107666
-
olika99 #53732 Legyen Chat War!!:D Milk41 ha kell tudok segíteni a film elkészítésében mert nagyából ilyenekkel foglalkozom. -
Nálam ilyet nem csinál, de ha még garis, ne foglalkozz vele, mert valószinű az a gond, hogy egy kis szmötyi odakerült. Ha erre még olajat öntesz, akkor trutyi lessz belőle, és akadni is fog.
Ugyanezzel kapcsolatban nekem is van egy kis hasfájásom. Mindenki panaszkodik, hogy hangos a váltó. Na a kormány nálam hangosabb. Mikor hirtelen tekerem, akkor fogaskerékhangokat ad, azaz hallom, ahogy forognak odabenn. Ez vajon normális, vagy meg kellene nézetni? -
Lenne egy kérdésem, főleg Memphis-hez, meg akiknek van G25-e. Kicsit nyikkan néha egyet a fékpedál mikor hirtelen felengedem, nemtudom mibaja lehet, bekéne fújni egy kis zárlazítóval?? Az szerintetek segítene?, Lécives írjon valaki!! -
Mennyi a nagy szigetes körversenynek a rekordja? és motorostúl vagy anélkül? -
na basszus!megcsinálom a tdu autó bemutató videóm tesztjét,és 20perces süket duma után mikor megnéztem a videót.akkor esett le hogy rossz minőségben veszi(a lehetőlegrosszabb minőségben) -
uff már csak te hiányoztál :D -
Van magyarítása:). Fel is rakom újra, azt mgyek veletek este, persze csak akkor ha lesz valami találka. Ha meg nem lesz, szervezek énxD. -
Végre megvan az 1000. km-t a lambomba. Köszönöm a krúzt: HowlZabimaru, tinky, Nathan :) -
nah gyerekek látom pörög a tápig boldog vagyok :D -
trimo #53715 Ott vagyok, de nem tudok rád csatlakozni, csak többiekre. -
Te meg szűrjél Friendsre és úgy kattints ránk. -
Mert másik layerben vagy. Klikkelj ránk a mapon akkor elméletben összetesz. Gyakorlatban nem biztos. -
olika99 #53712 Én sem látok senkit:D -
Cloner #53711 ŐŐő Nyah, most pl én ott állok, azt nemlátlak titeket :D miééért?:D -
gyere:) csak siess mert mindjárt indulunk. -
olika99 #53709 Én lehet hogy elnézek de hogyha nem rühelsz a mac-ezés miatt:D -
Na mi van senki nem jön? Hárman vagyunk csak. -
van még egy hely gyere a klubhoz most
-
olika99 #53706 Valaki majd egy Ferrari talit holnap? -
olika99 #53705 A media Center egy Program és a lehet játszani rajta képzeld.:D na mostmár tényleg nem off-olok. -
Megnézem mindjárt, de szerintem igen. -
olika99 #53703 Egyetértek veled valaki a winre valaki meg a Macre esküszik. Csak most egy hacker mikor fog neked állni?:D ok itt a vége:D -
trimo #53702 Ha ebben a topicban írsz ilyet, 15 óra kínzás is jár neked.
És még egyszer feltenném a kérdésemet, mert elkallódott, Fatal, megteltetek? (mármint a klub) -
leszakor meeting 9-kor? -
dzoli93 #53700 hmm.e kuva jó game:Digaz h 15órája töltöm le de megéri:D1 kicsit wr2 hangulata van de nem baj:P -
Digitman #53699 Nem erre gondoltam.
A MAC OS volt az az oprendszer, amin biztonsági rést kihasználva, a leggyorsabban "átvették" az uralmat a rendszer felett.
Már nem emlékszem, de valamikor az idén volt egy ilyen verseny.
Először a MAC OS-t törték fel, aztán a Win-t és legutoljára a Linux-ot.
De tényleg ne offoljuk szét a topikot. Neked az a kedvenced, más meg a Winre esküszik.
-
Erről annyit hogy már az XPből is van Media Center Edition kb 5 éve:D
Nem hülyeség, hackerverseny volt ne beszélj már faszságokat tájkozódj
Menjél vegyél akkor macet és szidd a windowst a mac topicban. Ja hogy azon nem lehet játszani? Bocs.
hogy ON is legyek
5 perc múlva akkor minden Sunriseost várok a klubnál. -
olika99 #53697 Ez hülyeség. Legfeljebb olyan szinten alakították át (feltörték) hogy PC-n is fusson. -
-
Digitman #53695 OFF
Lehet, hogy a MAC OS a legstabilabb. Meg a legrövidebb idő alatt feltört oprendszer. Gondolkozz milyen lehet, ha még a fos windowsnál is gyorsabban fel tudták törni. Ennyit a biztonságról.
ON -
olika99 #53694 Bátrak és okosak. Én inkább a biztonságra és a kényelemre törekszem és hogy az adataim ne vesszenek oda és ok itt be is fejeztem mert még bannoltok
-
gematta #53693 
-
trimo #53692 Lunatic, lehet majd megkereslek, már ha fent tudok addig maradni, remélem sikerül, rég TDUztam egy jót.
Hallod oli, most már komolyan hagyd ezt abba, mert konkrétan nem érdekel minket a hülye macistenítésed.
Lehet Windowsra van vírus, egy éves a Vistám, pont tegnap volt vírusírtás, egy darab vírust nem talált. Tudni kell használni. A windows a bátrak és okosak oprendszere. ;) -
olika99 #53691 Utóljára írok a Mac-ről egy videó aki nem annyira ismeri a mac-et a nézze meg. ezen a videón a Time Machine módot mutatja be. http://youtube.com/watch?v=n055CqFnjyo -
Fáradj már át ide -
meg kéne venni. -
annyi volt a crack hogy az ige mappát a főmappába másoltam -
off,
csak később leszek a szigeten, olyan éjfél körül... -
olika99 #53686 A vistával kapcs-ban pedig csomó mindent másolt a Mac-ről
Ne legyetek mérgesek rám de ez így van. YOUTUBE. Pl.: a mac megcsinálta a media center erre a vista szépen leutánozta ezen kívűl még elég sokminden van és azok akik windows után kipróbálták a mac-et 98%-uk maradt a mac-nél.
-
gematta #53685 esetleg ne crackold meg és akkor tuti jó lesz