107666
-
ALYRA #54217 sziasztok!
cadillacet lehet valamerre tuningolni ??
köszi
-
No, mivel már nem volt off 1 ideje én csinálok:
Valaki plz küldjön nekem privibe zene címeket vagy album címeket olyan zenéről amit lehet üvöltetni a kocsiba és rendesen kihasználja a mélynyomot és persze nincs benne se rap se szöveg se semmi csak "cuff-cuff" zene értitek :)
Előre is THX! -
oks, kösz -
you tube-n keress rá, az a legjobb
ott megmutatják h kell bejutni... -
csak írd meg hol legyek, s ottleszek egy mc-vel -
Jut eszembe.. Csoli mióta ment el? Hiányzik ..
-
Hi Lunatic!
Na megjötem én is mostmár, volt egy kis kihagyásom :) Rendezni kellene valami MC12 talit nemde? :) -
hát télleg nem a legszebb de még mindig jobb mint eredetileg hogy már esteledik aztán egyszer megin reggel lesz tehát én le fogom tölteni az biztos -
54160-as postban megnézheted videon, ezek alapján nekem sem tetszik... -
Sziasztok! A FAQ-ba be vannak linkelve képek, h hogy lehet bejutni a repterekre, csak sajnos a linkek nem működnek. Valaki tudna alternatív linkeket adni, esetleg feltenni ide képeket?
Köszi! Üdv -
mutattok róla egy képet?
-
GVondolom az, hogy este csak az ég sötét, egyébként olyan, mintha napsütés lenne. -
Mi az ami nem tetszik benne? -
Nos megmarad minden csak kibővűl egy éjszakai napszakkal.Lemegy a nap és amikor felkéne hogy jöjjön tehát újrale akarná játszani a programozott idpszakokat helyette északa lesz.Nekem nem nagyon tetszik de ez az én véleményem. -
köszi a segítséget!
gondolom most már az agyatokra megyek de lenne még egy kérdésem ha berakom az éjszakai módot akkor megmarad a nappal is és váltakoznak a napszapok?És van a nappal és az éjszaka között valami napnyugta? -
FAQ,ottlevan írva minden -
moby-flower -
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi a címe a tolvajtempó zenéjének?
Amúgy erről van szó:http://youtube.com/watch?v=EBYpESXieCY
Ja és még valami leht berakni zenéket a game-be?
Előre is köszi! -
valaki nem akar most talizni? írja le hogy hol. HC ON -
ALYRA #54198 szia!
majd nézek feéld!
-
BSZ PsyPeti :) -
most látom h psypetinek ma a szül. napja:)
Happy BDay:) -
Én viszont nem vagyok foglalt nagykutya szóval velem találkozhatsz.Most hogy itt a nyár egyre sűrűbben fogok találkozókat szervezni.Szívesen látok bárkit.
Hát ma sajna nem volt valami nagy tömeg a Dodge parkolójába.Nem baj.
Ma 2x kerültem meg a szigetet. 0 kilóméteres Farboudommal. A végeredmény 434km lett.Igaz ez az én sajátos útvonalam.Különben nem tudom mennyi a sziget kerülete.Valszeg aki a partmentén megy végig Délen a városban több km-t tesz meg.A lényeg hogy ismét fantasztikusan éreztem magamat.Nem is tudom mióta nem volt ennyire izgalmas a játék.Ez a Farboud kegyetlenűl odavág bárkinek.300km/h val vettem a laza kanyarokat. autópályán 330km/h+.
Én nem tudom hogy a Carpack javított-e valamit a HC-n de nekem jobban megy mint valaha.
Legyen ez az én szerencsém.
Jóészakát mindenkinek.
-
okay :) velem nem sűrűn fox találkozni mert én elfoglalt nagykutya vagyok és kevés időm van játszani ^^ -
ALYRA #54193 szia!
majd figyelgetek idöket helyeket megjelenést
-
majd menj el 1 találkozóra :) -
ALYRA #54191 sziasztok!
+mérgezett a játék engem is
TDU nick Alyra_001
néha összefuthatnánk
-
Meghiszem azt Apja 
!
-
Sztem Tibi a night modra gondolt.Nekem sem tetszik ezért nem is raktam fel.
Kérdésem a következő:Ma tervez-e valaki valamilyen krúzt?Ha nem akkor nem de engem megtalál 18:00-kor a Dodge parkolójában.
10 percet hajlandó vagyok várni utána elindulok. =D -
raga #54188 Igen, most az EB ideje alatt szünetelnek a rendszeres hétfő-csüt.-i klubtalik, na de utána teljes gőzzel...:) -
Raga,a ma esti verseny kilőve, meccs miatt megint. -
Nem!
-
Nem lenne egyszerűbb újratelepíteni?:D -
Az autómosót csak buherálással lehet előhozni, és nincs más kieg sem, csak egy pacth ami még 2 xtra autót tartalmaz. -
Sziasztok!
Na megrendeltem a játékot az 576-tól
Viszont lenne egy kérdésem:http://www.youtube.com/watch?v=R6XCiYFhfok ebben a videóban szereplő autómosó az alapjátékban is benne van, vagy valami kiegészítő?Illetve még egy kérdés:Van valami más kiegészítő is a game-hez a megapack-on kívül (festés, autó, pálya, mód)?
Előre is köszi! -
Hy! Nem tudná vki elküldeni az Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Traffic\ -mappa tartalmát?
kivettem a forgalmat, és nem tudom visszahozni. Hol van frgalom, hol nincs. -
Nekem nem tetszik és lehet hogy neki sem, arra írta esetleg hogy ronda a graf. Nem tudom majd jön és reagál rá:] -
raga #54180 Jah, fent van a köd. (az a baj?) -
Mert bélyegmozi, és mert fent van neki a köd mod ha jól látom. -
raga #54178 SZVSZ kár feltölteni egy 20Gb-os fájt (1napig megy fel) mikor úgyis bélyegméretbe nézzük, ill high-ba nem rosszabb mint a fentlévő videók 95%a.
(Ja a Ferka Dinós részre direkt raktam régifilm efektet).
De elküldhetem neked az eredetit is.