107666
-
Neharagudj de mennyi lenne a foglalózás?120millió?Talán annyi akad.Feltéve ha a mai bankrablás bejön. -
330.000.000 Ft 

nemhiszem h ezt valaha elfogják adni:D -
Helló! Még új vagyok mivel most javult meg a játék, és ha lesz ma valami krúz légyszí szóljatok.
-
Szerbusz Csoli most látom hogy visszajöttél, mert nemsokat vagyok mostanában, mert sok a dolgom de azért egy kis éjjszakai Drift belefér XD
Egy kis OFF, de be kell szúrnom :)
Bugatti -
Szabi1991 #54579 nincs... -
Grifidos #54577 Igen a carpack tartalmazza az 1.66a patch-et. Nem kell külön rá erőszakolni a game-re. -
eredeti
-
eredeti game-re fölraktam a carpack-ot és elfogadta a serialt.ezután már 1.66 lett a verzió éss bent van az rs4 és a skyline is.akkor ugye föntvan a patch is -
válaszolj ne fuffogj -
pff. -
hol leszel?
mivel?
amugy mi az a kruz?
-
Merlin0724 #54571 Valaki kruz? -
Ha volt warez verzsön a gépen, akkor az a gond. Írja át a szériált. -
Merlin0724 #54569 Most egy kis Kruz? -
Merlin0724 #54568 Jelentkeznék De hol mikor stb? -
A tűzfalnál a Tiltás feloldására kattintott ugye?Mert nekem az volt a probléma. -
Merlin0724 #54566 Valakinek van kedve kruzolni mostanaban? Tallkozo?? mikorHoll?? -
dreadpepp #54565 multi options és ott an ilyesmi h kapcsolat lan dsl ... ott változtassa meg hátha -
hi kérdés.
havermegvette és pachetlte tüzfal engedéjezve és azt mondja hogy nem tud csatlakozni tdu szeróra mert "pls chechk your network and...." és nem tudjátok mia gond?
-
...és a klasszikus ÁHHhhh.
Dante:Hát amm kicsit (45 percet) elkéstem a talidról.Sorry my bad!Egyáltalán meg volt tartva?Akiket kérdeztem azok nem igen tudták.
Jah csak annyit hogy "Láttam egy GTO-t".
Nah akkor az Dante lehetett.
-
DE van én is láttam.
Közvetlenül a táncoló Elvis mellett balra kell kanyarodni, és ott lesz, ilyen kis rózsaszín elefántok repdesnek körülötte, én mondom ennek neki kell menjek, de az ütközés előtt kinyílt egy kapu és már csak arra emlékszem hogy fehér ruhás bácsik egy érdekes hátulgombolós felsőt adnak rám.... -
csak a banner alatt. -
told arréb a hegyet...paztmeg,nAAb -
akos #54559 Üdv mindenkinek.
Tudna valaki segíteni abban, hogy lehet-e letölteni autó és motorcsomagokat a játékba? Ha igen, honnan tudnám letölteni őket? -
Hawaiion van plasma hegy? Nincs .. akkor hello szia ! -.- -

-
Nah, hosszú idő után benéztem ide :) Miújság errefele? -
Gibor üdv ujra :P -
arvszab #54552 Sziasztok!
De jó újra látni, csoli31! :)) Gyere játszani, ahogy tudsz! :)
Tinky, téged láttalak a map-on, de egyszerűen nem tudok melléd teleportálni. A térképen látlak, de ha rádkattintok, akkor csak üres út AI kocsikkal. :((
Megpróbálhatnál te is rám kattintani, hátha neked sikerül. -
Szép darabok, kitől kötötted el?
-
Áááá akarok az összeset:D(nah jó az audi nemkell) -
csoli31 #54549 Szevasztok!
Majd kicsit később leszek fent, mert van egy kis doglom.Addig is egy kép a délelőtti kocsikázásról
Néhány kép pedig a Németben látott kocsikról:
Az egyik verdám XD A felnije A másik verdám Belülről Audi TT NfS Carbonból Audi R8 3 csodaszép verda Versenyre kiszuperált BMW Merci Merci hátúlról Nisan Nisan belülről Porse GT3 Porse GT3 hátúlról
Nekem mindegyik bejön. Remélem nektek is van legalább 1 amelyiket elfogadnátok. Nem valami jó felvételek mert csak a telefonommal csináltam.
-
tudnál egy képet mutatni a klub helyszinéről? -
Megpróbálok ott lenni úgy is rág játszottam már az utóbbi 1,5hónapban ha kétszer voltam fent az is inkább csak manapság volt. -
üdv itthon
no para, vigyáztunk a Viper-re.... nem barmoltuk szét ;) -
Memphis!
Ha vagy, kérhetnék a kormányod beálitásairól egy szkrínshátot? Enyém a nagy igyekezetben elveszett. Egyébként egy novellát megérdemelne a Digi-s vesszőfutásom, Mikszáth stílusban, hídkorlátostúl, mindenestül. Szerintem lepipálná.... -
Akkor csinálni kéne valami rajzást. -
CCCCSSÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓ 
Visszatértél közénk, ennek örülök
Meg is nézlek hogy a pályán vagy e
-
Jó jó én is strandolok meg bulizok és dolgozok vizsga meg még vár 2 évet. Azért a régi arcok bizony eltüntek.Most nem írok neveket mert úgy sem ismeritek őket.Csak fura........és rossz. -
Gibor #54541 Persze ez így lesz kb szeptemberig, mindenki strandol meg utazik stb... (én pl dolgozom :( )