107666
-
szép motor ;)
// sajnos ma nem tudok felmenni, mert nem otthon vagyok :( // -
Szabi1991 #54746 20 percet vártam, de nem láttalak a niszánnál...
-
Télleg jó kép.
-
kilincsel előre szép az élet. mi? :) :D -
valaki 1 kört a sziget körül? kétkeréken gyertek a nissan-hoz 19h-re
-
Szabi1991 #54742 amit tudtam lefordítottam, játék közben, csak a városrészek,meg az autók színei/tuningcsomagjai angolok...
de azok sztem úgy is maradnak örökké, mert nincs rá értelmes magyar fordítás... -
Igen - igen! Még addig sem jutott el, mint mi! Sajnos mostanság el vagyok havazva, de jó lenne ismét belevágni! Hátha össze tudnánk hozni valamit!
-
Tibiajax #54740 Egy szép kép Lasse-ről kép -
hát, egyelőre csak informálódnék erről az egészről. De ha megtetszik, akkor szólok. =:) -
Szabi1991 #54738 van kedved segíteni ?
mert annak semmi értelme hogy elkezd te is lefordítani ugyanazokat, amik már kész vannak
-
database-ben database_US,bnk editorral kiszeded mondjuk a menus.us fájlt,azt megnyitod wordpaddal és forditasz
röviden,tömören ennyi -
Jegyzettömb Powa!! -
Melyik fájlokat és mivel szerkesztitek? -
Szabi1991 #54734 megnéztem, amit a srác forditott, kb fele annyi szövegrészt fordított le, mint mi -.-" -
OFF
http://nol.hu/cikk/466519/ - Annyit keres naponta, amennyit egy átlag ember egy életen át sem.
ON -
Erre céloztam Szabinak, hogy nem kell kiadni, bemutatni, míg az összes hiba kijavítára nem kerül! Mellesleg csak neki kellene feküdni, és meg lehetne csinálni fullosra!
Ami fordítás van hozzá a magyarítások portálon, az a "pecseletlen" virágbolti verzióval kompatibilis... Tehát, akinek eredeti a gém, annak felejtős! A carpackos verzióra történő alakítás kb. 20 percet vett el az életemből, csak sajnos idő hiányában áll a fordítás/ferdítés!
-
Szabi1991 #54731 pl. ti az hogy fordítanátok, hogy: 'Dual semi-floating petal Discs' ? :DDD -
Ez IGO! A MIO map egy kalap szar. -
A magyar GPS tök jó! Csak azt használom mióta megcsináltad! -
MIO Map magyar hangja jó,de ami ebben volt az eléggé ócska volt -
Hm a magyar GPS hangot kár volt megcsinálni mert mindenki fikázza:D
Pedig mikor kérdeztem azt mondtátok hogy legyen... -
Az erő legyen teljesítmény
A szerves vontatás az nem összkerék meghajtás? Mert nem tudom az mi akar lenni:D -
Hát Szabi...
Te nagyon ügyi vagy!
-
Szabi1991 #54724 nekem 2 hónapja ien a játékom, de tovább nem jutottam még, mert nem tudom, hogyan fordítsam le az autók egyes alkatrészeit/tulajdonságát... 
-
meg a magyar GPS hang is irritáló,sztem -
Mondjuk olyan sok minden nincs, amit le kéne fordítani, legalábbis minimális angol nyelvtudással simán meg lehet érteni mindent. -
Szabi1991 #54721 van, de nincs -.-" -
nincs,de majd lesz(elvileg) -
hangacsi #54719 Engem magyarítás érdekelne!
Egy helyen találtam, de a readme szerint a patch-elt verzióval nem működik.
Valami olyan kéne, aminek a carpackkal sincs gondja.
Remélem küld valaki egy linket, mert sajnos eddig akárhányszor kértem, nem kaptam választ!
Előre is köszönöm! -
Ha van otthon 'tört' carpack, felesleges újra leszedni. Elég megvenni, és a kapott seriallal használhatod nyugodtan. Telepítés után ne felejtsd el átirni a serial-t, addig nem tudsz csatlakozni! Valamint a crack-et is felejtsd el, úgy sem lehet. Ha nem megy valami, kérdezz nyugodtan, segítünk! -
HUNPalika #54717 Talán innen? -
Mindegyikőtöknek köszönöm a gyors, és korrekt választ! 
-
innen,ha minden igaz 15 euró fejében. -
Hali
https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=507&affilie=
Innen tudod leszedni a packot, a mellékelt kártyák valamelyikével!
Jó játékot, találkozunk a szigeten! -
Sziasztok!
A játékot még csak most rendeltem meg eredetiben (ég is a pofám rendesen), és az lenne a kérdésem, hogy a Carpack-ot hogyan tudnám beszerzni hozzá legálisan? Az alap TDU-ban annyira nem találtam meg az autómat, talán egy Maseratival mentem a legtöbbet (5-6 ezer km), de az sem feküdt nekem annyira. De a kiegészítőben végre rátaláltam a szerelmemre, egy RUF RGT-re. De abból is a sima alap, nem a tuningolt verzió, az már annyira nem jött be. Azt hiszem tényleg belezúgtam, tegnap több száz km-t tettem meg úgy, hogy csak krúzolgattam, majdnemhogy alapjáraton. Nagyon tetszik a hangja, meg érezni benne a sebességet, nem úgy, mint az Enzo-ban pl., ahol pillanatok alatt 250-nél vagyok, de nem is érzem, hogy gyorsultam volna addig. De ez a RUF RGT...
-
ha vki segítene megköszönném,sehol sem találom a ferrari hangokat (f430...) és a lambokat sem (gallardo)
/nincs a tduaddons-on:S / ha vkinek megvan az felvehetne msn-re,csak dobjon PM-et. vagy be is linkelhetné
dánkee:D
-
na felteszem a TDU-t és csatlakozom újból :) mentéseim remélem működni fognak
-
óstón mártínról -
bazdmeg tomi lehagytatál a képről -.-' fehér mellet voltam te kis huncut.... -
csatlakozom elöttem szólókhoz; köszi, jó volt, és íme egy kép is, itt ugyan még csak 6-an, de valóban fullon volt a layer :)