107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • jofer
    Szia!

A játék menüjének ebben a sorában szerepel ez a kifejezés: {RED LINE} 60376810 - Ha ezt lefordítod magyarra, akkor megkapod a "piros vonal"-at! Mivel össze-vissza vannak a sorok, a kifejezések, még csak sejteni sem lehetett, hogy ez - én úgy gondoltam magamban - nem valami GPS által kijelölt szakaszra értendő, hanem a maximális fordulatszámra... arra, amikor a mutató átmegy a piros tartományba...

{Integral traction} 58356917 > Gőzöm sincs, hogy erre, hogy jött ki a szerves vontatás... Meg mi az a szerves vontatás...
  • jofer
    Én tudom, Te tudod... De ő még nem tudta!
  • Szabi1991
    de hát erre meg is találtad a megoldást
  • jofer
    Igaz, hogy a kérdés nem nekem szólt, de tudok rá válaszolni! De! A játék karakterlimites! Nem az adott sorban kell ugyanannyi karakternek lenni, mint az eredeti angol volt, hanem az egész fájlnak nem lehet a mérete nagyobb, mint az eredeti!

Sőt! A menü fájlban 3 különböző helyen figyeli a karakterszámot! Ha az adott szakaszban túllépted a megengedett szintet, akkor ki fog fagyni...

Elég bonyoltultnak tűnik... remélem, hogy érthetően magyaráztam...
  • Szabi1991
    ha van kedved segíteni, elküldöm priviben az msn címem, msn-en meg a fordítás részleteit......
  • Gaben17
    ya,felnyomtam oda is:(
  • hunLeslieG
    És nem karakter-limites? tehát ha hosszabb vagy rövidebb szavakat írok, akkor az sem tetszik neki?
    És ez a fordítás amit csinálsz az 1.66-os peccsel együttműködik? Mert már nincs ötletem, hogy miért fagy ki. =:(
  • Szabi1991
    #54759: mind1, gondoltam hogy közbejött vmi.. szerencsére összegyűltünk a sziget közepén páran, és elvoltunk :DD

#54760: az ő, és ű betűt nem kezeli a játék :))
  • Szabi1991
    már láttam jútúbon :(
  • Gaben17
    KIS OFF!

ma éjszakám =(((((((((
  • Pepsi Twist
    tessék? :D
  • Tuncee
    pff :D te mióta tduzol? :D am Lunattic az első képre nagyon kell az a radial blur =) gúdképz ;)
  • Sland
    TDU egyre olyanabb mint a WoW... :S
  • Lunatic83

• Lunatic83
    néz meg a házban, h mennyi pontod van, mennyitől van szintlépés...stb
  • Neoncsoves
    nekem megy rendesen. inkább azt furcsálom, hogy majdnem az összes verseny (3-4 hiányzik) megvan, de nem kapom meg a Champion szintet. Csináltam stoppos küldiket meg autóleszállítósat is. Szerintem még többet kell, de érdekes:)
  • Lunatic83
    azt a tetves kurv@ **** TDU szervert, h rohadna el aki programozta ezt az egészet.........
    elmegyek autóra váltani, h ne csak 2 keréken lássanak, erre nem tudok visszamenni, már vagy 15-20 perce....
  • Roger6
    Ha uninstallozom a tört játékot, mit kell utána még töröltni, amit fent hagy a gépen? Nem akarom, hogy az eredetivel összeakadjon, és ebből legyenek gondok. #54768
  • ChuckyHUN
    Elvileg ma már meglessz a game, hétvégén talán csapatni is tudunk, Eléggé elfoglalt vagyok :S
  • Roger6
    A találkozókon HC módban mentek?
  • Fitti83
    Üdv! Tegnapi Ferrari találkán voltunk páran! :) Itt van róla kép is:

Itt már csak 4-en de jó volt!

Én lámpával vagyok:)

Ez kicsit érdekes volt. :D
  • HUNPalika
    Később is lehet csatlakozni, nem késel le semmiről.
  • milk41
    am én beszálnék,csak most belgiumban vagyok és szargép+no kormány:'(

Kérem az adótok 90%-át adományozzátok nekem!:)
  • milk41
    ez már kicsit régi...
  • HUNPalika
    OFF
    Sziasztok!
    Van egy TDU-n alapuló játék a TDU Millionaire.
    Nézzétek meg, és akinek van kedve, csatlakozzon. Aki már kezdi unni a játékot, annak kifejezetten ajánlott.
    ON
  • orszagtom
    a felsön a jaguar nem az enyém? :P
  • Roger6
    Szeirntem csak rövid "ö" és "ü" betûket használj, a mert a hosszúakat lehet hogy nem tudja értelmezni a program fontkészlete.
  • hunLeslieG
    Szabi: próbáltam a fordítást. De akadt egy kis gondom =:)
    Első próbára átírtam a "Front Wheel Drive"-t "Front Kerék Drive"-ra. Bemásoltam, elindult, magyar volt =:)
    De amikor ennyi nem volt elég és "Első kerék hajtás"-ra írtam át, bemásolás után a játék nem indult.
    Elárulod a megoldást? =:)
  • tiburon26
    ne haragudj de áramkimaradás volt ezért nem tudtam időben ottlenni,később pedig nem találtam ott senkit.remélem ma sikerül bepotolnunk!
  • Szabi1991
    egy kis elmosodással azt is el lehet takarni, hogy minimum graffon, élsimítás nélkül játszok xD
  • hangacsi
    Ebben igazad van, és szerencsére értek mindent, de mivel manapság ma már szinte minden játékhoz van magyarosítás, és én jobban szeretem az anyanyelvemen olvasni a szövegeket, mint angolul, ezért érdeklődtem.
  • hangacsi
    Köszönöm a válaszotokat!
    Nekem tetszik amit eddig összehoztál!
    Ha valami kérdésed van, hogy mit hogyan fordíts, akkor írj (lehetőleg priviben) nyugodtan, és adhatok tippeket, mert már pelenkás korom óta az autós újságokat bújom, és eléggé otthon vagyok a szakkifejezésekben. (most kb. 5-600db-os a gyűjteményem)
    Belevágnék én is szívesen a fordításba, de sajnos még arra is csak ritkán van időm, hogy élvezzem a TDU világát.
  • orszagtom
    nomeg a "szerves vontatás"......
  • Lunatic83
    az alsó kép hihetetlenül jó, nagyon tetszik...
  • DeenQa
    szerintem:

nem lyukacsos, hanem lyuggatott féktárcsák...

ill a vörös vonal helyett max fordulatszám...
  • rikimen
    Ma vettem meg az autót ugyanolyan színben. Zsear Aston Martin!!!
  • Szabi1991

• Fitti83
    FERRARI TALÁLKOZÓ!!!! 21.20-kor Ford Island szigeten!
    Aki teheti az 288 GTO-val jöjjön! Várlak bennetek! Bye
  • Pepsi Twist
    újrekk :-)
  • CopyKing92
    Véégre :D eltelt a 24h Regisztárltam óje :D XD