107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ghost rider
    És akkor most mit kezdjek ezzel?
    Neked is akad?
    Mert nekem olyan szinten, hogy használni nem tudom.
  • milk41
    majdnem ilyen gépem van nekemis
    28-30fps a normális nekem
  • Roger6
    Igen, a posta pont arra való, hogy vinyókat küldözgessek... Én nem tenném...
  • ghost rider
    Találtam interneten egy tesztet lefuttattam és mindent rendben talált tehát akadás nélkül kéne mennie.
    De azért leírom a milyen gépem van hátha segít valamiben:

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    RAM: 1.5 GB
    OP rendszer: Windows XP SP2
    Videó kártya: NVIDIA GeForce 8600 GT
    DirectX: 9.0c
    Hang kártya: C-Media Wave Device
    DVD: PIONEER DVD-RW DVR-111D
  • Pepsi Twist
    posta nem létezik? ki fizeted a pista költséget :D
  • [HUN]FaTaL
    Kár, hogy Győrben vagy:( Azért köszi:)))
  • Roger6
    Sima 20 GB-osom van elfekvőben, ha eljössz Győrbe érte, viheted ingyé.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem szar a SCSI vinyó amin a játék van és elég sűrűn előfordul hogy elfogy az út és leesek a semmibe. Visszahúztam a SATAra a játékot, de az meg a rendszervinyó is ezért sokkal jobban akad. Pénzem meg most nincs vincsire:( Nem porosodik valakinek otthon egy 40es vagy 80as vincsi ingyen?:DDD
  • Dante73
    Ez nekem is befigyelt 1x, de akkor én vízbe estem, és kirakott a parti útra. Sziget közepe felé voltam, 1ébként. A másik kedvencem, ami szintén egyszer esett meg, hogy lambóval, 300 környékén beleálltam egy oszlopba. Keresztül ment a kocsi elején, és utánna az oszlop a motorháztetőből állt ki. se előre, se hátra.... Mondjuk, az ilyen bugok azért ritkák, így nem túl zavarók...

WalkBen!
    Ha eredeti minden, lemez, serial, exe, carpack, stb, akkor tényleg router. Ha ezek közül 1 nemaz, akkor sosem leszel online, hiába próbálod. Azért tűzfalat nézd át, Vista esetén rendszergazdaként futtasd, etc...
  • Gaben17
    hehe szép,gyorsabb voltam
  • milk41
    www.portforward.com megmond mindent;)
  • Szabi1991
    2010...
  • WalkBen
    na helo... én már nem szenvedek hogy tudjak jönni, esetleg ha azt megmondjátok hogy a Router miatt lehet csatlakozási probléma? megkell nyitni valami portot hogy tudjak csatlakozni?

Ha ez sem segít akkor megvárom tdu 2-t :P az fincsi lehet :O nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg kb?
  • rikimen
    Nekem még csak egyszer volt bug de az is olyan volt hogy megyek szépen az főúton aztán elfogyott az út és zuhantam percekig a semmibe, láttam a túloldalon az utat de nem tudtam átugrajtani mert lassú is volt az autó meg nem volt emelkedő azon a részen.
  • Roger6
    Akkor az nem krúzolás, hanem csapatás lesz!
  • CopyKing92
    Ma majd valami gyórs aútós találkozókéne. :D mármint sebességben gyors aútókkal, sztem az lenen az ideális ha: 300 km/h nál gyorsabb :D
  • Dante73
    Nem is komoly ez a bug....
    Belőlem pl Istent csinált a gém. Többek szeme láttára, egy krúz alkalmával, vízen jártam! Én nem vettem észre ugyan, de mindenki más kérdezgette, hogy csinálom? Na az nem semmi volt! (ez sem az, csak beugrott a dolog...)
  • PENGEinno3d

