107666
-
elég.... átírod a s/n-t és kész, semmise fog változni, azt leszámítva h már engedni fog majd neten játszani... -
vass17 #55193 Lenne egy kérdésem: ha fent van a tört verzó, akkor elég ha átírom az eredetinek a cdkey-et, vagy fel kell telepítsem az egészet újból (és igy elveszne a pack, amit nem szeretnék)?
előre is thx:) -
akkor nem a közelbe van...."hazudtam" ;)
amúgy rád is számítok, legalább egy száguldó őrült legyen a csapatba ;) -
Én végig néztem a az út másik oldalát, és Cadillac szalon közelében csak ezt találtam a másik oldalon. De ez is Market -
-
amire én gondolok az az út másik oldalán van, az út és a víz között....
ez már már "TDU-s ismerd fel a helyet játék!" :P
de ha ennyire bonyolult maradjunk a cadillac HQ-nál.... ott tali 19:00kor egy Aston Martinnal...
és a Ferrari nem az A. M. családjába tartozik, se a Ford, se a TT...stb ;) -
Aston Martin DB9 Volante^^
Ott voltam a MARKETnél csináltam BOOKMARKot, úgyhogy minden tuti, nagyon pöpec ez a kis AM. -
A piros pont jelöli a helyet
-
ha megoldódik a bajom énis elnézek szerintem arra -
MErt akkor olyat veszek ami megy is ugye 3 féle van 300 297 és 321 végsebességgel
Na mindegy, megveszem amelyik tetszik, sztzem a cabrio lesz. Ti melyikkel jöttök? -
igen Aston, azon belül bármi, tempó? hülye kérdés, hát top speed ;) -
Akkor ma ASTON tali? Miolyen tempóban (milyen kocsit szerváljak?) -
a cd kulcs rendben van megpróbálom amit te mondasz Szabi! Köszi!! -
ezt már mondtam, h nézze át a txt-et, de Szabi se mond rosszat, crack fájl helyett image fájlt használj... -
régebben warezod volt,mert ha igen akkor átkell irni a serialt -
Szabi1991 #55179 ne krekkeld fel... -
Na légyszi segítsetek! Fentvan az eredeti játék + 1.66a patch + Megapack
de mikor a gamespy serverhez csatlakozik a játék kiírja hogy létezik újabb verzió, és muszály leszednem. dehát nincs újabb... nem értem :S:( -
XD (csak az a szép ha most egyiket törlöm akkor mind2nek annyi :D) -
Azé double post befigyel xD -
látom már nincs viped mivel már nem lehet SMS-ben fizetni... (LOL) -
Szabi1991 #55174 pff..szal nem, sry a tripla hozzászólásért..
-
Szabi1991 #55173 ez van a Zonda boltnál ? :D -
Szabi1991 #55172 sry..de nem ülök itt egész nap... -
az északi toronytól menj a Cadillac felé, s csak az út jobb oldalát figyeld... előbb utóbb csak megtalálod... -
Oké, várom a térképet. Mert azt hiszem több market is van (Igaz fejből egyiket sem tudom, hogy hol van:D) -
más patch nincs... szóval ha ezekután is hisztizik, akkor a s/n-t tartalmazó txt-et nézd át, hátha még a warez számok vannak benne és azért nyüszít... -
modntam hogy fentvan a patch is meg a megapack is ... nem értem :(:(
attól ujabb nincs!! és mégis kiírja -
1.66 patch......csókolom, csókolom.... használd a legjobb barátunkat, a google-t és szedd le, most! ;) -
csak meglátjuk egymást majd a térképen, persze már ha valaki engedte magát felvettetni a baráti listára...
aki meg nem az ....
-
Hellotok! Légyszi segítsetek!! Nagy gondom van... Megvan az eredeti játék + Patch + Megapack
Amikor elindul a játék és tölti a gamespy servert kiírja hogy megjelent egy újabb verzió, és hogy le kell töltenem ahhoz, hogy tudjak játszani! Remélem tudtok segíteni, már nagyon szeretném neten játszani :) :S Köszi helo -
oksi remélem tudok én is menni majd :) -
erről lenne szó
/de majd hat óra körül berakok róla egy térképet..../ -
a ford islandra nemmindenki tud bejönni, a "market" pedig egy szép nagy kihalt terület.... -
Nem lehetne inkább Ford Islandon? Azt tudom hogy hol van:D -
xD -
te minden fórumba ottvagy ahol énis? -
19:00, s helyszín legyen mondjuk az egyik "Market", az északi világítótoronytól ha mész a parton, jobbra lesz majd, valahol a Cadillac HQ környékén -
Sziasztok ez a magyarhangú gps engem is érdekelne adok msn-t: [email protected]
vki plz küldje át vagy adja meg az msnjét előre is kösz -
Mivel ilyen gyorsan küldtél már fel is veszlek:D Csak filmet nézni készültem:) -
kicsit pontosabban kb mikor lenne?