107666
-
jah téll,a románok gyártják a daewoot -
najó,sztem nemokoskodok ma már többet:D
mindjárt leragadnak a szemeim:D -
mi audit és suzukit gyártunk:)
de ez német és japán kocsi akkor is. -
Digitman #52979 Szerintem a legjobb ötlet amit milk41 írt, egy olcsó autót sok pénzért senki nem fog megvenni. Utána max. pénzért simán kapsz egy GTR-t. -
Daewoot hol gyártottunk? Suzukit gyártunk:) Attól még a daewoo egyébként sosem lesz magyar autó, ahogy a suzuki meg az AUDI TT sem :) A formaterv meg minden dél-koreai, japán ill. német:) -
a daewoot meg mi gyártottuk és mégis dél-koreai... -
ez nem az én napom,
na mind1, azért thx
-
Luna! Nem találom sehol a Fordot! Bocs .. :\ -
angolok is játszanak abban:) -
A Lexust a toyota gyártja úgyhogy az japán:) -
megprobálom Roco-val a trade-t , hátha most szerencsém lesz, azért köszönöm nagyon! és sorry h béna voltam -
vagy hallod,tegyél fel egy occsó autót max pénzért,megveszem és vedd meg whiskystől -
Na.. én eladok egyett ha gondolod, mondj egy összeget amennyiért felrakjam .. -
Whiskys16:megveszem a GT-R-edet:D -
ezt elbaxtuk... máskor privibe kell megírni...
megőszülök... ez a TDU.... áááhhh
néha azt írta ki h nincs elég pénzem rá, máskor pedig h nincs elég régóta kirakva a cucc... b+
közben pedig valaki lecsapatt rá... -
na,valaki megvette.remélem te voltál az:D -
titkosabban nem is intézhettük volna az egészet :) -
19:05kor felteszem tradere -
ok, előre is kösz -
50ezerért nem kell?am mindjárt teszem fel tradebe,tehát figyelj szorgalmasan -
ma a taxi 4 után valami száguldás? , azért csak utána mert a film kiöli mindenkiből a "csak lassan, szabályosan" stílust... :) -
nekem egy kétújjass mozdulattal meg is van csak megcsvaarom, mint a kólásüveg kupakját és már oda is ragadt mint a....(aztán ha nemcsavaerom ki akkor aztalla együtt jönne ki max) :) -
1,6 milka és OK , ok? -
odadom 50k-ért -
kösz, de akkor kiestél ;) -
azért kérdeztem, h milliárdos legyen, mert csóró vagyok mint a templom egere, de most nagyon kedvet kaptam egy kis gtr-ezéshez...
de lusta vagyok végigvinni azt a kis maradék küldetéseket, a másik fordot pedig nem adnám el ... -
Whiskys16 #52956 nem vok milliárdos, de van egy eladó gtr-e-m , 9,999,999 dollárért
-
olika99 #52955 Igen a Lexus egy kicsit Angol eleganciájú autó de nekem nagyon bejön. Főleg az ütközés elkerülő renszer. Nézzétek meg a Lexus.hu-n nagyon durva. -
még annyira nem is gond h DB9 hátul, de az eleje... wááá fúúúj -
nekem talán van -
olika99 #52952 Találtam egy képet amin elméletileg az új Supra van... hát nemtudom a hátúlja egy kicsit DB9-es -
én kapuskesztyűvel szoktam meghúzni a kormány lefogóját,mert az én asztalomról is lecsúszik ha sima kézzel csavarom fel -
A Lexus is isnkáb angol mint japán szerintem a japánok nem tudnának iylen színvonalas kinézetű autókat csinálni (ugyanis ők szeretnek elszárnyalni és annyira jót akarnak összehozni h a végén egy rakás szar lesz) tiszteklet a kivételnek (EVO subaru supra celica.... -
nincs véletlenül egy milliárdos TDU játékosnak egy felesleges mustang GTR-e?
-
Digitman #52948 Én billel kezdtem a TDU-t, pár hónapja szereztem be egy Formula Force EX-et. Először úgy gondoltam, hogy nem fogom tudni beállítani és nem fogok tudni játszani kormánnyal. Nehéz volt hozzászokni, több, mint 10 év billentyűzetes múlttal. De most semmi pénzért nem állnék vissza billentyűzetre. Csak az a gáz, hogy néha a játék hevében lerántom a kormányt az asztalról. 
Tudom vissza kéne kicsit vennem az FFB-t, de én így szeretem.
Az persze igaz, hogy a TDU-ban az FFB nem olyan, mint mondjuk a RBR-ben vagy a GTR sorozatban, de szerintem így is élvezhető. -
Whiskys16 #52947 igen, az aston a legszebb, de a bmw a favorit :) -
olika99 #52946 Én Toyora Lexus és Aston Martin Fun vagyok -
olika99 #52945 A felsőt amúgy a Különvélemény című filre készítette a Lexus. -
a f1ben én a BMW nek szurkolok absolute.. ha lenne TDU ban is BMW behokiznék:) -
Whiskys16 #52943 az LF-A szép, a felsó egy rakás szar:D...egyébként nem "háborút" akartam indítani ezzel a reventónos dologgal, csak megemlítettem h szép autó...attól h reventón-t szeretnék, ugyanúgy imádom énis az összes BMW-t ( nagy fan vagyok :), de ezek kevésbé tűnnek esélyesnek, h bekerülnek a játékba, mint a lambo....a japcsi cuccok is jöhetnek;)