• Gaben17
    3333.3

KIS bug
  • Gaben17
    a legfelső szinten megkapod a HC (hardcore) módot. amúgy yó verda az az aston (^^,)
  • Ubi91
    a DB4 GT az egyik kedvencem, az egyik legszebb kocsi a világon és persze a játékban is :D (szerintem)
  • zulufaka
    eléggé béna, bocsi
  • Pepsi Twist
    SZAR :D
  • ChuckyHUN
    Hát, Expert lettem, így megleptem magam egy igazicsemegével... Egy 0 kilométeres, használtan vett Aston Martin DB4 GT Zagatoval. Az autó új színt kapott, és 3as tuningot. Megvan továbbáa 400mérföld is. A Legfelső szinten mit kapok? Lassan nekiállok versenyezgetni szerintem... Nagyon úgy néz ki, hogy tetszenek az új autók is, de most inkább a veteránok felé húz a szívem^^ De azért még1x elmondom a moderneket sem vetem meg:))) Kinek van még DB4e? Mi a véleménye róla?
  • rikimen
    OFF Forza Italia!!! Egy cseppet beittam de nem a spanyolok győzelme miatt.
  • tdu Toyota
    spanyolok jeah :)
  • Moodovin
    Jók lettek a képek, főleg a 4. nagyon tetszik.
  • milk41
    milyen géped van?
  • Pepsi Twist
    írd le milyen géped van, tiszta vindóz előny...
  • Lunatic83
    23:00 Viper tali a Ford Islandon. Aki nem álmos, ráér az jöjjön el!
  • ghost rider
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy olyan szinten akad a játék, hogy használhatatlan az egész.
    A radialeng programot is letöltöttem és futtattam a legújjabb patch-et is és a gépem jobb a minimum gépigénynél is.
    Elég bosszantó hogy megvettem csomó pénzért és nem tudom használni se.
    Valaki segítseg!
  • ChuckyHUN
    Légyszi vegyetek be usa italyba ,márjelentkeztem
  • ThomaszHun
    Hát ha lesz veterán tali én benne vagyok
  • ChuckyHUN
    hUH, oldtimert akartam, Főképp amerikait vagy olaszt,
    Amerikai
    -Chevy Stingray (1970) Coupe/Cabrio Sajna packos:S
    -Stingray 1957 Ez is packos:S
    -Shelby, 200k, ennyit nem ér az egész:)
    Olasz
    -MAserati 3500GT (Nagyon tetszett)
    Német
    Mercedes SL 300 Gullwing (Német tehát kilőve)

Mentem a mercivel és a Maseratival, és hát a MAseratit megvettem:) Elmentem a Forza Tunerhez, Rákerült a 3as csomag, így már lehet vele haladni is ,de nagyon komfortos és kellemes vezetni!!!
    15 kilómétert mentem vele padlón az autópályán és 230-250 körüli tempó mindenhol megvolt.

A Merci azért nem tetszett mert nagyon lomha volt (túlságosan is, pedig ne számított h menjen)

Valamikor nem tartunk egy ilyen veterán talit?
    -Mercedes
    -Maserati
    -Chevrolet
    -Dodge
    -stbb

USA-ITALY veteran auto treffen:D
    Valaki bennevan a héten?
  • CopyKing92
    B+ :D ez mivolt emntem a csávókák után( utánnatok XD) azt egyszercsak egyedülmaradtam és kuk mukk semmi wtf ez? :D
  • tdu Toyota
    szabu szabi bocsi már megint most megyek a szobádat keresni és írja conect és ezt csinálta úgy 3percig vártam is utána elindítotam újra és máűr nem találtalak meg :( bocsi
  • ChuckyHUN
    Filterbe Firewallba vagy hova nyisssam???????? Banyek :D kell a router nagyon:D D-link DI 604
  • Szabi1991

• milk41
    laptop nem játékra való
  • Szabi1991
    jó volt ez a kis "szabályos" kocsikázás :))

kár hogy a végén a verseny, már nem sikerült :((