107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • olika99
    Legyen Chat War!!:D Milk41 ha kell tudok segíteni a film elkészítésében mert nagyából ilyenekkel foglalkozom.
  • Dante73
    Nálam ilyet nem csinál, de ha még garis, ne foglalkozz vele, mert valószinű az a gond, hogy egy kis szmötyi odakerült. Ha erre még olajat öntesz, akkor trutyi lessz belőle, és akadni is fog.
    Ugyanezzel kapcsolatban nekem is van egy kis hasfájásom. Mindenki panaszkodik, hogy hangos a váltó. Na a kormány nálam hangosabb. Mikor hirtelen tekerem, akkor fogaskerékhangokat ad, azaz hallom, ahogy forognak odabenn. Ez vajon normális, vagy meg kellene nézetni?
  • somdav95
    Lenne egy kérdésem, főleg Memphis-hez, meg akiknek van G25-e. Kicsit nyikkan néha egyet a fékpedál mikor hirtelen felengedem, nemtudom mibaja lehet, bekéne fújni egy kis zárlazítóval?? Az szerintetek segítene?, Lécives írjon valaki!!
  • KRi2
    Mennyi a nagy szigetes körversenynek a rekordja? és motorostúl vagy anélkül?
  • milk41
    na basszus!megcsinálom a tdu autó bemutató videóm tesztjét,és 20perces süket duma után mikor megnéztem a videót.akkor esett le hogy rossz minőségben veszi(a lehetőlegrosszabb minőségben)
  • Pepsi Twist
    uff már csak te hiányoztál :D
  • mama2
    Van magyarítása:). Fel is rakom újra, azt mgyek veletek este, persze csak akkor ha lesz valami találka. Ha meg nem lesz, szervezek énxD.
  • [HUN]FaTaL
    Végre megvan az 1000. km-t a lambomba. Köszönöm a krúzt: HowlZabimaru, tinky, Nathan :)
  • Pepsi Twist
    nah gyerekek látom pörög a tápig boldog vagyok :D
  • trimo #53715
    Ott vagyok, de nem tudok rád csatlakozni, csak többiekre.
  • [HUN]FaTaL
    Te meg szűrjél Friendsre és úgy kattints ránk.
  • [HUN]FaTaL
    Mert másik layerben vagy. Klikkelj ránk a mapon akkor elméletben összetesz. Gyakorlatban nem biztos.
  • olika99
    Én sem látok senkit:D
  • Cloner
    ŐŐő Nyah, most pl én ott állok, azt nemlátlak titeket :D miééért?:D
  • [HUN]FaTaL
    gyere:) csak siess mert mindjárt indulunk.
  • olika99
    Én lehet hogy elnézek de hogyha nem rühelsz a mac-ezés miatt:D
  • [HUN]FaTaL
    Na mi van senki nem jön? Hárman vagyunk csak.
  • [HUN]FaTaL
    van még egy hely gyere a klubhoz most

• olika99
    Valaki majd egy Ferrari talit holnap?
  • olika99
    A media Center egy Program és a lehet játszani rajta képzeld.:D na mostmár tényleg nem off-olok.
  • [HUN]FaTaL
    Megnézem mindjárt, de szerintem igen.
  • olika99
    Egyetértek veled valaki a winre valaki meg a Macre esküszik. Csak most egy hacker mikor fog neked állni?:D ok itt a vége:D
  • trimo #53702
    Ha ebben a topicban írsz ilyet, 15 óra kínzás is jár neked.

És még egyszer feltenném a kérdésemet, mert elkallódott, Fatal, megteltetek? (mármint a klub)
  • Nathan66
    leszakor meeting 9-kor?
  • dzoli93
    hmm.e kuva jó game:Digaz h 15órája töltöm le de megéri:D1 kicsit wr2 hangulata van de nem baj:P
  • Digitman
    Nem erre gondoltam.
    A MAC OS volt az az oprendszer, amin biztonsági rést kihasználva, a leggyorsabban "átvették" az uralmat a rendszer felett.
    Már nem emlékszem, de valamikor az idén volt egy ilyen verseny.
    Először a MAC OS-t törték fel, aztán a Win-t és legutoljára a Linux-ot.
    De tényleg ne offoljuk szét a topikot. Neked az a kedvenced, más meg a Winre esküszik.
  • [HUN]FaTaL
    Erről annyit hogy már az XPből is van Media Center Edition kb 5 éve:D

Nem hülyeség, hackerverseny volt ne beszélj már faszságokat tájkozódj

Menjél vegyél akkor macet és szidd a windowst a mac topicban. Ja hogy azon nem lehet játszani? Bocs.

hogy ON is legyek

5 perc múlva akkor minden Sunriseost várok a klubnál.
  • olika99
    Ez hülyeség. Legfeljebb olyan szinten alakították át (feltörték) hogy PC-n is fusson.
  • Nathan66
  • Digitman
    OFF
    Lehet, hogy a MAC OS a legstabilabb. Meg a legrövidebb idő alatt feltört oprendszer. Gondolkozz milyen lehet, ha még a fos windowsnál is gyorsabban fel tudták törni. Ennyit a biztonságról.
    ON
  • olika99
    Bátrak és okosak. Én inkább a biztonságra és a kényelemre törekszem és hogy az adataim ne vesszenek oda és ok itt be is fejeztem mert még bannoltok
  • gematta
  • trimo #53692
    Lunatic, lehet majd megkereslek, már ha fent tudok addig maradni, remélem sikerül, rég TDUztam egy jót.

Hallod oli, most már komolyan hagyd ezt abba, mert konkrétan nem érdekel minket a hülye macistenítésed.

Lehet Windowsra van vírus, egy éves a Vistám, pont tegnap volt vírusírtás, egy darab vírust nem talált. Tudni kell használni. A windows a bátrak és okosak oprendszere. ;)
  • olika99
    Utóljára írok a Mac-ről egy videó aki nem annyira ismeri a mac-et a nézze meg. ezen a videón a Time Machine módot mutatja be. http://youtube.com/watch?v=n055CqFnjyo
  • gabi89
    Fáradj már át ide
  • HTS s3rg1nh00
    meg kéne venni.
  • zoltan93
    annyi volt a crack hogy az ige mappát a főmappába másoltam
  • Lunatic83
    off,
    csak később leszek a szigeten, olyan éjfél körül...
  • olika99
    A vistával kapcs-ban pedig csomó mindent másolt a Mac-rőlNe legyetek mérgesek rám de ez így van. YOUTUBE. Pl.: a mac megcsinálta a media center erre a vista szépen leutánozta ezen kívűl még elég sokminden van és azok akik windows után kipróbálták a mac-et 98%-uk maradt a mac-nél.
  • gematta
    esetleg ne crackold meg és akkor tuti jó lesz