, beleraktak 1db porschet a hot pursuitba, majd a következő ha jól emlékszem vagy a most wantedba vagy a carbonba került. És asszem van 2db a pro streetben (nem tudom, nem játszottam vele sokat mert fos, TDU ezerszer jobb) és ennyi. Tehát ha valaki birtokolja a liszenszet X évig, akkor kötelezném hogy legalább 1 játékot adjon ki abban az évben, amiben szerepel a márkának legalább X autója. -
nem is azt mondom hogy akkor legyen belőle retro old school játék, de nem is kell szerintem olyan sok új. tehát a FAQ alapján van 3 féle Gallardo. minek? az egyik Gallardo helyett lehetne egy régi Diablo. a Corvette Z06 helyett lehetne egy Corvette C4. magyarul legyen nagyobb egyensúly régi és új között, ne legyen 3 verzió ugyanabból a kocsiból (Gallardo és Corvette C6 például)
EA meg megnyalhatja a nyalókám végét :| nem csinálnak semmit a BMW-vel, betették a Most Wantedba és a Carbonba az M3 GTR-t, mehettünk vele kb 10 percet a story alatt és heló. a Pro Streetbe meg az új M3-at és kész. nem tartom fernek, hogy egy cég felvásárol egy teljes márkát, majd nem kezd vele semmit (lást MW és Kalgon). akkor csináljanak egy NFS Porsches Unleashed szerű játékot BMW-kel ha annyira maguknak akarják a licenszet.
bocsánat a kirohanásért, csak már unom hogy minden autós játékban ott vannak az aktuális slágerek, a régiek meg elvannak felejtve. vagy hogy egy cég felvásárol egy teljes márkát, aztán nem csinál semmit, lemodelleztek egy típust és azt használják részeken át. -
mardal #52891 Hát én is inkább bmw-re szavaznék,meg lehetnének akkor régebbi mercik is és hasonlók. -
Az új sportautók is kellenek a játékba, mert a csak régi autó unalmas lenne. Az A katos verdák engem sem vonzanak, talán csak a murci a többi nem mozgat, mert utakra túl gyors, és a legtöbb még csak nem is szép (még az enzo meg a pagani kinéz valahogy). BMW nem lehet az EA licensze miatt sajnos:( -
én meg inkább reventon -
nem, igazából szerintem több autó van amik beírták magukat abba a bizonyos könyvbe, tehát letették az asztalra azt amit kell. tehát megérdemlik hogy benne szerepeljenek egy jó játékban. most ez a sok új felkapott vas nem fog meg engem, Gallardo, Murci, x+1 Ferrarik, stb. az én szememben nem fognak maradandót alkotni, lehet ilyen maradi konzervatív barom vagyok, de én szívesebben betenném a seggem egy E30 M3-ba, vagy egy 308 GTB/GTS-be, mint egy Reventonba vagy Maserati MC12-be -
multiban? az érdekes lenne:) -
de csak a gyári zenét hallod:D
nem amit te tettél be:S -
gta4ben már úgy van:) -
:D -
Ez nekem is eszembejutott, de majd 20 év múlva mikor mindenhol gigabit lesz az alap kapcsolat:D -
Ezek max a TDU2ben várhatók. Új autók pedig azért nem lesznek szerintem, mert azokra nincs meg a liszensz. Az új Saleen is tetszene pedig:) De a Diablot hiányolom a legjobban, arra legalább van esély mert boxon már kintvan régóta, remélem megkapjuk a hatodik packot is. -
én azt szeretném, hogy amikor odaállok egy másik kocsi mellé halljam h mit hallgat^^ -
szerintem meg lehetne több klasszikus darab a sok új vackeráj helyett :D meg apróság, de pl a fényszórót lehessen fel/le kapcsolni, ne csak megvillantani. meg még kisebb dolog, de működő indexeknek is örülnék, esetleg ablaktörlőnek :D -
Whiskys16 #52879 remélem a test drive 2-be vagy a következő carpackbe lesz lamborghini reventón 
annnnnyira fasza gép h húha
-
Én tudok segiteni.
Ha átutalsz 4000 Ft-ot vagy az épp aktuális árfolyamnak megfelelően 15 erurót, akkor megcsinálom neked.
Ha érdekel írj privibe és megadom a számlaszámom. -
szüleidnek nincs bankkártyája???:D pff...(nemhiszemel) -
valaki megvenné nekem a carpackot?Mert nincs kártyám :(
Szüleimnek sincs és ismerőseimnek sincs...kifiztem a 4000Ft-t.Please valaki! -
miután mindegyik packos verda így DE:) -
ezek ugye nem csak a carpackhoz jó? :D -
Porsche GT3
-
Porsche Boxster S
-
am a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\-ben van valahol elmentve a felbontás -
A harmadik kép helyesen:
-
Porsche 911 Turbo MOD (RUF RTURBO)
-
A beállítások a
C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\
mappában tárolódnak! Azokat is letörölted az uninstallal?
UI: HA TÖRLÖD A MENTÉSIED ELVESZNEK!!!!!!!!!!! CSINÁLJ RÓLA BIZTONSÁGI MÁSOLATOT!!!!!
-
Lambo fan #52867 uninstall-reinstall sem segitett, megy a polcra a TUD-nem tudom mi tévő legyek :(( -
Lambo fan #52866 köszi -
nem,warez topikba benn van valahol a carpack installerje,szedd le és írd be az aktiváló kódót megint -
Lambo fan #52864 nah jo ujratelepitem a tdu-t. A carpackom ki tudom menteni valahogy??? -
heady #52863 aprólékosabb festegetés?:D (ja, és az ÖSSZES autót át lehessen festeni:D) sztem:P