107666
-
mégis mi rosszat irt? :O -
heady #53149 lp640-es cucc megvan? -
Na most takarodj el innen anyádba! HTX! -
Kajari82 #53147 hali,nekem is furán megy a game,az a durva,hogy csak néha szaggat be,de kegyetlenül.valaki tudna driver tippet adni? 7600gt.20-25 fps között ugrál mikor megy rendesen,radial nem segít.. -
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás...rakd kicsit arréb az egésszet:D -
Mondanál 1-2 játékot, és ról-ra értéket?
Most lehet, kötekedésnek hangzik, de 60-ról, 65-re szerintem teljesen felesleges... (tényleg nem kötekedés egyébként, kiváncsiság!)
Apropo, nem ide tartozik, de hátha tudtok segiteni. Egyik játékban nem müxik az a-gomb. Kint müködik, játék menüjében müködik, de magában a játékban nem. Mi a szösz lehet ez? Így nemtudok balra fordulni. K-jó...
-
változik az, föleg olyan játékoknál amik proci igéyesek is -
KOmolyan kérdem, mert tudni szeretném. Mi értelme van húzni egy c2d, 2, 13-ast? Mi változik, mondjuk FPS szinten? -
nekem 2,13-as c2d van 2.6-ra huzva 8800gts 320 megás 1680x1050-ben hdr-el nekem semmi akadásom nincs!
169.09 forceware van fenn és semmi gondom nincs a játékkal
-
Baszki, most volt fent traden egy koncepciókocsi 1000 $-ért. Csak nem tudtam megvenni, mert nem volt hely. Bezzeg mire eladtam azt a szar Ferrarit aki senki sem képes megvenni, elvitték :@ -
Egyébként ez a radial nevű progi mi a fenét csinál pontosan? :)
(azt vágom hogy a radial.cdb nevű filet törli, de ez miért jó? :) ) -
beskodani #53138 Az a gondom, hogy azt is kipróbáltam már. Indítás előtt elindítottam a játék mappájából.. de ugyanúgy kifagyott. Telepítsem fel az új patchet és úgy menni fog szerinted? -
szövegdoboz felett itt a radialeng linkje,azt szedd le és takaríts...minden indítás előtt... -
beskodani #53136 Sziasztok! Arra tudna nekem valaki részletes választ adni, hogy játszok és egy idő után kifagy a játék. Annyira hogy csak a reset segít rajta. Egy darabig akad a hang de utánna csöndbe marad és onnan sehova. :S Valaki leírná, hogy mit tegyek? Olvastam már erről, hogy másnál is előfordult de olyan választ nem találtam amiben le lenne írva rendesen, hogy mit tegyek. Köszönöm -
Sajnos nálam is ezt csinálja de én azt hittem hogy a hulladék vas miatt. Kiváncsi lennék hogy akkor miért? Mert az FPS lenne húsz is de össze-vissza ugrál, leesik, Vista alatt nem olyan drasztikus. -
olika99 #53134 Valaki bevenne engem egy klub-ba?
:)
-
Kb 3 éve használom a driver cleanert szal.. :)
Az előző hivatalos driverrel pedig röviddel az indítás után BSOD volt..
-
ATi0021 #53132 Nekem is ezt csinálta. Igaz nekem ATI VGA-val. Nálam a driver volt a baj. A Cataéyst 8.3-mal csinálta. Aztán újra tettem a windows-t és a régi VGA drivert és most jó. Szerintem nálad is driver gond van. Mielőtt új driver teszel fel a régit töröld. Én egy DriverCleaner nevű progival töröltem a drivert. Mivel az minden ini, sys stb fájl törölt ami a driverhez kapcsolódik. -
olika99 #53131 Valaki csinál találkozót?:D (most) -
heady #53130 az előző neked ment
-
heady #53129 itt válaszd ki:D -
Bár a videt nem én csináltam, de nálam is dettó ugyanígy viselkedik a game :)
Katt -
nembaj:D -
Az LP640 modhoz senki nem ad nekem linket?:( -
vedmed meg :D -
vidám
ember
dölöngélve
megy
egy
dankóros
mellet
el
göröngyösen
olvasd el minden szó elsőbetűjét;)
-
Big Dawe #53123 köszönöm:) -
sry a feles hsz-ért,nekem tetszik:) grat -
vedd meg. -
Big Dawe #53120 sztem vedd meg -
mostmár vhogy sikerült leszedni -
hy
rámegyek hogy letöltés és kiírja hogy "A webhely nem tudja megjeleníteni a lapot" :( -
Big Dawe #53116 Hello!
Itt egy prezentáció a Test Drive-ról!Sajna a végét kicsit elkapkodtam!
Test Drive
Akit érdekel nézze meg!Várom a kritikákat! -
én ma is elmentem és nincs:) pénteken rendeltemeg... -
annyi a segítség hogy elmész a boltba és megveszed az originalt^^ vagy menny át a wrez topikba,sztem feljebb yol látható hogy a warez kérdések tiltottak. fáradj át oda...
-
na 4nap után sikerült rájönnöm, hogy a kipörgés gátló off on volt és ezért volt szinte irányíthatlan a jármű :) (ugyanis bill.el már megvolt szokva, h nincs DA és jól ment nélküle is csak elfelejtettem, h kormányal picit más a helyzet) -
Átlag, egységsugarú userről beszéltem, mert láthatóan azokra hivatkoztál...
-
"A másik gyenge pont az user. Pakolgat ész nélkül mindent a gépre, cserélgeti a drivereket, úgy, hogy az elöző le sincsen szedve, stb.... Aztán csodálkozik, hogy mikor ujrateszi a gépet, ugyanaz a játék 20-al több FPS-t produkál...."
Már bocs de én biztos hogy nem tartozok ezen userek közé :-) -
krisz88 #53109 Csoki all!
Bocsesz, hogy tegnap nem mentem klubbtalira, de dolgom volt!
Ma viszont megyek valamilyen talira, ha lesz!
Lunatic nem lehetne akármilyen kocsival menni talira, mert szívesne meek a talira! -
ma esetleg egy Countach találkozó?