107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • V43 1105
    Lehet őket;) Valaki most akar kocsikázni egy kicsit? :D
  • WalkBen
    na én meg most nemtom mi van... ezek a ferrarik.. tuningosak, nem??? lehet tuningolni?

mert FAQ-ban azt olvastam hogy "van tuning, de nem NFS féle. szolid tuning: pl felnik, matrica, festés, és teljesítmény."

akkor valahol lehet venni felnit, meg matricát?
  • Gaben17
    nem:D off: cicai pls legyél msn-en este v xfire-n mert kéne küldened 1 fájlt a cod4 mappából:D kösi
  • mrmilan
    Inkább Most Wantedezz offline barátom .
  • Roger6
    De megnézheted a Tesco-ban, eseleg a Saturn-ban, vagy elmész egy 576 boltba. Sok helyen lehet ám kapni! Mindezek mellet megrendelheted Cdgalaxis.hu-ról, 1 nap a szállítási határidő, 900 Ft a plusz költség, és szerintem még vagy ezer helyről. Nézz körül!
  • milk41
    én nem láttam
  • preti96
    ok thx
  • Gaben17
    bemész ide: C:\Documents and Settings\GaBen\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Gaben17HUN\Radio (a gaben és a Gaben17HUN helyett a sajátot dolgaidat írd be, itt a radio mappában csinálsz egy új mappát pl xyz,ide másolsz be zenét,a játékban a rádiók között ott lesz hogy xyz :)

preti96 kapni lehet ott TDU-t de hogy most van e azt én meg nem mondom
  • preti96
    vki tudna válszolni? sürgős
  • Geee
    Sziasztok--lenne 1 nagy problémám---olvastam a faq-ot---DE NEM TUDOK ZENÉT CSERÉLNI---PLS HELP ALL-mi ke3ll ,hogy jó legyen--a prg-vel se tudtam--simán mp3-at bemásolok--úgy nem jó---HOGYKELLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---légyszi vki részletesen PLS PLS PLS
  • [HUN]FaTaL
    Nem:D

És a hangja is undorító.
  • cicai
    Háát nem szép?:P
  • Roger6
    Látszik nem játszottál online...
  • preti96
    Sziasztok
    A media markt-ba lehet most kapni a játékot?
  • mustang93
    Nekem nem tetszett.A grafi az király de unalmas játékmenet.Ez az igazság.
  • V43 1105
    xD Anélkül is van ilyen szép :P
  • milk41
    látom a resize hatását,nagyon jó:D
  • LeWyTy
    Innye de jó gép-e!...kontráznám
  • V43 1105
  • LeWyTy
    270km/h nál én inkább nem vacakolnák a fényképezőgéppel
  • Roger6
    Jaja, mit bénáztam, mire bejutottam a pályára! Nekem most sajnos hétfőig pihenés van, megyek Balatonra, tegnap is írtam. Utána viszont...
  • Fitti83
    30 FPS-em van. De mondjuk kétmagos a procim. De nagyon megvagyok elégedve a kártyával. És régen a 9600XT-n is jól ment az AMD-vel csak AA nélkül. Szerintem menni fog a PRO-val is csak kisebb felbontásban és lehet low-on.
    Én is köszönöm a krúzt Roger. Jó volt. Főleg a 3-as. Amikor Moodovinnal mentünk. Remélem ma is lesz egy ilyen összezörrenésünk!
    Bye
  • somdav95
    Nekem is volt 7600Gs-em régen, és csak egy 2.8-as procival nyomtam, azért kérdeztem. Persze én 1024-be játszottam, de elég szépvolt.
  • WalkBen
    Ittvannak frapsos képek is:

