107666
-
nvidiát vegyél mindenképp!ati hiába csinál jó kártyát,a drivere egy nagy sz.r,hotfix-et felteszem -5fps TDU-ban...na mondom.... -
HD4850 egyértelműen, de kérj tanácsot a Milyen videókártyát vegyek topicban? 36000-42000 ft és olyan gyors mint egy 9800GTX+ (sok helyen gyorsabb). -
Az X1xx széria már vagy 2-3 éves kb, a HD4 (sokszor tévesen x4-nek jelölik) pedig vadi új, kb 2 hete jelent meg a HD4850. -
Sziasztok!
ma vagyok kicsit autózni. -
Rendben és köszi szépen.
-
Olyat, és azt veszel, amit akarsz.... Az értéke a lényeg. Azaz a vásárláskori értéke. Azt viszont általában szeretik, ha ráfizetsz egy picit....
Egy régebbi történet;
Media markban vettem egy lámpát, amibe nagyító volt beépitve. 8 ezerért. Viszont müanyg lencséje volt, torzított. Egy pár nap mulva visszavittem, kivertem a balhét, kaptam egy papirt az ügyfélszolgálaton, hogy 8000 értékben vásárolhatok, mert az x cikkszámú lámpám hibás. Császkálok, veszek ezt-azt, mikor meglátom 1800-ért az utolsó darab ugyanolyan lámpát. Kosárba! Már megvolt a nyolc ropinyi áru, pénztár, és egy ruppót nem fizettem rá.... Senkit nem izgatott, hogy 1800-ért veszem meg azt, amit 8-ért beszámolnak... (ill ugyanolyat) Szo, no para. Odamész, balhé, és azt veszel, amit askarsz, ha épp arra van kedved, gumikacsát, vagy lengőtekét.... -
Én nem "merek" talira menni, mert 5-10 percenként leszakadok a szerverről. Valakinek esteleg valami 5let? A játék eredeti, a carpack eredeti, frissen telepített rendszer, csak a szakadások maradtak a régiek. -
preti96 #56494 én má ott vok -
milyen tali lesz? -
NA itt gyülekezünk!!!
-
Gyüljünk ide és kész! -
pl X1950XT vagy Pro -
Soha életemben nem volt ATI-karim.Mindig ASUS-om volt.Vagyis a kezdetek kezdtetén még egy GeForce Titanium 200-al tóltam ami a NFS MW-ig bírta.Futott vele a játék de néha érezette velem hogy fáradt.
Nahszóval újabb relytvény.Ha aztmondják hogy már nincs 7600GT tehát hoznak egy új generációsat teszem azt 8600GT-t.De mivel köztudott hogy ez a kari szart-se ér benyögöm hogy bocsi papa de nekem egy 9600GT-kéne vagy 8800GTX akkor a kérdés tehát ha én GT szálon futok akkor CSAK GT karit adnak a gariért cserébe?VAGY ráfizetéssel kapok egy 8800GTX-et.Ugye a 75-ezerből kijön? +6000 -6000 ezer.
Mellesleg nincs bajom az ATI-val de nagyon nem ismerem a kártyáit.Lőjenek le de nem tom megmondani mi most ATI-ból a legjobb vagy a legolcsóbb.
Még valami eszembejutott.ASUS-om volt akkor ASUS karit hoznak.Ha kitalálom hogy legyen Gainward akkor kiröhögnek?
-
Most ezt hajtom :D -
Mit értesz X kategória alatt?
36 és 42k között láttam eddig, biztos van drágábban is. Azért azt hozzáteszem hogy a 36k az PH-s ár, de garival mindennel. Lehet hogy van olyan bolt, ahol 45 is van de ott gondolom a többi kártya is annyival drágább. -
nemár b+, 36ezer?:OOOOOOOOOOOO
akkor az X kategória legalább erösebb?:S
mert akkor jól elkurtam:( -
nemértem, bocsi:( -
HD4850et vegyél, 36k és gyorsabb mint a 9800GTX+ -
most inkább ne oda, hanem az északi világítótorony alatti reptérhez... -
akkor gyere oda most ;) -
Miért csak este lehet találkozot szervezni? :( -
21:00kor Koenigsegg találkozó a képen található helyen, a Saleen-Koenigsegg HQ mellett van egy ház, Ko Olina Paradise, egy zsákutcában.
