107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norbi1990
    Hát radeon 9600-al meg AMD Athlon 2500+ és 512 ramtól nevárj hú de nagy grafikát
  • Pepsi Twist
    te mekkora szar grafon tolod :D
  • Norbi1990
    Jah bocs akkor!!Rosszat írtam xDD
    Akkor Copyking-al
    Bocsi mégegyszer xDD
  • milk41
    CopyKing92,nem Chucky:D
  • ChuckyHUN
    Velem ugyan nem!!!
  • Norbi1990
    Picit Krúzoltunk Chucky-val :)

• Misi az ezredes
    szintén értek de nem tudok mot segíteni nem érek rá!és a gépemen sincs fent most
  • Gaben17
    én értek:) msn-en írj!
  • tdu Toyota
    help van itt olyan aki ért a sony vegashoz aki ért lécci írjon hogy lehet elmenteni a videót és hogy konvertálja át hol kell ??? előre is köszi jah és hogy írok bele a videóba???
  • Mosquitoo
    Igen, egyszer véletlenül OFFon hagytam a DA-t és úgy indultam egy versenyen, aztán néztem, hogy WTF? Nem tudtam egyenesben tartani még 5.ben sem 100nál
  • Falconer
    A legjobb a Königsegg driving aid nélkül 100nál odalépsz neki és ugy kitolja a seggét hogy nincs ami megfogja :)
  • Mosquitoo
    Elöször is nem árt egy Sport Driving Aid, én annó McLaren F1 GTR-rel mentem rajta és egy perccel hamarabb értem be. Bár egyszer masochistáskodtam egy kicsit, és végigmentem rajta a kis Caterhammel.
  • ThomaszHun
    Valakinek lenne kedve olyan krúzban részvenni,ahol csak Alfaval mennénk,mert én már nagyon szeretném ha egyszerre 8 Alfa koptatná az útakat
  • raga
    Ford GT!
  • Pepsi Twist
    én már eccer ezt fényképeztem
  • Roger6
    Fú, ez állat lett! Szép!
  • Ubi91
    útfelfedezés közben megihletett ez a gyönyörű vízesés:

• Ubi91
    szrintem millionairs challenge sokkal rosszabb... 200km, nagy forgalom... főleg amikor a céltól 4 km-re dobta ki h 'network connection was lost'...
  • Roger6
    Na, akkor én is feltöltök két képet, csak úgy. Szóval az első tegnap készült még, igazából a bal oldali autónak egy RUF-nak kellene lennie, csak nincs carpackom. A második kép pedig mai, Moodovin-val krúzolgatás vége! Köszi érte!

• Moodovin
    Nos, ma megint sikerült egy jót menni Grabowszkival, köszönet érte!

• Moodovin
    OK, rendben akkor majd én is többet figyelem a mapot, de általában a sziget északi részén szoktam lenni.
  • arvszab
    Merci tali és krúzing a sziget tetején. :)
  • arvszab
    Aszittem ez poén. De ha mindennapos dolog, akkor bocsi. :p
  • rikimen
    Ez szerintem a legrosszabb verseny az egész TDU-ban.
  • Gaben17
    én murcival csináltam,szépen,nem láttam ki egy kocsi mögül inkább nem váltaltam az előzést,szépen le a hegyről. utánna oda lehet lépni. csont nélkül sikerült:)
  • [HUN]FaTaL
    Én is felkerülhetek a játékosok listájára?:)
  • [HUN]FaTaL
    Anno kb 40.-re egy enzoval csináltam meg.
  • rikimen
    Ha 140-en van a vezetésmérőd mikor lejössz a hegyről akkor nyert ügyed van a többi már csak gyerekjáték.
  • rikimen
    Hello! Én is Enzo-val csináltam meg de 7 perc alatt és 20 másodperces büntivel, szerintem gyorsíts a tempódon csak annyi.
  • Nathan66
    és akkor mi van?:)
  • Ubi91
    és a középső részén lévő egyenesben nem megyek arra, amerre a gps mutatja, forgalommal szemben, hanem megyek a rendes menetirány szerinti oldalon. arra hosszabb 50 méterrel, de sokkal gyorsabb mert nincs szembeforgalom. ;-)
  • arvszab
    A triumph szalon előtt a levegőben egy triumph jel :DD
  • Lunatic83
    majd megpróbálom avval is, de most kicsit "szüneteltettem".... még megárt az egészségemnek ;)
    thx
  • Joe253
    Hol van a magyar játékosok listája?Belinkelné valaki?THX
  • Ubi91
    én a tantalust F1 GTR-rel vittem végig annó a régi profilomban. De Enzo is jó lehet rá
  • jofer
    Nem tudom, hogy mennyire jön be, de én Enzoval nyomtam le! Nekem az jött be, hogy magas sebességi fokozatban! Amikor a fordulatszám megkívánta, hogy visszategyem 2.-ba, akkor is hagytam 3.-ban! Szépen irányítható így, semmi ficánka! Nem biztos, hogy ez a legjobb recept! Itt van egy videó róla (ezt nem én csináltam)!
    Tantalus

Talán használható!
  • Lunatic83
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Már csak két időmérő választ el a totális győzelemtől.
    Az egyik időmérő a "Tantalus" - milyen autót ajánlotok hozzá?
    Nekem most nagyon bejött a Jaguar XJ220 - gyors és könnyen irányítható.
    Minden szép és minden jó, csont nélkül végigviszem a pályát, de az utolsó kanyarban kicsit lesodródtam az útról... eredménye:

• Ubi91
    először a szigetre mentünk, aztán a reptérre... jó volt, köszi!

képek a krúzról:

• arvszab
    Lesz /van valami találkozó mostanában?
  • ALYRA
    szia Mod!

kergettem én is a mapon de nem tali

téged + Fittit nem is láttam

új nick Hun_Alyra_001 igy nincs friendlist majd talizunk