107666
-
csá!
ujra felraktam a játékot, de amikor az első versenyre mennék akkor nem engedi hogy startot nyomjak. má ujraraktam de igy se jó. mit csináljak? -
gematta #53683 ha offolunk
szerintem is inkább a windows da akkor már aki teheti és van lehetősége rakjon vista ultiméd edisönt
mert azért azt téleg nehéz megboritani főleg ha az sp1 fel van dobva -
olika99 #53682 Végül csak annyi hogy Mac-re nincs vírus. és itt lezárom a témát. Úgy is tudom hogy jobb a Mac mert tasómnak iMac-je van kész. :D vissza a TDU-hoz. -
szerintem engem,de nembaj mert úgyis televolt káromkodással az egész hsz:D (egy gyökér gyereket szidtam mint az atom) -
bocs,valakit kiütöttem
-
"Miért Írják azt..."
én meg azt írom,jó a windows is ha tudod használni.akkor most kinek van igaza?
speciel a laptopon lassan 2 éve ugyanaz az xp van fent és egyszer sem fagyott meg,egyszer nem kellett helyreállítani és alig lassabb,mint újkorában volt,mert rendszeresen karban van tartva és nincs teleszemetelve.off off... -
trimo #53678 Hallod, menjél vegyél MAC OSt, és menj abba a topikba, szidd a windowst. Nekem egyszer nem volt semmi komoly problémám a windowsal, mert tudom használni.
Ez itt TDU topic, és amíg az nincs macra, addig szevasz.
Fatal, klubbod betelt? -
Nah ez itt már erősen offtopic. -
Érdekes én összevissza cserélgetem a hardvert és nem omlik össze:D Most raktam be ramot, meg cseréltem procit mert teszteltem. -
olika99 #53675 De legalább nem omlik össze mint ez a szar Xp. Pl. múltkor kihúztam a floppylejátszót ( kikapcsolt állapotban) :D és miután bekapcsoltam kiírta hogy a windows nem indítható el mert bla bla bla.. és hogy az újratelepítés segíthet. Ennyitől összeomlik? -
olika99 #53674 Miért Írják azt hogy a Mac Os X Leopard a világ legfejlettem operációs rendszere? Nézz néhány videót youtube-on és rájössz hogy miért az. -
Hát én láttam már Mac OS-t merevre fagyni, nem is egyszer. Szerintem a Win is stabil csak tudni kéne használni. Nekem nem fagy sosem, max a programok. -
olika99 #53672 Alap dolog hogy a Mac Os a legstabilabb. -
köszi -
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!már a tököm kivan az összes gyökérrel!megyek tök nyugodtan 60-90km/h-el,egyszer csak azon kapom magam hogy repülök mert egy barom arcú belém száguld 200al,utána meg állandóan kiakar hívni és nem száll le.a gyökér gyerek meg azzal jön hogy ő német,és hogy németország az autók királya...ja,lehet h németország az autók királya de elég sok a gyökér ott 

-
ott leszek! -
Ma este 21:00-kor Sunrise Racers klub tali. Találkozó a klub előtt, verda mindenki kedvence. -
Hát ez hülyeség amit írtál:D -
bronco #53666 Itt egy kis leírás, hogyan kell onnan letölteni:
link -
A Mac OSXnek nevezett valaminél meg a Linux stabilabb. Azért windowsra kezdték mert régen egy apple gép kb 10x annyiba került mint egy PC:D És nem volt egymással kompatibilis. -
Én is beszoptam, 3 fájl után elértem a napi limitet addig simán le lehetett tölteni. -
lépj be a garázsba és onnan lépj ki...nekem ez múltkor megoldotta -
olika99 #53662 De az OSx jobban kihasználja a gépedet mint a Win. Az Apple kb 15-évvel előrébb jár már a fejlesztésben mint a Microsoft. Azért Mac-re is vannak játékok pl.:WOW. De a Mac rendszerek sokkal fejlettebbek mint az windows-ok. -
okés:) -
trimo #53660 http://babelfish.yahoo.com/ Itt berakod "Translate a web page" ide, kiválasztod ugye, hogy oroszról angolra, és kész is. :) -
Remélem, nem mondok butaságot, de azthiszem, nem win-re, hanem dx-re fejlesztik a játékokat, ami az M$ tulajdona. És rengeteget fizetett azért, hogy arra fejesszenek. Mostanra arra alakitották ki a fejlesztői környezeteket, így fizetnie sem kell, meg ugye a leg elterjedtebb platform mára, a többi cuccban, Í(linux, osx, egyebek) pedig teljes összeviszaság uralkodik 3D megjelenitők terén.
Pár cuccot azért portolgatnak, de minimális a bevétel, és a játékkok se nem gyorsabbak, se nem jobbak azokon sem. -
és ennek is meg tudnád adni a linkjét?:) -
köszönöm szépen:) -
trimo #53656 És ez?
Nekem eddig egyszer sem volt gond TDUval, érdekes.
cicai: Itt van angol fordításban
Ebből meg ugye kiderül, hogy jelenleg sehogy.
olika99: PC abban az időben, mint ahogy most is, mérföldekkel olcsóbb volt. És ugye nem nagyon volt akkor még sima pcre mac os. -
olika99 #53655 Csak azt nem értem hogy még nagyon régen miért a windows-ra kezdték csinálni a játékokat a játékgyártók. Ott van a Mac OS ami 20.000X jobb stabilabb és gyorsabb mint ez az ablakoknak nevezett szar:D -
kimaradt egy "nem"... -
Nagyon igazad van!
Bár a windowst jelenleg szidta senki sem...
-
olika99 #53652 Igaz -
Kérlek benneteket segítsetek, hogyan kell ezt letölteni?:( -
trimo #53650 Az is számít ki mennyire szemeteli össze a gépét mindenfélével, és a windows szidás helyett inkább tudni kéne normálisan használni, nem mondom nem a legjobb a windows, de hiába szidod, mégis használod. :) -
Engem érdekel, csak azt nem tudom, hogy fogok ráérni... esetleg késő délután, kora este! -
Igen, volt egy 376kb-os fájl nagyon köszi Ferke jah és egy Caterham-os krúzot szervezhetnénk !!! Hétvégén lenne rá időm ki jönne?? -
Rogar #53647 köszi szépen már megy ^^ 

-
olika99 #53646 hogy nektek mennyi gondotok van ezzel a játékkal:S Nekem csak egy Stocket 478-as Asus alaplapom 2.4 ghz, 1.2gb rammal és egy Radeon 9550 256mb-os vidkari de eddig semmi baj nem volt a játékkal (azért lekopogom):D. A ti gépetekhez képest az enyém szar. Csak azért írtam mert az is lehet hogy a játék nemszereti valamelyik hardware-t. -
Radialenget próbáltad már? Itt fent megtalálod! Lehet, hogy ez egyedi dolog, de nekem szokott a játék csinálni egy olyat, hogy a "Dokumentumok\Test Drive Unlimited" mappában a "savegame" mappa mellé létrehoz egy másik fájlt is! Azt törlöm aztán sem fagyás, sem szaggatás! Ez nem ugyanaz, mint amit a radialeng töröl!