107666
-
3850 volt a car pack amikor vettem, ha erre irányult a kérdésed:) -
értem...köszi -
3750 -
14,99 € ez mennyi HUF?? ha megkérdezhetem
-
Milyen igaz! Különben mostanság a GT-met is féltem xD Lehet bolondnak néztek de lefékezek az ugratók elött.A franc akar repűlni aztán meg becsapódni valami szerencsétlen civil orrába.
Így is túllépem a sebességhatárt hát még repűljek is?Na nee. -
Akármilyen reális legyen is egy szimulátor az életét sose félti senki, szal ezt felesleges ismételgetni... -
Grifidos #54494 Aham ez egy 53 méteres ugrás volt, ki van írva a film elején.
HC módban egy szimpla padkázástól messzebre szállsz.
Nesze de ezek "halálbiztos" verdák:
puff
puff 2
Akkor neked is még egyszer külön: Az életben van gravitáció, légellenállás, leszorító erő,súrlódás, ja és aki vezet az félti rongyos életét. -
ok, akkor megnyugodtam....:) -
Szabi1991 #54492 azt írtad, hogy nem lehet akkorákat ugrani kocsival, mint a játékban...
de lehet :p -
nem kell már van XD -
és akkor vehetsz majd egy új gépet ~félmilláért h normálisan elinduljon... :) -
Grifidos #54489 Azért ne keverjük a szezonokat. :) Ez egy nagyon pontosan kiszámított ugrás, ha ugyanezt produkálja a fickó megépített "érkező" rámpa nélkül akkor vagy halott, vagy a gerince van darabokban. -
Sziasztok!
Hallom hogy lesz második rész ez jó hír bár nekem még az első is csak egy hete van meg és nagyon tetszik csak annit kérek a fejlesztőktől hogy ne csináljanak semmit a játékkal ezeken kívül:autók számát megduplázni az egyhez képest valódi ai carok valosághű töréssel saját autónk is törjön és javítani kelljen pénzért mindez grafika és törés szintjén úgy a race driver grid környékén legyen és akkor itt van a világ legjobb autósjátéka -
Szabi1991 #54487 -
Az tény hogy igazad van HCban a gravitációs szánalmas, de hogy mire fel beszélsz így másokkal azt nem értem.... -
Grifidos #54485 De, megdöglesz...
Ne szórjad már te is az okosságot, fizikához jobban értő emberkét megkérdezel simán kiszámolja neked, hogy mi történik. Ekkora marhaságokat nyomni, gyerekek csalódom bennetek. -
350el felmész 1 "rámpára" senki nem tudja mi történik -
Grifidos #54483 Ne nagyon dobáld ezt a "fizika a HC-ben" dolgot. Semmi köze a valósághoz, anyi a difi csak hogy a gravitáció van gyalázatosan lecsökkentve. Ugye tudod mikor repülsz te bármilyen verdával akkorát mint a játékban...
OFF
Minek cipelgeted te szervizbe a gépedet?
" netproblémám öltött vicces méreteket" ezt igazán részletezhetnéd. :)
-
OFF Használ itt valaki ESET Smart Security-t? -
HIvatalosan is árkád.
HC mód inkább nehezítés, bár az tény, hogy a valóság felé tolja el a fizikát. (sokan a repkedést hozzák fel ellene, pedig ember nem tudja, ekkora sebességnél mi is történne egy-egy ilyen "rámpára" ráhajtva, mint amik a játékban vannak. Senki nem volt elég életunt ahhoz, hogy kipróbálja)
Az persze tény marad, hogy az utóbbi pár év messze legjobb autós játéka. Vezetés terén is sikerült megtalálni az arany középutat, (hál isten nem fékez a kocsi magától, és nem kanyarodik, mint egyes magukat autósnak nevező játékokban, nevet nem mondok; NfS...) nem túl árkád, de nem is túl szimulátoros, a kettő jófajta keveréke.Remélem nem rontják el a 2-őt, márha atari csődje nem viszi magával az infogrames-t.
Más.
pár napig nem voltam, szervízbe volt a gépem, ugyanis azthittem, rossz. De nem, csak a netproblémám öltött vicces méreteket. Most vagy megnyit egy-egy oldalt vagy nem. Mikor milyen kedve van. Hivatalosan is 4 hónapja nem hajlandó rendesen megcsinálni a DIGI a net-em.
ÓVAKODJATOK TŐLÜK! -
szimulátor alapból nem lehet mert a kocsik beállítása kimerül a szín beállításával
és én kicsit többet várok el a szimulátortól , pl.: ~GTR2 és társai
szóval marad az arcade, bár az se igazából, mert nem zárt pályán megyünk mint egy vonat...
szóval bármi is legyen, nagyon jó, végre egy kis újdonság az autós játékokban...
//kár h nincs befejezve...//
szerintem..... -
Lambo fan #54479 Sziasztok
Ti hová sorolnátok a TDU-t, szimulátor vagy arcade kategóriába?
Hivatalosan micsoda ő?
Csak mert eléggé szimulátoros íze van HC-ben!
Üdv -
én mentem volna de már késő...:D -
valaki jön játszani?tennénk 1 kört a sziget körül.lotus-om van -
jóez
-
piros gomb. -
és azt honnan lehet beszerezni? -
és még tegyük hozzá,hogy eredeti carpack serial kell hozzá -
Szép, de szerintem a FAQ felirat lehetne a játék logója alatt.
-
kész az első sablon
-
erről van szó,VISTA
:D
-
Az europian indepentsnel(sztem nem írtam jól) rufként szerepel a játékban. Asszem a sziget keleti felének a közepén van a szalon. -
láttam porschet a multiban.azt honnan lehet beszerezni? -
OKés! Addig nem akarom törölni, amíg nincs másik -
na sikerült föltennem a carpack-ot elfogadta a játék serialját az online acc is megoldódott már csak idő kéne és pár ember hogy összehozunk egy jó kis versenyt -
tegnap este sikerült beszereznem a fotósoppot,nemsokára beüzemeltetem a digitalizálót és csinálok pár sablont amit majd kiteszek ide hogy lehessen választani -
Hogy áll az új FAQ? -
3 perc míg betölt (a pw beírásától számítva), addig minden elindul csak épp a vezérlőpult nem jönbe, a wifi ikonja sem jön be (már rég netezek:D) és nem indul el az MSN sem. -
Én tegnap felraktam az XP-t (tudom, az aláírásomban más van), de ez szarabbul fut mint Vistan. Össze-vissza swappol még városon kívül is, meg 10 másodperces meg akadások vannak. Vicc. Rakom vissza a Vistat:D -
mostanába nekem is szokott akadni ez a fos... de csak a szar vindóz miatt mert már 3 hónapja rajta van :D