107666
-
ezeket a lagger, holdról játszó embereket ki kellene tiltani mert csak rontják a hangulatot.. -
Default cart láttál a lag miatt, nem tudta eldönteni milyen kocsija van. -
én tegnap láttam egy rakat iylen sárgaautós playert de, hogy milyen volt az a kocsi arról halványfingom sincs (test drice felirat volt az ablakon és összevissza laggolt meg sztem csítelt is) -
lehet h azért áltak le a szervereket mert épp szerelnek vmit;)
én abban reménykedek h végre eltűnnek a laggos,bugos civilek és megint normális lesz mint régebben:) -
Én azt mondom hagyuk békén egymást és mindenki játszon azzal amivel szeretne.
Nincs server ez igaz de van még más játék is.Pölö CoD4 vagy valaki WOW-ik vagy a másik a Lányéjdzs vagy mi a fene.
A lényeg, hogy türelem rózsát terem. -
árkád ez is csak nem annyira (legalábbis sztem) -
Szabi1991 #53307 mér', ez szimulátor ? :O
ugyanolyan "árkádfoshulladék"...
a TDU-t, csak azért vettem meg, mert sok autó, bazinagy sziget, és MMORPG van benne.. -
mindenki azzal játszik amivel szeretne,és ez nem a grid topik. -
jövök sztem,msn-en elérsz(tizevesvagyok[kukac]hotmail[pont]com) -
akkor most bevallottad te is, hogy a ló a TDU :) -
gematta #53303 ugye ugye hi nincs ló jó a szamár is -
Én ma hajnalban grideztem bevallom:) de mihelyst lesz TD szerver takarodik vissza a nemhasznált ikonok közé.. -
gematta #53301 

-
gematta #53300 ninc bajom senkivel csak meguntam a szivatását az atarinak sok talin is voltam meg megismertem egy csomó embert ez az én álláspontom volt
de látod sokan egyből inkfartust szimulálnak ha valaki ir valamit -

-
Mindenkinek megvan a saját kedvenc játéka ami mellett állást foglal.
Az igaz hogy most nincs server de amikor lesz akkor 8 magyar együtt tépi az aszfaltot.Dumálnak baromkodnak élvezik egymás társaságát.
2 különböző játékról beszélünk amit nem lehet egymáshoz hasonlítani.2 különböző műfaj.
Kár lenne összugrani emiatt.
-

-
Gibor #53296 és ilyenkor Pepsi Twist hol van? -
nekem is megvan a grid,de a tdu sokkal yobb. yobbal leköt. grid helyett akkor már inkább GTR2 -
meg se vetted a gridetO.o csak a szerencsének köszönheted, h megy a warezzal is "online"... de nem tudom mit hasonlítgatod a TDU hoz
-
több és jobb? ugyan mivel? kötöttpályás arcade foshulladék;D Autó is kevés van benne meg pálya is. -
daneszbaby #53291 Mármint a TDU-ba. -
daneszbaby #53290 ÉS sokkal több kocsi is van. -
a TDU-ban legalább van free room:P
-
Igen ez engem is idegesít.Többeközött azért is mert szeretném gyakorolni a driftet a TVR-el.Plusz tegnap 380 km-t tettünk bele a találkozóval együtt szóval szeretném gyarapítani a km-et.
Arra azért kíváncsi leszek hogy hányan jönnek HC-ben.
Az szép lenne ha 8/2-en.Dani és Én.
-
gecc és még mindig nincs szerver... miért pont vasárnapi napokon kell kikapcsolni... argh. -
daneszbaby #53284 Eggyütt megyünk =P
Mint két testvér.
Hehe.
Lamboval megyek és kész birni fogja az iramot. -
3
-
Csáó Lunatic!
Nekem lenne menni.Természetesen HC-ben Driver Aid OFF-al.
C kategoriás kis szutykommal.Nem néznétek ki belőle a 380-at.
Danit is fűzöm szóval sztem 2 ember tuti hogy megy. -
HUNPalika #53281 Majd ha lesz szerver. -
ma lehetne valami kis szigetkör, lehetőleg ne csigákkal(~ G kat) , olyan MC12 és társai, vagyis min 330al tudjon menni... Triumph HQnál , időpont....öööö.... délután 4-5 körül....
talán nem felejtek el odamenni ;) -

ök....
-
Még mindíg ezen rágódsz most tényleg? :P
Mekkora hibát követtem el.
Ígérem, ha legközelebb beírok ide valamit, akkor előtte jól szétnézek a szobában, nem-e látok az oldalon olyan nevet, hogy "milk4".
Nem értem am, hogy attól még, hogy nem láttál se a játékban, se a fórumon, attól még mért kell provokálásnak venned a hsz-omat. Vagy másfél éve egyfolytába követem a topic-ot, néha írok is. Bár magával a játékkal már egy jó ideje nem játszok technikai okok miatt, de attól még érdekelnek a fejlemények. A GRID-et meg ne fosozzuk, ha egy mód van rá. -
Nem igaz hogy megint nincs szerver:( -
jaja, most én is így vagyok vele, itt sem megy. -

legalábbnem csak az enyém szar (ez most megnyugatott):D
-
HUNPalika #53274 TDU servers not available...
-
vki jönne egy kis driving ra?:) -
driving aid--->OFF;) -
Létezik h a Skyline 2:93Mp alatt fönt van 100on HC modban billel?:D
vagy csak bugos a játékom?:D
mostanában furi a HC mod nálam, néha olyan érzésem van mintha nem is abban lennék:O