- nem állunk meg se piros lámpánál, se stop táblánál, se civil autó kedvéért, és a leszakadás mértéke is nagyobb, 4-5 km után várunk csak be lemaradókat, célpont nincs, mindig az mondja meg az irányt aki pont az élen van, tehát nem kell minden kereszteződésbe megállni, h na most merre menjünk...
-
én is csak SMSben fizetnék...
Szia Pepsi Twist!
A VIP regisztrációd 1 napon belül lejár! -
Ha garis még, és halott, nem csak beteg, akkor biztos kapsz másikat, az eredeti árában. Azért mert nekem meghaltak az ASUS-aim, még nem biztos, hogy rosszak, csak annyi biztos, hogy többet nem veszek. Ajánlom Gainward, Gigabite, amik még nem túl drágák. És egy 8-as, de inkább 9-es sorozatú legalább 512 / DDR3 memós cuccost. 8600 eszedbe se jusson! Ha már 600, akkor 9000.... -
De baszki 3 lehetőségem van. A:Bankártya B:Átutalás C:Személyesen bankba.
Nézzél már te is körül édesapám!
-
Kitaláltam! A club elött találkozunk 18.00-kor! Majd teszek fel elötte képet róla, hol van!
Bye -
Hát én pont ezért nem vagyok már VIP tag, mert nem fogok bemászkálni a bankba pont emiatt, bankkártyám meg nincsen. Ezt jól elb@szták. -
png-be mentsed talán... -
a faszt nem, nézzél már körül kec:D
-
miért nem átlátszóan jeleníti meg ez a s...r?? :D a nickem -
Hééé baszki!Nem lehet telefonosan regisztrálni a VIP-jogra?Megkéne hosszabítanom de A:személyesen megyek OTP bankba. B:Átutalással. C:Valami szar.....
Most komolyan nem lehet telőn SMS-be elkűldeni a zsetont?
-
Én meg olyan gyórsan vezetek hogy állva hagyom a botokat.
-
Nah akkor elég nagy esélyem van arra, hogy meghalt.Végülis ASUS.Tehát akkor létezik olyan hogy kapok egy jobbat?Tényleg lövésem sincs hogy van-e még raktáron a 7600GT-s ASUS-ból.Szerintem már több hónapja nem gyártyák sőt bízok is benne.
Nah mind1 várok türelemmel és bizalommal.Szívem szerint örülnék egy 8800GTS G92-nek.Kicsit tartok a 9000-es szériáktól.Bár hallotam jókat rosszakat ez használja a DX10-et az nem annyira.Igazából most nem a játék miatt lenne nagy szükségem VGA-ra hanem mert készűáltek képek Olszaról MyVipre pakolnám fel + MSN-re meg idén nyáron meg akarom tanulni a Virtuál Tuningot is.Szóval lenne meló.
-
preti96 #56468 jaja az elég jo hely tényleg nincsenek ott általában sokan
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!yooo,versenyél meg van 1 olyan bug,hogy amikor számol vissza gyorsan alt+tab. utánna az asztalról vissza a játékba és az ellenfelek el sem indulnak,csak be kell kocsikázni a célba
én amikor próbáltam 5-ből 3szor működött. de elveszi a játék értelmét. -
azt mondta h mikor ment akkor kell valamit csinálni és így elöjön egy bug ami megváltozatatja az eddig mentett fájlokat, és ettöl ace leszel, de az utat ujra be kell járni. Ennyire emlékszek, sry:S -
Találkoztam egy magyar ACE-val, és elmondta h lehet ace szinten lenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elfelejtettem:( -
Hát ha az Atari megcsinálta volna, akkor lehetne klubok közti versenyt csinálni... -
azt már te nem fogod látni:D -
jaaa Fitti én már bent vagyok a klubbodban :P :D
de egy klubban csak benne vagy, és semmi más lényege nincs? mire jó?