:):P:D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 20 volt a 7600gs-sel 2xaa-val csak a proci miatt városban akadt néha (még most is) úgyhogy gtvel simán meglehet a 25-30 egy dual core cpuval.
  • somdav95
    Nem kötekedésből, de 1280x1024 fullba 4xaa-val egy 7600gt-vel..... Hány fps-ed van??
  • Roger6
    Köszi Fitti, ma kiderül az igazság! Ja, köszi a tegnapi krúzt, sajnálom hogy le kellett lépnem!
  • Fitti83
    Nekem anno amikor megjelent a játék, akkor 2.8+ AMD , 1GB ram és 9600XT-m volt és ment 1024x768-ban szépen akadás nélkül. Szerintem elmegy 800x600-ban. De ki kell próbálni. Most is csak 7600GT-m van és simán megy 1280x1024 fullba 4xaa-val.
  • Roger6
    Ja tényleg! Ez miért kellett? Olyan már volt nálam, hogy a bátyám új játékot kezdett a profilommal, de hogy magamnak kezdjem újra?! Miért?
  • Gaben17
    minek kezdted újra?:D pf
  • cicai
    Pro lettem, van egy 3as tuningú Ferrari Challange Stradalem és nincs multiplayer, mert mindig azt írja ki h lost connection server, pedig nem is látok senkit a mapon. Aki már kezdte újra a profilját annak egyböl volt?
  • rikimen
    Hát ez nagyon ott volt.
  • WalkBen
    Tegnap esti Ferrari kruz képekben:

• WalkBen
    na lunatic ezt tényleg jól megmondtad mostmár minden világos ;) kössz

az ufó tényleg kamu lehet de mikor éjszaka félkómásan megnéztem kirázott a hideg xD
  • bevizzoli125
    Tök jó volt a tegnapi krúz. Az első krúzom és ráadásul a kedvenc márkámmal.(ferrari)
  • cicai
    Újrakaezdtem a játékot, és nincs multi, legalábbis azt írja h elérhetö, de a mapon nem látok senkit, pedig mindjárt pro leszek. Nem csináltam uj profilt, a régit kezdtem ujra. Mikor lesz szerverem a játékban?
  • Roger6
    Szerintem ez a válasz tökéletesen elmagyaráz mindent, teljesen érthető, világos volt!
  • Lunatic83
    8 ember fér be egyszerre egy layerbe, aki kimarad, lemarad.... ha megvan a 8 ember akkor már csak kihalásos alapon lehet bejutni közéjük

ha 10en mennek egy talira, az első 8 lesz egy "csapat" és a maradék kettő pedig a másik csapat...
    az első csapathoz csak akkor lehet csatlakozni ha valaki kilép/leesik/stb.... esetleg ha nagyon eltávolodnak egymástól a játékosok, akkor átmenetileg bontja köztük a kapcsolatot, ezt elkerülendő szoktuk használni a "Lock" lehetőséget, ez megakadályozza a kapcsolat bontását, ilyenkor nem számít a játékosok közötti távolság... másik fontos dolog a Friends list(!!!!!!!), ha kiesel egy csoportból, no para, irány a térkép, ott beállítod h csak a barátokat mutassa és már léphetsz is vissza rájuk... feltéve ha nem telt be a 8 fő létszám.... (és nem baxott visszaigazolni a listára való felvétel kérelmét)
    a layerek, nem látják egymást, a térképen lehet 100 autó is egy helyen, de egyszerre mindig csak 8 autó van "játékban"....
    van "ignore" lehetőség is, bár ezt annyira nem használjuk - ez a többiek totális kizárása, pl: van 6 ember a csoportodban, abból 4 barát, azokat lock-olod, s majd nyomsz rá egy ignore-t, ilyenkor ha minden rendbe és mind a 4 barát elfogadta a kérést! akkor már csak őket fogod látni, a többiek kiestek ÉS senki (!) más már nem tud belépni a csapatba!! annak ellenére is h csak 4-5 autó van...
    ennek van még egy hátránya, ha valaki véletlenül kiesik, nemtud visszalépni, így mindenki mehet a térképre és újra meg kell "találni" egymást!

remélem világos volt, normálisan elmagyaráztam így hajnali fél 3 körül :)))

aki valamit nem ért, az kérdezzen bátran! jobb hülyének lenni egy pár percig a fórumon, mint hülyén végigtolni egy talit...:)
  • Lunatic83

• Lunatic83
    Köszönöm a mai fantasztikus száguldást
    Tibiajax-nak, Pecc-nek és Yutani-nak...