107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Gaben17
    nemrossz:) szeretnék látni képeket a tdu2ből és kocsi/motor listát,na meg megtudni a helyszínt:D ^^
  • Máté94
    Egy kis off:
    Szerintem jó lenne logónak:)

ON:
  • somdav95
    Ja nemlenne rossz, énis azt várom Máté !!! Fatal szerintem ezt finomabban is meglehetett volna fogalmazni
  • red bull
    ok bocs :S
  • [HUN]FaTaL
    Az, hogy igen és húzzál az offtopicba:)
  • Máté94
    Ahoz képest elég nagy csönd van körülötte.ReméljüK E3-on lesz valami infómorzsa:)
  • somdav95
    Vagyis készül, de jelenesetbe örüljünk, és vegyük úgy hogy bevan jelentve xD
  • somdav95
    Máté: Hát átugrasz a térképen a gumishoz xD Tényleg bevan jelentve !
  • red bull
    Nah és akkor mi a válasz? :D
  • trimo #56231
    Semmi baj a kérdésért.

Máté: pótkerék. :D
  • red bull
    Bocsi a kérdésért, de csak eredeti játékkal lehet online játszani?
  • Máté94
    Szerintem fölösleges a gumi kopás.Mert ha kijukad mind a négy akkor honnan a fenéből kerítesz magadnak négy új gumit?:)
  • bevizzoli125
    Lesz ma valami autokázás?
  • somdav95
    De nem elképzelhetetlen !! :) Reméljük mihamarabb valóra válik az álmunk :)
  • Máté94
    Szép álmok amik soká válnak valóra:D
  • [HUN]FaTaL
    Golf1 nem lesz az tuti.

20-30 ember baromság, se a net se a hardwarek nem bírják. A többi jó ötlet, a gumikopást lehetetlen kivitelezni, meg a fékbetétkopást is.

Legyen index változó időjárás, ne legyen minden autón valami bug (pl. féklámpa hülyén világít, fordítva forog a kerék), ne akadjon a hang belső nézetben, legyen egy kis offroad, és ne nagyon nőjön a gépigény:D

Legyen benne DIABLO meg F50.

Ezek az én elvárásaim.
  • Gaben17
    igen,igen. + lehetne pár nagy város...ya és legyenek pattogós utak
  • trimo #56223
    Hehe, ennyi elvárást lehetetlen teljesíteni szerintem. 8 ember az miattad van, nem biztos, hogy 30 emberrel ha valakinek mondjuk gyengébb net van, tökéletesen menne a játék.

A benzin az jó ötlet, meg az ablaktörlő is, de ez a gumikopás meg hasonlókat szerintem szinte lehetetlen kivitelezni, ha meg meg is csinálják kétlem, hogy csak 10 ezer forint körül lenne az ára. :)
  • WalkBen
    hát igen... olyan szinten durva lenne hogy az már fáj :D

amugy maradjon meg a leállósáv, mert sokszor csak azon lehet repeszteni
  • Gaben17
    a benzinfogyásnak én is örülnék,am. tudnának vele pénz keresni... beleteszik a shell v power-t és még satöbbi...
  • milk41
    meg persze ne árkád legyen hanem inkább már szimulátor féleség,pl.:ha lemész a köves útra és megcsúszol akkor kopjon a gumi,ha már a féktárcsán az a kis anyag darálódni kezd akkor fékezés közben adjon ki ilyen fura hangot
  • milk41
    meg legyen Golf 1:P

meg belehessen ülni más autójába(ez azért jó hogyha vki kifogy a benzinből),minden ház,lakás csak egy emberé lehet,ne csak 8embert lehessen látni hanem 20-30-at,a cheatelőket bannolják,pénzt ne csak versenyeken lehessen szerezni,működjön az ablaktörlő hamár változni fog az időjárás,működjön a lámpa,ne csak villogásra lehessen használni,tankolni is keljen,autó mosás,meg az ilyen kis apró dolgok amik nagyon feltudják dobni a játék hangulatát
  • Gaben17
    yaya,meg legyen yobb sebesség érzet,és index (: krúzolás közben yo lenne indexelni:D ha szabályosan megyünk
  • somdav95
    Hát ha ti mondjátok akkor én nem pofázok bele Szóval, ha lesz tdu 2 akkor a kocsik belsejét kidolgozhatnák rendesen :@ csak ennyi az elvárásom. Jah meg lehet off-road. Mer az fa*za [#idiota xD
  • [HUN]FaTaL
    Az Atarit ezer éve megvette az infogrames.
  • Gaben17
    most olvastam hogy már a dx11el babrálnak...meg az SM 5.0-val. itt

sztem nem kéne,még a dx10 is gyerekcipőben jár,bár a látvány biztos...
  • cicai
    veygük meg az AITD-ot h megjelenjen a TDU2:D
  • Pepsi Twist
    most én vagyok hülye? de az atari nem szűnt meg létezni?
  • Pepsi Twist
    kösz
  • somdav95
    Csak az a baj hogy ha az Alone in the Dark - ból nem adnak el eleget akkor ( elvileg ) az Atari lehúzhatja a rolót, és hát ez senkinek se lenne jó :( Remélem lesz TDU 2, és nem csődöl be az Atari!!
  • milk41
    jó,ha feltette küldök pm-et
  • Pepsi Twist
    hát a WMV-t, mert hülye azért nem vagyok :D
  • [HUN]FaTaL
    De megerősítették. Volt egy video, az EDEN mittoménkijével, hogy az Alone In The Dark után kezdenek dolgozni rajta.
  • ATi0021
    Tévedsz, ugyanis David Nadal az Eden egyik fejese már megerősítette, hogy készül a TDU2. Mégpedig egy francia honlapnak a ugame.tv-nek adott interjújában. Igaz semmi részletet nem árult el ezen kívül.
  • gduck
    Reménykedjünk :)
  • AlieN911
    Jajah, jöhetne a 2ö, mert ha nemsokára jönne, nem venném meg az 1et... (tudom kicsit késön, de..:D)
  • Pepsi Twist
    jah én a TDU2-t megveszem azért mert lesz benne enduro motor meg nagy SUV-ok :D én csak enduroval meg SUV-al fogok járni :D

szerk.: remélem DX10 és SM4 lesz végremár...
  • cicai
    jah, de ez van ha paintal kicsinyítünk:D
  • Dante73
    Az ataritól az infogrames vette át a TDU jogait. Ez elég nagy szamárság lett volna részükről, hiszen csak viszi a pénzt, hozni már nem hozza. (szerverüzemeltetés) Viszont a szerződés úgy szól, hogy a következő 5 évben maximum 3 TDU részt adhatnak ki. Így bár hivatalos infó nincsen, az ésszerűség azt súgja, hogy rövidesen bejelentés lesz, ki tudja, talán most, az E3-on! Remélem, lessz annyi eszük, hogy EGYSZERRE dobják ki, az összes platformra... (hiszen itt a warez hiába van jelen, nem játszik...)
  • AlieN911
    Aham! Szoval a domb tetején ugrik egyet az auto, az illesztés miatt, mert olyan mintha 2 egyenes darabbol lenne összerakva! Ez kicsit zavaro, ahogy te is irtad!