107666
-
olika99 #53353 Jaja amikor megvettem a játékot még a patch-et sem tudtam letölteni a oldalról. -
A TDU oldalával mi a rák van hetek óta? Átirányít az atari.com-ra (tdu.com/community) -
Énis véletlenül találkoztam memphis-el, és kikérdezgetett majd miután " normálisnak" talált bevett a klubba. Örülök hogy végre találtam értelmes embereket is
Ha valaki feljut a szerverre itt írjon léci!!
-
olika99 #53350 ok megyek -
Digitman #53349 Csak úgy valszeg senki nem fog a klubjába bevenni. Olvasd a fórumot mikor-hol vannak talik és csapódj a társasághoz. Ha "bizonyítasz" biztos bekerülsz egy klubba. Egyébként, hogy klubtag vagy nem garancia semmire. Mi például rendszeresen találkozunk hétfőn és csütörtökön, alig vagyunk öten, abból sem mindenki klubtag.
Félre ne értsd, nem kioktatásnak szántam, de napok óta nem válaszol senki a kérdésedre, valószínű nem véletlenül.
Ha gondolod holnap 21:00-kor gyere el a klubtalinkra.
A helyszín -
olika99 #53348 Valaki nem venne be az egyik klubba? Nagyon szar egyedül kóborolni. -
abszolut félreértettél, sebaj -
olika99 #53346 Én régen wowoztam és megőrített hogy vagy disconnect volt vagy szerver leállás. -
Jah csak a wowban nem egy szerver van ha jól tudom (bár én utálom úgyhogy nem játszom vele), és nincsenek 1 napos leállások. -
Semmi köze az AITDhoz. Azt is az EDEN fejleszti ennyi. A servert a GameSpy üzemelteti, ATARInak sincs semmi köze hozzá. -
sztem karbantartanak,örüljünk h ilyen 2-3hónaponta fordul elő és nem minden héten mint a wowba -
mi a bánat van már, hogy 1 napja sehol nincs a szerver ?!!
ennyire koncentrálnak az AITD-ra... ? Szemét bagázs.
Bazeg ha megyek angliába melozni, utbaejtem a francia atari székházat és szétrugom mindenki seggét odabent, az biztos. -
kiabáljon majd valaki ha műxik a szerver... s azonnal megyek;) -
lenne persze:) Csak tényleg adja az Isten, hogy legyen még ma server.. -
Nekem lenne.Isten segítsen meg, (nem vagyok nagy hívő) hogy helyre vágják nekünk.
Én nem ismerem a Gridet de láttam pár vidit meg képet.
Sztem CMR Dirt grafikája van.Homályos ködös.Nem is tudom nekem nem tetszik.
Attól még jó játék lehet. -
krisz88 #53338 Hali mindenkinek!
Ha visszaáll a szerver az eredeti helyére, akkor lenne kedvetek egy talihoz?
Lunatic taliját potolni?!:D
Mondjuk 21-00-kor? -
mondta a türelmetlen srác délelőtt, hogy ha nincs ló, jó a szamár is:) nos, az a szamár már régen kilehelte a lekét nálam és már hányingerem van a gridtől a szó, legszorosabb értelmében:) -
Én már párszor megéltem hogy leállt a server.Sajnos ezzel együtt kell élni.
Ilyenkor tényleg érzi az ember a jójáték hiányát.
Türelmesnek kell lenni.
-
gyakran van ilyen leállás? csakmert ha igen, akkor az gas... -
Ez már tényleg kezd az agyamra menni... holnap meg mikor már az embernek semmi erje nincs játszani, biztos lesz online... -
de a legrosszabb időm is 3:06 volt és OFF-ban néztem direkt.
annyi volt h 2-esből indultam.
de azt írja az adatlap h 4.1mp alatt van 100on. Ennyit tévedne? -
jaja, lassan én is kezdek parázni... :( -
Valóban nincs!
És szerver sincs.Sajanos még mindig halott.Kár mert lett volna pár dolgom amit meg akartam volna csinálni.
Lunatic.:Félek ma elmarad a találkozód.
-
Grifidos #53330 Ja meg a télapó szánját is feltöltik default car-nak...
Csak remélem, hogy aki a civilek AI-jét csinálta az a saját vezetési tudását írta bele a kódba. (akkor már elhunyt valszeg közlekedési balesetben) A kedvenceim :
- Az út közepén csak úgy hobbiból ácsorgó.
- A kanyarodva sávot váltó
- Az egyenesen haladó sávban megálló és indexelő aki megvárja ameddig a mellette lévő szintén idióta bekanyarodik. -
-

gyönyörű -
Erre a szörnyetegre gondolsz?Úhh baz nagyon vadul nézki!
WÁÁ 2 CSILLAGOM VAN EZZ AZZ! -
ha elérem a 50000 km-t akkor küldök egy képet. -
am én annak örülnék a legjobban h a következő patchben benne lenne a Wiegert Vector V8 Biturbo Concept:P -
olika99 #53324 Valaki vegyen be egy klubba. Légyszi -
keresem az államat:O negyvenkilencezer???
holecsko=TDU Addicted:D -
Még mindig rossz a szerver. Felőlem 1 hónapra is leállhat, de akkor legyen jó a klubok közötti versenyek és a megapackos kocsiknak is írja ki a nevét. Akkor boldog lennék. Tegnap értem el a 49000 km-t a sevrolet camarommal. -
Nincsen rózsa tövis nélkül...
-
Szabi1991 #53320 csak be kell írni a kódot :D -
akkor jó:) de ha mondjuk később megveszem, akkor letudom majd törölni, hogy felrakhassam a normálisat? vagy megint le kell törölnöm a gamma-t és elölről kezdeni az egészet? -
pontosan -
mármint packos at nem vehetnék nem? -
látnád,de nem vehetnél autót mert egyből ledobna a szeró -
ha felteném a car pack ot (nem vásároltat) akkor legalább látnám? -
trimo #53314 Szerintem nem a lag miatt volt, hanem a carpack hiánya miatt. :)