107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ALYRA
    sziasztok!

cadillacet lehet valamerre tuningolni ??

köszi
  • Pepsi Twist
    No, mivel már nem volt off 1 ideje én csinálok:

Valaki plz küldjön nekem privibe zene címeket vagy album címeket olyan zenéről amit lehet üvöltetni a kocsiba és rendesen kihasználja a mélynyomot és persze nincs benne se rap se szöveg se semmi csak "cuff-cuff" zene értitek :)

Előre is THX!
  • orszagtom
    oks, kösz
  • Lunatic83
    you tube-n keress rá, az a legjobb
    ott megmutatják h kell bejutni...
  • Lunatic83
    csak írd meg hol legyek, s ottleszek egy mc-vel
  • V43 1105
    Jut eszembe.. Csoli mióta ment el? Hiányzik ..
  • Szasza20
    Hi Lunatic!
    Na megjötem én is mostmár, volt egy kis kihagyásom :) Rendezni kellene valami MC12 talit nemde? :)
  • RATCUSTOM
    hát télleg nem a legszebb de még mindig jobb mint eredetileg hogy már esteledik aztán egyszer megin reggel lesz tehát én le fogom tölteni az biztos
  • Shongi
    54160-as postban megnézheted videon, ezek alapján nekem sem tetszik...
  • orszagtom
    Sziasztok! A FAQ-ba be vannak linkelve képek, h hogy lehet bejutni a repterekre, csak sajnos a linkek nem működnek. Valaki tudna alternatív linkeket adni, esetleg feltenni ide képeket?
    Köszi! Üdv
  • RATCUSTOM
    mutattok róla egy képet?
  • LTomi
    GVondolom az, hogy este csak az ég sötét, egyébként olyan, mintha napsütés lenne.
  • RATCUSTOM
    Mi az ami nem tetszik benne?
  • HUNMemphis
    Nos megmarad minden csak kibővűl egy éjszakai napszakkal.Lemegy a nap és amikor felkéne hogy jöjjön tehát újrale akarná játszani a programozott idpszakokat helyette északa lesz.Nekem nem nagyon tetszik de ez az én véleményem.
  • RATCUSTOM
    köszi a segítséget!
    gondolom most már az agyatokra megyek de lenne még egy kérdésem ha berakom az éjszakai módot akkor megmarad a nappal is és váltakoznak a napszapok?És van a nappal és az éjszaka között valami napnyugta?
  • milk41
    FAQ,ottlevan írva minden
  • bertino
    moby-flower
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy mi a címe a tolvajtempó zenéjének?
    Amúgy erről van szó:http://youtube.com/watch?v=EBYpESXieCY
    Ja és még valami leht berakni zenéket a game-be?
    Előre is köszi!
  • Gaben17
    valaki nem akar most talizni? írja le hogy hol. HC ON
  • ALYRA
    szia!

majd nézek feéld!
  • [HUN]FaTaL
    BSZ PsyPeti :)
  • milk41
    most látom h psypetinek ma a szül. napja:)

Happy BDay:)
  • HUNMemphis
    Én viszont nem vagyok foglalt nagykutya szóval velem találkozhatsz.Most hogy itt a nyár egyre sűrűbben fogok találkozókat szervezni.Szívesen látok bárkit.
    Hát ma sajna nem volt valami nagy tömeg a Dodge parkolójába.Nem baj.
    Ma 2x kerültem meg a szigetet. 0 kilóméteres Farboudommal. A végeredmény 434km lett.Igaz ez az én sajátos útvonalam.Különben nem tudom mennyi a sziget kerülete.Valszeg aki a partmentén megy végig Délen a városban több km-t tesz meg.A lényeg hogy ismét fantasztikusan éreztem magamat.Nem is tudom mióta nem volt ennyire izgalmas a játék.Ez a Farboud kegyetlenűl odavág bárkinek.300km/h val vettem a laza kanyarokat. autópályán 330km/h+.
    Én nem tudom hogy a Carpack javított-e valamit a HC-n de nekem jobban megy mint valaha.
    Legyen ez az én szerencsém.
    Jóészakát mindenkinek.
  • Pepsi Twist
    okay :) velem nem sűrűn fox találkozni mert én elfoglalt nagykutya vagyok és kevés időm van játszani ^^
  • ALYRA
    szia!

majd figyelgetek idöket helyeket megjelenést
  • Pepsi Twist
    majd menj el 1 találkozóra :)
  • ALYRA
    sziasztok!

+mérgezett a játék engem is

TDU nick Alyra_001

néha összefuthatnánk
  • mrmilan
    Meghiszem azt Apja!
  • HUNMemphis
    Sztem Tibi a night modra gondolt.Nekem sem tetszik ezért nem is raktam fel.
    Kérdésem a következő:Ma tervez-e valaki valamilyen krúzt?Ha nem akkor nem de engem megtalál 18:00-kor a Dodge parkolójában.
    10 percet hajlandó vagyok várni utána elindulok. =D
  • raga
    Igen, most az EB ideje alatt szünetelnek a rendszeres hétfő-csüt.-i klubtalik, na de utána teljes gőzzel...:)
  • mrmilan
    Raga,a ma esti verseny kilőve, meccs miatt megint.
  • GyZolee12
    Nem!
  • Shongi
    Nem lenne egyszerűbb újratelepíteni?:D
  • Shongi
    Az autómosót csak buherálással lehet előhozni, és nincs más kieg sem, csak egy pacth ami még 2 xtra autót tartalmaz.
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Na megrendeltem a játékot az 576-tól
    Viszont lenne egy kérdésem:http://www.youtube.com/watch?v=R6XCiYFhfok ebben a videóban szereplő autómosó az alapjátékban is benne van, vagy valami kiegészítő?Illetve még egy kérdés:Van valami más kiegészítő is a game-hez a megapack-on kívül (festés, autó, pálya, mód)?
    Előre is köszi!
  • GyZolee12
    Hy! Nem tudná vki elküldeni az Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Traffic\ -mappa tartalmát?
    kivettem a forgalmat, és nem tudom visszahozni. Hol van frgalom, hol nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem nem tetszik és lehet hogy neki sem, arra írta esetleg hogy ronda a graf. Nem tudom majd jön és reagál rá:]
  • raga
    Jah, fent van a köd. (az a baj?)
  • [HUN]FaTaL
    Mert bélyegmozi, és mert fent van neki a köd mod ha jól látom.
  • raga
    SZVSZ kár feltölteni egy 20Gb-os fájt (1napig megy fel) mikor úgyis bélyegméretbe nézzük, ill high-ba nem rosszabb mint a fentlévő videók 95%a.
    (Ja a Ferka Dinós részre direkt raktam régifilm efektet).
    De elküldhetem neked az eredetit is.