107666
-
18-kor G kategóriás krúz. Találkozó a club-nál. -
akkor legyen egy D kategóriás krúz, csak hogy tudj jönni a Maseratiddal ;)
Helye: Cadillac szalon parkolója
Ideje: 20:30
HC vagy nem HC, nekem 8
És aki akar, utána még mehet a lambó talira -
trimo #56579 21:30kor egy Lambo krúz lesz, mondjuk a sziget közepén lévő Lambo bolntál, ahol a Spyker is van. -
Szia ToMeE!
Sajnos én csak este 8 után érek rá, de ha nem izolálódtok (és lesz hely a layer-en), akkor rátok csatlakozok majd! A többi infot meg nyomasd ide, hogy milyen autó, meg mittoménmi! :-) -
Kellene csapni valami krúzt délután / estére, nem? Mikor, hol, mivel? Én szervezzem? :) -
hehe:D
jók lettek:) -
Csak úgy.
Én,Cica,Tattix
Ezeken én és cica ugrálunk. -
én is kösi(^^,)
1kép:
-
:D -
Nagyon jó volt ma a motoros minikrúz^^!!
köszi szépen:
-Gaben17
-cicai
-tescoZSOMLE
később egy shelbys kutyakuki elkezdett powerkedni, elég jól eljátszottam vele, felengedtem 10 méterig h nekemjöjjön, visszatettem másodikba azt rátekertem a kövéret ahddszokja:D Otthagytam a gecibe 1.5 kilométer mulva beirtam neki h u suck (mert lökdösött) leléptem erre visszair h no you suck :D na mondom csak ruszki lehetsz more:D -
Zsííííír!!! 

-
ámen, majd összedobunk valamit :) -
Faszák lettek a képek ToMeE! Akkor holnap este szintén kéne gurulni egyet. -
banyek -
Ez a ma esti krúz hármasban nagyon jóra sikerült :) Köszi a résztvevőknek, Grabovszkinak és Moodovinnek!
-
jelentem lett olyan gépem (elvileg) amin fut az év elején megvett, és most felbontott játék!:DDD -
Enjoy-HUN és 1 Japán asszem:D lényeg ho külföldi ( 1 normális külföldi :)
-
ALYRA #56564 szia!
kicsinyt tényleg hossazdalmassá vált a +indulás de utána pár km jó volt thx
-
Nice Time -
:)
-
Ez olyan szörnyű?:D -
köszi mindenki
-
R.I.P :(:D -
még vagy egy hétig látni fogod ezt a szöveget ott...
-
Szia Pepsi Twist!
A VIP regisztrációd lejárt!

-
Egyébként teljesen egyetértek veled ToMeE. Mert persze, várjunk a többiekre, de 40 percet? Sajnos nekem nincs ennyi időm...
Meg ez az isolate dolog sem kell szerintem. Ha becsatlakozik valami idegen, az sem baj. Ma is jött valami Fast Danny nevű gyerek, semmi gond nem volt vele (persze tudom, hogy nem mindenki normális a szigeten), nem kell lezárni a layer-t, így később is tudnak barátok csatlakozni, ha akarnak. Nem beszélve arról, hogy az emberek általában elfelejtik megnyomni az ok-t rá. Egyébként nagyon jól éreztem magam, mikor végre beindult a dolog, csak addig volt kínszenvedés. Azért respect mindenkinek, aki ott volt! :-)
-
ez kriminális, ez kész, erre nincs szó... -
Mi már ott vagyunk Tomee-val, aki akar, az jöjjön! -
Tegnapi krúzunkról pár kép:
-
Ahha! Maserati találka lesz. Déli világító torony melletti parkoló. A club mellett van. -
6 órás talira lehet elnézek de nem 100 -
hehe, hajrá hajrá :)))
6-kor találkozunk! Akkor maserati tali lesz? -
hematit1976 #56549 [IMG]http:// [/IMG]
-
Ráadásul attól, hogy ugyanolyan kormánya lenne valakinek is, de más a driver hozzá, vagy a sensije a driverben át van állítva, akkor ugyanolyan bukó a dolog. Ilyen problémával még nem találkoztam, nekem nem kellett 5 perc a nekem legmegfelelőbb beállításokhoz. -
de mit értesz azalatt h normális???ha azt akarod elérni h belső nézetben ne csak 70-80fokot forduljon a kormány akkor azt felejetsed el,mert nem lehet azzal mit kezdeni.másrészt meg aztsem tudjuk h milyen kormányod van,és nem biztos h ami neki jó az neked is jó...mindenki találja meg magának a megfelelő kormányzást -
vass17 #56546 Néhány képem az utóbbi két napról:
lehet nem ártott volna felhúzni a tetőt:D
nem tudom mennyire látszik, hogy ez egy Shelby Daytona, fehér és piros csikokkal, de a képen inkább egy sima fehér TVR-nek néz ki:)
-
valaki tudna mutatni egy normális kormány beállítást? akárhogy állítom ez még csak megse közelíti a realisztikust. habár aztmondják sokan hogy nagyon jó szimulátor játék. hát én eddig ezt nem tapasztaltam. pls valaki dobjon meg egy normális kormánybeállítás screenshottal, hátha úgy tényleg jobb.
köszi előre is -
Ok, tudom hol van, tegnap ott bénáztam, mert nem tudtam rátok csatlakozni.
Felőlem lehet a parkoló, 18:00-kor!
-
Lehet a clubb elött. De én a mellette levő parkolóra gondoltam a világítótorony mellett van. Ha van jobb ötlet, akkor még lehet szólni. 18-ig van idő még :D -
Hát ha hozzám hoznád be én tarkón b@sználak és a szádba nyomnék 1 GeForce FX5200 128MB-ot ha rinyálnál :D aztán húzzál haza :D

[/IMG]