107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    A-a. Városban akad a gyenge CPU miatt. Városon kívül igen.
  • tdu Toyota
    áh bocs nem látam sorry és neked megy full grafon +HDRel akkadás nélkül??
  • [HUN]FaTaL
    tudsz olvasni? egy magos HT-s.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,ezt a windows készítői féltik
  • Zabimaru
    Nincs mit, s nem fog ha megveszed :)
  • Lunatic83
    akkor elindítod az addon.exe(??) fájlt a játékban, s megadod a serialt, s ez létrehozza ezt az addon.txt-t s tsá , mukodj! :)
  • proway
    áh jólett:D köszönöm szépen srácok de ha beszerzek a pack-hoz 1 rendes serialt akkor nem fog megint sz*rakodni?
  • proway
    bazzeg...ennyire féltik ezt a szar mappát a készítők...
  • Zabimaru
    Rejtett mappa.. Vagy engedélyezed a megjelenítésüket vezérlőpultban, vagy beirod a címsorba h Application data
  • proway
    és ez az application data könyvtár hol van mer nekem nincs az all usera mappában...
  • Lunatic83
    x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt

töröld le az addon.txt-t s probléma mentes lesz a TDU
  • proway
    de nem látom mer kiírja h "Failed to connect TestDrive Server" mióta felment a pack
  • Lunatic83
    az nem gond, csak vegyél hozzá serialt ;)

jobban jársz, mert így meg is van az autó és nincs is...
    látod, de nem vezetheted....
  • Lunatic83
    tényleg, ott a pont....

faxxom, rég TDU-ztam már, elfelejtettem már az ilyen warez dolgokat... nem mintha már szükségem lenne rá...
  • proway
    hát nekem a gém eredeti a packot viszont töltöttem
  • Zabimaru
    Akkor szokott ilyet csinálni, ha nem eredeti a pack és nincs törölve az addon.txt :P
    (x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt)
  • proway
    hát délután levettem róla tűzfalat de akkor a pack bekavart volna? nem tudom...
  • Lunatic83
    tűzfal? engedélyezve lett újra a játék h elérhesse az internetet?
  • rikimen
    Találtam egy magyarosítást a játékhoz hogyha vki. már előttem belinkelte akkor elnézést kérek, de aki még nem töltötte le az itt megteheti.
  • Lunatic83
    sorry, én patch nélkül nem játszottam,
    de azt tuti h a car pack is sokat segített....szóval megvenni, megvenni, megvenni! :)
  • proway
    nektek most felenged a szeróra?? mer engem nem... felraktam a car packot azóta nem enged fel... a radialeg-et viszont nem futtatam mielőtt felraktam a pack-ot? ez a baj?
  • Shongi
    BTW: 1.66a egy rendes patch pár hibajavítással + 2 új autóval, de azt úgyis felrakatja a TDU ha elindítod onlineban
  • Shongi
    Épp ezt mondom, az alap sose dobott ki a radialos fájl miatt, de mióta pack van minden indítás előtt törölni kell, mert ha nem meghal...
  • Lunatic83
    beírtam tdu patch, semmi
    tdu patch 1.66 , semmi
    TEST DRIVE UNLIMITED patch 1.66 =

mindig vagy továbbküld ahol nincs is fent vagy noname warez vagy torrent oldalra irányít....
  • tdu Toyota
    nana ezt a király, ász, szép játékot teljesen ki kell írni :) így Test Drive Unlimited :)))))
  • tdu Toyota
    :D
  • Lunatic83
    rákerestem a patch -re de nagyon nem akart bejönni... aztán vettem a fáradságot s beírtam a "TDU"-t normálisan.... s láss csodát, egyből meglett...

bár több helyen 1.68 patch-et írnak... de ahogy látom, csak valaki nagyon unatkozott s a többieket akarta sz()patni...

• Lunatic83
    amíg nincs fent a car pack addig állandóan teleír egy fájlt, ami nincs jó hatással a játékra, így állandóan törölni kell , de a car pack megoldja ezt is...

h az 1.66 mit csinál, passz, nemtudom, de szerintem semmit, ad 2 autót és tsá... jó kis paraszt vakítás volt annak idején....
  • tdu Toyota
    xD
  • Shongi
    Nekem akkor jött elő ez a gond, mikor feltettem:(
  • Lunatic83
    Radialeng 1.5
    ezt se árt néha(játék előtt) lefuttatni, ha még nincs meg a car pack...
  • Lunatic83
    megelőztél , grat ;)
  • tdu Toyota
    de ne feled a google jó barát :D
  • tdu Toyota
    tess
  • tiburon26
    patch-et linkelné valaki legyszi?
  • orszagtom
    nomeg hála az államvizsgának én tanulok ezerrel, de holnap vége, úgyhogy sokat leszek ;)
  • proway
    hát vágom én is a GRID-et de a TDU simán veri :P EB-t is nézem de mikor kiestek a Gallok:( hát-hát azóta elment a kedvem tőle
  • Lunatic83
    hála a focinak s a gridnek (pc játék) mostanában kicsit kihalt a sziget magyarok terén....
  • Lunatic83
    1.66os patch és car pack van a játékhoz, + a radialeng , semmi több

a car packot ezer helyen le lehet szedni DE amíg nincs eredeti sorozat számod hozzá addig csak láthatod az autókat, de nem veheted meg őket, mert kifagy a játék...
  • Lunatic83
    név+ egy nagyobb szám

esetleg [HUN]név vagy név[HUN]