107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Nathan66
    az odáig ok. de nekem ha megnyomom a nyégyzetet akkor nem az id-t kéri hanem email-t meg egy jelszót
  • Norbi1990
    Kézikönyvet nézd meg 47.oldalon.Bekell nyomni a Gamespy ID-t.Ahova tudod írni a Nevedet azalatt van egy olyanJelölő négyzet.Na azt megkell nyomni és akkor tudsz írni a Gamespy ID-t meg a jelszavad.
  • Nathan66
    a gamespy idt hova írtad be? egy hely van csak és oda a nicket kell
  • milk41
    haverommal is ezvan,mindig azt írja ki h nézze meg a net kapcsolatát,már 4hónapja szórakozik vele h működjön
  • Nathan66
    kérte a serialt az elején én azt beírtam
  • Norbi1990
    Nekem egyből sikerült és ugy csináltam, hogy a gamspyon regisztráltam
    utána a játékba beírtam a gamespy ID-m utána meg a jelszót Nickhez meg valami nevet amit még senkise használ.(nekem Nooobi345 a nevem)
    Ajánlatos a nevedet [HUN]-al kezdeni és ha ugy se jó akkor meg a neved után valami számot írjál.
  • Dante73
    Gondolom volt fent nem eredeti...
    Serialt átirtad?
  • Nathan66
    legyneoylan kedves már valaki és árulja el, h, hogy kell megcsinálni mert lassan ki..szom az ablakon:)
  • Tibiajax
    Köszi szépen!
    Igazából, semmi extrát nem akartam, egy este krúz-a volt az egész, egy haverommal, aztán kedvem lett hozzá és összedobtam egy ilyet, semmi techdemo, (vagy drifthegyek) v ilyesmi nem akart lenni:) A TDU hangulatát probálta vmennyire visszaadni, amit én és még annyian szeretünk benne.
    Memphis, Barátom, köszi Neked is, reménykedtem, h majd megnézed Te is :)
  • Nathan66
    beírhatok n enenk akármit mindenre azt írja, h vagy már létezik... vagy invaild vagy.... ennek smemi se jó
  • HTS s3rg1nh00
    próbálj a játékon belül valami új nevet létrehozni,pl.[HUN]Nathan66 vagy ilyesmi,írj be hozzá egy jelszót és pipáld be a Gamespyt.remélem így már működik...
  • Nathan66
    úgynézki,h kidobtam 4k-t:S ez sehogy se fogadja el...
  • Nathan66
    mi van ezzel az online al? próbálnék onlineban egy új profilt tétrehozni és azt írja, h kell Gamespy ID hozzá. az addig ok. mneg is van, csak épp, azt írja mikor beírom a nickname hez az ID accomat mármint a nevemet, hogy ez a nickname már egy másik jelszóval létezik...
    utána most meg már azt írja, h ellenőrizzem a netet, h működik e rendesen O.o
  • olika99
    Valaki nem venne be a klubba. Légyszi:D
  • Lunatic83

• milk41
    ja sry:D nem is vettem észre a "nem"-et:D
  • HUNMemphis
    Igen azt el is olvastam, hogy lesz egy G katos, de engem az izgatott volna hogy tervez-e valaki NEM G katos krúzt.
    Mind1 majd legközeleb elmegyek arra is.

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele de manapság alig látok HC mestereket TDU-ba.Igaz hogy ma voltam ismét aktív 1 és fél hónap után de akkor is.
    Azért is hoztam fel ezt a témát mert ma új kocsit választottam direkt olyan célokra hogy Non HC-s sofőrökkel tudjak tartani egy aránylag jó iramot,tempót.
    Holnap felteszem a képeket amiket löttem a kocsiról.

Jaj Tibinek is üzenek!!!
    Nah szóval jó lett a videó valóban.A zene nekem is tetszik végre nem valami őrűlt pörgős vagy tüc tüc esetleg négeres e helyett egy kellemes lágy női hang festi meg a gyönyörű tájat izé meg a videót.
    10/8 pontot adok neked.
  • milk41
    sry,de amint válaszoltam memphisnek egyből elmentem
  • trogerzsiger
    Jó lett! Nagyon jó volt ez a gyorsítás benne, és a zene is jól lett megválasztva! A 3/4 körül is bejött amikor az izgibb részeket belassítottad. Én kivágtam volna az ütközéses jeleneteket. :-)
    Szép videó gratulálok! Az alatta menő dal címét meg tudod mondani?
  • Tibiajax
    Ha valaki még nem látta volna..
    a videóm

(megj. váltsatok high qualityre (watch in high quality, kép alatt jobbra) )
  • HUNPalika
    Én ott leszek. Szokás szerint.
  • trogerzsiger
    el tudod küldeni a bookmarkos fájlod priviben? :-)
  • Nathan66
    éljen, telefonáltak, h megjött a TDU ÉLJEN :)(ma egy hete, h előrendeltem...)
  • Tuncee
    Nem lehetne vmikor 16 és 20 óra között vmi krúz csak mert utána nekem soha sincs "lehetőségem" gépelni ^^
  • milk41
    #53201:)
  • HUNMemphis
    Nem baj! Akkor is itt a pont xD.Sikerült megoldani a problémáját.
    Ma lesz valami nem G katos találkozó?
  • Cápafogxy
    Imádom a játékot!
    Legszívesebben széttörném a lemezt ma már 2.-jára próbálom megcsinálni a tour of isnald-ot vagy mit ami körbemegy a szigeten. 1-re olyan 30-40%-a fele connection lost. Most meg a felénél kb.

Király hogy nem lehet megcsinálni egy sima versenyt...
  • milk41
    yes sir!:)
  • Pepsi Twist
    szóval milka azt mondod hogy a tdu tápig az rendes tiszta és karbantartott? :P
  • milk41
    FIGYELEM!

Ma este,22:00-kor veterán(G-kat) krúz!
    Bookmark:
    "gkatali" 2589 25892.94 296.79 9951.23 0.663 0.012 0.748 434919435
  • Tibiajax
    Volante
  • olika99
    Lehet saját rendszámot csinálni?
  • raga
    Köszi, jó volt mint mindig. :)
    Hétfőn 9kor klubtali, gyűlés a klub elött.
  • trogerzsiger
    Faszás volt a verseny raga!
  • Nathan66
    TDU Mods : Create Your Own Number Plate [Tutorial]
    ok, rájöttem, hogy ez nem a számot cseréli le hanem a rendszámot:)
  • Nathan66
    :} (tényleg?)
  • Pepsi Twist
    csinált magának :D
  • Nathan66
    vki nem tudná esetleg, hogy honnan szedte az a bizonyos személy aki egyszer mutatott egy szintén, hasonló képet mármint azon is S6-os volt csak német rendszámmal. Azt Ő honnan szerezhette be?
  • Nathan66

ez a hely tiszta offroad (ne meg gyönyörű) :)
  • heady
    itt lehet, meg itt, és végül itt lehet modokat leszedni