107666
-
Hát radeon 9600-al meg AMD Athlon 2500+ és 512 ramtól nevárj hú de nagy grafikát
-
te mekkora szar grafon tolod :D -
Jah bocs akkor!!Rosszat írtam xDD
Akkor Copyking-al
Bocsi mégegyszer xDD
-
CopyKing92,nem Chucky:D -
Velem ugyan nem!!! -
Picit Krúzoltunk Chucky-val :)
-
szintén értek de nem tudok mot segíteni nem érek rá!és a gépemen sincs fent most -
én értek:) msn-en írj! -
help van itt olyan aki ért a sony vegashoz aki ért lécci írjon hogy lehet elmenteni a videót és hogy konvertálja át hol kell ??? előre is köszi jah és hogy írok bele a videóba??? -
Mosquitoo #55728 Igen, egyszer véletlenül OFFon hagytam a DA-t és úgy indultam egy versenyen, aztán néztem, hogy WTF?
Nem tudtam egyenesben tartani még 5.ben sem 100nál
-
A legjobb a Königsegg driving aid nélkül
100nál odalépsz neki és ugy kitolja a seggét hogy nincs ami megfogja :)
-
Mosquitoo #55726 Elöször is nem árt egy Sport Driving Aid, én annó McLaren F1 GTR-rel mentem rajta és egy perccel hamarabb értem be.
Bár egyszer masochistáskodtam egy kicsit, és végigmentem rajta a kis Caterhammel.
-
ThomaszHun #55725 Valakinek lenne kedve olyan krúzban részvenni,ahol csak Alfaval mennénk,mert én már nagyon szeretném ha egyszerre 8 Alfa koptatná az útakat
-
raga #55724 Ford GT! -
én már eccer ezt fényképeztem -
Fú, ez állat lett! Szép!
-
útfelfedezés közben megihletett ez a gyönyörű vízesés:
-
szrintem millionairs challenge sokkal rosszabb... 200km, nagy forgalom... főleg amikor a céltól 4 km-re dobta ki h 'network connection was lost'...
-
Na, akkor én is feltöltök két képet, csak úgy. Szóval az első tegnap készült még, igazából a bal oldali autónak egy RUF-nak kellene lennie, csak nincs carpackom. A második kép pedig mai, Moodovin-val krúzolgatás vége! Köszi érte!
-
Nos, ma megint sikerült egy jót menni Grabowszkival, köszönet érte!
-
OK, rendben akkor majd én is többet figyelem a mapot, de általában a sziget északi részén szoktam lenni. -
arvszab #55716 Merci tali és krúzing a sziget tetején. :)
-
arvszab #55715 Aszittem ez poén. De ha mindennapos dolog, akkor bocsi. :p -
Ez szerintem a legrosszabb verseny az egész TDU-ban. -
én murcival csináltam,szépen,nem láttam ki egy kocsi mögül inkább nem váltaltam az előzést,szépen le a hegyről. utánna oda lehet lépni. csont nélkül sikerült:) -
Én is felkerülhetek a játékosok listájára?:) -
Anno kb 40.-re egy enzoval csináltam meg. -
Ha 140-en van a vezetésmérőd mikor lejössz a hegyről akkor nyert ügyed van a többi már csak gyerekjáték. -
Hello! Én is Enzo-val csináltam meg de 7 perc alatt és 20 másodperces büntivel, szerintem gyorsíts a tempódon csak annyi. -
és akkor mi van?:)
-
és a középső részén lévő egyenesben nem megyek arra, amerre a gps mutatja, forgalommal szemben, hanem megyek a rendes menetirány szerinti oldalon. arra hosszabb 50 méterrel, de sokkal gyorsabb mert nincs szembeforgalom. ;-) -
arvszab #55706 A triumph szalon előtt a levegőben egy triumph jel :DD
-
majd megpróbálom avval is, de most kicsit "szüneteltettem".... még megárt az egészségemnek ;)
thx -
Joe253 #55704 Hol van a magyar játékosok listája?Belinkelné valaki?THX -
én a tantalust F1 GTR-rel vittem végig annó a régi profilomban. De Enzo is jó lehet rá -
Nem tudom, hogy mennyire jön be, de én Enzoval nyomtam le! Nekem az jött be, hogy magas sebességi fokozatban! Amikor a fordulatszám megkívánta, hogy visszategyem 2.-ba, akkor is hagytam 3.-ban! Szépen irányítható így, semmi ficánka! Nem biztos, hogy ez a legjobb recept! Itt van egy videó róla (ezt nem én csináltam)!
Tantalus
Talán használható!
-
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Már csak két időmérő választ el a totális győzelemtől.
Az egyik időmérő a "Tantalus" - milyen autót ajánlotok hozzá?
Nekem most nagyon bejött a Jaguar XJ220 - gyors és könnyen irányítható.
Minden szép és minden jó, csont nélkül végigviszem a pályát, de az utolsó kanyarban kicsit lesodródtam az útról... eredménye:
-
először a szigetre mentünk, aztán a reptérre... jó volt, köszi!
képek a krúzról:
-
arvszab #55691 Lesz /van valami találkozó mostanában?
-
ALYRA #55690 szia Mod!
kergettem én is a mapon de nem tali
téged + Fittit nem is láttam
új nick Hun_Alyra_001 igy nincs friendlist majd talizunk