107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Zomil
    mégis mi rosszat irt? :O
  • heady
    lp640-es cucc megvan?
  • [HUN]FaTaL
    Na most takarodj el innen anyádba! HTX!
  • Kajari82
    hali,nekem is furán megy a game,az a durva,hogy csak néha szaggat be,de kegyetlenül.valaki tudna driver tippet adni? 7600gt.20-25 fps között ugrál mikor megy rendesen,radial nem segít..
  • Shongi
    Erre van egy nagyon egyszerű megoldás...rakd kicsit arréb az egésszet:D
  • Dante73
    Mondanál 1-2 játékot, és ról-ra értéket?
    Most lehet, kötekedésnek hangzik, de 60-ról, 65-re szerintem teljesen felesleges... (tényleg nem kötekedés egyébként, kiváncsiság!)
    Apropo, nem ide tartozik, de hátha tudtok segiteni. Egyik játékban nem müxik az a-gomb. Kint müködik, játék menüjében müködik, de magában a játékban nem. Mi a szösz lehet ez? Így nemtudok balra fordulni. K-jó...
  • Zomil
    változik az, föleg olyan játékoknál amik proci igéyesek is
  • Dante73
    KOmolyan kérdem, mert tudni szeretném. Mi értelme van húzni egy c2d, 2, 13-ast? Mi változik, mondjuk FPS szinten?
  • Zomil
    nekem 2,13-as c2d van 2.6-ra huzva 8800gts 320 megás 1680x1050-ben hdr-el nekem semmi akadásom nincs!

169.09 forceware van fenn és semmi gondom nincs a játékkal
  • Nohab
    Baszki, most volt fent traden egy koncepciókocsi 1000 $-ért. Csak nem tudtam megvenni, mert nem volt hely. Bezzeg mire eladtam azt a szar Ferrarit aki senki sem képes megvenni, elvitték :@
  • Maxtreme
    Egyébként ez a radial nevű progi mi a fenét csinál pontosan? :)
    (azt vágom hogy a radial.cdb nevű filet törli, de ez miért jó? :) )
  • beskodani
    Az a gondom, hogy azt is kipróbáltam már. Indítás előtt elindítottam a játék mappájából.. de ugyanúgy kifagyott. Telepítsem fel az új patchet és úgy menni fog szerinted?
  • HTS s3rg1nh00
    szövegdoboz felett itt a radialeng linkje,azt szedd le és takaríts...minden indítás előtt...
  • beskodani
    Sziasztok! Arra tudna nekem valaki részletes választ adni, hogy játszok és egy idő után kifagy a játék. Annyira hogy csak a reset segít rajta. Egy darabig akad a hang de utánna csöndbe marad és onnan sehova. :S Valaki leírná, hogy mit tegyek? Olvastam már erről, hogy másnál is előfordult de olyan választ nem találtam amiben le lenne írva rendesen, hogy mit tegyek. Köszönöm
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nálam is ezt csinálja de én azt hittem hogy a hulladék vas miatt. Kiváncsi lennék hogy akkor miért? Mert az FPS lenne húsz is de össze-vissza ugrál, leesik, Vista alatt nem olyan drasztikus.
  • olika99
    Valaki bevenne engem egy klub-ba?:)
  • Maxtreme
    Kb 3 éve használom a driver cleanert szal.. :)

Az előző hivatalos driverrel pedig röviddel az indítás után BSOD volt..
  • ATi0021
    Nekem is ezt csinálta. Igaz nekem ATI VGA-val. Nálam a driver volt a baj. A Cataéyst 8.3-mal csinálta. Aztán újra tettem a windows-t és a régi VGA drivert és most jó. Szerintem nálad is driver gond van. Mielőtt új driver teszel fel a régit töröld. Én egy DriverCleaner nevű progival töröltem a drivert. Mivel az minden ini, sys stb fájl törölt ami a driverhez kapcsolódik.
  • olika99
    Valaki csinál találkozót?:D (most)
  • heady
    az előző neked ment
  • heady
    itt válaszd ki:D
  • Maxtreme
    Bár a videt nem én csináltam, de nálam is dettó ugyanígy viselkedik a game :)

Katt
  • milk41
    nembaj:D
  • [HUN]FaTaL
    Az LP640 modhoz senki nem ad nekem linket?:(
  • Smicy2
    vedmed meg :D
  • milk41
    vidám
    ember
    dölöngélve
    megy
    egy
    dankóros

mellet
    el
    göröngyösen

olvasd el minden szó elsőbetűjét;)

• Big Dawe
    köszönöm:)
  • Gaben17
    sry a feles hsz-ért,nekem tetszik:) grat
  • Atti12
    vedd meg.
  • Big Dawe
    sztem vedd meg
  • Gaben17
    mostmár vhogy sikerült leszedni
  • Gaben17
    hy
    rámegyek hogy letöltés és kiírja hogy "A webhely nem tudja megjeleníteni a lapot" :(
  • Big Dawe
    Hello!
    Itt egy prezentáció a Test Drive-ról!Sajna a végét kicsit elkapkodtam!
    Test Drive
    Akit érdekel nézze meg!Várom a kritikákat!
  • Nathan66
    én ma is elmentem és nincs:) pénteken rendeltemeg...
  • Gaben17
    annyi a segítség hogy elmész a boltba és megveszed az originalt^^ vagy menny át a wrez topikba,sztem feljebb yol látható hogy a warez kérdések tiltottak. fáradj át oda...
  • Nathan66
    na 4nap után sikerült rájönnöm, hogy a kipörgés gátló off on volt és ezért volt szinte irányíthatlan a jármű :) (ugyanis bill.el már megvolt szokva, h nincs DA és jól ment nélküle is csak elfelejtettem, h kormányal picit más a helyzet)
  • Dante73
    Átlag, egységsugarú userről beszéltem, mert láthatóan azokra hivatkoztál...
  • Maxtreme
    "A másik gyenge pont az user. Pakolgat ész nélkül mindent a gépre, cserélgeti a drivereket, úgy, hogy az elöző le sincsen szedve, stb.... Aztán csodálkozik, hogy mikor ujrateszi a gépet, ugyanaz a játék 20-al több FPS-t produkál...."

Már bocs de én biztos hogy nem tartozok ezen userek közé :-)
  • krisz88
    Csoki all!
    Bocsesz, hogy tegnap nem mentem klubbtalira, de dolgom volt!
    Ma viszont megyek valamilyen talira, ha lesz!

Lunatic nem lehetne akármilyen kocsival menni talira, mert szívesne meek a talira!
  • Lunatic83
    ma esetleg egy Countach találkozó?