107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Lunatic83
    szép motor ;)

// sajnos ma nem tudok felmenni, mert nem otthon vagyok :( //
  • Szabi1991
    20 percet vártam, de nem láttalak a niszánnál...
  • Synit HUN
    Télleg jó kép.
  • Atti12
    kilincsel előre szép az élet. mi? :) :D
  • tiburon26
    valaki 1 kört a sziget körül? kétkeréken gyertek a nissan-hoz 19h-re
  • Szabi1991
    amit tudtam lefordítottam, játék közben, csak a városrészek,meg az autók színei/tuningcsomagjai angolok...

de azok sztem úgy is maradnak örökké, mert nincs rá értelmes magyar fordítás...
  • jofer
    Igen - igen! Még addig sem jutott el, mint mi! Sajnos mostanság el vagyok havazva, de jó lenne ismét belevágni! Hátha össze tudnánk hozni valamit!
  • Tibiajax
    Egy szép kép Lasse-ről kép
  • hunLeslieG
    hát, egyelőre csak informálódnék erről az egészről. De ha megtetszik, akkor szólok. =:)
  • Szabi1991
    van kedved segíteni ?

mert annak semmi értelme hogy elkezd te is lefordítani ugyanazokat, amik már kész vannak
  • milk41
    database-ben database_US,bnk editorral kiszeded mondjuk a menus.us fájlt,azt megnyitod wordpaddal és forditasz

röviden,tömören ennyi
  • Norbi1990
    Jegyzettömb Powa!!
  • hunLeslieG
    Melyik fájlokat és mivel szerkesztitek?
  • Szabi1991
    megnéztem, amit a srác forditott, kb fele annyi szövegrészt fordított le, mint mi -.-"
  • fery02
    OFF
    http://nol.hu/cikk/466519/ - Annyit keres naponta, amennyit egy átlag ember egy életen át sem.
    ON
  • jofer
    Erre céloztam Szabinak, hogy nem kell kiadni, bemutatni, míg az összes hiba kijavítára nem kerül! Mellesleg csak neki kellene feküdni, és meg lehetne csinálni fullosra!

Ami fordítás van hozzá a magyarítások portálon, az a "pecseletlen" virágbolti verzióval kompatibilis... Tehát, akinek eredeti a gém, annak felejtős! A carpackos verzióra történő alakítás kb. 20 percet vett el az életemből, csak sajnos idő hiányában áll a fordítás/ferdítés!
  • Szabi1991
    pl. ti az hogy fordítanátok, hogy: 'Dual semi-floating petal Discs' ? :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Ez IGO! A MIO map egy kalap szar.
  • jofer
    A magyar GPS tök jó! Csak azt használom mióta megcsináltad!
  • milk41
    MIO Map magyar hangja jó,de ami ebben volt az eléggé ócska volt
  • [HUN]FaTaL
    Hm a magyar GPS hangot kár volt megcsinálni mert mindenki fikázza:D

Pedig mikor kérdeztem azt mondtátok hogy legyen...
  • [HUN]FaTaL
    Az erő legyen teljesítmény

A szerves vontatás az nem összkerék meghajtás? Mert nem tudom az mi akar lenni:D
  • jofer
    Hát Szabi... Te nagyon ügyi vagy!
  • Szabi1991
    nekem 2 hónapja ien a játékom, de tovább nem jutottam még, mert nem tudom, hogyan fordítsam le az autók egyes alkatrészeit/tulajdonságát...

• milk41
    meg a magyar GPS hang is irritáló,sztem
  • Roger6
    Mondjuk olyan sok minden nincs, amit le kéne fordítani, legalábbis minimális angol nyelvtudással simán meg lehet érteni mindent.
  • Szabi1991
    van, de nincs -.-"
  • milk41
    nincs,de majd lesz(elvileg)
  • hangacsi
    Engem magyarítás érdekelne!
    Egy helyen találtam, de a readme szerint a patch-elt verzióval nem működik.
    Valami olyan kéne, aminek a carpackkal sincs gondja.
    Remélem küld valaki egy linket, mert sajnos eddig akárhányszor kértem, nem kaptam választ!
    Előre is köszönöm!
  • Dante73
    Ha van otthon 'tört' carpack, felesleges újra leszedni. Elég megvenni, és a kapott seriallal használhatod nyugodtan. Telepítés után ne felejtsd el átirni a serial-t, addig nem tudsz csatlakozni! Valamint a crack-et is felejtsd el, úgy sem lehet. Ha nem megy valami, kérdezz nyugodtan, segítünk!
  • HUNPalika
    Talán innen?
  • Roger6
    Mindegyikőtöknek köszönöm a gyors, és korrekt választ!
  • HTS s3rg1nh00
    innen,ha minden igaz 15 euró fejében.
  • orszagtom
    Hali

https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=507&affilie=

Innen tudod leszedni a packot, a mellékelt kártyák valamelyikével!
    Jó játékot, találkozunk a szigeten!
  • Roger6
    Sziasztok!

A játékot még csak most rendeltem meg eredetiben (ég is a pofám rendesen), és az lenne a kérdésem, hogy a Carpack-ot hogyan tudnám beszerzni hozzá legálisan? Az alap TDU-ban annyira nem találtam meg az autómat, talán egy Maseratival mentem a legtöbbet (5-6 ezer km), de az sem feküdt nekem annyira. De a kiegészítőben végre rátaláltam a szerelmemre, egy RUF RGT-re. De abból is a sima alap, nem a tuningolt verzió, az már annyira nem jött be. Azt hiszem tényleg belezúgtam, tegnap több száz km-t tettem meg úgy, hogy csak krúzolgattam, majdnemhogy alapjáraton. Nagyon tetszik a hangja, meg érezni benne a sebességet, nem úgy, mint az Enzo-ban pl., ahol pillanatok alatt 250-nél vagyok, de nem is érzem, hogy gyorsultam volna addig. De ez a RUF RGT...
  • Gaben17
    ha vki segítene megköszönném,sehol sem találom a ferrari hangokat (f430...) és a lambokat sem (gallardo)
    /nincs a tduaddons-on:S / ha vkinek megvan az felvehetne msn-re,csak dobjon PM-et. vagy be is linkelhetné dánkee:D
  • Gaben17
    na felteszem a TDU-t és csatlakozom újból :) mentéseim remélem működni fognak
  • ladics
    óstón mártínról
  • ladics
    bazdmeg tomi lehagytatál a képről -.-' fehér mellet voltam te kis huncut....
  • orszagtom
    csatlakozom elöttem szólókhoz; köszi, jó volt, és íme egy kép is, itt ugyan még csak 6-an, de valóban fullon volt a layer :)