107666
-
egy kicsi jumpstyle!!!:D
Én, Hole és Tattix
-
Gonosz leszek....
Nem leszel ott, nem lesz annyi pörgés, nem megy bele senki a másikba hátulról.....
Egyébként azért pörgök vele, mert próbálom csúsztatni. És rohadt könnyű a hátulja, másrészt valaki (nem tudom, ismered-e a tagot) állandóan belém jön hátulról, ezt pedig megfogni művészet, stb...
Viszont, ha versenyzünk, akkor nem próbálgatom, hanem tolom neki.... -
akkor mé nem az a lényeg h a 20kmen belül ki csinál több pörgést?XD
am én nem tok majd menni:S -
Jó reggelt!
Elég sok Alfa Romeo -t kapni manapság a trade-en, be is vásároltam belőlük. Majd ha ismét felmegy az ára, keresek vagy 50 milkát a bolton.... ;-) De addig is, kellene kezdeni vele valamit, ezért arra gondoltam, hogy egy verseny fődíjaként felajánlom az egyiket.
Verseny; szigetkör! De az eleje krúz lessz, csak az utolsó 20 Km-en csapunk a lovak közé.
Szabályok;
HC on.
DA off
Kocsi; Caterham
Forgalom, ütközés, stb még nem tudom, majd eldől.
Csak akkor indulunk neki, ha megvan a 8 fő. Időpont Jövő hét végén, péntek, szombat, vagy vasárnap, délután 4-6 órai kezdettel, majd eldöntjük, ha van jelentkező.
A bGabor által felajánlott TS szoba használata KÖTELEZŐ. Címet időben megosztom a jelentkezőkkel.
Nyeremény átvétele; Megveszem a nyertes gépet egy előre megbeszélt áron, majd ugyanennyiért felrakom az alfát a trade-re. A dolog nem alku tárgya, csak az ár. Olyan ár lesz a befutó, amiért épp nem árulnak alfát.
Röviden, ennyi lenne az ötletem. Ki van benne? -
Beszéltek még TS-en?
Akkor kérhetnék ip-t meg key-t
-
preti96 #56376 Hello all
Ti hol szoktatok autokázni?Mármint a sziget közepén vagy hol? -
preti96 #56375 töltstd le a reegseker-t és töröld a registry fáljokat vele nekem igy volt fenn a warez és utána müködött
-
hangacsi #56374 Néhány évvel ezelőtt az Autó-Motorban volt egy cikk egy magyar replikagyártó műhelyről, és ott konkrétan egy épülő Diablót mutattak be ami Pontiac Fiero alapokra épült.
Az autó megszólalásig úgy nézett ki, mint az eredeti Lambo, csak a menetteljesítményei voltak jóval szerényebbek annál, de akkor is nagyon jól nézett ki. A Belső akkor még nem volt kész, így arról nem mutattak képet, de azt írták, hogy ha a megrendelő szeretné, azt is teljesen élethűre megcsinálják.
Gondolom, csak a vevő pénztárcája szab határt az elképzeléseknek.
Később a használtautó.hu-n láttam egy Ferrari F355 replikát szintén Pontiac Fiero alapokra építve, és ha jól emlékszem 5millió küröli áron adták.
Nagyon szép volt! -
kívülről az autó szép, bár illene az ebay-ről rendelni egy Diablo emblémát a kocsi hátuljára...
attól h csak egy klón, még lehet jó, csak normális motor legyen benne....
viszont a belső, gusztustalan, undorító, ocsmány, szörnyű...
kormány? szőnyeg? műszerfal? az a kapcsoló sor? ez nem lada vfts...
de összességében, embert is ölnék érte, csak legyen egy ilyenem :) -
A gyér belső engem is elgondolkoztatott, de amikor elment az utcánk előtt azt nem láttam 
Meg nekem ígyis tetszik. -
ja hogy ennek nincs kéziféke:D -
vass17 #56370 minek tette volna, igy nem kell behuzza a kéziféket:D -
csávóka nem tette üresbe:D
am ezen nagyon látszik h replika,főleg a belsején -
Leszarom, akkor is szépen néz ki
-
Egy kis OFF !!!!
Ez egy Replika, tehát nem igazi Diabló csak a kasztnia az!!!
