107666
-
nemrossz:) szeretnék látni képeket a tdu2ből és kocsi/motor listát,na meg megtudni a helyszínt:D ^^ -
Egy kis off:
Szerintem jó lenne logónak:)
ON: -
Ja nemlenne rossz, énis azt várom Máté !!! Fatal szerintem ezt finomabban is meglehetett volna fogalmazni
-
ok bocs :S -
Az, hogy igen és húzzál az offtopicba:) -
Ahoz képest elég nagy csönd van körülötte.ReméljüK E3-on lesz valami infómorzsa:) -
Vagyis készül, de jelenesetbe örüljünk, és vegyük úgy hogy bevan jelentve xD -
Máté: Hát átugrasz a térképen a gumishoz xD Tényleg bevan jelentve ! -
Nah és akkor mi a válasz? :D
-
trimo #56231 Semmi baj a kérdésért.
Máté: pótkerék. :D -
Bocsi a kérdésért, de csak eredeti játékkal lehet online játszani? -
Szerintem fölösleges a gumi kopás.Mert ha kijukad mind a négy akkor honnan a fenéből kerítesz magadnak négy új gumit?:) -
Lesz ma valami autokázás? -
De nem elképzelhetetlen !! :) Reméljük mihamarabb valóra válik az álmunk :) -
Szép álmok amik soká válnak valóra:D -
Golf1 nem lesz az tuti.
20-30 ember baromság, se a net se a hardwarek nem bírják. A többi jó ötlet, a gumikopást lehetetlen kivitelezni, meg a fékbetétkopást is.
Legyen index változó időjárás, ne legyen minden autón valami bug (pl. féklámpa hülyén világít, fordítva forog a kerék), ne akadjon a hang belső nézetben, legyen egy kis offroad, és ne nagyon nőjön a gépigény:D
Legyen benne DIABLO meg F50.
Ezek az én elvárásaim. -
igen,igen. + lehetne pár nagy város...ya és legyenek pattogós utak -
trimo #56223 Hehe, ennyi elvárást lehetetlen teljesíteni szerintem. 8 ember az miattad van, nem biztos, hogy 30 emberrel ha valakinek mondjuk gyengébb net van, tökéletesen menne a játék.
A benzin az jó ötlet, meg az ablaktörlő is, de ez a gumikopás meg hasonlókat szerintem szinte lehetetlen kivitelezni, ha meg meg is csinálják kétlem, hogy csak 10 ezer forint körül lenne az ára. :) -
hát igen... olyan szinten durva lenne hogy az már fáj :D
amugy maradjon meg a leállósáv, mert sokszor csak azon lehet repeszteni -
a benzinfogyásnak én is örülnék,am. tudnának vele pénz keresni... beleteszik a shell v power-t és még satöbbi... -
meg persze ne árkád legyen hanem inkább már szimulátor féleség,pl.:ha lemész a köves útra és megcsúszol akkor kopjon a gumi,ha már a féktárcsán az a kis anyag darálódni kezd akkor fékezés közben adjon ki ilyen fura hangot -
meg legyen Golf 1:P
meg belehessen ülni más autójába(ez azért jó hogyha vki kifogy a benzinből),minden ház,lakás csak egy emberé lehet,ne csak 8embert lehessen látni hanem 20-30-at,a cheatelőket bannolják,pénzt ne csak versenyeken lehessen szerezni,működjön az ablaktörlő hamár változni fog az időjárás,működjön a lámpa,ne csak villogásra lehessen használni,tankolni is keljen,autó mosás,meg az ilyen kis apró dolgok amik nagyon feltudják dobni a játék hangulatát -
yaya,meg legyen yobb sebesség érzet,és index (: krúzolás közben yo lenne indexelni:D ha szabályosan megyünk -
Hát ha ti mondjátok akkor én nem pofázok bele
Szóval, ha lesz tdu 2 akkor a kocsik belsejét kidolgozhatnák rendesen :@ csak ennyi az elvárásom. Jah meg lehet off-road. Mer az fa*za [#idiota xD
-
Az Atarit ezer éve megvette az infogrames. -
most olvastam hogy már a dx11el babrálnak...meg az SM 5.0-val. itt
sztem nem kéne,még a dx10 is gyerekcipőben jár,bár a látvány biztos...
-
veygük meg az AITD-ot h megjelenjen a TDU2:D -
most én vagyok hülye? de az atari nem szűnt meg létezni? -
kösz -
Csak az a baj hogy ha az Alone in the Dark - ból nem adnak el eleget akkor ( elvileg ) az Atari lehúzhatja a rolót, és hát ez senkinek se lenne jó :( Remélem lesz TDU 2, és nem csődöl be az Atari!! -
jó,ha feltette küldök pm-et -
hát a WMV-t, mert hülye azért nem vagyok :D
-
De megerősítették. Volt egy video, az EDEN mittoménkijével, hogy az Alone In The Dark után kezdenek dolgozni rajta. -
ATi0021 #56207 Tévedsz, ugyanis David Nadal az Eden egyik fejese már megerősítette, hogy készül a TDU2. Mégpedig egy francia honlapnak a ugame.tv-nek adott interjújában. Igaz semmi részletet nem árult el ezen kívül. -
Reménykedjünk :) -
Jajah, jöhetne a 2ö, mert ha nemsokára jönne, nem venném meg az 1et... (tudom kicsit késön, de..:D) -
jah én a TDU2-t megveszem azért mert lesz benne enduro motor meg nagy SUV-ok :D én csak enduroval meg SUV-al fogok járni :D
szerk.: remélem DX10 és SM4 lesz végremár... -
jah, de ez van ha paintal kicsinyítünk:D -
Az ataritól az infogrames vette át a TDU jogait. Ez elég nagy szamárság lett volna részükről, hiszen csak viszi a pénzt, hozni már nem hozza. (szerverüzemeltetés) Viszont a szerződés úgy szól, hogy a következő 5 évben maximum 3 TDU részt adhatnak ki. Így bár hivatalos infó nincsen, az ésszerűség azt súgja, hogy rövidesen bejelentés lesz, ki tudja, talán most, az E3-on! Remélem, lessz annyi eszük, hogy EGYSZERRE dobják ki, az összes platformra... (hiszen itt a warez hiába van jelen, nem játszik...) -
Aham! Szoval a domb tetején ugrik egyet az auto, az illesztés miatt, mert olyan mintha 2 egyenes darabbol lenne összerakva! Ez kicsit zavaro, ahogy te is irtad!