Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
http://www.freetvmaci.info/
A viccet félre téve megveszed a játékot, feltelepíted, nicknevet választasz az online résznél (serial number is kell ugye) és GO CRUISE AND RACE.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
Itt a leendõ RUF szalon parkolójában várjuk az új járgányok megérkezését;
Itt pedig a kedvenc turista-látványoságnál, a világ, és oahu tudtára adtuk, hogy honnan is jöttünk;
http://www.freetvmaci.info/

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

toth92adam
Nekem irányitási konfig problémámvan<#schmoll2>#schmoll2>
Az a gondom hogy gamepad rol tolom (logitech rumblepad 2) és az analog karokat nem tudom rendesen beállitani.
Én igy nagy vázlatokban ugy szeretném hogy a teljes mozgás feléig csak kicsit forditsa ell a kormányt(kerekek 20% ot fordulnak a teljeshez képest), a másik felében amaradék (kerekek 80% mozgása).
Csak ezt nem tudom beálitani sehogy.<#boxer>#boxer>
Vagy gyorstempora tudom jol belõni vagy pedig kanyargos viszonyokra.
Nem tuderre meg oldást pl. ini modositás vagy valami?
Mert már nézelödtem itt ot de semmit nem találtam ami jó lenne.
Elöre is köszi a segitséget :D
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Remélem 6órára a talira jó lesz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
akinek lenne kedve egy kis versenyre
várom 18/30 kor ducati szallonál
természetesen privi verseny jelszó:sghu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
hoy ehh
Szerintem jó ötlet, akár a magyar játékosokról is fellehetne tölteni egy kis infót ;) gondolok itt, kedvenc autó, motor stb ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A kocsi kölcsönzö az merre van??? mert nem vágom!
Mint azt ti is észreve(he)ttétek, fellendült a magyar TDU-közösség. A megszaporodott létszám, a csíterek és egy-két lelkesebb tag jóvoltából jónéhány a színvonalat növelõ újítás ketült (odaát a ph!-n) asztalra, melyeket szeretnénk kiterjeszteni az SG-re is, késõbb pedig a "mgyarságra". Az egyik ilyen ötlet tegnap este fogalmazódott meg:
"Tegnap SG-s haverokkal "feltaláltuk a spanyolviaszt". Versenyezni akartunk, és folyton beléptek hozzánk külföldiek. Ez nem is lett volna baj, de egy-kettõ 10mp-et ostrolmó idõket futott Near Future-ön (1mérföldes egyenes fönn északon), ahol Saleen-al a legjobb idõm 19,98. Na ekkor találtuk ki, hogy akkor jelszóval védett, privát versenyt csinálunk.
Bevált! Nagyon-is! Nem voltak se csatlakozási, se csíter problémáink. Sõt, így ugye mások se veszik el a helyeket magyaroktól.
Kérem a vezetõséget rágódjon egy kicsit az ötleten, valamit mindenkitõl, hogy véleményeze." (Jómagam, PH! 2008-03-24-11:09:29)
Szacsee megkért, hogy helyezzem fel ide ezt az üzenetet:
"Hali skacok!
Néhányatokkal már találkoztam fent online.
PH-s vagyok (nem röhög) és az az ötlet merült fel bennem, hogy lehetne egy honlapot nyitni, ahol a találkák meg lennének beszélve, így a magyar arcok közösen tudnának krúzolni.
Lennének versenyek, mint itt és mint a ph-n. Ezek is nyilvánosságra lennének hozva...
A kezdeményezést (remélem nembaj, hogy tudok róla) támogatom...mármint, hogy jelszóval védett legyen (nagyon jó ötlet grat a kitalálónak).
A találkák helyszíne szerintem úgy lenne ésszerü, hogy pl lenne egy sg-s találkahely és egy ph-s, valamint egy harmadik a kimaradt emberkéknek, akik vagy nem tudtak arra a layerre kerülni, vagy a létszám miatt nem sikerült bekerülnie.
A ph-n indítottam egy olyan kezdeményezést, ami az offline versenyzésre irányulna, hogy a rangsorolásod javítsa, valamint látnád, hogy a többiek idejéhez képest hogy állsz...
Ha a házban az info oldalra tévedsz, akkor a rankings- singleplayernél az objective time idõmérõ eredményeinél láthatjátok, hogy 1:46-1:59-ig megszaporodtak az eredmények.
Ha gondoljátok javítsatok a sajátaitokon és kb szerdáig elküldve nyilvánosságra hozom.
A kezdetleges oldal címe tduchallenge.extra.hu lenne.
Ötletek?
Vélemények?<#worship>#worship>
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy végigolvassa, amit írok.
Izgalmas volt a hajtás a biztos<#nyes>#nyes>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tetszenek a képek+videó. Szerintem jól sikerült a krúz, attól a pár örülettõl függetlenül. Az elején egész jól szórakoztam amikor hátulról figyeltem az eseményeket. Aztán amikor bekerültem a közepébe, már nem volt annyira vidám. Kaptam innen-onnan. Persze én sem voltam teljesen ártatlan, de igyekeztem óvatos lenni. Szegény Milán kapott hideget-meleget. Egyszer érdemes lenne leghátul maradnod egy rövid ideig. :) Sajna nem tudtam fényképezni az eseményeket, mert elfelejtettem elindítani a Fraps-ot.
A lényeg - és szerintem mindenkinek ez a véleménye - nagyon élvezetes kis menet volt. Várom a következõ klubtalit.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram