107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • orszagtom
    Nagyon jó volt a ma esti krúz, elöször még 6an, aztán a végére 4en. Köszi mindenkinek!

• rikimen
    Már lassan végzek az összes versennyel van hátra még talán 8 (kivéve a szállítós dolgok), emellet van majdnem 8 millióm
  • rikimen
    Nem akarom megpróbálni.
  • Lunatic83
    Driver-In-ben keress rá a "Motor - sg.hu"-ra...
  • rikimen
    Jó kis verseny ez az "MV Augusta Trophy"! Utálok motorral menni, de azért mindenkit leköröztem.
  • Lunatic83
    bemész a házba és a kocsiknál keress olyan szöveget h Trade...
  • royaltom
    sziasztok!
    hogyan lehet eladni a kocsikat a Singleplayerben és nem online hanem csak simán?
    előre is kösz!
  • trogerzsiger
    Csak a hülye polákok nem hagynak minket :@
  • Roger6
    Mi meg négyen, spawnoljatok.
  • HUNPalika
    Ketten már ott vagyunk a Ford szigeten.
  • Ubi91
    Ott leszek a Saleennál egy fekete CLS mergával: Ubi[HUN]
  • orszagtom
    a saleen-től megyünk a másik talira!!!
  • [HUN]FaTaL
    bankkártya kell hozzá (visa electron vagy dombornyomott)
  • fekete0012
    :D
  • jofer
    Egyszerűen bankkártyával rendeltük meg! Ha van a hátoldalán 3 illetve 4 jegyű kód, akkor valószínűleg menni fog! Én sima OTP-s visa elektronnal rendeltem! De megy Juniorral is!
  • GyZolee12
    Jaja, én kedvencem is a D kategória...
  • trogerzsiger
    Tesco válogatja.. Várlak majd titeket!
  • Roger6
    Baszki, ez is jól hangzik, meg az is, ami 21:30 kor lesz. Hát így mondjuk ha nem férek be az egyikbe, ott lesz a másik! :-) Egyébként szerintem a D osztályú kocsik a legjobbak, olyan arany középúton vannak. Na jól van, inkább befogtam, mielőtt leugatnak a nagyok... :-)))
  • WalkBen
    óóóóóóó hát és ezt ti hogy rendeltétek meg? ki az akinek vannak internetes számlái???
  • orszagtom
    és is többért láttam TESCO-ba...

21 órakor - ha gondoljátok - megtaláltok a Saleen szalonnál, cél a Ford Island. Ergo: megyünk a talira :)
    Osztály D, sietni nem szeretek, 200-220 km/h
  • somdav95
    Nagyon jó krúz volt!! Hétvége, jövőhét fele jövök, addig is mindenkinek jó TDU-zást.
  • Falkon
    Nem drágább!
    Én 3.990 ft ért vettem.
  • trogerzsiger
    Tescoban drágább. Megapackot csak interneten tudod megvenni a fent látható linken.
  • Falkon
    Hello!
    A TESCO-ban lehet kapni a TDU-t!!
    Én is ott szereztem
  • rexaly
    már sokszor elmondták ha vissza olvasol hogy a carpacket csak letudod tölteni, kifizeted atarti webshopjába és letöltöd, boltban nem lehet kapni! írtam mi előtt valami öregroka kiakad :P és bunkoban fogalmaz mint én:)
  • WalkBen
    Helo! Nyomtunk ma itthon egy kis singlet aztán észrevettünk valami érdekeset.: Motorral vagy, elkezded nyomni a gázt. Ezután beindítod rögtön egyesbe rakod, és rögtön megnyomod megint az indító gombot. Ha elég gyorsan csinálod, és szerencséd van a motor magától felmegy 180ig kb úgy hogy akár eggyesben is van és túlpörög mint atom :D Nemtudom mitől van de érdekes.

Valaki tudja hogy a TESCO-kban lehet e kapni TDU-t és Megapacket? Esetleg olyan oldalt ahonnan ingyenes a szállítás? :D:D:D
  • belapeter
    Szépek,és télleg jó lehetett.
  • rexaly
    köszönöm mindenkinek aki ott volt, nagyon jó volt szerintem :)

• peachman
    Köszönöm, már sikerült elérnem
  • peachman
    Ott voltam, senkit nem láttam.
  • trogerzsiger
    be lehet, nem muszáj a versenyeket csinálni, vannak más célok is nézd meg a game progress fül alatt.
  • rexaly
    na már 3an várunk
  • peachman
    mind1, gyors kocsival is lehet lassan menni
  • rexaly
    akkor én is össze szerelem, hát ford island esetleg? és mivel legyek? G?
  • peachman
    Nekem van. Összeszerelem a kormányt és megyek. Merre leszel?
  • peachman
    Még nem vagyok champion, a versenypályára azért be tudok menni vhogy? Illetve még egy kérdés. Nincs kedven és időm a küldetésekkel szórakozni, mik szükségesek a champion szint eléréséhez. (házak, pénz, küldetések) Csak a HC mód kipróbálása miatt kérdezem, egyébként nem hiányzik.
  • rexaly
    nem akartok most egy kis ilyen lassu kocsikázást? sajnos este én nem tudok lenni mert éjszakás vagyok! 18ig tudok lenni! ha esetleg valakinek van kedve írjon
  • trogerzsiger
    ja 21:30-kor INDULUNK! ha nem vagyunk nyolcan SESSIONBEN megyünk majd, szóval tessék majd elfogadni.
  • trogerzsiger
    Ja lesz. Ford Island olyan kocsi ami max 250-270, ne adj isten 300-at megy. Cél az északi világítótorony, majd a hosszú egyenes melletti reptér és végül a csillagvizsgáló, azt ha még bírja a társulat a versenypálya :-)

Ennyi!
  • Mosquitoo
    LOL, mégis megmaradt a Camaron a csík? Mert nálam így nézett ki:

Kár, hogy csak hárman voltunk. :(