107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    most működik a szerver.
  • cicai
    megin nincs szerver
  • Grifidos
    Ne törölgessenek...nullázzák le a szervert a picskuba oszt' kezdje mindenki elölről.

Ezek az üres sorok a népharagnak vannak fenntartva...
  • Dante73
    Tudom, annak aki épp játszana, marha idegelő a szerverek leállása. Magam is belefutottam párszor.
    Viszont ilyenkor általában csinálnak is valamit. Vagy javítgatják a trade-t, vagy törölgetik a cheater-időket, egyebek. Tehát végülis, jól jövünk ki belőle.
    Úgyhogy, türelem srácok! HAmar lessz megint szerver!
  • peachman
    Módosítok, már nem enged be!
  • peachman
    Mi a gond a játékkal? Engem elsőre beenged és meg sem szakad. Mondjuk olyan, mintha nem ugyanarra a szerverre menne, mert nincs ukrán, szlovák, stb. játékos csak angolnyelvűek.
  • laco777
    már megint mit b*szakodnak vele? :(
  • bertino
    attól, hogy leállították.
  • bertino
    jaja, már engem is kitiltottak.

majd regelek ujra... :D
  • laco777
    most megy a szerver? mert állandoan azt irja h login failed. csak nekem szarakszik? ha igen akkor mitől lehet?
  • Grifidos
    Az jó lesz mert kitiltanak az atari fórumról pillanatok alatt...
  • Nathan66
    nekem nincs arra időm, hogy éjszakáig játszogassak (élni is kell vmiből) és amikor játszanék egy kicsit mert kedvem támad, 10ből eddig 8x nem volt rá lehetőség... megnéznélek teged mit reagálnál...(4napos a játék) ígérem többet nem szórom tele ezt a helyet a szarságaimmal. majd megírom az atarinak h csókolja szájin a szőrös hímvesszőmet. ennyi
  • Shongi
    Jó azt megértem hogy zavar, anno amikor még a wow nagyon új volt, és sok server szarakodás vot én is kiakadtam, mert ott ugye van havidíj is...de a TDU-ra annyire nem jellemző ez. Most akadt valami problémájuk, hát istenem megesik, majd kijavítják és megint jó lesz hónapokon keresztül.
  • Nathan66
    ja, igazad van csak te nem most vetted és játszottál vele eddig kemény 2 órát...
  • Shongi
    Hát lassan te is abbahagyhatnád ezt a rinyálást...mi is szeretnénk játszani, minket is idegesít ha nincs server, de még se tömjük tele a fórumot ezzel a sok szarsággal minden egyes leálláskor...
  • Nathan66
    lassan abbahagyhatnák már ezt mert szerintem most már rettentően idegesítő!!!
  • Digitman
    Remélem kijavítják a tegnap észlelt hibákat. Jó páran default car-okat láttunk a krúz során pedig megvan a pack mindenkinek. Ha kiléptél a mapra és visszajöttél az segített, már ha nem pont akkor váltottál Eden típusú kocsira.
  • Nathan66
    ezt a cigánymunkát... most se megy az a szájbasexuált hányingerkeltő szerver... az embernek lenne egy kis szabad ideje és az ilyen semmire kellő "emberek" miatt kell a plafont lesnem...
  • Tibiajax
    uhh, de király a felnim..
    héj, nekem is kell ilyen
  • jofer
    És végül a Raga által szervezett klubtalálkozó
    A végére csak négyen maradtunk, de tök jó volt! Köszönet minden résztvevőnek: Raga, Teddy, Csabimomo, Krisz88, Cicai.
  • jofer
    Memphis talija:

• jofer
    Somdav bulija másik szemszögből:

• HUNMemphis
    Egész jó volt Somdav talija.Ketten indultunk de végére lettünk 6-an.
    Ahogy ígértem neki felteszem a képeket.
  • olika99
    Merre van a klub?
  • mrmilan
    Ma este nem tudok fent lenni Raga!
    A holnapi nap talán jó lesz...
  • raga
    Ma 21h-kor klubtali, találkozó a klub előtt. Autó szabadon választott, csak ne A kategóriás legyen.
  • [HUN]FaTaL
    Na holnap gyorsul egy picit a gépem, remélem Vista alatt hozni fogja végre az XPn lévő mostani szintet:D Belekerül egy 3ghz-s P4, majd azt is húzom 10%al:D Meg +1 giga ram.
  • cicai
    én azt hittem tényleg 50ezer
  • milk41
    nem...persze hogymenne:D
  • Misi az ezredes
    ŐŐŐ lenne pár kérdésem!

DTU szaggatás nélkül menne ilyen gépen?

Intel cor2 1,8 duo
    Geforce 8800GT 1gb
    1,5 gb ram
    és egy jó alaplap :D
  • Nathan66
    vmi ötlet az FFBre? egyik pillnatról a másikra eállítódott. már vagy 10x újraraktam a legújabb logitech drivert és ugyanolyan.. a régi driverrel csinálta még ezt, vagyis ennyire nem de azzal is rángatott egy kicsit. aztán felraktam az újat és tökéletes lett, ma meg...
  • pernahajder
    Nálam sebaja!
  • Nathan66
    ez nagyon jó... tegnap még szerver nem volt és azért nem tudtam játszani, ma meg elkezdett összevissza rángatni az FFB a gameben és teljesen játszhatatlan lett a TDU:( ver az isten úgynézki rendesen...
  • pernahajder
    Hajnalba mennem kell Muterékért a reptérre. addig maradok:))
  • pernahajder
    Sebaj addig keresgéltem, nézegettem.
  • Lunatic83
    sorry, úgy gondoltam kaja után kicsit lepihenek... kicsit bealudtam ;)
    sorry!!!!!!! ;)
  • HUNMemphis
    Ketten vagyunk eddig Somdav taliján.HC-ek és Non-HC-eket is szívesen várunk.
    Jöjjön bátran akinek van kedve és ideje.Északon vagyunk a kilátónál.
  • tdu Toyota
  • somdav95
    Na jön valaki ?
  • HUNMemphis
    Jók vagyunk!!!