107666
-
Nagyon jó volt a ma esti krúz, elöször még 6an, aztán a végére 4en. Köszi mindenkinek!
-
Már lassan végzek az összes versennyel van hátra még talán 8 (kivéve a szállítós dolgok), emellet van majdnem 8 millióm -
Nem akarom megpróbálni. -
Driver-In-ben keress rá a "Motor - sg.hu"-ra...
-
Jó kis verseny ez az "MV Augusta Trophy"! Utálok motorral menni, de azért mindenkit leköröztem.
-
bemész a házba és a kocsiknál keress olyan szöveget h Trade... -
royaltom #55469 sziasztok!
hogyan lehet eladni a kocsikat a Singleplayerben és nem online hanem csak simán?
előre is kösz!

-
Csak a hülye polákok nem hagynak minket :@ -
Mi meg négyen, spawnoljatok. -
HUNPalika #55466 Ketten már ott vagyunk a Ford szigeten. -
Ott leszek a Saleennál egy fekete CLS mergával: Ubi[HUN] -
a saleen-től megyünk a másik talira!!! -
bankkártya kell hozzá (visa electron vagy dombornyomott) -
:D -
Egyszerűen bankkártyával rendeltük meg! Ha van a hátoldalán 3 illetve 4 jegyű kód, akkor valószínűleg menni fog! Én sima OTP-s visa elektronnal rendeltem! De megy Juniorral is! -
Jaja, én kedvencem is a D kategória... -
Tesco válogatja.. Várlak majd titeket! -
Baszki, ez is jól hangzik, meg az is, ami 21:30 kor lesz. Hát így mondjuk ha nem férek be az egyikbe, ott lesz a másik! :-) Egyébként szerintem a D osztályú kocsik a legjobbak, olyan arany középúton vannak. Na jól van, inkább befogtam, mielőtt leugatnak a nagyok... :-))) -
óóóóóóó hát és ezt ti hogy rendeltétek meg? ki az akinek vannak internetes számlái??? -
és is többért láttam TESCO-ba...
21 órakor - ha gondoljátok - megtaláltok a Saleen szalonnál, cél a Ford Island. Ergo: megyünk a talira :)
Osztály D, sietni nem szeretek, 200-220 km/h -
Nagyon jó krúz volt!! Hétvége, jövőhét fele jövök, addig is mindenkinek jó TDU-zást. -
Nem drágább!
Én 3.990 ft ért vettem. -
Tescoban drágább. Megapackot csak interneten tudod megvenni a fent látható linken. -
Hello!
A TESCO-ban lehet kapni a TDU-t!!
Én is ott szereztem
-
már sokszor elmondták ha vissza olvasol hogy a carpacket csak letudod tölteni, kifizeted atarti webshopjába és letöltöd, boltban nem lehet kapni! írtam mi előtt valami öregroka kiakad :P és bunkoban fogalmaz mint én:) -
Helo! Nyomtunk ma itthon egy kis singlet aztán észrevettünk valami érdekeset.: Motorral vagy, elkezded nyomni a gázt. Ezután beindítod rögtön egyesbe rakod, és rögtön megnyomod megint az indító gombot. Ha elég gyorsan csinálod, és szerencséd van a motor magától felmegy 180ig kb úgy hogy akár eggyesben is van és túlpörög mint atom :D Nemtudom mitől van de érdekes.
Valaki tudja hogy a TESCO-kban lehet e kapni TDU-t és Megapacket? Esetleg olyan oldalt ahonnan ingyenes a szállítás? :D:D:D -
Szépek,és télleg jó lehetett. -
köszönöm mindenkinek aki ott volt, nagyon jó volt szerintem :)
-
peachman #55447 Köszönöm, már sikerült elérnem
-
peachman #55446 Ott voltam, senkit nem láttam. -
be lehet, nem muszáj a versenyeket csinálni, vannak más célok is nézd meg a game progress fül alatt. -
na már 3an várunk -
peachman #55443 mind1, gyors kocsival is lehet lassan menni
-
akkor én is össze szerelem, hát ford island esetleg? és mivel legyek? G? -
peachman #55441 Nekem van. Összeszerelem a kormányt és megyek. Merre leszel? -
peachman #55440 Még nem vagyok champion, a versenypályára azért be tudok menni vhogy? Illetve még egy kérdés. Nincs kedven és időm a küldetésekkel szórakozni, mik szükségesek a champion szint eléréséhez. (házak, pénz, küldetések) Csak a HC mód kipróbálása miatt kérdezem, egyébként nem hiányzik. -
nem akartok most egy kis ilyen lassu kocsikázást? sajnos este én nem tudok lenni mert éjszakás vagyok! 18ig tudok lenni! ha esetleg valakinek van kedve írjon -
ja 21:30-kor INDULUNK! ha nem vagyunk nyolcan SESSIONBEN megyünk majd, szóval tessék majd elfogadni. -
Ja lesz. Ford Island olyan kocsi ami max 250-270, ne adj isten 300-at megy. Cél az északi világítótorony, majd a hosszú egyenes melletti reptér és végül a csillagvizsgáló, azt ha még bírja a társulat a versenypálya :-)
Ennyi! -
Mosquitoo #55436 LOL, mégis megmaradt a Camaron a csík? Mert nálam így nézett ki:
Kár, hogy csak hárman voltunk. :(