107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ALYRA
    hi ! MINDENKI

Tetszett holnap ( ma ) ismét + prbál6juk

• Shongi
    Hát ez még akciós is volt, a mostani euro árfolyamot nézve olyan 360 hoz kéne közelebb legyen:D
  • Gaben17
    kis off a bugatti veyron kapcsán,röpke 320 millió ft... most megnéztem:

Felszereltség: Full extra.

Leírás: ELADVA
  • rikimen
    Az igen! Jó fotó, egyáltalán hiányzott vki. a klubból?
  • orszagtom
    Mindenkinek köszi a ma esti krúzt, a kép magáért beszél :)
  • milk41
    szerintem az a legrosszabb mikor a külföldiek is csatlakoznak a krúzhoz...megállunk stop táblánál,erre az ott elkezd donutsokat csinálni miközben mindenkit elsodor...agyhalál az ilyen..
  • Lunatic83
    off leszek kicsit, felmentem a szigetre...
    pernus mester, ha ittvagy, keres+ ;)
  • HUNMemphis
    Milyen igaz.De ne félj sajna vannak rossz pillanatok is.Kezdem akkor.Megyünk páran krúzolgatunk.Jön egy Orosz és kérdezgeti hogy megyünk-e?Beszélgetünk stb.Nah elindulunk.Ez a paraszt direkt elöttem kacsázik egy SLR Merdzsóval.Hát nézem ideje előzni.Kimegyek erre rámrántja.Jó akkor anyád padlógáz és jobbról.Hát otthagytam mint a szart de ez abarom non HC-be jött.Szóval beért minket és rámszált.Utána köcsögösködött még aztán kifagyot a gamma.Mind1 jó játék ez parasztok nélkül.
  • rikimen
    Sziasztok! Még sosem tapasztaltam meg ennek a szigetnek a 3/4-ét. Ma mentem a skyline-al 700 km-t nem mondom gyönyörű tájak vannak, néha-néha összefutok egy-két magyarral meg egy pár normális külföldi fickóval érdemes volt megvenni eredetibe.
  • akos
    Ok értem. Köszi a segítséget.
  • tdu Toyota
  • tdu Toyota
    oké azzal akkartam nem nem tudom kezelni sajna csak egy kicsit értek a vegashoz és nem tudok ilyen szöveget be tenni de ha majd segítetek akkor majd azzal csinálok és magyarokkal szeretnék csinálni videót :)
  • Lunatic83
    nem, szívesen ;)
  • akos
    Üdv mindenkinek.
    Le lehet tölteni valahonnan a játékhoz a Kawasaki ZX12-R-t? Ha igen, akkor honnan?
    A segítséget előre is köszi.
  • tiburon26
    köszi megvan
  • Lunatic83
    x:\Documents and Settings\xxxxxx\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\TDUnév\Photo
  • tiburon26
    hova is menti a fotókat a game?
  • milk41
    lemaradt a :használj sony vegas-t
  • milk41
    sony vegas,winfos múvimékert felejcsed el(ront a minőségen,és undorodom attól az "intró"-tól)
  • tdu Toyota
    :) hát sajnálom hogy nem megy amúgy a videó alá azért nem tetem motorhangot vagy a játék hangját mert valamiért csúszik a hang nem tudom miért nah mind1 kösz az 5 csillagot amúgy :)
  • Lunatic83
    régen se ment a játék + felvétel egyidejűleg , különben már rég elárasztottam volna a fórumot TDU találkozók videóival ;)
  • tdu Toyota
    xD jah sajnálom hogy nem megy neked de régen ment nem??
  • Lunatic83
    a boltba megveszed a játékot, és neten a car pack-ot, együtt sajnos nem fog menni...
  • Lunatic83
    bár most látom h a videó végén leírtad a címeket... így is OK
    de biztos lesz sok hasonló aki előbb kérdez... utána néz ,)
  • Peck
    Nekem az lenne a kérdésem hogy most gondolkozok hogy megveszem a játékot,és carpackal eggyütt hol lehet megvenni a játékot? Mert nem tudom hogy ha a csak a simát veszem meg tudok e ugy online játszani hpgy benn va a skyline meg a többi uj verda stb,vagy látom e őket.. Köszi a helpet!
  • Lunatic83
    nem rossz - bár még egy kis motorhangot elbírt volna...
    /a zenék címét érdemes leírni, mert ált. ezt kérdezik meg elsőre..../
    sajnos nekem nem müxik a játék+ felvétel, azt már nem bírja el a gép, így csak trailer-t vágtam össze vissza..
  • tdu Toyota
    hát ez van de amúgy jó vagy uncsi és sz.. ?
  • Lunatic83
    bár kicsit lassú a felfogása a YouTube-nak, nem engedi az ész nélküli csillag hullást.... :(
  • tdu Toyota
    köszi :P
  • Lunatic83
    unatkozok, így gyorsan kiszórok pár csillagot a videóidra ;)
  • Lunatic83
    van valaki a térképen? érdemes felmenni?
  • tdu Toyota
    hoppá bocsi
  • tdu Toyota
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gQY0GD4Sepo[/youtube]
  • tdu Toyota
    csináltam még egy videót :) videó comment
  • ChuckyHUN
    Rocco (Fazer) Könyxörgöm gyere fel XFIREre....
    Dumáljunk
  • Fitti83
    Ma volt egy király krúz a srácokkal! Csináltam képet. Holecsko és Drom lecsúszott róla de a többiek rajta vannak.
  • rexaly
    köszönöm Memp a dicséretet és a club tagságot :) de van még mit finomitani, lehet utorrentet kikellet volna kapcsolnom és akkor esetleg előbb érzékeltem volna hogy mikor akarsz elkanyarodni :D bár hcben még a féktávot kellene megszoknom :) egyelőre még csak veled hcztam de így sokal jobb a játék, elmentél utána singleztem és szörnyü volt hc után megint simával nyomni :) na de lassan indulok meloba! úgy hogy jó játékot srácok
  • milk41
    megtelt a layer,más layerben vagy/vannak,még nemtöltött be mindent

tipp:csináld ezt addig amig nem kerültök össze:

menj ki térképre/players/katt rá a tagra/vársz 1percet,ha nincs semmi akkor,térkép/players/katt rá a tagra/vársz 1percet.
  • tiburon26
    hogy lehet hogy a map-on látom hogy a triumph-nál vagytok de az uton meg senki sincs!?
  • milk41
    ááá,megőrülök!!!vki küldjön egy rendes gépet+dfp-t!!!!!!elvonási tüneteim vannak már!!!