On -
Egy kis OFF:
A múltkor (kb egy hónapja) írtam, hogy egy Lamborhini Diablo ment el az utcánk előtt. Na sikerült róla képeket is csinálnom:
-
én lusta vagyok befejezni,de majd egyszer csak kész lesz:D -
hangacsi #56364 Nem. -
Am most jut eszembe:
Játszottam má de elveszett a mentésem az a neten nem tárolódik valahol? -
Megldotam hát! Nagynehezen.
A névvel volt a gond.
HUN_Lemon
-
milka csinálja.... vagy nem tudom :D -
hangacsi #56360 Tudsz valamit az új FAQ-ról? -
hangacsi #56359 A lassú net miatt nem lehet probléma!
Nekem mobil netem van, sajnos még 3G nélkül, így 236,8kbps a letöltési sebességem, de gond nélkül fut a játék.
Csak a krúzokat kell kihagynom e miatt.
Pedig jó lenne, de hátha segít a hamarosan eljövendő 3G!
Egyébként van valakinek közöttetek nete 3G-vel?
Mik a tapasztalatai?
Nem laggol krúz közben? -
jézus ennyire kétségbe esett embert még soha az életbe nem láttam :D amúgy nem tudom mi a hiba mindenki ezzel küszködik aztán magától megoldja és aztán csak annyit ír hogy megoldottam így mi sem tudjuk mi volt a baj... -
Nem működik a játékom 
Regeltem itt de nemfogadja el a játékban.
Nicknam mindegy mi?Mer olyant is írt hogy nemjo a nick vagy a kód.De a kód jóvolt az bisztos.
Vagy lehet az baly hogy lassú a netem a csatlakozáshoz?
A megapack nélkül működnie kééne nem?Vagyis elkéne indulnia.? -
LeWyTy a faszom kivan veled azért van a VIP-ed hogy ne használd? használdmár azt a qrva vipedet az isten b*sszon meg -
hangacsi #56345 Olvass vissza egy kicsit, és megtalálod a válszt! -
Rockdeme #56341 Sajnos igy sem jó :( -
Végre énis jáccom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 36%!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ja, vedd meg eredetiben .. -
Danyi8888 #56338 aha szóval akko nincs értelme a carpack nak ha nem vehetek új autót esetleg ezt v mivael meg lehet oldani h lehessen vennni???
-
Ja, csak új autót nem vehetsz XD -
Danyi8888 #56336 Cs all volna egy kérdésem
eredeti TDU tört carpack kal megy online-ba??
-
Hali. Leírom miket találtam:
C:\Users\Fitti\Documents\Test Drive Unlimited\ ------ itt vannak a mentések
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ ----------- itt a cd key
Ez a két könyvtár a lényeg szerintem. Én ezeket töröltem. De a mentésedet azért mentsd ki, ha offline is akarsz menni és akkor tudod folytatni.
Patch-et én nem tettem, mert a carpack tartalmazza. Nem vettem meg csak azért van fent, hogy ne default car-t lássak. A játék kódját megadod telepítéskor és utána a cdkey mellett lesz egy addon.txt. Azt töröld ki és akkor menni fog. FONTOS!!! Nem vehetsz packos autót mert ledob a szerver. Csak ha más azzal van látni fogod.
Ha netán nem megy akkor szólj. De én csak este leszek.
Bye -
na szépjónapot. ismét itten vagyok jópár hónap kihagyás után. :D megjött uj vga szoval mehet a gém. uj stradale modok jelentek már meg? :D -
Rockdeme #56333 Egyszerűen nem enged be a documents and settings mappa és nem tudom mért nem is látom, pedig gondolom ott még vannak fájlok, hihetetlen, nem tudja valaki leírni legyenszíves, hogy hova pakolgat fájlokat a game? -
Pont mint a TDU-ban 
Előbb kruz utána be a garázsba gyönyörködni a kocsik körül :) -
vass17 #56331 öö, nem, csak ennek egy másik változatát is elnézegettem. Abban jól látszott, hogy a Ferrarik mellett szinte minden auto szürke és hétköznapi:D terepjárók, személyautók, kisteherautók ez mind stimmelt:D -
aszittem lesz vmi poén^^ -
vass17 #56329 :DDD